- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #30.981
Bana 100lük test yapıldı.
Sadece açlık şekeri ve bir saat sonra da şekeri içtikten sonra kan alındı da onun için sordum.
Doktorumu da daha göremedim.
herkese slm ay öyle bitkinimki yattım biraz ama yatsam hiç kalkamıyacağım en iyisi dedim kalkıp biraz foruma bakayım değişilik olsun..
Kızlar belki hatırlarsınız ben bayagıdır kasıklarım ağrıyor zor yürüyorum fln demiştim ama ha geçer ha geçer bekliyordum ama 10gündür eksilmedi çoğaldı..afedersiniz bazen öyle bir oluyor sünnet çocukları gibiyürüyemiyorum iki büklüm oluyorum acıdan,sanki kasıklarımı enine kesiyorlar gibiydi..çevremde de kim duysa aman kız yoksa sen 7 aylık erken doğummu fln yapcan deyince hepten kafam bulandı 3 gündür sürekli rüyamda erken doğuruyorum ,sinirlerim bozuldu
Bugün dr.umu aradım dedim 10gündür geçmedi iyice tedirgin oldum ,erken doğum riski fln olabilirmi? Birde geçen kum çıkmıştı idrarda benim yoksa dedi iltihabamı çevirdi? Hemen dedi ya bugün ya yarın gel bi bakalım niye çektin 10gündür dedi..öyle deyince annemle kardeşimde bendeydi,eşimde işten gelmişti..dedim eşime gidelim ,çocuga annem baksın.yok dedi ben yorgunum uyucam,siz annenle gidin çocuguda alıp :88: Ben canımın derdindeyim o keyfinin..herneyse..
Gittik dr.a ,dedi tuvalete sıkış gel öyle bakayım..önce ultrasyonda bebeğin ölçümlerini yaptı çok şükür sorun yok 922gr olmuş oğluşum,boyda 34 cm..sonra rahim ağzının açık olup olmadıgına baktı bayagı inceledi,o da tedirgin oldu haliyle..baktı dedi doğum yolu kapalı erken doğum riski yok inş. Korkma..sonra idrar tahlili verdim,kendi kendime diyorum herhalde iltihap çıkar fln,sonucu aldım aaaa bi baktık ne kum ne iltihap? Temiz çıktı,doktorda bende şaştık..doktor yine güvenemedi dedi bir alttan muayene edelim belki açılma vardır..allahım doğum yapmış kadınım ama , hala alttan muayane beni geriyor..yani muyene sonrası halimi görseniz sanırısnız biri silah dayamış,yüzüm gözüm kıpkırımızı oluyor stresten..:78:
Doktor 2 tane 1000lik serum yazdı içinede buzcopan alıcam,yarın sağlık ocağında taktırıcam artık :18: Doktor böyle olmaz devam edemezsin dedi baksana sıkıntadasın dedi,orda takmak istedi ama ben eve dönmek istedim..oğlum durmadı,anneminde eve dönmesi lazımdı..yani yarın 2 şişe serum beni beklioyrBirde ayrıyeten ilaç verdi ağrı oldugunda almam için..
herkese slm ay öyle bitkinimki yattım biraz ama yatsam hiç kalkamıyacağım en iyisi dedim kalkıp biraz foruma bakayım değişilik olsun..
Kızlar belki hatırlarsınız ben bayagıdır kasıklarım ağrıyor zor yürüyorum fln demiştim ama ha geçer ha geçer bekliyordum ama 10gündür eksilmedi çoğaldı..afedersiniz bazen öyle bir oluyor sünnet çocukları gibiyürüyemiyorum iki büklüm oluyorum acıdan,sanki kasıklarımı enine kesiyorlar gibiydi..çevremde de kim duysa aman kız yoksa sen 7 aylık erken doğummu fln yapcan deyince hepten kafam bulandı 3 gündür sürekli rüyamda erken doğuruyorum ,sinirlerim bozuldu
Bugün dr.umu aradım dedim 10gündür geçmedi iyice tedirgin oldum ,erken doğum riski fln olabilirmi? birde geçen kum çıkmıştı idrarda benim yoksa dedi iltihabamı çevirdi? hemen dedi ya bugün ya yarın gel bi bakalım niye çektin 10gündür dedi..öyle deyince annemle kardeşimde bendeydi,eşimde işten gelmişti..dedim eşime gidelim ,çocuga annem baksın.yok dedi ben yorgunum uyucam,siz annenle gidin çocuguda alıp :88: ben canımın derdindeyim o keyfinin..herneyse..
