2011 Nisan Anneleri

Hi hi aldıklarını güle güle kullan canım.
Bebişe bir şey almamışsın.
Nayse hep ona olacak değil ya
Maşallah, gözün aydın canım.
Şeker testi de iyi çıkar inşallah...
doktora gidenler bebişlerinize maaşallahhh

bi an önce büyüsünlerde gelsnlerr:)
Teşekkür ederiz
canım maaşallah kızına. şekerinde normal çıkar inşallah.kilo alımında çok iyi. nöbetten düşmende hayırlı olsun valla zor oluyor artık ders bile
İnşallah canım, teşekkür ederim.
maş.cnm bebişine ne güzel herşey yolunda
Teşekkür ederim canım

kızlar bu nevresim seti nasıl? park yatağımız benetton renklerinde içine bu uyar mı dersiniz?

Çok şirin duruyor, bence uyar.

Gözün aydın maşallah prensese.
Bizim doktorumuz da tekrar baktı cinsiyete.
Tabii inatçı kızım yine uğraştırdı bizi.

hnk ve dünüşüm
maşallah bebişlerinize..ne güzel büyümüşler..sizlerin haberleriyle ben dahda heycanlanıyorum... Dünüş.. Bak bi ton şey içiripde test yapmamışlar direk açlık kan şekerini ölçmüşler..çok iyi bence..

kankim gezdim valla bu gün ama evden çıkamadım bi anlatırım detaylı bi ton iş çıkardılar başıma... Anca 4 tü çıktığımda.. Kalabalık olmanın dezavantajı arada..

Nevresim takımının benetton renkleri gzel çok beğendim..ben winne the poohlu sunu alcam.. Stikırı falanda ondan olacağı için..bakalım..

maşallah bebişlerinize herşeyin iyi olmasına sevindim büyüyor kuzularımız bende çok özledim kızımı ama 10 gün daha var görmeme

canım senin söylediğin renkli doppler oluyor galiba bana 20. haftada yapmış doktor dediğin gibi kan akımına bakıyor nette renkli doppler diye aratırsan bişeyler bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…