- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.641
Nisana kadar sefasını sürsün bırak sonrada cümbür cemaat yatarsınız artıkın
merhaba kızlar ,
dünden beri canım sıkkınBu yıl sağlık sigortamız yenilendi şirket olarak farklı bir sigortaya geçtik, dün hastaneyi arayıp yeni sigorta kapsamında doğum ücretini sordum resmen şoka uğradım yeni sigorta sezeryan için 6054 tl + yaklaşık 1000 tl bebek masrafı dahil anlaşmış
Ilk zamanlar olsaydı bu kadar üzülmezdim ama 7 . Ayıma giriyorum doktorumdan da memnunum bu saatten sonra yeni bir hastaneye başlama fikri üzdü beni :2:
Eşimle konuştum oda sıkma canını başka biyer seçeriz sorun değil diyor ama ben üzüldüm epey:2:
şu an gittiğim hastane evime yakındı kızım okul çıkışı falan gelir gider yanımda olur diye düşünüyordum.
şimdi yeditepe, kadıköy şifa, ekomar gibi hastaneleri araştırdım birine gecicem.aranızda bu hastanelere gidip memnun kalan var mı ?
Teşekkürler
istanbulda oturan kızlarrrrr bi havadis vercedimmmmmmm 17 şubatta anne bebek fuarı başlıyor geçen yıl fiyalra çok uygundu aklınızda bulunsun benim arkadaş kolilerle bez almıştı ama ilk günü gitmek lazım sonra bişey kalmıyo
altıbinellidörtliramı yoksa altıyüzliraellidörtkuruşmu?
kız ilahi çok güldüm sana...
gittiğin hastanede kaç para tutuyorduki sezeryan vs vs... Arada çok mu fark çıkıyor.. Anlamadım?
nerede yapılıyor canım?
Merhaba kızlar ,
Dünden beri canım sıkkınBu yıl sağlık sigortamız yenilendi şirket olarak farklı bir sigortaya geçtik, dün hastaneyi arayıp yeni sigorta kapsamında doğum ücretini sordum resmen şoka uğradım yeni sigorta sezeryan için 6054 tl + yaklaşık 1000 tl bebek masrafı dahil anlaşmış
İlk zamanlar olsaydı bu kadar üzülmezdim ama 7 . ayıma giriyorum doktorumdan da memnunum bu saatten sonra yeni bir hastaneye başlama fikri üzdü beni :2:
Eşimle konuştum oda sıkma canını başka biyer seçeriz sorun değil diyor ama ben üzüldüm epey:2:
Şu an gittiğim hastane evime yakındı kızım okul çıkışı falan gelir gider yanımda olur diye düşünüyordum.
Şimdi yeditepe, Kadıköy şifa, Ekomar gibi hastaneleri araştırdım birine gecicem.Aranızda bu hastanelere gidip memnun kalan var mı ?
Teşekkürler
istanbulda oturan kızlarrrrr bi havadis vercedimmmmmmm 17 şubatta anne bebek fuarı başlıyor geçen yıl fiyalra çok uygundu aklınızda bulunsun benim arkadaş kolilerle bez almıştı ama ilk günü gitmek lazım sonra bişey kalmıyo
hadi gözün aydın şekercimmmmmmmKızlar çok şükür bu gün doktora gittik... 8.30 da evden çıktı...9.20 de hastanedeydik... Ilk önce parmaktan aldılar kan... 75 çıktı güzel...sonra 75 gr lık şeker yüklediler..yani limonata içtimBayılırım...kadın dedi kusarsan haber ver..uykun gelebilir vs gibisinden... Onu içmeden bi tüp kan aldılar...içtim...1 saat bekledim yine kan aldılar... Sonra yine 1 saat sonra kan aldırlar..toplam 3 tüp..hıç sıkılmadım çok şükür zor olmadı... 12 de çıktık ordan... Beşiktaş çarşıda gezsim ciciler aldım deli gibi sağlıklı yimek yedim..eve geldim
doktorumu aradım..çok güzel dedi...
88:yüklemeden önce...
157:yükledikten sonra 1 saat sonr aldıkları kanda..en çok buna çıkmış...iyi maşallah.
126:1 saat sonra yine..eski haline vucut insülün salgılamış hop uygun zamanda bu kadar düşmüş....
Sağolun kızlar sayenizde park yatak kurmayı öğrendim henüz almadık ama önce kenarlar sonra orta:2:
o nasıl bi fiyattır yaaaaaaaaaa çok yüksek anacım hangi hastaneye gidiyon sen
Kızlar çok şükür bu gün doktora gittik... 8.30 da evden çıktı...9.20 de hastanedeydik... Ilk önce parmaktan aldılar kan... 75 çıktı güzel...sonra 75 gr lık şeker yüklediler..yani limonata içtimBayılırım...kadın dedi kusarsan haber ver..uykun gelebilir vs gibisinden... Onu içmeden bi tüp kan aldılar...içtim...1 saat bekledim yine kan aldılar... Sonra yine 1 saat sonra kan aldırlar..toplam 3 tüp..hıç sıkılmadım çok şükür zor olmadı... 12 de çıktık ordan... Beşiktaş çarşıda gezsim ciciler aldım deli gibi sağlıklı yimek yedim..eve geldim
doktorumu aradım..çok güzel dedi...
