- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.621
Fundacım,gözün aydın maşallaah minik kızınaa,kızlar nasılsınız biz dr dan geldik şükür iyi gidiyor 1227 gr olmuş minik cadım
canım bazen öyle oluyor,bak biz sizden büyüğüz harketler daha belirgin ama gün gününekızlarrr ya dün den bu yana yine benim bebiş çok hareketli değil ve ben yine bunalıma giriyorum sanırım sizdede bazı günler çok hareketli bazı günler az oluyomu
hayırlı olsun tekrardan..funnababy uyku setleri güzel oluyor desenleri filan..Sağol canımmmm
Sunny baby -pembe bir park yatak aldık.. valla park yatakların hepsi birbirine benziyordu, eşim düz pembe, sade diye onu çok beğendi...benim de hoşuma gitti. Öyle çok kurcalamadan aldık bakalım
içine de funnababy uyku seti aldık, pembe kelebekli çiçekli ..:76:
SLM arkadaşlar;
park yatak konusunda tavsiyem geniş olanını tercih etmeniz. ben 60*120 aldım ama oğlum dönmeye başladıkça küçük geldiğini farkettim. kısa ama geniş olması daha mantıklı gibi. buseferde bebek çok uzun boylu olursa bilemem ama :)
CNM EVET YA...HOŞBEN YİNE ÇOK ERKEN YATMADIM AMA MECBUR OLUNCA KALKIYORUM..ŞUANDA ÇOK İYİYİM..ERKEN YATIPERKEN KALKARSAM ÇOK İYİ OLCAK...BU ARDA CNM BEBİŞİM GECE Bİ ÇOSTU ÖZLEMİŞİM VALLAHİ..BU SABAHTA MAŞALLAH 8.30 DA BAŞLADI 12 YE KADAR..MEĞER YAVRUM BEN UYUKLADIĞIM SAATLERDE OYNUYOMUŞ..:26: SUÇLULUK HİSSETTİM YA...
CNM LİSTEYE EKLİYORUM SENİ UNUTMA OKU..VE OKUDUM DİE TOPİĞE YAZ CNM..ALLAH KABUL ETSİN
İSMİ ÇOK BEĞENDİM CNM...ANLAMIDA ÇOK HOŞ..KULLANILA BİLİR..
MAŞALLAH CNM...BİZDE Bİ KİLOLARA GEÇSEK NE GÜZEL OLCAK..OH..
CNM HİÇ ÜZÜLME SAKIN..BAK 2 GÜN BUNALIMA GİRDİM DOKTOR RANDEVUMU GERİ ÇEKTİM...SONRA 2 GÜN DÜZENLİ UYUDUM KALKTIM..YORMADIM KENDİMİ..BAK BEN 1-2
GİBİ KALKIYORDUM AKŞAM BİLE VURMUYODU ÖYLE TÜY GİBİ..AMA 2GÜNDÜR 8-9 DA KALKIYORUM MAŞALLAH RESMEN DELİ GİBİ VURUYO BANA...VE SIZLATIYO BİLEZAMANINI YAKALIYAMIYOSUNDUR İÇİNİ FERAH TUT..
CNM ARKADAŞIM BEBİŞİN İÇİN ÖNCELİKLE MAŞALLAH..ALLAHTAN HAYIRLISI CNM...DUA ET BAŞKA SIKINTI GELMESİN..BU GÜN DOKTORDAYDIM Bİ BEİŞ DOĞMUŞ 16 GİN SONRA AMELİYAT ETMİŞLER..O ANDA YİNE ŞÜKLRETTİM...YEMEK YERKEN MORARIYOMUŞ BÖBKRELER Mİ KARACİĞERE BASKI YAPIYOMUŞ VS VS İŞTE... AMA DAHA ZAMAN VAR CNM..ÇIKAR YUKARI ALLAHIN İZNİYLE...DUA ET BOL BOL...
BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." - BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." CNM BEN BUNU ALDIM KIRMIZI SİYAHINI..SVEREK KULLANIYORUM...
tatlım yaaa 37 haftaya kadar nasıl dayancan abooooo ben hiç yapamam herhalde daha doğrusu benim popomda iş yokda işte mecburiyetten çalışıyom 32 hafta gelsede eve geçsem derdinden çatlayacam yakında
CNM EVET YA...HOŞBEN YİNE ÇOK ERKEN YATMADIM AMA MECBUR OLUNCA KALKIYORUM..ŞUANDA ÇOK İYİYİM..ERKEN YATIPERKEN KALKARSAM ÇOK İYİ OLCAK...BU ARDA CNM BEBİŞİM GECE Bİ ÇOSTU ÖZLEMİŞİM VALLAHİ..BU SABAHTA MAŞALLAH 8.30 DA BAŞLADI 12 YE KADAR..MEĞER YAVRUM BEN UYUKLADIĞIM SAATLERDE OYNUYOMUŞ..:26: SUÇLULUK HİSSETTİM YA...
