• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

evet ya hiç bu açıdan düşünmemiştim ayy nasıl bi kayınvalide olurum acaba
çokk masum olmam herhalde:23::23::23:

valla bende kendimden korkuyorum açıkcası:27::27: ama olmamaya çalışırım

dogru diyon bacim ben gelinime yapicam herseyini:52: simdi kizim olucak insallah kimse birse yapmasin Annem sürekli soruyo ne alalim diye.Kaynanam trye gitti gitmeden mevlüt sekeri ismarladim getirmedi..(gerci annesinin vefatina gitmisti.)eltimin dügün fotolarini getirdi ama.yazdim kara kapli deftere valla ben kac kez dedim kizdigim zamanlarda ben calisiyorum dua edin yoksa cocugun yüzünü zor görürsünüz diye.kimsenin arkasindan konusmam yüzüne söylerim..benimde ilkinde kiz annesi yapar demisti bende onun annemden getirmedim dedim oturttum lafi.kimse kusura bakmasin..:33:

valla söylenebilecek en iyi lafı demişsin tatlım içinde kalıp sana dert olacağına söyle onlara olsun tabianlarlarsa:47:

tatlım ben i daha şeker yüklemesi yaptırmıcam sanırım karıştırdın ben 1 hafta daha takip edicem yüksek çıkarsa insüline başlıcaz dedi doktor.bende daha dikkat ediyorum şimdilik ii gidiyo.

tatlım ben takibi tekrar yükleme olacak diye almışım zihnime:1::1: inş. gerek kalmıycak insüline Allahın izniyle canım:54::54:

Son düzenleme:
sepet işte bu kızlar nasıl sizce?
bnmm hoşuma gitti

DSC05722_y_2_KREM_MAVi.jpg

iyi akşamlarr kızlarrr
dün anneannemizz bize sepet beşiğimizi aldı
çok mutluyuz
odamıza kurduk.
yatak odama koyucam onu bebeğim doğunca.
ama şuanlık küçük odamda, gün içinde sürekli bakıyrrumm:)
gelsede yatsaa diye:)

Hayırlı olsun canım güle güle yatsın büyüsün bebişin

Off ne kadar konuşmuşsunuz yaa
Bir baktım gözüm korktu :53:
Herkese merhaba :3:

Merhaba canım, sorma ya bırak geçmiş sayfaları ben böyle cevap yazınca bile bakıyorum ki bir sayfa ilerlemiş dönüp terar okuyorum ya ben çok yavaşım yada kızlar çok hızlı

iyi akşamlarr kızlarrr
dün anneannemizz bize sepet beşiğimizi aldı
çok mutluyuz
odamıza kurduk.
yatak odama koyucam onu bebeğim doğunca.
ama şuanlık küçük odamda, gün içinde sürekli bakıyrrumm:)
gelsede yatsaa diye:)

canım güle güle kullansın bebişin sağlıcakla içinde bebişinle bizede resim atarsın:1::1:

Ay kızlar:9: çok komik bişi dicem..artık siz yabancı değilsiniz....türkün aklı ya kaçarken yada..... Misali:60: Aklıma tabi kaçarken değil malum.... Bu mevlüt olayını çözdüm:47::66::60::60: Kız annasi ayrı yapıcak kendi evinde..kendi çevresine....erkek annesi kendi yapıcak evinde çevresinde...herkes kendine göre yapıcak..kendileri karşılıcak....:46::9: Işin içinden çıkamayanlara tavsiyem... Biz öyle yapıcaz... çünkü biri bahçelievlerde.. çevresi ayrı ve geniş annemin...abim adak kesicek... Kaynanamda kendi akrabası çok onlara yapıcak tabi orta yolu bulamamaktan değil çevremizin genişliğinden olucak bu... çünkü semtlerin mesafesi uzak... :9: Onun için içim rahat :24:

