2011 Nisan Anneleri

selam canim aldiklarin hic abarti görünmüyo..hepside gerekli seyler.

İnşallah gelecek sefere düşük çıkar canım.
O yüksek çıkan iki değer ilk ölçümler mi yoksa 2 ve 3 saat bekledikten sonrakiler mi canım?

dualarım senle canım inş. gerek kalmaz

yok canim sen slm vermedin demedim genel olarak sen zaten burda degildin ben slm yazdigimda..

olsun tatlım ben yinede söyleyeyim

dünü$ baska bir yere baktim simdi 1`499 fr. diyo. bunlar tabi set halinde herseyi icinde bide 1`999 fr.tan düsmüs. buda tl olarak 2`432 liraya denk geliyo canim.

Bunlar sadece benim aldıklarım.
Kayınvalidem ve ennem de alınca elimde mi patlar yoksa diye düşündüm bir an için.

cnm aldıklarını annen ve kayınvaliden görüyormu ona göre olanı almasınlar ben taşıyorum posetleri annem herseyi gosteriyorum pazar günü oaradaydık unutmusuz herseyi ... kızımın giysilerini özledim

yok canım abartmamışsın ayrıca elinde patlamaması için birbirinizle haberli olun

leegorkemm nasılsın canımm nasıl gidiyor

anladım cnm sizin oralarda daha farklı oluyo demekki.
şekerinin çıkmadığınada inan çok sevindim.

cnm 7 kilo gayet iyi bencede 6.ay bitiyo nerdeyse hiçmi kilo istemiyo bu doktorlar ne fenalar.

maşallah cnm kuzucuğunakocaman olmuş.

buldum :))))
evet öyle diyor neyse bir daha doktora ayrıntılı sorarım
bu arada aysucuğum gözün aydın maşşallah ne kadar büyümüş bebeğin öyle :)

çok teşekkür ederiz teyzesi.

cnm gözünaydın testlerin güzel çıkmış.
magnezyumda acayip işe yarıyobendede çok kramp oluyodu şimdi olmuyo şükür.

cnm bunu en az 6 aydan sonra kullanabilir.ilk zamanlar bebek arabasıyla satılan pusetlerden olması gerekli yatar pozisyonda olmalılar.bu sonraki aşama.

cnm benim ya inş bi sorun çıkmaz...yediklerinle alakalı değilmi...mesela 1 hafta dikkatli beslenirsen problem olmuyo dimi..:26:
cnm diyetim hep aynı aslında hep aynı şeyleri yiyorum yemekten hemen sonra yürüyüşe çıkarsam problem olmuyo.o 2 değerde stresten yüksek çıktı sanırım.daha dikkatli olucam artık.

inşallah cnm.biliyorum geçici bişi ama diyet yaparken bile canım sıkılıyo bide insülin başlanırsa iyice canım sıkılcak.daha dikkat edicem bakalım bu hafta.

selam hosgelmissiniz oglusunlasen azimli birine benziyosun bu hafta insallah herse iyi cikarda gerek kalmaz insüline
çok saol cnm inşallah öyle olur.

İnşallah gelecek sefere düşük çıkar canım.
O yüksek çıkan iki değer ilk ölçümler mi yoksa 2 ve 3 saat bekledikten sonrakiler mi canım?
inşallah cnm.
açlık değerlerimde problem yok.ben 1.saat tokluk ölçüyorum sadece onun 2 tanesi yüksek çıktı o kadar.

Son düzenleme:

vallahi almasam işine gelcek doktorumun...cnm evet dediğin gibi..bunu çok tutmadım ben..zati planım belli benim 0-9 ay anakucağı 9-36 ay de oto koltuğu..

vallahi almasam işine gelcek doktorumun...cnm evet dediğin gibi..bunu çok tutmadım ben..zati planım belli benim 0-9 ay anakucağı 9-36 ay de oto koltuğu..

benimde planım öyle cnm.en az 6 ay anakucağı kullanıcam.küçük çocuk oturtamayız çünkü.bu büyüklerde yatmıyo hiç biri.

kızlar selam.size bişi sorucam benim saçlarım röfleli ve yarıya kadar indi boya kafam 2 renk oldu.eşime diyorum son ay boyatıcam bi sakıncası yokmuş zaten boyalarda bitkisel artık röfle değilde tek renk boyucam bukez ama eşim hayatta izin vermem riske atamam çocuğumu diyo.iyide genelde son aylarda boyatan çok var cevremde.bıraz anneninde ruh hali önemli değilmi ben kendimi bitik hissediyorum böle saç baş kötü haldeyken.doğumdan sonrada 3 ay boyatılmaz süte geçiyormuş diye duydum siz ne diyorsunuz bu konuda röflenin gitmesi için baya kestirmem lazım ama uzun saç ilk doğduğu zamanlar için hemen toplama açısından daha iyi gibi geliyo bana...öffff ikna edemiyorum yaaaaaaa :26:

cnm bendede var uçlar kızıldı aktı sarı oldu bi garip yni Kestirmeme bile izin vermiyolar cnm... Bebeğin ömründen gidermiş belki saçma ama çok kişidiyince bi korktum Boya işindede bitkisel olur ama güvendiğin bi yer olsun..herkes bitkisel diyip boyuyo... şahsen ben riske atmam...güvenmiyorum kimseyede bitkiseller 100-150 tl gibiydi sanırım.. öyle işte... Ama haklısın bende kendimi kötü çirkin hissediyorum...

tatlım doktorun bir sakıncası olmadığını söylüyorsa eşinle doktorunu konuşturabilrsin mesela ben böyle yapıyorum boya konusunda değilde yani eşime ters gelen birşeyi doktorum açıklayınca tatmin oluyor sen bilrisn yinede

cnm aldıklarını annen ve kayınvaliden görüyormu ona göre olanı almasınlar ben taşıyorum posetleri annem herseyi gosteriyorum pazar günü oaradaydık unutmusuz herseyi ... kızımın giysilerini özledim

Yok canım, farklı şehirlerde olduğumuz için kim ne aldı, kimse bilmiyor.
Sadece kayınvalidem ilk duyduğunda 10lu hastane çıkışı almıştı onu biliyorum.
yok canım abartmamışsın ayrıca elinde patlamaması için birbirinizle haberli olun
Hiç konuşulmadı aramızda.
Kayınvalidem bir kez sen bir şey alma tarzında bir laf etmişti, ben duymazdan geldim.
İlk çocuğum ne de olsa niye almayayım ki
inşallah cnm.
açlık değerlerimde problem yok.ben 1.saat tokluk ölçüyorum sadece onun 2 tanesi yüksek çıktı o kadar.
Bana 100lük test yapıldı.
Sadece açlık şekeri ve bir saat sonra da şekeri içtikten sonra kan alındı da onun için sordum.
Doktorumu da daha göremedim.
Canım beyazın yoksa hiç boyatma bence.
Benim saçımın yarısı beyaz
Hemen de uzadığı için dipler çıkıyor.
En son 2 ay önce doktor kınaya izin verdiği için kına yakmıştım.
Boyaya kesinlikle izin vermedi.
Şimdi yine diplerin çok uzadı ama bandana, fular filan takarak idare ediyorum.
Ne kadar idare edersem o kadar kar, diye düşünüyorum.
Normalde ayda bir boyatmam gerekirdi.

Bitkisel bile olsa oksidan kullandıkları için fark etmiyormuş.
O nedenle bitkisel boyaya izin vermedi doktorum.
Bir de gerçek bitkisel boyalar beyazı bile tamamen kapatamıyor.,
Röfleyi hiç kapatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…