- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.281
evet canım bu kocişlerin hepsi hep aynı galibaben geçen sene abimin kızı için gitmiştik eminönüne alışverişe evet çevresinde hep yakınlar birbirine hep zaten gittiğinde her şey bulabilirsin biberonlardan kıyafetlerden süslerden vs. her şey var o zaman 5 aylıkken gittik ama sonra onların kızında sağlık sorunu çıktı 6,5 aylıkken düşükle aldılar acilen zehirlemiş anneyi tamda ben evlenirken çok kötüydü ya hepsini yaktı kız zor toparlandı , ben de korkumdan hala hiç bir şey almadım yarın ilk defa saraçhaneye gidecez bisikletçiler çarşısı olarak bilinir bakalım beşikten falan başlayalım dedim orda beşikler falan çok uygun , seninde aklında olsun eminönü ne ise çalışığım için önümüzdeki ay kontroleden çıkışta giderim artık bakalım ...
ay ne zor bi durum yaa.allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler. 6,5 ay da ne kadar uzun bi süre yani az kalmışken doğumuna çok kötü çok ne diyebilir ki insan. saraçhane hımm yazdımm bunu da bi kenara :79: istanbula taşınalı çok olmadı daha o yüzden anca keşfedebiliyorum yeni yeni. tekrar saol cnm
Günaydın canım haklısın artık yavaş yavaş eksikleri tamamlamalıyız inş. bebişlerimiz sabırlı olurda zamanında gelirlerhep bebeğime diyorum sabırlı ol dye sen gidebilirsen banada yaz canım alışverişe önerilerini beklyrm
merhaba cnm sıkma canını duygusal dönemlerdeyiz bebeği düşün sakin ol btanem
ne demek canım herkez birbirine yardımcı oluyor sen nerde oturuyorsun canım ben avcılarda oturuyorum , park yatak ve port bebe takımı almak istiyorum yarın bakalım gidip alırsam yazarım burdan yine bilgi veririm
slm kızlar... Nasılsınız biz iyiyiz çok şükür. Benim kızım akşamları bir çıldırıyorki teyzeleri anlatamamBabamızla dışardan izleyip gülüyoruz yer değiştirmelerine Dün akşamda sinemya gittik av mevsimine rüyama girer diye korktum ama girmedi şükür. Sinemada oturtmadı yerimde bir kızım tepinip durdu. Artık sıkıldı çıkmak istiyor sanırım ama hala sağ tarafta yaaa solu niyeyse sevmiyor bir türlü ve maalesef ters duruyor tekmeleri makatta hissediyorum çünkü. Bakalım kontrole kadar döner belki
canım ben gittim geçen hafta,arabalara falan peşin fiyatına yapabilecekleri kadar yapıyorlar,çok iyi indirimleri yok birde beşik karyolalara baktım beğendiğim birşey olmadı ama ben bi kısmına baktım diğer karşı tarafında chicconun falan mağazaları varmış,sıkıldık gezmedik.İnşallah uygun güzel şeyler bulabilirsin.İstoça gidicem bende kısmetse orda uygun,kaliteli ürünler var dediler.Gidersem sizide bilgilendiririm.
Kızlar mesai arkadasım da4 aylık hamile onun cinsiyeti erkek ama çok çabuk acıkıyor benim cinsiyeti erkek diye boyleyim diyor bana biraz saçma geldi bizim kızlar az mı yiyor sizler böyle birşey duydunuz mu
öyle cnm ama işte insannn genede tutamıyor kendini.yeni baba olan bir arkadaşım şu tavsiyede bulundu,birine canın sıkıldı eşine veya çalışan bi arkadaşına,önce kendine sor bu benim bebeğime zarar vermesinden daha önemli mi diye değilse boşver gitsin,gerçekten önemliyse ki hiçbirşey ondan önemli olmamalı otur o zaman üzül ağla dedi.Bende ne zaman birine canım sıkılsa onu düşünürüm.Sende boş sebeplerden dolayı bebişini üzme.
öyle yapmaya çalışıyorummmm cnm saollllmerhaba cnm sıkma canını duygusal dönemlerdeyiz bebeği düşün sakin ol btanem
Kızlar mesai arkadasım da4 aylık hamile onun cinsiyeti erkek ama çok çabuk acıkıyor benim cinsiyeti erkek diye boyleyim diyor bana biraz saçma geldi bizim kızlar az mı yiyor sizler böyle birşey duydunuz mu
canım ben de böyle bişi duymadım
O kendini öyle kandırıyo sanırım
merhaba arkdaşlar bugün 100gr glukoz yüklemem vardı Allaha şükürler olsun normal çıktı
1,saat :117
2,saat:72
3,saat:97
rabbim herkesin sonuçları normal çıkarır inşallah ben çok takmıştımkızına aşık anne
merhaba arkdaşlar bugün 100gr glukoz yüklemem vardı allaha şükürler olsun normal çıktı
rabbim herkesin sonuçları normal çıkarır inşallah ben çok takmıştımkızına aşık anne
merhaba arkdaşlar bugün 100gr glukoz yüklemem vardı Allaha şükürler olsun normal çıktı
mrb kızlar
dün akşam çok sinirlendm, eşimle boş sebepten dolayı tartıştık bayağı bi.
ve karnım kaskatı oldu, çok sinirlerim bozuldu.
bnde hemen magnezyum içtim biraz iyi geldi yumuşattı.
çok korktum bişey olucak diye pfff
kuuzcum yabu sertleşmler bende de olyr neden kiii :26:
bazı akşamlar bende de oluyor, sanki göbeğim çatlayacak gibi hissediyorum yaa :26: :26:
geriliyooo taş gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?