maşallah kızlar kalabalık günümüzdeyiz gene..birkaç sayfa geçmişe baktımda bebek mevlüdü konuşulmuş anam daha doğmadan ki mdüştü mevlüt telaşına,durun bi şekerler,Allahın iznile hayırlısıyla bir dünyaya gelsinler,sonrası düşünülür daha..şimdiden bunlar için kasarsanız siz ,vay olsun halinize..:36:
bende bugün sağlık ocağına gittim serum için aile hekiminle görüş dediler,sağolsun anlayışlı kadın girdim sordum ama ne yazıkki sağlık ocagında serum takmıyorlarmış..baktı ve bun serumlar 3-4 saat sürer bunada burda imkan yok hastane ortamı lazım dedi..sağlık ocağında sedye ve ortam yokmuş böyle uzun işler için sadece enjeksiyon varmış..
sıkıntımı anlattım ilk başta işte ,kendi dr gittiğimi ve dediklerini söyledim..istiyorsan devlet hastanesine git acile rica et takdır sen bilirsin dedi ama 3-4 saat sürer bunlar dedi hemde içine ilaç katılacağı için yavaş verilmesi gerekiormuş yoksa tansiyonun düşer aniden dedi..tabi benim moral sıfır oldu,3-4saat serum birde sıra bekleyip ,gelip gitmesi en az 5-6saat ..çocuğuda teyzeme bırakmıştım ama hani 2saatte fln dönerim diye ummuştum ben,5-6 saat durmaz diye vazgeçtim..aile hekimimde aynı kendi dr um gibi dinlenmen lazım yokmu seni 3-4 gün hiç kaldırmadan dinlendirecek biri diyor,annen,kaynanan,görümcen fln....dinlenmeyle atlatabilirsin ama yinede çok ağrın varsa serumu rahatlamak için taktırabilirsin dedi..

annem var ama dedemle anneannemle kalıyor ve dedem yeni anjiyo oldu ,gelen giden,kendi evini ancak hallediyor,3-4 gün gelemez..kayannam zaten dükkanda..bekar görümcem var müsait şuanda işten çıktı ve evde ama sağlık ocağına giderken rastladım ve sordu hayrola fln diye anlattım..hiç demedi dinlenmen gerekiyorsa hani ben yardımcı olim,yada en azından yemeğini fln yapim diye,öyle yarım ağızla ay inş.geçer serum iyi gelir fln dedi..bende zorla gel bana bak diyememki kimseye dimi ama..
kaynanamda demin dükkandan geldi banauğradı zile basıp nasılsın dedi,dedim eh işte(ne diyebilirimki ölüyorum kalkamıyorum mu?) o da dedi bişey olursa işin fln seslen,bu dükkan bizi mahvediyor hiç bişeye bakamıyoruzki fln..ulan demiyor ki 32 yaşında kız bütün gün evde ,sen kalkma birkaç gün gelsin işini gücünü halletsin diyen yyok..amanndahada çok sinirlendim kimseden birşey istiyorum,ağrım olursada kıvrıla büküle hallederim kendim..çünkü kime söylesem eşin evdeyken biraz daha yat dinlen diyip geçiştiriyorlar..adam kısmı ne kdr iş yapabilir? yemekten zaten anlamaz benimki..sağolsun akşamdan beri bütün işleri yaptı,kaldırmadı beni yerimden ama,ne çare çocuk hiç paçamı bırakmyıor,yemek yapmasam olmuyor..off off:5:

simdi kayinvalidem bekliyo bebek 4 nisanda dogsun diye:emir_bebek:onunla ayni gün dogum günü olucak.insallah olmaz ayni tarihte.o öyle deyince bende dedim insallah mart sonu gelir diye:52::52:oglumda tasli bir kelepce bilezk yapmisti bizim ki simdi ne yapti cok merak ediyorum yada ne yapmadi:8:yaptiginida 1 kere bile takmadim.sevmedigim tarz yapmis yap bir künyede takiyim bagri be kadin:12:

kızlar mucize oldu şimdi zil çaldı,geçen söylemesi ayıp kek yapıp çıkarmıştım yukarı tepsi orda kalmıştı..oda şimdi tepsiye bir hamurişi yapıp bana getirdi ..bugünün tarihini bi yere atmalı çünkü yılda bi ikiyi geçmiyor :9:

[sıze="2"]simdi kayinvalidem bekliyo bebek 4 nisanda dogsun diye:emir_bebek:onunla ayni gün dogum günü olucak.insallah olmaz ayni tarihte.o öyle deyince bende dedim insallah mart sonu gelir diye:52::52:oglumda tasli bir kelepce bilezk yapmisti bizim ki simdi ne yapti cok merak ediyorum yada ne yapmadi:8:yaptiginida 1 kere bile takmadim.sevmedigim tarz yapmis yap bir künyede takiyim bagri be kadin:12:[/sıze]

