2011 Nisan Anneleri

slmmm kızlar nasılsınız bugün giremedik topiğe işten geldik şimdi bebişimde uslu uslu geceleri uyumadığı için gündüzleri hep uyuyor
HOŞGELDİN BEBİŞİM...NASILSIN... BİZİMKİSİDE ÖYLE SANIRIM..AHAHA DOĞUNCA YANDIK GECELERİ AYAKTA OLCAM SANIRIM..

hoşgeldin nisacımm.

hoşbulduk aysucum nasılsın canım bugün aldınmı sonuçlarını geçmişe bakamadım btanem aklımdaydın gün boyu

Oyyyy onun tartışmasıda olur mu canım ya,her yörenin adetleri farklıdır.Bizde bebeğin annesi babası yapar.Ama erkek tarafı destek olur sanırım.Bizde aile efradı çok olduğu için benim evim küçük gelir diye kayınvalidemde yapmayı düşünüyorum,bunu kendisine söylemedim,onlarda adet nedir bilmiyorum,açıkçası ben karışmam dersede kendi evimde yaparım.Amannn sıkılıyo insan şunu şu yapar bunu bu yapar muhabbetinden.Sende ailelerin içinden çıkamazsan ikiüç kişiyle okutursun bi mevlüt kaynananıda annenide çağırmazsın olur biter canım.Biz daha o muhabbetlere gelmedik henüz.Beşik,alışveriş muhabbetimiz vardı kız annesi yapar gibilerden,bi daha açılırsa o muhabbet sorucam bende erkek tarafı ne yapar diye.Ne yapıyorlar öğrenmiş olurum bende

hey maşallah yaaaaaaaaa ne kaynatmışını okuyum dedim ama imkanı yok anacım naptınız siz böle yaaa yavaş gidin yetişemiyoz kırk yılda bi geçmişi okuym dedim sinir bastı

hosgeldiniz
slmmm kızlar nasılsınız bugün giremedik topiğe işten geldik şimdi bebişimde uslu uslu geceleri uyumadığı için gündüzleri hep uyuyor

kolay gelsin sana benimde yapmam lazim acayip birikti(
Ütüler beni bekliyor. Çok bile kaldım.
Herkese bol muhabbetler.

seninde kayinvalidenlere yuhhh yani annenin sucu ne canim niye o yapsin ki hicte utanmiyolar pess dogrusu..

öyle böyle.... Bebişimin mevlüdü benden sorulur..ben ne ikram istersem onu yaparım niyetim o... Benden önce talep eden olursa ne hoş..yoksa çok şükür ben herşeyi yaparım..bu halimle davet veriyosam ben(20 kişilik) yapmaya gelince bi 60 kişilikte yaparım hiç bişey değil...yaterki sen-ben...senin ailen benim ailem söz konusu olmasın çünkü böyle çok şeyler alır insandan boşuna sinir bozukluğu......

dünüş dediğin gibi işte...demek istediğimde o ..işlerine göre konuşanlar varya deli ediyo beni...isim verme konusunda babanın tarafı hak talep eder..artık bizdensin der... Ama başka konuda yok kızın annesi derler... Bizim eşimle düşüncemiz..isminide biz koyduk...beşiğinide biz koyduk..oyuna kimseyi dahil etmiyoruz...karışıklığa gelemem vallahi

Slm kısslar baya bi kaynatmışsınız oku oku bitmedi pes ettim bende bugün misafirim gelicek şöyle kısa bi süre size takılayım dedim,
ilk bebeğin çeyizinden mevlidinden falan bahsetmişsiniz bizim burdada(Malatya)adet öyle ilk torununun çeyizini yatağından beşiğinden tutunda bütün kıyafet ihtiyaç vs. ye kadar kızın ailesi yapar ya da yapardı ben esinlikle aileme öyle bir yük vermem zaten en fedakarı en çok iyiyi güzeli isteyeni genelde kız anneleri oluyor düğünümde de böyleydi eşimle iimiz çalışıyoruz baktım eşimin ailesi masraflara karışmıycak kesinlikle aileme de bir çöp dahi aldırmadım gerçi düşününce annem yıllarca gördüğünü alırdı çeyizime onlar var ama onun dışında düğüne yakın nişan düğün eşyalar vs ailemi hiç bulaştırmadım ailem kızdı o bizim görevimiz falan dedi endi kızımıza yapmak istiyoruz dediler ama ben izin vermedim dediğiniz gibi kayınvalideler hiçbişey yapmıycak ee adettendir anneanne yapacak diyceklerşimdi ne yapıyorum gizli gizli elimden geldiğince ufak tefek alıyorum bebeğimin eşyalarını sonra götürüp anneme bırakıyorum annem aldı diye ay bu yeni nesil k.valideler de pe tuhaf gerildim yinee

aynen canım aynen. bi izinler gelse de rahatlasak. zor geliyor işte mesai, evde ev işi mesaisi artık:)evet cnm cumartesi gideceğim bakalım:18:

ben ev mesaisine razıyım canım yaaa dualarım senle güzel haberler bekliyrum zaten öyle olucak inş.

Herkese merhabaaa,

Kızlar şöle bi geçmişi okuyayım dedi de mevlütü kim yapacak diye konuşmussunuz bizim kayınvalide bırakın mevlütü daha hiiiçbirşey almadığı gibi annem yapacaklarını söyleyince susuyo ben alacaklarımı sayıncada ben size karışmam istediğinizi alın diye anlayacağınız bizim kayınvalidedn hiiiçbişey yok sürekli paramız yok diye ağlaşır kendine ve kızına gelince deli gibi alışveriş yapar ..

evlenirken.... ne gaziantebim adetlerini yaptık istedik...nede onlardan rize adetlerin istedik...her iki taraftada altın çok önemlidir...rize hasırı gibi..ite bizde kız ağırlığınca latın alır....şahsen hepsi şaçma...ben ist büyüdüm..eşimde ist büyüdü...ist adetlerinde bunlar yok

gözünü sevdiğimin ist...
herşey makul..olduğu gibi..olması gerektiği gibi... Hep dengede oldu herşey..ihtiyaçlar alındı... Ticarete dökülmedi...gönüller bir oldu... Hiç bi kırgınlık olmadı çok şükür... 3 senedir evliyim..ne bu konularda kayınvalidem--annem karşı karşıya geldi... Ne biz talep ettik bişeyler..ne onlar.. çok şükür hiç bi kırgınlık yok..biliyorum ki ilerdede öyle olcak.. Yani makul olmak lazım...kimseye yüklememek lzım..helede maddiyatı hesaba alıpda o niyetle yapılan yüklemeler.. Hiç hoşuma gitmez..

bizde kayınvalide adayı olarak böyle olmayalım dimi bizede böyle derler

nisacımsonuçları aldınmı diye sormuşsun ama bana mı sordun anlayamadım pek karışmış orda mesajlar.

çok güzel yazmışsın canım olması gerekende bu bizde eşimle kimseye yük olmayalım laf söyletmeyelim dedik herşeyimizi kendimiz yaptık hiçte pişman değiliz zorluklara rağmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…