2011 Nisan Anneleri

ysmnakikol

canım ben de bebeğin anne baba sı yapıyor diye biliyorum ama tam de emin değilim. yani zaten ben bi tarafın bişeyleri üstlenmesine karşıyım belki bana ondan öyle geliyor.

Ben de anlamadım. Hasta bezi mi demek istedin?

Selam.Hoşgeldiiiin bazen geçmiş oyle bir ilerlemiş oluyorki dönüp okumak imkansız..o yuzden arada selamlar olsun önemli sonuçlar olsun ben çok kaçırıyorum istemeden

Sen de Hoşgeldiiiin , Bebişin aşağıda olduğunu doktorun mu söyledi yoksa sen öyle mi hissediyorsun canım?NEden soruyorum.Çünkü benim çok aşağıda sanki hiç yukarıda olmadı..ben de aşağıda old.hissediyorum

Merhaba hoşgeldin ,
benim bildiğim torun erkeğin soyismini taşıyacağı için erkek tarafındır aslında mevlid..Böyle desemde bizim erkek tarafında iş olmadığı için biz mevlidimizi kendimiz yapacağız hatta ananenin evinde yapacağız..açıkcası ben de eşimin tarafından birşey göreceğimizi hiç ama hiç sanmıyorum

ne bezi cnm bu...bizim içinmi olanlardan..
iki tarafta degil.kendiniz..niye bir taraf üstlensin ki.sizin oranin adetleri nasildir bilmiyorum ama

cnm en güzeli kendimizin yapması..böylelikle böyle karışıklıklar olmuyo..mesela biz herşeyimizi aldık..iki taraftanda istemiyoruz... Ama eşim doğum masrafımı kyınpederime ödeticekmiş..ama bu udrum onların arasında biz kese olarak ayrı değiliz..arabamısı aldılar işte bişey olduğunda büyük alışverişlerde destek verirler bana kendi isteklerince olur bu... Ama annem bebiş ciciler alıyo..kaynanam almasada nie almadı demem...ama bu torun olayında şöyle..bana hep diyolar artıksen bizim ailedensin..işte hep iç içeyiz vs ya.. Anlatamıyorum.. Işte öyle bişey.. öyle oluncada torun mevlüdünü sırf destek için kayınpederim üstlenir die düşünüyorum..ama bizde şöyle olucak..benim evimde ayrı olucak muvlüt...kendiannemin evinde ayrı..adak adandı onun etiyle vs vs işte... Ama en güzeli kimseyi bulaştırmadan bu kargaşya dalıp sinirleri bozmadan kendimiz yapmak ..

selam canım.. Hoşgeldin..

walla bizde erkek yada kız tarafı değil bebeğin anası babası yaptırır.. Yani biz yapıcaz.. Kimseyide işime karıştırmam ki..bu arada daha kaç ay var konu mu kalmaı bacım bunu tartışıyorsunuz.. Her iki tarafda kendisimi yapmak istiyor yoksa kimse katılmak mı istemiyo... Nesini tartışıyorsunuz? Merak ettim kusura bakma..

anam senden de korkulur walla...

ben ilk hissettigimde doktora gittigimde söyledim hemen oda ulrasonda bakinca evet dedi normalde bacaklarinin asagida olmasi gereken haftalardi ve bizimki basasagiydi demekki öyle rahat ediyo dedi.korkulcak bir durum olmadigini söyledi.ve halada ayni pozisyonda duruyo.benimde hic yukarida olmadi.kendimi karsidan göremiyorum ya dün aynadan baktim acayip asagida..

anacim adamlar biliyosunki ayi cinsi hepsi olmasada söz meclisten disari:)) ee icimizde bir erkek bebek tasiyinca hormonlar ona göre oluyo ve bizide tüylendiriyo

kızzz alemsin vallaaa gülmekten öldürdün beniii yetiştirin erkek bebişlerinizi kibar, ev işlerinden anlayan, romantik olsunlar. biz de böylece nesillerini değiştirelim ve bizim kızlara da ideal ddamat adayları yetişsin

Karşı taraf anneme yüklemeye çalışıyorda o yüzden sordum...

yaa $u bebek olayinda anlamadigim bazi bölgelerde diyolar ya bebegin ceyizini kiz anasi yapar diye bence yok böyle bir mantik sanki anamizdan babamizdan gelirken getirdik bebekleri artik o haneden cikmisiz niye onlar yapsin ki.islerine geldimide cocuk babanin soyundan gelir.bizler sadece tasiyici[ Haklı diyorsun... Geçende annemle tartışması oldu... Benim kendi annem , ben 10 kişi fln anca getiririm dedi.. Kayınvalidemde 35-40 kişi gelir benden dedi... Tabi benim annem de isyanda çok kişi getircekse o üstlensin o zaman diye... Kafam karıştı benimde.... Şimdi ilk torun olduğu için doya doya yapmak istiyorlar herşeyini... Bebek şekerlerini kayınvalidem alcak... Bi yemek ayran tatlı olayını hesapladılar yaklaşık 500 tl dedi kayınpeder... Eeee daha bunun hocası var, tülbent veya şşalı fln var... Ne bilim kafam çok karıştı...[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…