2011 Nisan Anneleri

park yatak alan annişler 60*120 mi yoksa 70*110 ölçülerindemi aldınız hangi marka alnızı nerden aldınız ne kadara aldınız çokmu soru sordum:26: :26: :26: :26: :26:

:26: :26: :26: :26: :26: :26: netten araştırdınmı
sen bu akşamda gülmek istiyosun galiba canım

canım galiba biz önce ortasını açtık..dur bu akşam yeniden deneyelim :26:
benim kocam hala kendini savunuyo, ürün bozuk yoksa yapardım 2 dakikada diye
ben akşam ondan önce gidip denerim,belki yapabilirim

cnm bizde öyle yapmıştık önce ortasını oturtmuştuk sonra kenarları denedik ama 1 taraf oluyosa diğer taraf olmuyodu.saatlerce uğraşmıştık inan.
sonra ortasını çektik önce kenarları yaptık kenarlar oturdu en sonra ortayı oturttuk oldu.ama kan ter içinde kalmıştık ogün

Sağol canımmmm
Sunny baby -pembe bir park yatak aldık.. valla park yatakların hepsi birbirine benziyordu, eşim düz pembe, sade diye onu çok beğendi...benim de hoşuma gitti. Öyle çok kurcalamadan aldık bakalım
içine de funnababy uyku seti aldık, pembe kelebekli çiçekli ..:76:

Bakıyorum canım ama pek birşey bulamadım, daha çok yüksek çıkması ile alakalı şeyler yazıyor.

Yarını beklicez artık ne yapalım.

bencede yarını bekle şimdi yanlış bişey okursun aklını bulandırma boşuna normaldir inşallah sonuçlar bi sorun çıkmaz

satıcı kız da bize satarken şemsiye açmak kadar kolay demişti
ben kocama söyleyim, moral olsun, başkaları da zorlanmış diyim..

cnm bende bişi anlamadım şeker değerlerin düşükse nötrofil ve lenfosit ne demek acaba?

SLM arkadaşlar;
park yatak konusunda tavsiyem geniş olanını tercih etmeniz. ben 60*120 aldım ama oğlum dönmeye başladıkça küçük geldiğini farkettim. kısa ama geniş olması daha mantıklı gibi. buseferde bebek çok uzun boylu olursa bilemem ama :)

bencede yarını bekle şimdi yanlış bişey okursun aklını bulandırma boşuna normaldir inşallah sonuçlar bi sorun çıkmaz

İnşallah canım sağol....

cnm bende bişi anlamadım şeker değerlerin düşükse nötrofil ve lenfosit ne demek acaba?

Ben de bilmiyorum canım ama bildiğim şu ki, biz doğurana kadar ve doğumdan sonra da tabi baya bir uzmanlaşmış olucaz bu konularda :) Boşuna dememişler her anne bir doktordur aslında diye :))

satıcı kız da bize satarken şemsiye açmak kadar kolay demişti
ben kocama söyleyim, moral olsun, başkaları da zorlanmış diyim..

benim koca bi dakikada kurmuştu yaaa neyine zorlandınız kii..
bizde tatile giderken kapatmaya zorlanmıştık 1 saat uğraştık nerdeyse meğer sallanma aparatlarını sökmeden katlanmıyormuuşşş.

çok güldüm tatlım akşam sen bi dene eşin eve gelince yatağın klurulmuş halini görünce yüz ifadesi bakalım nasıl olacak :2:

70*110 daha kullanışlı diyosun o zaman
anacım onlardada hiçç güzel renk göremedim ben 60*120 ler daha şık duruyo sankim ayyy akşam sevi bebeye uğruymda tekrar bi bakıym kadın beni yakında mağazadan kovacak

dönerken rahat edimiyor şıkışıyor gibi geliyo bana bazen yüzünde iz filan oluyo 21 aylık olum odasıda var ama daha yanımızda yatıyo sıpa nisanda pabucu dama atılacak haberi yok :))

canım hadi gözün aydın peki bebeğin kaç haftalık canım benim bebeğimde 28 haftalık ama ben daha 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum iznimi bebekle geçirmek için

dönerken rahat edimiyor şıkışıyor gibi geliyo bana bazen yüzünde iz filan oluyo 21 aylık olum odasıda var ama daha yanımızda yatıyo sıpa nisanda pabucu dama atılacak haberi yok :))