:9: Ay bi hoşsun dünüş ya :9:

maşallah kızlar kalabalık günümüzdeyiz gene..birkaç sayfa geçmişe baktımda bebek mevlüdü konuşulmuş anam daha doğmadan ki mdüştü mevlüt telaşına,durun bi şekerler,Allahın iznile hayırlısıyla bir dünyaya gelsinler,sonrası düşünülür daha..şimdiden bunlar için kasarsanız siz ,vay olsun halinize..:36:
bende bugün sağlık ocağına gittim serum için aile hekiminle görüş dediler,sağolsun anlayışlı kadın girdim sordum ama ne yazıkki sağlık ocagında serum takmıyorlarmış..baktı ve bun serumlar 3-4 saat sürer bunada burda imkan yok hastane ortamı lazım dedi..sağlık ocağında sedye ve ortam yokmuş böyle uzun işler için sadece enjeksiyon varmış..
sıkıntımı anlattım ilk başta işte ,kendi dr gittiğimi ve dediklerini söyledim..istiyorsan devlet hastanesine git acile rica et takdır sen bilirsin dedi ama 3-4 saat sürer bunlar dedi hemde içine ilaç katılacağı için yavaş verilmesi gerekiormuş yoksa tansiyonun düşer aniden dedi..tabi benim moral sıfır oldu,3-4saat serum birde sıra bekleyip ,gelip gitmesi en az 5-6saat ..çocuğuda teyzeme bırakmıştım ama hani 2saatte fln dönerim diye ummuştum ben,5-6 saat durmaz diye vazgeçtim..aile hekimimde aynı kendi dr um gibi dinlenmen lazım yokmu seni 3-4 gün hiç kaldırmadan dinlendirecek biri diyor,annen,kaynanan,görümcen fln....dinlenmeyle atlatabilirsin ama yinede çok ağrın varsa serumu rahatlamak için taktırabilirsin dedi..

annem var ama dedemle anneannemle kalıyor ve dedem yeni anjiyo oldu ,gelen giden,kendi evini ancak hallediyor,3-4 gün gelemez..kayannam zaten dükkanda..bekar görümcem var müsait şuanda işten çıktı ve evde ama sağlık ocağına giderken rastladım ve sordu hayrola fln diye anlattım..hiç demedi dinlenmen gerekiyorsa hani ben yardımcı olim,yada en azından yemeğini fln yapim diye,öyle yarım ağızla ay inş.geçer serum iyi gelir fln dedi..bende zorla gel bana bak diyememki kimseye dimi ama..
kaynanamda demin dükkandan geldi banauğradı zile basıp nasılsın dedi,dedim eh işte(ne diyebilirimki ölüyorum kalkamıyorum mu?) o da dedi bişey olursa işin fln seslen,bu dükkan bizi mahvediyor hiç bişeye bakamıyoruzki fln..ulan demiyor ki 32 yaşında kız bütün gün evde ,sen kalkma birkaç gün gelsin işini gücünü halletsin diyen yyok..amanndahada çok sinirlendim kimseden birşey istiyorum,ağrım olursada kıvrıla büküle hallederim kendim..çünkü kime söylesem eşin evdeyken biraz daha yat dinlen diyip geçiştiriyorlar..adam kısmı ne kdr iş yapabilir? yemekten zaten anlamaz benimki..sağolsun akşamdan beri bütün işleri yaptı,kaldırmadı beni yerimden ama,ne çare çocuk hiç paçamı bırakmyıor,yemek yapmasam olmuyor..off off:5:
Allah yardımcı olsun ne desem ki işin çok zor inşallah görümcen akıl eder de gelir yardıma

Ay kızlar:9: çok komik bişi dicem..artık siz yabancı değilsiniz....türkün aklı ya kaçarken yada..... Misali:60: Aklıma tabi kaçarken değil malum.... Bu mevlüt olayını çözdüm:47::66::60::60: Kız annasi ayrı yapıcak kendi evinde..kendi çevresine....erkek annesi kendi yapıcak evinde çevresinde...herkes kendine göre yapıcak..kendileri karşılıcak....:46::9: Işin içinden çıkamayanlara tavsiyem... Biz öyle yapıcaz... çünkü biri bahçelievlerde.. çevresi ayrı ve geniş annemin...abim adak kesicek... Kaynanamda kendi akrabası çok onlara yapıcak tabi orta yolu bulamamaktan değil çevremizin genişliğinden olucak bu... çünkü semtlerin mesafesi uzak... :9: Onun için içim rahat :24:
Bizimki bir tane olur ona benim anne tarafımda olur çünkü k.validemler ayrı şehirdeler eğer tatil için gidersek ve yapmak isterlerse bir tanede orda yaparız belki

Back
X