2011 Nisan Anneleri

elimden geldigince dikkat eiyorum ama malesef birakamiyorum farkindayim doktorda kiziyor hakli olarak keske tiksinsem sigaradan su an icin fazla icmiyorum gunde 5 gibi falan ama birakmam gerek dedigin hepsini yiyorum ama ne yesem mide eskimesi yapiyor ya su iciyorum aradan daha 1 saat gecmeden su eskitiyor midemi alel acele cikariyorum mecbur artik okadar ovuruyorumki kan geliyor bogazimi tum mahvetmis asit oyle diyor doktor okadar surup ve hap yazdi faydasi yok daha baska bisey yazamam diyor ya hastanede kalacaksin yada cekeceksin bunu diyor malesef cekecegim cunki hastane ortamindan nefret ediyorum

KIZLAR KAPI SÜSÜ YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA YAPTIRSAMMI DİYORUM HEP SADEDEN YANA OLDUĞUM İÇİN BÖYLE SÜSLÜ ŞEYLER KAFAMI KARIŞTIRIYO BENİM.. AMA KEÇEDEN YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM... SİZCE NASILLLAR...DURU ASYA YAZAN KEÇEYİ İKİZ DOĞURAN ARKADAŞIM KIZLARINA YAPTIRDI..

ay cok hosss valla ben yaptirmayi dusunuyorum burda gerci hazirlari var ama ismi yazmiyor uzerinde yazili olanlarin hepsi yabanci isim kendim yapayim diye dusnuyorum zormudur acaba ?

mide sorununun nerden olduğunu bilmiyosun tabi... Sigaradan olam ihtimali varmı.. Günde 5 tane :26: çok geldi bana ya.. Neyse üzmim seni daha fazla..bunları iyiyosan hergün bide yemek tamadır cnm..15 dak kalsa midende zati bebişe gider ihtiyacı olanlar..

slm kızlar baya bii uzak kaldık topikten. Bilgisayarımız çöktü anca yaptırdık ayy çok özledim burayı yaa. Nasılsınız? Keyifler nasıl? Umarım herşey yolundadır

hoşgeldin cnm..... Ne ettinde çökerttin bilg şuan için çok şükür herkes iyi bildiğim kadarıyl ufak tefek işte şeyler var.. Terddütlerimiz..arada korkular var... Cnm tefriciye ve yasin dağıtıyoruz görmüşsündür belki topikte almak istersen al..sevinirm

ay cok hosss valla ben yaptirmayi dusunuyorum burda gerci hazirlari var ama ismi yazmiyor uzerinde yazili olanlarin hepsi yabanci isim kendim yapayim diye dusnuyorum zormudur acaba ?

cnm üstündeki isimleri çıkarma şansın varmı Kopar gitsin ahahah... Ya orda 2 model var bence yapıla bilir..bi ay dede olan... Bide arbalı olan falan..kesip yapıştırıyosun..bi ara ben bakim diyorum..hem keçe fiyatlarına.. öyle çok alıp kenarda dursun sevmem..parçamı satılıyo acaba..ama gzel ben beğeniyorum

sagol canim ya valla icim rahatladi ona gitsinde besinler gerisi onemli degil ya gulum sen basladinmi bebek hazirliklarina ben gecenlerde biraz alisveris yaptim ama yatak falan almadim daha bizimki erken alma hic bisey diyip morelimi bozuyor gerci kaynanamda ayni bebek dogasiya kadar bisey alma nolur nolmaz diyor sinirleniyorum artik son ana gelmesin istiyorum artik gidip kendim begenip siparis verecegim yoksa gercekten erkenmi

öncelikle hiç kimsenin lafına bakma...eşin bile bi yere kadar karışır önemseme sen..ben beşiğini aldım daha doğrusu park yatak eşim almış..int modele baktık hop süpiz..5 aylıkken hemde.. Yok erken diyenler vs vs kaynanamda aynı.. Ama şunu anlamıyorlar..demek istedikleri allah korusun bişey olsa elinde kalcak... Bende diyorumki.. Alırım hepsini çöpe tarım gözüm görmez..ama anılarımı nereye atim.. Anlamadıkları konu bu...rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin.. Ben başladım almaya bişeyler cnm.. Zaten ciddi ciddi almakla bitmiyo eksikleri..işte gördüğüm yerde beğeniyorum alıyorum..hastaneden çıkınca alıyorum o gazla..eşimde alıyo..tulum yok hastane çıkıyo vs vs.. Almaya başla cnm..bak nededin..bi pazara gittim yoruldum bende yoruldum..bundan sonra dha çok yorulcaz..bi gecelik için çıkıcaz ama kaç dükkana bakıcaz misal.. Yani anca toparlanırız cnm..