CNM LİSTEYE EKLİYORUM SENİ UNUTMA OKU..VE OKUDUM DİE TOPİĞE YAZ CNM..ALLAH KABUL ETSİN
İSMİ ÇOK BEĞENDİM CNM...ANLAMIDA ÇOK HOŞ..KULLANILA BİLİR..
MAŞALLAH CNM...BİZDE Bİ KİLOLARA GEÇSEK NE GÜZEL OLCAK..OH..
CNM HİÇ ÜZÜLME SAKIN..BAK 2 GÜN BUNALIMA GİRDİM DOKTOR RANDEVUMU GERİ ÇEKTİM...SONRA 2 GÜN DÜZENLİ UYUDUM KALKTIM..YORMADIM KENDİMİ..BAK BEN 1-2
GİBİ KALKIYORDUM AKŞAM BİLE VURMUYODU ÖYLE TÜY GİBİ..AMA 2GÜNDÜR 8-9 DA KALKIYORUM MAŞALLAH RESMEN DELİ GİBİ VURUYO BANA...VE SIZLATIYO BİLEZAMANINI YAKALIYAMIYOSUNDUR İÇİNİ FERAH TUT..
CNM ARKADAŞIM BEBİŞİN İÇİN ÖNCELİKLE MAŞALLAH..ALLAHTAN HAYIRLISI CNM...DUA ET BAŞKA SIKINTI GELMESİN..BU GÜN DOKTORDAYDIM Bİ BEİŞ DOĞMUŞ 16 GİN SONRA AMELİYAT ETMİŞLER..O ANDA YİNE ŞÜKLRETTİM...YEMEK YERKEN MORARIYOMUŞ BÖBKRELER Mİ KARACİĞERE BASKI YAPIYOMUŞ VS VS İŞTE... AMA DAHA ZAMAN VAR CNM..ÇIKAR YUKARI ALLAHIN İZNİYLE...DUA ET BOL BOL...
BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." - BEBEKODASI.COM "Bebek Odası Denilince..." CNM BEN BUNU ALDIM KIRMIZI SİYAHINI..SVEREK KULLANIYORUM...
cnm biz int videosuna baktık..eşim öyle yaptı yoksa okuyarak yapması çok zor gibi oluyo..eşmde 15 dak yaptı sonra 5 dak indirdi hızınısağol canımmmm
Sunny baby -pembe bir park yatak aldık.. Valla park yatakların hepsi birbirine benziyordu, eşim düz pembe, sade diye onu çok beğendi...benim de hoşuma gitti. öyle çok kurcalamadan aldık bakalım
Içine de funnababy uyku seti aldık, pembe kelebekli çiçekli ..:76:
selam kızlar
Maşallah kalabalıksınız bugün.
Herkes iyidir umarım.
çok ilginç yaa durmadan et yiyorum, öğle yemeklerini hep dışarda yediğim için mecburen et yemekleri yiyorum ama benim proteinim düşük çıkmış :26:
canım mecburum bebeğimle birlikte vakit geçirebilmek için yoksa 8 haftayı evde geçirmek anlamsız oluyor bu ekilde bebele 8 hafta yerine 13 hafta birlikte olucam sonrada yıllık iznim var 40 gun bu gunler için beklettim yettiği yere kadar kullanıcam eylül gibi başlayacağım işe bebeğimi bırakıpta yaaa
canım senin koca yetenekliymiş bencebenim koca bi dakikada kurmuştu yaaa neyine zorlandınız kii..
bizde tatile giderken kapatmaya zorlanmıştık 1 saat uğraştık nerdeyse meğer sallanma aparatlarını sökmeden katlanmıyormuuşşş.
biran önce gidip denemeliyim evetttçok güldüm tatlım akşam sen bi dene eşin eve gelince yatağın klurulmuş halini görünce yüz ifadesi bakalım nasıl olacak:2:
70*110 daha kullanışlı diyosun o zaman
anacım onlardada hiçç güzel renk göremedim ben 60*120 ler daha şık duruyo sankim ayyy akşam sevi bebeye uğruymda tekrar bi bakıym kadın beni yakında mağazadan kovacak
maşşallah tatlım kuzunaaa normal sezeryan dert etme herşeyde vardır bi hayır ikiniz sağ salim atlatında yeter
canım gözün aydın maşallah oğluşuna artık hızlaa büyüyolarinş.plasentanda yukarı çıkar..
