2011 Nisan Anneleri

kısslar ben çıkıyorum tekrar gelmeye çalışırım görüşürüz teşekkür ederim hepinize yardımlarınız için

canim bu 0 yasindan itibaren mi kullaniliyo0 ila 12 kilo arasi olanlar baska model bu daha ilerisi icin.2 aylik bebek oturamaz..

canim bu 0 yasindan itibaren mi kullaniliyo0 ila 12 kilo arasi olanlar baska model bu daha ilerisi icin.2 aylik bebek oturamaz..

cnm bende biliyorum ama bu 0-36 aymış..işte soruyorum bana çok mantıklı gelmiyoda..o yüzden... Benim düşüncem travel bebek arabası alıp 9 aya kadar onu kullanmak otoda ev heryerde...sonrada 9 ay 12 yaş için oto koltukları var.. Onu alıp 2. Kademe kullanmak... Bu 0 yaş grubu ya benim kafam basmadı onun için soruyoum

yeri olanlar için salıncak çok güzel.Benim evim küçük olduğu için şimdilik sadece sallanan anakucaklarından almayı düşünüyorum.Çok şık anakucakları var.

canım ben de senin gibi sallanan ana kucağı alacağım sanırım.
Fisher Price Sevimli Gezegen Anakucağı ve Sallanan Sandalye diye bir ürün var, bir de bunun benzer tipleri yine fisherprice marka... Bunlar sonra da sallanan sandalye olarak kullanılıyor, cocuk 2 yaşındayken filan. katlanıp yanında götürmesi de pratik, uzun süre misafir oturmalarında bunu yanıma alırım diyorum..

Evet canım bende bakmıştım onlara.Bakarız artık beğendiğimizi alırız.Bide şimdi kırkı için sepet yapıyorlarmış bide onlara bakıcam sallanan birşeymiş.Süslü tüllü falanmış merak ettim:)

bende senin gibi yapıcam canım,9 ayına kadar olanı bi kulanalım,zaten Allah izin verirse 2-3 düşünüyoruz sonrasına saklarım ziyan olmaz oto koltuğu

Eskitiriz kuzum biz...malum takım kurucaz

merhaba güzel nisan anneleri
oğluşumla biz geldik
nasılsınız bugün?henüz geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır
bugün şeker için kontrole gittim ama gene tam bi sonuç alamadım.geçen hafta ölçtüklerimde 2 değerim yüksek çıkmıştı sınır 140 iken 155 ve 180 çıkmıştı.bunun için 1 hafta daha ölçücem açlık ve 1. saat tokluklarımı.eğer gene 2 tane bile yüksek olursa küçük dozda insüline başlatıcam dedi.
yemeklerden sonra yürürsem hiç yüksek çıkmıyo dahada dikkat edicem artık.sinir stres kafaya takmak yok hiç bişi dedi.ondanda olabilir dedi.inşallah bu hafta değerlerim iyi giderde gerek kalmaz insüline.

cnm benim ya inş bi sorun çıkmaz...yediklerinle alakalı değilmi...mesela 1 hafta dikkatli beslenirsen problem olmuyo dimi..:26:

Selam kızlar,
Herkes iyidir umarım.
Biz gayet iyiyiz.

Bugün çeyizimize baktık
Farklı zamanlarda aldığım için bazen ne aldığımı unutuyorum.
Saydım da:
9 tane çıtçıtlı badi
7 tane ayaklı ayaksız alt
2 tane 5li hastane çıkışı (kayınvalidem 10lu almıştı)
2 tane pijama takımı
2 tane badi üstüne giydirmek için uzun kollu üst
2 tane yelek
1 tulum

Abartmamışım değil mi? :26:

canım benim dualarımız seninle. inşallah gerek kalmaz dediğin gibi. gerek olsa bile hiç üzülme bu geçici bir durum napalım bebişler için katlanacağız ama dediğim gibi inşallahh gerek kalmaz çok iyi çıkar değerlerin. hiçç bişeyi kafaya takma boşverr senden değerli değil.

yok canim sen slm vermedin demedim genel olarak sen zaten burda degildin ben slm yazdigimda..
canım benim ben çok drmadım görmemişimdir defalarcaa slm tatlım iyiyim canım eve geldim eşim geç gelicek bebişle kendime ne yemek yapsam dye düşünüyorum:26:

selam hosgelmissiniz oglusunlasen azimli birine benziyosun bu hafta insallah herse iyi cikarda gerek kalmaz insüline

dünüş concord neo marka bebek arbası sizin orda ne kadar bi baksana cnm çok merak ettim..

Bide sueylül nerelerde ya:26: Ne zamandır girmiyo..benmi göremiyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…