- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.961
Selam kızlar,
Herkes iyidir umarım.
Biz gayet iyiyiz.
Bugün çeyizimize baktık
Farklı zamanlarda aldığım için bazen ne aldığımı unutuyorum.
Saydım da:
9 tane çıtçıtlı badi
7 tane ayaklı ayaksız alt
2 tane 5li hastane çıkışı (kayınvalidem 10lu almıştı)
2 tane pijama takımı
2 tane badi üstüne giydirmek için uzun kollu üst
2 tane yelek
1 tulum
Abartmamışım değil mi? :26:
merhaba güzel nisan anneleri
oğluşumla biz geldik
nasılsınız bugün?henüz geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır
bugün şeker için kontrole gittim ama gene tam bi sonuç alamadım.geçen hafta ölçtüklerimde 2 değerim yüksek çıkmıştı sınır 140 iken 155 ve 180 çıkmıştı.bunun için 1 hafta daha ölçücem açlık ve 1. saat tokluklarımı.eğer gene 2 tane bile yüksek olursa küçük dozda insüline başlatıcam dedi.
yemeklerden sonra yürürsem hiç yüksek çıkmıyo dahada dikkat edicem artık.sinir stres kafaya takmak yok hiç bişi dedi.ondanda olabilir dedi.inşallah bu hafta değerlerim iyi giderde gerek kalmaz insüline.
selam canim aldiklarin hic abarti görünmüyo..hepside gerekli seyler.
merhaba güzel nisan anneleri
oğluşumla biz geldik
nasılsınız bugün?henüz geçmişe bakamadım inşallah herşey yolundadır
bugün şeker için kontrole gittim ama gene tam bi sonuç alamadım.geçen hafta ölçtüklerimde 2 değerim yüksek çıkmıştı sınır 140 iken 155 ve 180 çıkmıştı.bunun için 1 hafta daha ölçücem açlık ve 1. saat tokluklarımı.eğer gene 2 tane bile yüksek olursa küçük dozda insüline başlatıcam dedi.
yemeklerden sonra yürürsem hiç yüksek çıkmıyo dahada dikkat edicem artık.sinir stres kafaya takmak yok hiç bişi dedi.ondanda olabilir dedi.inşallah bu hafta değerlerim iyi giderde gerek kalmaz insüline.
yok canim sen slm vermedin demedim genel olarak sen zaten burda degildin ben slm yazdigimda..
olsun tatlım ben yinede söyleyeyim
dünüş concord neo marka bebek arbası sizin orda ne kadar bi baksana cnm çok merak ettim..
Bide sueylül nerelerde ya:26: Ne zamandır girmiyo..benmi göremiyorum acaba
baktim canim 1`044 frank.. Lira olarak 1`694 tl yapiyo
dünü$ baska bir yere baktim simdi 1`499 fr. Diyo. Bunlar tabi set halinde herseyi icinde bide 1`999 fr.tan düsmüs. Buda tl olarak 2`432 liraya denk geliyo canim.
Bunlar sadece benim aldıklarım.
Kayınvalidem ve ennem de alınca elimde mi patlar yoksa diye düşündüm bir an için.
Selam kızlar,
Herkes iyidir umarım.
Biz gayet iyiyiz.
Bugün çeyizimize baktık
Farklı zamanlarda aldığım için bazen ne aldığımı unutuyorum.
Saydım da:
9 tane çıtçıtlı badi
7 tane ayaklı ayaksız alt
2 tane 5li hastane çıkışı (kayınvalidem 10lu almıştı)
2 tane pijama takımı
2 tane badi üstüne giydirmek için uzun kollu üst
2 tane yelek
1 tulum
Abartmamışım değil mi? :26:
canım benim dualarımız seninle. inşallah gerek kalmaz dediğin gibi. gerek olsa bile hiç üzülme bu geçici bir durum napalım bebişler için katlanacağız ama dediğim gibi inşallahh gerek kalmaz çok iyi çıkar değerlerin. hiçç bişeyi kafaya takma boşverr senden değerli değil.
