- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.901
Ben de 1 yasin 100 tefriciye istiyorum
canım bana 1 yasin yazın misafirim var malum okuurm desemde yalan olur o yuzden bir tane yazaın bana
kızlr meraba
şimdi sağlık ocağından geliyorum.
Doktor magnezyum yazdı
dün çok kramp girdi bacağıma:s
inş. Iyi gelicek magnezyum.aslında kalsiyum ve d3 vitamini alıyordum ama yetmedi galiba.
Tiroitlere,şekerime ve kanıma bakmışlar.
Cuma günü kan vermiştimde.
şimdide sonucunu aldım
kanım 12.7 diğerleride normal çıkmış.
şekerim 98 oda normal.
Tsh lardan normal dedi.
ben çatlaklar için pregnecare diye bir krem kullanıyorum çok memnunum.kakao yağı,bebe yağı falan kullandım. bu hepsinden dahaetkili
Canım park yatağın yatağını götürmek zor olabilir ama diğer kısmı portatif oluyor.Sepetlerdende alabilirsin ama hem şık durur hemde heryere götürülebilir boyutta.
Canım az ye ve paketi bırak elinden.Hepsini yesende aynı hazzı alacaksın birazını yesende aynı.
bencede park yatak tatlım paketler götürürsünüz evinize sıkıntıda olmaz
park yatağın da araba gibi kolay katlanabildiğini bilmiyordum park yatak kesin alıcaz ben extradan gerek varmı diye düşündüm ki sepet yataklarda en fazla 6 ay kullanılabiliyo çünkü bebişler in hareketleri arttığı için beşikten düşme tehlikesi çok fazla neyse görüşlerinize katılarak sepet beşik firinden vazgeçtim şimdi birde ana kucağı meselesi var benim düşüncem hem oto koltuğu olan hemde ana kucağı diye geçenlerden almak istiyorum ev tipi değil hem arabada kullanır hemde evde bikaç arkadaşım var o tiplerden almışar bebişler mışıl mışıl uyuyo içinde, bir de geçen gün bir arkadaşımda gördüm salıncaklı ana kucağı çocuğu yatırıyorsun için en az 3-4 yaşına kadar kullanabiliyo sallanıyo üstü açılıp kapanabiliyo balkona çıkar yazın güneşten faydalansın bebiş o da çok hoşuma gitti ve fiyatları da çok uygun bizim burda sordum marka falan değildi 60-70 tl falan fot. bulursam netten ekliyim bu konuda ne düşünüyosunuz size zahmet kafa karışıklığımı düzeltseniz ısslarcnm kesinlikle park yatak derim...5 dak aç kapa ve hiç yer kaplamıyo taşıması çok kolay..sepetleri taşımak daha zor..park yatak derim.. kesinlikle... bildiğin bebek arabası gibi toplnıyo..
park yatağın da araba gibi kolay katlanabildiğini bilmiyordum park yatak kesin alıcaz ben extradan gerek varmı diye düşündüm ki sepet yataklarda en fazla 6 ay kullanılabiliyo çünkü bebişler in hareketleri arttığı için beşikten düşme tehlikesi çok fazla neyse görüşlerinize katılarak sepet beşik firinden vazgeçtim şimdi birde ana kucağı meselesi var benim düşüncem hem oto koltuğu olan hemde ana kucağı diye geçenlerden almak istiyorum ev tipi değil hem arabada kullanır hemde evde bikaç arkadaşım var o tiplerden almışar bebişler mışıl mışıl uyuyo içinde, bir de geçen gün bir arkadaşımda gördüm salıncaklı ana kucağı çocuğu yatırıyorsun için en az 3-4 yaşına kadar kullanabiliyo sallanıyo üstü açılıp kapanabiliyo balkona çıkar yazın güneşten faydalansın bebiş o da çok hoşuma gitti ve fiyatları da çok uygun bizim burda sordum marka falan değildi 60-70 tl falan fot. bulursam netten ekliyim bu konuda ne düşünüyosunuz size zahmet kafa karışıklığımı düzeltseniz ısslar
kızlR meraba
doktor magnezyum yazdı
dün çok kramp girdi bacağıma:S
inş. iyi gelicek magnezyum.aslında kalsiyum ve d3 vitamini alıyordum ama yetmedi galiba.
tiroitlere,şekerime ve kanıma bakmışlar.
cuma günü kan vermiştimde.
şimdide sonucunu aldım
şekerim 98 oda normal.
tsh lardan normal dedi.
kızlR meraba
doktor magnezyum yazdı
dün çok kramp girdi bacağıma:S
inş. iyi gelicek magnezyum.aslında kalsiyum ve d3 vitamini alıyordum ama yetmedi galiba.
tiroitlere,şekerime ve kanıma bakmışlar.
cuma günü kan vermiştimde.
