- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #29.981
Hoşgeldin canım,Allahım bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
cnm inşallah salıyı bekliyorum ama neredeyse hep sınırda tokluklarım yada 5-7 rakam üstünde.inşallah bunlara iğne vermezler.şekeri düşürcek şeyler arıyorum bende ama bulamadım henüz bişi.
birileri kaçar kocaları kovalar,birileride kocalarını kovalar bu ruh değişikliği bizi zıvanadan çıkardı iyice
selam kızlar...
baya uzun zamandır giremiyordum biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz bu aralar...
sağlığımız gayet iyi durumda ama... detaylı usgmiz çok güzeldi şeker yüklememizde sorun çıkmadı filan herşey yolunda yane...
sizler nasılsınız geçmişi ookuyamadım bi kaç yüz sayfa birikmiş tabi....umarım herkes iyidir...
selam kızlar...
baya uzun zamandır giremiyordum biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz bu aralar...
sağlığımız gayet iyi durumda ama... detaylı usgmiz çok güzeldi şeker yüklememizde sorun çıkmadı filan herşey yolunda yane...
sizler nasılsınız geçmişi ookuyamadım bi kaç yüz sayfa birikmiş tabi....umarım herkes iyidir...
kızlar herkese iyi akşamlar
maşallah ne kalabalık burası
hoşgeldin tatlımmmmm
hafta içi kontrolümüz vardı kızlar kızım 31 cm 880 gr olmuş baya oynuyodu eliyle ayağını tutmaya filan çalışıyordu tabi o oynak ya benim sol kaburgam artık çok kötü olmaya başladı çok ağrıyor ne yapacağımı bilemiyorum şu anda çok kötü
hoşbulduk canım
nasılsın şeker testini yaptırdın mı?
merhaba kızlaaar
doktordan yeni geldik. ayy oğluşum kocaman olmuş. yüzünü de görebildik. tostik bi üst duduşu vardı. ya da öyle görünüyor bilemiyorum. bu arada küçük tansiyonum yüksek çıktı tuzlu yeme dedi doktor. ahhh şu tuzdan bi vazgeçebilsem elimden tuzluk düşmüo napcam bilmiyorum. şeker yükleme 3 hafta sonra yapılcakmış. bu arada vajinal muayene fln yapıldı işte herhangi bi enfeksiyon riski fln varmı die. bi de rahim genişliği ölçüldü normal çıktı o da. özetle gayet güsel geçti bu kontrol. çıkışta da gecelik vs baktım kendime ama hiç uygun bişeyler bulamadım yaa. bana tavsiyesi olan var mı nerde satılır bu çeşitler bi de çok uçuk fiyatlı şeyler almak istemiyorum :26:
ne anlamda sıkıntılı günler canım
merhaba kızlaaar
doktordan yeni geldik. ayy oğluşum kocaman olmuş. yüzünü de görebildik. tostik bi üst duduşu vardı. ya da öyle görünüyor bilemiyorum. bu arada küçük tansiyonum yüksek çıktı tuzlu yeme dedi doktor. ahhh şu tuzdan bi vazgeçebilsem elimden tuzluk düşmüo napcam bilmiyorum. şeker yükleme 3 hafta sonra yapılcakmış. bu arada vajinal muayene fln yapıldı işte herhangi bi enfeksiyon riski fln varmı die. bi de rahim genişliği ölçüldü normal çıktı o da. özetle gayet güsel geçti bu kontrol. çıkışta da gecelik vs baktım kendime ama hiç uygun bişeyler bulamadım yaa. bana tavsiyesi olan var mı nerde satılır bu çeşitler bi de çok uçuk fiyatlı şeyler almak istemiyorum :26:
eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
ay ya maşallah kuzunabenimki bi kaç gün çok hareketli değildi bugün yine başladı zıplamaya anasına mı çekecek ne
yaptırdım tatlım şekerim 90 çıktı diğer tahlillerde temiz çıktı allaha şükür bi sorun yok bizimkide 28 cm 680 gr olmuş teyzesi
merhaba kızlaaar
hafta içi kontrolümüz vardı kızlar kızım 31 cm 880 gr olmuş baya oynuyodu eliyle ayağını tutmaya filan çalışıyordu tabi o oynak ya benim sol kaburgam artık çok kötü olmaya başladı çok ağrıyor ne yapacağımı bilemiyorum şu anda çok kötü
Sağol canım...Vallah bebişler sorun yaratmıyor ama anneler bir türlü kurtulamıyor hastalıklardan...
Hamile olduğumdan beri benim hormonlar azmış durumda...:84:Ben adama atlıyorum herifte çocuğa bişey olacak diye kaçıyor...
eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?