canim is yerimden senin yazini okudum.kafama takildi benim doktordami bir tuhaflik var diye.. burda bir arkadasimin hamileliklerinde sekeri cikiyo hep onu aradim simdi o baska doktora gidiyodu cünkü onun nasil yapildi diye benimki dogruymus.ilk önce aclik kan sekerine bakiliyomus burda 50 nin altinda cikarsa hersey normalmis.eger 50 nin üstünde cikarsa o sekerli sutestini gerekli görüyomuslar.benimkide 47 cikinca sekerli suyla olan teste gerek kalmamis oluyo.internetten baktim tam bilgi bulamadim arkadasimi arayinca kafam rahatladi
bebişin kafası iki göğüsümün arsındaymış.. işte o yüzden mideme baskıdan lokma var gibi oluyomuş.. kaburgama baskı..reflüyü engellemek için 1 hafta kullanıcağım RENNİE DİE İLAÇ VERDİ... 7 kilo almışım şahsen bendeki bu perfonmansı ben beğensim ama doktor yüz vermedi...inş 15 ile en fazla tamamlarım.. tani isterim 10 olsun:97:
kızlar mehabalar umarım keyifler iyidir biz iyiz çok şükür dr gittik bi çıktık eve gelmek bilmedik bi daldık alışverişe tam daldık bir sürü cicişler aldık oğluşma bu arada kontrolümüz iyi geçti tosuncuğumuz 1kilo 250 gr olmuş dr çok iyi dedi bu arada şeker yüklemesini yaptırdık 50 mg lık olandan yaptık sonuçlarımız yrn..
Esracığım senin kontrol nasıl geçti cnm geçmişi fazla okumadan yatcam çok uykumuz var çok yorulduk...
buldum :))))
evet öyle diyor neyse bir daha doktora ayrıntılı sorarım
bu arada aysucuğum gözün aydın maşşallah ne kadar büyümüş bebeğin öyle :)
kızlR meraba
şimdi sağlık ocağından geliyorum.
doktor magnezyum yazdı
dün çok kramp girdi bacağıma:S
inş. iyi gelicek magnezyum.aslında kalsiyum ve d3 vitamini alıyordum ama yetmedi galiba.
tiroitlere,şekerime ve kanıma bakmışlar.
cuma günü kan vermiştimde.
şimdide sonucunu aldım
kanım 12.7 diğerleride normal çıkmış.
şekerim 98 oda normal.
tsh lardan normal dedi.
BU İYİ HOŞTA BEN ŞUNU ANLAMIYORUM BEN ARABAYLA GEZEN BİRİYİM ŞİMDİ 2 AYLIK BEBEK..YATIŞ POZİSYONUMU DAHA İYİ YOKSA BÖYLE OTURTMAKMI...YANİ BURDA NASIL OTURUYO Kİ..YADA OTURA BİLİYOMU BEBEKLER 0 AYLIKLAR:26:
cnm diyetim hep aynı aslında hep aynı şeyleri yiyorum yemekten hemen sonra yürüyüşe çıkarsam problem olmuyo.o 2 değerde stresten yüksek çıktı sanırım.daha dikkatli olucam artık.cnm benim ya inş bi sorun çıkmaz...yediklerinle alakalı değilmi...mesela 1 hafta dikkatli beslenirsen problem olmuyo dimi..:26:
inşallah cnm.biliyorum geçici bişi ama diyet yaparken bile canım sıkılıyo bide insülin başlanırsa iyice canım sıkılcak.daha dikkat edicem bakalım bu hafta.canım benim dualarımız seninle. inşallah gerek kalmaz dediğin gibi. gerek olsa bile hiç üzülme bu geçici bir durum napalım bebişler için katlanacağız ama dediğim gibi inşallahh gerek kalmaz çok iyi çıkar değerlerin. hiçç bişeyi kafaya takma boşverr senden değerli değil.
çok saol cnm inşallah öyle olur.selam hosgelmissiniz oglusunlasen azimli birine benziyosun bu hafta insallah herse iyi cikarda gerek kalmaz insüline
inşallah cnm.İnşallah gelecek sefere düşük çıkar canım.
O yüksek çıkan iki değer ilk ölçümler mi yoksa 2 ve 3 saat bekledikten sonrakiler mi canım?
anladım cnm sizin oralarda daha farklı oluyo demekki.
şekerinin çıkmadığınada inan çok sevindim.
Cnm 7 kilo gayet iyi bencede 6.ay bitiyo nerdeyse hiçmi kilo istemiyo bu doktorlar ne fenalar.
Maşallah cnm kuzucuğunakocaman olmuş.
çok teşekkür ederiz teyzesi.
Cnm gözünaydın testlerin güzel çıkmış.