şimdide sonucunu aldım
şekerim 98 oda normal.
tsh lardan normal dedi.
Benimde oluyor tansiyonun düşüyor olabilir özellikle yürüdüğümde aniden ayağa kalktığımda falankızlar ya ne sorcam size 2-3 gundur birden baş dönmelerim oluyor sizde de oluyor mu tansiyonum mu düşüyor acaba
perşembe gunu dr a gidicez gittiğimde soracağım
hem ana kucağı hemde arab koltuğu olarak kullana bilmen için o tipler tek stılıyo cnm yada bebek arabasıyla birlikte takım ala bilirsin ama 7-8 ayakadar kullanılıyo snırım oto koltuğu olarak yada en fazla 10-12 aylık.. onunla ilgili tam bilgim yok..arabanla takım almıcaksan dediğin gibi ayrı satılanlar var 1 yaşa kadar kullanılan ana kucakları ve oto koltuğu tipleri fiyatlara markalara göre değişiyo.. sonra zati sadce oto koltuğu almak gerekiyo... bununla birlikte ev tipi anakucağı alcaktım sırf deseninden dolayı düşündümde gerek yok snırım..dediğin gibi salıncaklar var..yazada geliyo bütün bebişler sever bence ondan ala bilirim..ama ayakları çok açılan ve çok yer kaplayan tipler var modele karar veremedim..
park yatağın da araba gibi kolay katlanabildiğini bilmiyordum park yatak kesin alıcaz ben extradan gerek varmı diye düşündüm ki sepet yataklarda en fazla 6 ay kullanılabiliyo çünkü bebişler in hareketleri arttığı için beşikten düşme tehlikesi çok fazla neyse görüşlerinize katılarak sepet beşik firinden vazgeçtim şimdi birde ana kucağı meselesi var benim düşüncem hem oto koltuğu olan hemde ana kucağı diye geçenlerden almak istiyorum ev tipi değil hem arabada kullanır hemde evde bikaç arkadaşım var o tiplerden almışar bebişler mışıl mışıl uyuyo içinde, bir de geçen gün bir arkadaşımda gördüm salıncaklı ana kucağı çocuğu yatırıyorsun için en az 3-4 yaşına kadar kullanabiliyo sallanıyo üstü açılıp kapanabiliyo balkona çıkar yazın güneşten faydalansın bebiş o da çok hoşuma gitti ve fiyatları da çok uygun bizim burda sordum marka falan değildi 60-70 tl falan fot. bulursam netten ekliyim bu konuda ne düşünüyosunuz size zahmet kafa karışıklığımı düzeltseniz ısslar
canım valla benımde kafam karışık bu konuda.aslında salıncak bana daha mantıklı geliyor uzun süreli olacağı için ama oto koltuğu mecburi sanırım arabalara.bence enfazla 1 sene oturursa oturur oto koltuğuna diye düşünüyorum sonrasında zaten büyüklerinden almak gerekicek ama salıncağı 3.4 sene kullanırız...offfffffffffffff çok kararsıızım yaa eşim çok kızıyor bana buyuzden ama mantıklı düşünüp gereksiz şeyler almakda istemiyorum sonra nereye koycaz onca şeyi:44:
evet çok düşünmek laazım bu kadar seçenektenbaşlangıc olarak 0-1 yaş yada 13 kiloya kadar die başlıyo cnm bu gurup malum anakucağı ve oto koltuğu şeklinde.. sonrasındada 9 ay ve ileriki yaşlarda a yaş aralığından kullanılanlar var... 9 ay-4 yaş
9 ay-6 yaş
9 ay-12 yaş gibi..
Benimde oluyor tansiyonun düşüyor olabilir özellikle yürüdüğümde aniden ayağa kalktığımda falan
Bebek arabasını şimdi düşünmüyorum zaten alsamda burada bebeğimi arabasına koyup yürüyüş yapacağım bir yer yok onun için acele etmiyorum kafama taılandaana kucağı tipindeki oto koltukları çok uzun süre kullanlmıyoryani oto koltuğu da mecbur olunca 1 yaşından sonra yeni ve büyük oto koltukları almak gerekiyor mesela oto koltuğunu sadece oto koltuğu diye alsak doğduğu andan 36 kiloya kadar kullanabileceği oto koltukları var ilerleyen zamanlara göre bazı aparatları çıkan ama öyle oluncada ben şu ev tipi ana kucaklarını sevmiyorum ,
belkide 0-36 kilo oto koltuğu ana kucağı olarak da o bahsettiiim salıncaklı ana kucaklarından alırım ayy yine kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?