Gittik dr.a ,dedi tuvalete sıkış gel öyle bakayım..önce ultrasyonda bebeğin ölçümlerini yaptı çok şükür sorun yok 922gr olmuş oğluşum,boyda 34 cm..sonra rahim ağzının açık olup olmadıgına baktı bayagı inceledi,o da tedirgin oldu haliyle..baktı dedi doğum yolu kapalı erken doğum riski yok inş. korkma..sonra idrar tahlili verdim,kendi kendime diyorum herhalde iltihap çıkar fln,sonucu aldım aaaa bi baktık ne kum ne iltihap? temiz çıktı,doktorda bende şaştık..doktor yine güvenemedi dedi bir alttan muayene edelim belki açılma vardır..Allahım doğum yapmış kadınım ama , hala alttan muayane beni geriyor..yani muyene sonrası halimi görseniz sanırısnız biri silah dayamış,yüzüm gözüm kıpkırımızı oluyor stresten..:78: ayakta kalmayacaksın dedi,birde ilişkiyi yasakladı..
ayaktada nasıl kalmıcaksam,bütün işler içocuk ve yemen bana bakıyor
doktor 2 tane 1000lik serum yazdı içinede buzcopan alıcam,yarın sağlık ocağında taktırıcam artık :18: doktor böyle olmaz devam edemezsin dedi baksana sıkıntadasın dedi,orda takmak istedi ama ben eve dönmek istedim..oğlum durmadı,anneminde eve dönmesi lazımdı..yani yarın 2 şişe serum beni beklioyrbirde ayrıyeten ilaç verdi ağrı oldugunda almam için..
Bugün dr.umu aradım dedim 10gündür geçmedi iyice tedirgin oldum ,erken doğum riski fln olabilirmi? birde geçen kum çıkmıştı idrarda benim yoksa dedi iltihabamı çevirdi? hemen dedi ya bugün ya yarın gel bi bakalım niye çektin 10gündür dedi..öyle deyince annemle kardeşimde bendeydi,eşimde işten gelmişti..dedim eşime gidelim ,çocuga annem baksın.yok dedi ben yorgunum uyucam,siz annenle gidin çocuguda alıp :88: ben canımın derdindeyim o keyfinin..herneyse..
Gittik dr.a ,dedi tuvalete sıkış gel öyle bakayım..önce ultrasyonda bebeğin ölçümlerini yaptı çok şükür sorun yok 922gr olmuş oğluşum,boyda 34 cm..sonra rahim ağzının açık olup olmadıgına baktı bayagı inceledi,o da tedirgin oldu haliyle..baktı dedi doğum yolu kapalı erken doğum riski yok inş. korkma..sonra idrar tahlili verdim,kendi kendime diyorum herhalde iltihap çıkar fln,sonucu aldım aaaa bi baktık ne kum ne iltihap? temiz çıktı,doktorda bende şaştık..doktor yine güvenemedi dedi bir alttan muayene edelim belki açılma vardır..Allahım doğum yapmış kadınım ama , hala alttan muayane beni geriyor..yani muyene sonrası halimi görseniz sanırısnız biri silah dayamış,yüzüm gözüm kıpkırımızı oluyor stresten..:78: ayakta kalmayacaksın dedi,birde ilişkiyi yasakladı..
ayakta da nasıl kalmıcaksam,bütün işler ,çocuk ve yemek bana bakıyor
doktor 2 tane 1000lik serum yazdı içinede buzcopan alıcam,yarın sağlık ocağında taktırıcam artık :18: doktor böyle olmaz devam edemezsin dedi baksana sıkıntadasın dedi,orda takmak istedi ama ben eve dönmek istedim..oğlum durmadı,anneminde eve dönmesi lazımdı..yani yarın 2 şişe serum beni beklioyrbirde ayrıyeten ilaç verdi ağrı oldugunda almam için..
:26: Of bende bu kız nerde diyodum ya...kankim iyi olmasına bi problemin olmamasına sevindim ama söylim sanatamamen stres...bendede 2 gün vardı...hatta kızlar avutmaktan bıktı beni gittim..maşallah iyiyim şuanda çok yoruluncada oluyo... Rahat olmak gerekiyo... Of ya... Ne stresli zaman geçirmişsin aferim kocanada... Al böyle oldukları zaman olmuyomu zati..ne oluyosa...neysedinlen tatlım sen..zihnini boşalt.. Iyi ol sen yeter..
cnm çok geçmiş olsun
aman dikkat et kendine..