Magnezyumda acayip işe yarıyobendede çok kramp oluyodu şimdi olmuyo şükür.
Cnm bunu en az 6 aydan sonra kullanabilir.ilk zamanlar bebek arabasıyla satılan pusetlerden olması gerekli yatar pozisyonda olmalılar.bu sonraki aşama.
inşallah cnm çok saoldualarım senle canım inş. gerek kalmaz
vallahi almasam işine gelcek doktorumun...cnm evet dediğin gibi..bunu çok tutmadım ben..zati planım belli benim 0-9 ay anakucağı 9-36 ay de oto koltuğu..
kızlar selam.size bişi sorucam benim saçlarım röfleli ve yarıya kadar indi boya kafam 2 renk oldu.eşime diyorum son ay boyatıcam bi sakıncası yokmuş zaten boyalarda bitkisel artık röfle değilde tek renk boyucam bukez ama eşim hayatta izin vermem riske atamam çocuğumu diyo.iyide genelde son aylarda boyatan çok var cevremde.bıraz anneninde ruh hali önemli değilmi ben kendimi bitik hissediyorum böle saç baş kötü haldeyken.doğumdan sonrada 3 ay boyatılmaz süte geçiyormuş diye duydum siz ne diyorsunuz bu konuda röflenin gitmesi için baya kestirmem lazım ama uzun saç ilk doğduğu zamanlar için hemen toplama açısından daha iyi gibi geliyo bana...öffff ikna edemiyorum yaaaaaaa :26:
kızlar selam.size bişi sorucam benim saçlarım röfleli ve yarıya kadar indi boya kafam 2 renk oldu.eşime diyorum son ay boyatıcam bi sakıncası yokmuş zaten boyalarda bitkisel artık röfle değilde tek renk boyucam bukez ama eşim hayatta izin vermem riske atamam çocuğumu diyo.iyide genelde son aylarda boyatan çok var cevremde.bıraz anneninde ruh hali önemli değilmi ben kendimi bitik hissediyorum böle saç baş kötü haldeyken.doğumdan sonrada 3 ay boyatılmaz süte geçiyormuş diye duydum siz ne diyorsunuz bu konuda röflenin gitmesi için baya kestirmem lazım ama uzun saç ilk doğduğu zamanlar için hemen toplama açısından daha iyi gibi geliyo bana...öffff ikna edemiyorum yaaaaaaa :26:
cnm aldıklarını annen ve kayınvaliden görüyormu ona göre olanı almasınlar ben taşıyorum posetleri annem herseyi gosteriyorum pazar günü oaradaydık unutmusuz herseyi ... kızımın giysilerini özledim
Hiç konuşulmadı aramızda.yok canım abartmamışsın ayrıca elinde patlamaması için birbirinizle haberli olun
Bana 100lük test yapıldı.inşallah cnm.
açlık değerlerimde problem yok.ben 1.saat tokluk ölçüyorum sadece onun 2 tanesi yüksek çıktı o kadar.
Canım beyazın yoksa hiç boyatma bence.kızlar selam.size bişi sorucam benim saçlarım röfleli ve yarıya kadar indi boya kafam 2 renk oldu.eşime diyorum son ay boyatıcam bi sakıncası yokmuş zaten boyalarda bitkisel artık röfle değilde tek renk boyucam bukez ama eşim hayatta izin vermem riske atamam çocuğumu diyo.iyide genelde son aylarda boyatan çok var cevremde.bıraz anneninde ruh hali önemli değilmi ben kendimi bitik hissediyorum böle saç baş kötü haldeyken.doğumdan sonrada 3 ay boyatılmaz süte geçiyormuş diye duydum siz ne diyorsunuz bu konuda röflenin gitmesi için baya kestirmem lazım ama uzun saç ilk doğduğu zamanlar için hemen toplama açısından daha iyi gibi geliyo bana...öffff ikna edemiyorum yaaaaaaa :26:
cnm bendede var uçlar kızıldı aktı sarı oldu bi garip yniKestirmeme bile izin vermiyolar cnm... Bebeğin ömründen gidermiş belki saçma ama çok kişidiyince bi korktum Boya işindede bitkisel olur ama güvendiğin bi yer olsun..herkes bitkisel diyip boyuyo... şahsen ben riske atmam...güvenmiyorum kimseyede bitkiseller 100-150 tl gibiydi sanırım.. öyle işte... Ama haklısın bende kendimi kötü çirkin hissediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?