daha vakit var,endişe etme,çıkmasa bile sağlıkla gelsin de doğum şekli önemli değil..
iznin de hayırlı olsun,bak her işte bir hayır vardır işte,bir yandan yaramış..
bizim yerimize de bol bol dinlenirsin artık
saolun kızlar izin konusunda darısı başınıza. normal doğum için de ikimiz içinde hayırlısı ne ise o olsunn, beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yokmuş zaten
canım hadi gözün aydın peki bebeğin kaç haftalık canım benim bebeğimde 28 haftalık ama ben daha 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum iznimi bebekle geçirmek için
saol canım bnmki 28+4 şuanda. umarım sen çalışabilrsin benim pek gönlüm yoktu okdar çalışmaya açıkçası, doktorda rapora tamam deyince havalara uçtum valla. rahat rahat uyuyup, dinlenip, düzenli yürüyüş yapmak istiyorumm
hoşbulduk cnm.... Yaptırdım şimdi yazıyorum ayrıntılarıesracım hoşgeldin
şeker yüklemen vardı yaptırdınız mı cnm?
aaa güzelmiş bu şekerim yaaa ben babymax yada baby 2 go diye takıntı yapmıştım
cnm biz int videosuna baktık..eşim öyle yaptı yoksa okuyarak yapması çok zor gibi oluyo..eşmde 15 dak yaptı sonra 5 dak indirdi hızınıPark yatak kurulum videosu die...hepsi aynı tarz zati..
hmm.. Neden ki tatlım... Tek et yemek yetmiyomu ki... Yoğurt vs de takviye yapmak lazım iyiyomusun onlrdan..
cnm biz int videosuna baktık..eşim öyle yaptı yoksa okuyarak yapması çok zor gibi oluyo..eşmde 15 dak yaptı sonra 5 dak indirdi hızınıPark yatak kurulum videosu die...hepsi aynı tarz zati..
hmm.. Neden ki tatlım... Tek et yemek yetmiyomu ki... Yoğurt vs de takviye yapmak lazım iyiyomusun onlrdan..
saol canım bnmki 28+4 şuanda. umarım sen çalışabilrsin benim pek gönlüm yoktu okdar çalışmaya açıkçası, doktorda rapora tamam deyince havalara uçtum valla. rahat rahat uyuyup, dinlenip, düzenli yürüyüş yapmak istiyorumm
ne güzel yaaaa. bende evde olmak istiyorum.. oğlumla oynaşmak ve kızımı beklemek ama daha mart 22 ye kadar çalışmam lazım
canım senin koca yetenekliymiş benceben benimkini biliyorum
biran önce gidip denemeliyim evettt
sevi bebedeki kadınla çok görüşüyorsunuz demek napalım canım insan anca karar veriyooo
altıbinellidörtliramı yoksa altıyüzliraellidörtkuruşmu?Merhaba kızlar ,
Dünden beri canım sıkkınBu yıl sağlık sigortamız yenilendi şirket olarak farklı bir sigortaya geçtik, dün hastaneyi arayıp yeni sigorta kapsamında doğum ücretini sordum resmen şoka uğradım yeni sigorta sezeryan için 6054 tl + yaklaşık 1000 tl bebek masrafı dahil anlaşmış
İlk zamanlar olsaydı bu kadar üzülmezdim ama 7 . ayıma giriyorum doktorumdan da memnunum bu saatten sonra yeni bir hastaneye başlama fikri üzdü beni :2:
Eşimle konuştum oda sıkma canını başka biyer seçeriz sorun değil diyor ama ben üzüldüm epey:2:
Şu an gittiğim hastane evime yakındı kızım okul çıkışı falan gelir gider yanımda olur diye düşünüyordum.
Şimdi yeditepe, Kadıköy şifa, Ekomar gibi hastaneleri araştırdım birine gecicem.Aranızda bu hastanelere gidip memnun kalan var mı ?
Teşekkürler
Esracığım benim iştahımın maşallahı var.
Her şeyi bol bol yiyorum ama yine de düşük çıkmış.
Ben de anlamadım.
Yoğurt tarzı şeyler kalsiyumla ilgili, onlarda problem yok.
Yumurta ve bakliyata biraz ağırlık vereyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?