2011 Nisan Anneleri

cnm inşallah salıyı bekliyorum ama neredeyse hep sınırda tokluklarım yada 5-7 rakam üstünde.inşallah bunlara iğne vermezler.şekeri düşürcek şeyler arıyorum bende ama bulamadım henüz bişi.

Şekeri düşürecek şey diet canım...Zaten onu sen uyguluyorsun dr. tedavisinle...

birileri kaçar kocaları kovalar,birileride kocalarını kovalar bu ruh değişikliği bizi zıvanadan çıkardı iyice

selam kızlar...
baya uzun zamandır giremiyordum biraz sıkıntılı günler geçiriyoruz bu aralar...
sağlığımız gayet iyi durumda ama... detaylı usgmiz çok güzeldi şeker yüklememizde sorun çıkmadı filan herşey yolunda yane...
sizler nasılsınız geçmişi ookuyamadım bi kaç yüz sayfa birikmiş tabi....umarım herkes iyidir...

ne anlamda sıkıntılı günler canım

hosgeldin canim

hafta içi kontrolümüz vardı kızlar kızım 31 cm 880 gr olmuş baya oynuyodu eliyle ayağını tutmaya filan çalışıyordu tabi o oynak ya benim sol kaburgam artık çok kötü olmaya başladı çok ağrıyor ne yapacağımı bilemiyorum şu anda çok kötü

merhaba kızlaaar
doktordan yeni geldik. ayy oğluşum kocaman olmuş. yüzünü de görebildik. tostik bi üst duduşu vardı. ya da öyle görünüyor bilemiyorum. bu arada küçük tansiyonum yüksek çıktı tuzlu yeme dedi doktor. ahhh şu tuzdan bi vazgeçebilsem elimden tuzluk düşmüo napcam bilmiyorum. şeker yükleme 3 hafta sonra yapılcakmış. bu arada vajinal muayene fln yapıldı işte herhangi bi enfeksiyon riski fln varmı die. bi de rahim genişliği ölçüldü normal çıktı o da. özetle gayet güsel geçti bu kontrol. çıkışta da gecelik vs baktım kendime ama hiç uygun bişeyler bulamadım yaa. bana tavsiyesi olan var mı nerde satılır bu çeşitler bi de çok uçuk fiyatlı şeyler almak istemiyorum :26:

hoşbulduk canım
nasılsın şeker testini yaptırdın mı?

ay ya maşallah kuzuna benimki bi kaç gün çok hareketli değildi bugün yine başladı zıplamaya anasına mı çekecek ne
yaptırdım tatlım şekerim 90 çıktı diğer tahlillerde temiz çıktı allaha şükür bi sorun yok bizimkide 28 cm 680 gr olmuş teyzesi

hoşgeldiniz canımmm ama aman iyi geçsin kontroller maşallah tatlım beni daha hiç alttan muayene etmedi doktor

masallah allah yuzunu hep guldursun insallah saglikli kucagina almayida nasib eder rabbim insallah tansiyon icin lahana sarmasi dedi benim annem vucuddaki fazlalik tuzu aliyormus bende senin gibi tuza cok duskunum malesef ama ileride bize siskinlik verecek bile bilede birakamiyoruz malesef

Mrb arkadaşlar
ben her gece 2:30 da zınk diye uyanıyorum 5 e kadar dön düşün kafayı yicem tam uykuya dalcam işe gitme zamanı geliyor....
Uykum nerelere gittin..................

senin bebişine de maşallah canım şekerin de iyi çıkmış maşallah
ayyy bir an önce sağlıklı doğsalarda benim kaburgalarım daha ilerde kilo alınca ne olacak valla bilemiyorum batıyor resmen sol göçtü benim

Hoşgeldiniz kızlar,maşallah bebişlerinize als17 canım spor yap ,yapabiliyorsan plates yap çok iyi geliyor omurga ağrılarına.cicibebe cicianne canım çatı muayenesi falan olmuşsun,biz son haftalarda oluruz heralde doktor bahsetmedi.Gecelik için falan eminönüne bakabilirsin canım bende gidip orda bakıcam çok kaliteli ürünlerde var fiyatlarıda dışarıya göre uygun oluyor.

canım gözün aydın,çok sevindim temiz çıkmasına,ayrıca şekerin de çıkmamış,çok güzel..
inş.böyle devam eder

eşimi işten çıkardılar bende çalışmıyorum zaten...dün yeni bi işe başladı idareten....ne yapıcamızı şaşırdık bi anda sudan çıkmış balığa döndük....

RABBIM hayirlisi neyse onu versin vardir bundada bi hayir insallah tez zamanda duzgun bi is bulur bebisiniz gelmeden fazla uzuntuye kapilma canim bebisin su donemde herseyden etkileniyor dikkat et kendine ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…