Bayans geçmiş olsun canım.
Dikkat et kendine.
bayans çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun. eşinin ilgisizliğinede pes diyorum neyse her insanın bir eşref saati vardır derler. sorun çıkmamasına sevindim dikkat et bacım ne kadar olsada. ne kocadan ne çocuktan fayda yok insana baksana önemli olan senin sağlığın
cnm çoook geçmiş olsun yorma kendini hiçbişey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil stres yapma bolca dinlen
mrb kızlar nasılsınzzz
ben yazdıklarınızı okuyorum ama cvp yazmadım bı suredır bebgım olçumlerde bır hafta kçk çıktı moralım bozuldu ondan sızde etkılemek ıstemıyorum ama çok şukur ara 2 haftaya çıkmamış cmt tekrar kontrolumuz var.bu arada şeker yukleme yptrdım 50 lık 159 çıktı sonra 100luk yaptrdım 4 kere kan aldılar parmagımdan bır saat arayla şekerlı suyu ıçtıkten sonra 175 çıktı.yaptrdıgım yerdekı dr bıraz dıkkat et yedıklerıne dedı.kendı druma faxladım sonucu sorun yok sınır 190 dedı.
bayans çok gecmış olsun dıkkat et kendıne karnına sancı gırmesının bır sebebıde calsıyum eksıklıgıymış sut ıç bol bol bırde magnezyum kullan
ayakta da nasıl kalmıcaksam,bütün işler ,çocuk ve yemek bana bakıyor
gecmiş olsn canım benmde 50lik 153 çıkmıştı dr 100luk yaptrmadı bana gerek yok o kafdr yuksek çıkmadı soncun dedi ama yedklerne dkkat et serbetli tatlı yme sutlu ye ekmegide kahvaltda ye sadece dedi
ıyı akşamlar hoşgeldın.sağol canım.tatlıdan ve hamur ışlerınden uzak dur dedı.ben çıkolata tatlı bayılıyorum.ama o gunden sonra azaltım
canım ya çok geçmiş olsun benim de kasıklarım geçen haftalarda çok ağrımıştı hatta afedersin rahmimim çıkacak gibi ağrıyordu doktora gittim anlattım bana hiçbirşey demedi sadece ultrosondan baktı bebek aşağıda dedi dinlen deyip yolladı ne alttan baktı ne bir tahlil hiçbirşey yapmadı bende yürüyemiyordum doktoruma sinir olmuştum ne bu yani neyim var insan bir açıklama yapar bende bir hafta hiç dışarı çıkmadan yattım şu anda iyiyim ama bebek neden aşağıda olur ki komşular burda erken doğum diyor ama oooofffff ne bileyim sen bence içini rahat tut ne güzel doktorun seninle ilgilenmiş , birde ne güzel annen yanında malesef benim annem memlekette ben buralarda yalnızım mecburen kendi kendime yetmek zorundayım 8 yaşında da kızım var ne diyeyim allah yardımcımız olsun sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah tabi vakti zamanında
canım bende yiyrm da az az yiyrm doyacak kadr deil tadmlık e o kadr da yiyelim ya
aksıne daha çok canı ıstıyor ınsanınsınır koyulunca
erken doğum herkesn korksu halne geldi valla..ins saglıcakla vakitlice alrz canım benm bebişlermzi
canım ya çok geçmiş olsun benim de kasıklarım geçen haftalarda çok ağrımıştı hatta afedersin rahmimim çıkacak gibi ağrıyordu doktora gittim anlattım bana hiçbirşey demedi sadece ultrosondan baktı bebek aşağıda dedi dinlen deyip yolladı ne alttan baktı ne bir tahlil hiçbirşey yapmadı bende yürüyemiyordum doktoruma sinir olmuştum ne bu yani neyim var insan bir açıklama yapar bende bir hafta hiç dışarı çıkmadan yattım şu anda iyiyim ama bebek neden aşağıda olur ki komşular burda erken doğum diyor ama oooofffff ne bileyim sen bence içini rahat tut ne güzel doktorun seninle ilgilenmiş , birde ne güzel annen yanında malesef benim annem memlekette ben buralarda yalnızım mecburen kendi kendime yetmek zorundayım 8 yaşında da kızım var ne diyeyim allah yardımcımız olsun sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah tabi vakti zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?