2011 Nisan Anneleri

kızlar bnm karnım normalde sert zaten
ben sinirlendiğim zaman kaskatı kesiliyor ama resmen taş oluyor

üzdülermi seni cnm..eh bu erkekler bende kızdım az kocama ama orda bıraktım..hiç takamıcam vallahi... sertleşme bendede oluyo ayakta daha fazla..bence bebişler büyüdü ondan olmasın.. ama bu gidişimde doktorumla konuşucam ciddiye alınması gereken bi konu bence...

acil cvp

kızlar şu aya kadar hiç tek dışarı çıkmadım..eşimden izin çıktı..şimdi taksiyle beşiktaş cumartesi pazarına gidicem..oorda sadece üst kata bakıcam..ordan beşiktaş çarşıyı dolaşıp.. minibüs yada taksiyle yine eve dönücem..biraz heycan yaptım.. siz tek geziyomusunuz..ben hep araba işte alışveriş merkezleri...kpalı alanlarda dolaştım fikriniz...

evet çok yorulduğum zamanda oluyor bnde.
amaaaann bnde artık takmıcammm
diyoruuuuum ama gene dayanamıyorum.
bndede suç var sanırım
üstüne çok gidiyorum.

bende pek yalnız gezmem,zaten tek gezmeyide sevmem.eşimde bnimde istemez tek başıma gezmemi.
ama çok önemli bi işim varsa elbette giderim.

genelde ablamlarla giderim annemle giderim.
görümcem bekarken onunla giderdim.

kızlar slm naber iyisinizdir umarım ya uykusuzluk sorunu çok kötü bişey gece sabaha kadar uyuyamıyorsun sonrasında da böyle birtürlü ayılamıyorsun bi yandanda mide de yanma ki reflü sanırım o da tamamlıyor işi...

reflü için doktorum bana şurup verdi.
bnde yanma falan yok ama içersin demişti, çok iyi geliyormuş ablamda kullanıyordu
adı gaviscon cnm boşuna çekme iç ilacı gitsin.

hoşgeldin cnm...
bende pek yalnız gezmem,zaten tek gezmeyide sevmem.eşimde bnimde istemez tek başıma gezmemi.
ama çok önemli bi işim varsa elbette giderim.

genelde ablamlarla giderim annemle giderim.
görümcem bekarken onunla giderdim.
cnm çok önemli değil ama almama gereken biton şey birikti of...
bide gezmek istiyorum 1 kerede olsa... tek

bnde yanma falan yok ama içersin demişti, çok iyi geliyormuş ablamda kullanıyordu
ya bende pazartesi dr gitcem bi danışayımda öyle içiyim diye düşündüm bide soğuk süt içince çok iyi geliyor öyle idare ediyorum şimdilik ama tavsiyen için teşekkür ederim...
hoşgeldin cnm...
hoşbulduk cnm nasılsın sen benden daha kolay ayılabilmişsin herhalde :))
cnm çok önemli değil ama almama gereken biton şey birikti of...
bide gezmek istiyorum 1 kerede olsa... tek

Bnde yanma falan yok ama içersin demişti, çok iyi geliyormuş ablamda kullanıyordu

bence de şurup cok iyi bir gece acile gittim sırf reflu yüzünden şurup verdiler anında iii geldi

ben de hiç tek çıkmadım cnm eşimle aynı saatte işe geliyoruz aynı saatte eve giriyoruz iş yerlerimiz yakın erken çıkıp beni almaya geliyor siyam ikizi gibiyiz acaba tek cıkacak olsam nasıl olurum ben de mi heyecan yaparım :2:

yaparsın cnm...fink fink dolaşan ben şimdi heycn yaptım fırında bişey var onu bekliyorum çıksada gitsem:18:

ay ne güzelmiş.. Beraber gidip gelmeniz

arkadaşlar ihtiyaç listemi hazırlamadım neler almalıyım kızıma tecrübeli arkadaşlardan yardım alabilirmiyim:)

bana sürekli ilk 3 aya göre birşeyler al dediler dogsun bir bak ona döre eksiklerini de görür alırsın,, öyle yaptım gördükce hala alıyorum birşeyler,,, en çok çıtçıtlı badi penye battaniye lazım oluyormus zıbın takımlarında altlar ayaklı oluyor kısa sürede bebek buyudugunden ayaksız da al çorapla giydir dediler bizim bebekler nisan da doğacağından şimdilik sadece bir kadife tulum aldım diğerleri daha çok yaz a hitap ediyor bakalım artık inşallah doğru alışveriş yapmısızdır hepsini kullanırız

bende bu güne kadar bi kaç tane tulum aldım hepsi kadife doğduğu gibi giydirim diye onun haricinde bişey almadım ama önümüzdeki ay eksiklerini tamamlamayı düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…