artik onemsemiyorum valla ustunu falan baya aldim tulum olsun gecelik olsun benim icinde bebek icinde giysi konusundan bi eksigimiz kalmadi sayilir ama yatak odasi takimi istiyorum birtane kendi evime birtane kayin validemin evine cunki ilk aylar orda kalacagim ben cocuk perisan olur yataksiz orda tam tasinacagim ben dogumda hic ugrasamam alisverisle simdiden nefesim daraliyor dedigin gibi ben yavas yavas baslayim artik odasini falan almaya

ay şu alışveriş konusu benide endişelendiriyor nerden başlsam nasıl yapsam sanki alacaklar bitmicek gibi gelio bide şu erken muhabbetti erken tamam alma ee son aya kdr bekledkten snra sıkışsın hepsi maddi olarak çöküntü..nyse selam kızlarrrr

aysucum bebeğine maşallah 1.5 kilo olmuş snnkide.
boyuda uzun olcak heralde:)

sigara içmene çok kızdım
yazık diilmi bebeğine cnm ya.
doğunca hastane hastane gezdiğin zaman anlıcaksın bu dediklerimi
şimdiden tıkıyosun onun daha gelişmemiş ciğerlerini.
şimdiden astım hastası olucak, ama gene sen çekiceksin hastalandığında.

bu arada çıkarmanın bebeğe bi zararı yok. ondan dolayı gelişmez diye üzülme.
kaynanam hep der bizim köyde bi kadın vardı 9 ay boyunca ne yediyse çıkardı ama tosun gibiydi bebeği doğduğunda.

cnm ben satenden kapı süsü yaptırdım
bebek sallama yastığı (mevlütte)
takı yastığı
şekerlemeleri falan koymak için bambu sepet yaptırdım
üzeri süslü bunların hepsi tabi, incili tüylü vs.
bi ara resmini koyarım
ama bnm boş vaktim çok ve ben bunlardan duvara süs olarak odasına asmak için yapabilriim.
acaba yapabilirmiyim:)

cnm ben cicileri odaları sevmediğim için oda yaptırıyorum.... Projesini iç dizanynını işte raf ölçülerine kadar ben verdim.. Odam çok büyük değil düzgün ve olabildiğince heryerini kullanmak istiyorum..işte siperiş verilcek bugün yarın anc 1 aya gelir.. Ozamanda 7. Bitip 8 e giricem anca yıka diz et derken zaman geçer... Vallahi al kayınvalideninde evine..bizim orda odamız var bilmiyorum gider kalırmıyımki acaba... Ama öyle bi durum konu olurs eğer.. Orayada bi park yatak alırım die düşünüyorum..bakalım..

Aynen cnm... Cebimde ne kadar varsa çıkıyorum alışverişe orda bırakıp geliyorum..öyle kolaymı almak bi anda dediğin gibi bi ton para göze gelir bi anda vermek ama böyle zor olmaz..al yavaş yavaş..işte beğendiğin kullanacağım..ben öyle ypıyorum ama kaynanam dedi bende alcam onun yüzünden bekliyorum hiç bişey alamıyorum daha.....

Selam kızlar
Konrolümüz vardı bugün, kızımızı gördük.
Büyümüş 660 gram olmuş
Şimdilik her şey normal görünüyor, çok şükür.
Pazartesi şeker yüklemesi yapılacak.
İnşallah normal çıkar.
Bu arada bu ayı sadece 2 kiloyla atlatmış bulunmaktayım.
Doktor gayet normal olduğunu söyledi.
Sat'la orantılı gidiyoruz.
Nöbetten düşmek için de rapor yazdırdım.

öyle tabi ben ufak tefek başladımm uyu seti gbi çok tutanları sona brakmayı düşünüyorm ama valla gizli alıyorm ya artık ay erken erken fenalk geldiiii ama dünyanın en zewkli şeyiiii bugün oda takımı baktk eşimleee ama çok kararszmmmm herşeyde karas-rszm tabi ben

masallahh ay ne guzel buyumus o oyle tuh tuh nazar degmesin allah kucagina almayida nasib eder insallah sag saglim
çok saol cnm amin inşallah cümlemiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.

maşallah cnm bebişin kilosuna hemen hemen 1,5 kilo olmuş ayyy ben de çok merak ettim bizimki ne kadar oldu acaba

çok saol cnm büyüdü valla bizim sıpa :)

çok saol cnm.
aman dikkat et şekere sen daha yükleme yaptırmadın çünkü.inşallah bişi çıkmaz cnm.

oy oy oğluşuna kocaman maaşallah herşeyin yolunda olmasınada sevindim Aysucum böyle böyle idare etcez artık. hem diyet sayesinde fazla kiloda almayacaz ne güzel

çok saol cnm.
300 gram vermişim bugün doktorda tartıldım.ne çok dimi

slm kızlar baya bii uzak kaldık topikten. bilgisayarımız çöktü anca yaptırdık ayy çok özledim burayı yaa. nasılsınız? keyifler nasıl? umarım herşey yolundadır

hoşgeldin cnm
biz iyiyiz oğluşumla ya sen nasılsın?

cnm hepsi çok güzeller ama ben 1.ye bayıldım.

aysucum bebeğine maşallah 1.5 kilo olmuş snnkide.
boyuda uzun olcak heralde:)
çok saol cnm evet babamız uzun ya doktor teyzemizde öyle söyledi.

Oh maşallah oğluna kocaman olmuş.
Gözün aydın canım.

O ağrılardan bende de var esra.
Doktora da sordum.
Bebeğin ayakları aşağıda olduğu için baskı yapıyor, biraz da büyümenin etkisi dedi.
Hızlı yürüme, çok fazla da yürümemeye çalış dedi.

Pazardan ne aldın?

cnm gözünaydın maşallah kocaman olmuş kızın
aman dikkat et şekere cnm.inşallah güzel çıkar yükleme sonucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…