- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.941
valla kıalr öndeki sf larda çalışıp çalışmamak konusu konusulmus ben asla işten ayrılmayu düşünmüyorum annem ben dogunca bakıcı sorunu olmuş işten ayrılmak zorunda kalmıs yıllarca pişmanlığını yaşadık hep
neyse zaten borcumuz var ben işten ayrılırsam bizde boşanırız parasızlıktan
zaten akademisyenim şimdi meyvesini yiyeceğimn mesleğimin doktoram bitti yrd. doç olmak üzereyim
ben ne olursa olsun çalışma taraftarıyım
ve bebeğime bakıcı bakacak annem kayınvalidemde değil
evet zor hamişken ama bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım ona güzel bir gelecek sağlamak adına
5 ay ona bakacağım 3 ay dogum izni 40 gunde yıllık iznim var 5.5 ay falan ediyor işte napalım öyle böyle idare edicez
cnm benim kayınvalidemin ablası ilk torun oldu onlarında şuan 4 yaşında...banada aynı havayı vurdu...biz beşik alık eşimle sözde beni sıkıştıracak..dedi bizde anne yapar herşeyi çeyizi vs osunu busunu... bende dedimki sizin gelinin odasını annesimi aldı teyze..kapak oldu hiç bişey aldıramamışlar..hepsini kendileri almış.. dedim hem siz artık bizi ordan aldınızı bitti..bu tarafa aitiz..bizdede herşeyi kaynana yapar dedim..ben antepliyim.. ama ist büyüdüğüm için oranın geeneklerini yapmıyorum zati bilmiyorum..sonr dedim bak antepiden kız almak kolay değildir.. biliyosun biz naptı o örf bu adet demedik koyduk kenara en makulu neyse öyle yaptık herşeyi dimi..şimdide bunara takılcak değilim..he bebeğe çeyiz yaparlar bizde...annemin aldıklarını gösterdim yine kapak.. dedim ne gerek vr gösteriş yapar gibi ben bunu adlım der gibi hiç hoş değil...kaynanam bile bişey diyemedi hoş o demezde..işte...kaynatılmış akşam bakıyorumda,daha bizde kimse alan olmadı annem sürekli sorup duruyor biz ne alalım kızım,ne almamız uygun düşer,arabasını beşiğini vs.gibilerden.Daha başlamadık alışverişe,kayınvalidem de kız annesi yapar bebeğin herşeyini diyor,ona da ayrı bi sinir oluyorum,kardeşim almayacaksan çenen çıkmasın alacaksanda al başkasının aldığına karışma.Yok anacım bu kaynanaların hepsi aynı fıngır fıngırlar konuşsalar karışsalar öyle rahat ediyorlar.
Ay aynen öyle benim kayınvalidede tık yok arıyo bazen rahatmısın bilmem ne diye soruyo bu kadar sinir oluyoum hayır alacaklarınaa hiç ihtiyacım yok çok şükür eşimle birlikte çalışıyoruz alıyoruz da ama ne bileyim bekliyor insan onların da torunları olacak biraz heveslensinler düşünsünler istiyorum evlendiğimiz zamanda böyle hiç faydaları olmadı hala içimde uktedir gerçi her şeyi eşimle birlikte yaptık o yüzden bişey söylemeye cesaretleri de olmuyo bu güzeeel
Ayrıca ben annemlere de aldırmıycam eskiden bizim burda da adettti kızın ilk çocuğunun beşiğini annenne hazırlar bütün ihtiyaçlarını ama ben anneme söyledim her şeyini biz alıcaz dedim kayınvalidem oturup torun beklesin zavallı annnemde masraflara girsin hatta belki biraz kötü niyetli olacak ama ben bebeğime aldığım birçok şeyi anneme bırakıyorum annem almış gibi görünsün
bazen bende sırf sinir olduğum zaman bunuda annem aldı...aradan getiriyorum bi cici kaynanama gösteriyorum bak anne işte bunu annem aldı nasıl faln diyorum...yahu dayısı bile almış..bide afedersin..gitmiş feneryumdan bi ton para vermiş forma almış ismini yazdırmış eşofman almış..ayakkabı almış ya.... onar bi garipler anam..en iyisi bile bi hoş oluyo bu kaynanaların..
kızlaar bende bi yangınlık başladı yaa geceleri yanyrm ustumu ortemyrm zaten ewde de hep ince ve kısa seyler giye roldum eşim şaşryr bana
selam kızlar ne war ne yok bz skldk dsarda buz gbi bş hawa dsarı bile çıkılmyr
ESRA hosgeldin canm.naptin geceden bu yana.