nisana kadar sefasını sürsün bırak sonrada cümbür cemaat yatarsınız artıkın

Selam kızlar
Maşallah kalabalıksınız bugün.
Herkes iyidir umarım.
Çok ilginç yaa durmadan et yiyorum, öğle yemeklerini hep dışarda yediğim için mecburen et yemekleri yiyorum ama benim proteinim düşük çıkmış :26:

kızlar herkeze günaydın...
esracığım gece kuşları olarak terfi olduk artık erken yatıp erken kalkıyoruz çok şükür sabah şekerleri olduk:)))
CNM EVET YA...HOŞBEN YİNE ÇOK ERKEN YATMADIM AMA MECBUR OLUNCA KALKIYORUM..ŞUANDA ÇOK İYİYİM..ERKEN YATIPERKEN KALKARSAM ÇOK İYİ OLCAK...BU ARDA CNM BEBİŞİM GECE Bİ ÇOSTU ÖZLEMİŞİM VALLAHİ..BU SABAHTA MAŞALLAH 8.30 DA BAŞLADI 12 YE KADAR..MEĞER YAVRUM BEN UYUKLADIĞIM SAATLERDE OYNUYOMUŞ..:26: SUÇLULUK HİSSETTİM YA...
kızlar günaydın bende 1 tane yasin alabilirim
CNM LİSTEYE EKLİYORUM SENİ UNUTMA OKU..VE OKUDUM DİE TOPİĞE YAZ CNM..ALLAH KABUL ETSİN
İSMİ ÇOK BEĞENDİM CNM...ANLAMIDA ÇOK HOŞ..KULLANILA BİLİR..
kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım
MAŞALLAH CNM... BİZDE Bİ KİLOLARA GEÇSEK NE GÜZEL OLCAK..OH..
kızlarrr ya dün den bu yana yine benim bebiş çok hareketli değil ve ben yine bunalıma giriyorum sanırım sizdede bazı günler çok hareketli bazı günler az oluyomu
CNM HİÇ ÜZÜLME SAKIN..BAK 2 GÜN BUNALIMA GİRDİM DOKTOR RANDEVUMU GERİ ÇEKTİM...SONRA 2 GÜN DÜZENLİ UYUDUM KALKTIM..YORMADIM KENDİMİ..BAK BEN 1-2
GİBİ KALKIYORDUM AKŞAM BİLE VURMUYODU ÖYLE TÜY GİBİ..AMA 2GÜNDÜR 8-9 DA KALKIYORUM MAŞALLAH RESMEN DELİ GİBİ VURUYO BANA...VE SIZLATIYO BİLE ZAMANINI YAKALIYAMIYOSUNDUR İÇİNİ FERAH TUT..

CNM ARKADAŞIM BEBİŞİN İÇİN ÖNCELİKLE MAŞALLAH.. ALLAHTAN HAYIRLISI CNM...DUA ET BAŞKA SIKINTI GELMESİN..BU GÜN DOKTORDAYDIM Bİ BEİŞ DOĞMUŞ 16 GİN SONRA AMELİYAT ETMİŞLER..O ANDA YİNE ŞÜKLRETTİM...YEMEK YERKEN MORARIYOMUŞ BÖBKRELER Mİ KARACİĞERE BASKI YAPIYOMUŞ VS VS İŞTE... AMA DAHA ZAMAN VAR CNM..ÇIKAR YUKARI ALLAHIN İZNİYLE...DUA ET BOL BOL...

park yatak alan annişler 60*120 mi yoksa 70*110 ölçülerindemi aldınız hangi marka alnızı nerden aldınız ne kadara aldınız çokmu soru sordum:26: :26: :26: :26: :26:
BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." - BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." CNM BEN BUNU ALDIM KIRMIZI SİYAHINI..SVEREK KULLANIYORUM...

canım hadi gözün aydın peki bebeğin kaç haftalık canım benim bebeğimde 28 haftalık ama ben daha 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum iznimi bebekle geçirmek için

tatlım yaaa 37 haftaya kadar nasıl dayancan abooooo ben hiç yapamam herhalde daha doğrusu benim popomda iş yokda işte mecburiyetten çalışıyom 32 hafta gelsede eve geçsem derdinden çatlayacam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…