slm cnm...sen yok oluyodun ara ara..bizde balkupuyla muhappete daldık..işte 5 gibi yattım...14.00 da kalktım.. evi topladım şimdi... biraz daha oturup mutfağa gircem cnm yemek yapıcam..bu arada eşinle atışmışsın yine...yatmıyosun diemi...anlayış göstermesini söyle uyuyamadığını...sonuçta uyuyo varlığından haberimi olcak..
iiym tatlım otryrz öle ne yapalımhosgeldin canm.nasilsin.
cnm benim kayınvalidemin ablası ilk torun oldu onlarında şuan 4 yaşında...banada aynı havayı vurdu...biz beşik alık eşimle sözde beni sıkıştıracak..dedi bizde anne yapar herşeyi çeyizi vs osunu busunu... bende dedimki sizin gelinin odasını annesimi aldı teyze..kapak oldu hiç bişey aldıramamışlar..hepsini kendileri almış.. dedim hem siz artık bizi ordan aldınızı bitti..bu tarafa aitiz..bizdede herşeyi kaynana yapar dedim..ben antepliyim.. ama ist büyüdüğüm için oranın geeneklerini yapmıyorum zati bilmiyorum..sonr dedim bak antepiden kız almak kolay değildir.. biliyosun biz naptı o örf bu adet demedik koyduk kenara en makulu neyse öyle yaptık herşeyi dimi..şimdide bunara takılcak değilim..he bebeğe çeyiz yaparlar bizde...annemin aldıklarını gösterdim yine kapak.. dedim ne gerek vr gösteriş yapar gibi ben bunu adlım der gibi hiç hoş değil...kaynanam bile bişey diyemedi hoş o demezde..işte...
kuzum otur bu günde evde ya... tamam az kilo alıcaksın çıtır anne olucaksın..bu gün kaçamak yap
Selam hatunlar...Biz geldik oğluşumla...Az önce dr. geldik sonuçlarımızı öğrendik...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyon filan kalmamış...İdrar kültürümde güzel çıkmış sadece akıntı gözüküyor dedi...O zaten hep vardı...Veee şeker yükleme testimizde çok güzel çıktı...102 çıkmış...
ne bilim vala bende anlamadim bu adami.bi gram anlayis yok.uyuyamiyorum anacim zorlami koynuna girecem.valla sirf huzurumuz bozulmasin diye girdim yataga hem sicak basti hemde bogulacak gibi oldum.kalktim hemen islere felan daldim.
Selam hatunlar...Biz geldik oğluşumla...Az önce dr. geldik sonuçlarımızı öğrendik...İdrar tahlilim temiz çıktı enfeksiyon filan kalmamış...İdrar kültürümde güzel çıkmış sadece akıntı gözüküyor dedi...O zaten hep vardı...Veee şeker yükleme testimizde çok güzel çıktı...102 çıkmış...
MAŞALLAH SANA VE OĞLUŞUNU...ÇOK SEVİNDİM..ENFEKSİYONUN GİTMESİNE Bİ BAŞKA SEVİNDİM...HADİ BAKALIM..BÜYÜTMEYE DEVAM OĞLANLARIMIZI
CNM SENDE GİR UYUT ADAMI.. SONRA KAÇSENİNKİ BABALIK SENDROMUNAMI GİRDİ ACABA.. İLGİSİZ KALIRIM DİEMİ KORKUYO Kİ
maaşallah canm ii çıkmış sonucun
MAŞALLAH SANA VE OĞLUŞUNU...ÇOK SEVİNDİM..ENFEKSİYONUN GİTMESİNE Bİ BAŞKA SEVİNDİM...HADİ BAKALIM..BÜYÜTMEYE DEVAM OĞLANLARIMIZI
CNM SENDE GİR UYUT ADAMI.. SONRA KAÇSENİNKİ BABALIK SENDROMUNAMI GİRDİ ACABA.. İLGİSİZ KALIRIM DİEMİ KORKUYO Kİ
benmkinin derdi baska canm.bende hamileligimden bu yana inan hic canm istemiyo.oda anlayis gostermiyo.
Kısmet canım ya bizde hiç ayarlamadık zaten yeni evliydik ve korunduğumuzu düşünüyrduk öncesi şaşkınlık ve heyecan sonrası mutluluk ve sabırsızlık bebeğim habersiz geliyo ama maşallah sorunsuz geliyo hiç yormadı beni doğum sonrası aylarca birlikte kalarak birbirimizi ödüllendiricez inşallah
gözün aydın tatlımmm çok sevindimmmm ohh ya atlatıyoz şu tahlilleri teker teker
Sağol canım...Vallah bebişler sorun yaratmıyor ama anneler bir türlü kurtulamıyor hastalıklardan...
Hamile olduğumdan beri benim hormonlar azmış durumda...:84:Ben adama atlıyorum herifte çocuğa bişey olacak diye kaçıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?