88:yüklemeden önce...
157:yükledikten sonra 1 saat sonr aldıkları kanda..en çok buna çıkmış...iyi maşallah.
126:1 saat sonra yine..eski haline vucut insülün salgılamış hop uygun zamanda bu kadar düşmüş....
çok tatlıymış şekercim bi yerde görmüştüm bende hoşuma gitmiştiBU DA ALMAYI DÜŞÜNDÜĞÜM PARK YATAK
http://img703.imageshack.us/img703/2844/babyroseparkyatakveoyun.jpg
cnm bu nerde oluyo...yeşilköyde falanmı...
Kızlar tek başına proteinin bi anlamı yok..karbonhidret bile almak lazım...pilav... Vs işte... Birbirini vucutta tutan şeyler bunlar çünkü... Yani günü bölmek lazım...çok şükür o konuda problemim yok... Etimden...yeşilliğimden..peyniri...süt..yumurta... Gün içinde asla bırakmadıklarım..ceviz...
john hopkıns canım diğer adıyla ASM
hadi gözün aydın şekercimmmmmmm
evet tatlım yaa kurmadan tecrübe sahibi olduk
sağolun canlarım iyi dilekleriniz için..bende çok sevindim ohhcnmm gözünaydın çok sevindim inanki.
kızlar ya bende hastane arayışı içindeyim.çok kararsızım bu konuda ne olcak bilmiyorum.
Gittiğim özel doktor osmanoğlu hastanesinde yapıyo doğumu.diğer gittiğim hastaneyi bıraktım zaten bu şeker olayında deli etmişlerdi beni.ben doktorumun cihazı 4 boyutlu ama renkli değil ve son haftalarda bebeğin renkli fotosunu veriyolar bende istiyorum onlardan.zaten 2.düzeyde oğluşum yüzünü göstermediği için resmimiz yok malesef.
Sizlerden istanbul avrupa yakasında hastane tavsiyeleri bekliyorum.ben 4.leventte oturuyorum bu arada.
sağolun canlarım iyi dilekleriniz için..bende çok sevindim ohh
cnm vallahi..taleblerini söyle...ssk olsunmu..özelmi istersin...fiyat aralığın..semt olarak neresi tercihin 20 dak uzaklık uayrmı... Yoksa var hastaneler vallahi...
bide fuardan 1 2 hafta sonra anne bebk mağazası (çoğu alışveriş merkezinde var) yıl sonu depo boşaltma günlerine başlıyor %40 dan başlayan indirimlerle satıyolar herşeyi tam tarih öğrenip yine bilgi veririm
kızlar doğumdan konuşmuşsunuz...bende kendi durumum hakkında bilgi verim...hastanem çok iyi çok memnunum..sigorta geçmiyo... özel sigortada 2 sene önceden yapmak lazımki yararlanılsın...bizde hiç uğraşamayız öyle şeylerleTemmel aileyiz çünkü Neyse normal doğum 3bin ile-4.5 arası... Epidural düşünürsem 600 tl fark..ama ben epiduralde istemiyorum artık...bazı şeyler duydum..yaşayanlardn... O hastanede dahi..bide içeriğini iyice araştırdım.. En güzeli en doğalı..ha oldu çok zor oldu... Artık napalım dayancaz epidurale...
Epiduralin etkili ola bilmesi için açıklığın 3.5-4 cm olması lazım..bu aralarda olmazsa epiduralin hiç bi etkisi olmuyo... Bunun yanında...sancılar bebeğe oksijen gitmediğinda..allah tarafından aneye verilen acı... O anda ıkınıpp bebişi dışarı çıkartmak lazım...bebiş oksijensiz kalmadan gelmesi içinde bu sancıları duymak lazım...haliyle epiduralde ciddi ciddi bunu duymuyosun...hafif duyuyodun öyle olunca laylaylom... Kaka gibi vs die geçiştiriyosun..böyle oluncada 2 hemşire yükleniyo kernına...al bide bunun eziyeti... Bunun yanında doğumdan sonra kalan bazı sıkıntılar oluyomuş..onları tam bilmiyorum açıkcası...doktoruma güveniyorum ama o gün gelsin kısmet diyelim
Canım artık sen durumdan bilgilendirirsin bizi.Bizde gider alışveriş yaparız.Fiyatları normal mağaza fiyatları olacakmış dedi bi mağazadaki adam ama seçenek çok dedi.Bizde gezer geliriz ama 17 şubat perşembeye geliyo anacım nasıl gidicez işten sonra mı????
esracığım şeker yüklemen için çok sevindim.
Doğum içinde herkes beğendiği ve kesesine göre hastane seçecek mecburen.Devletimiz sağolsun ama bütün hastaneleri tek tip yapamadıkları için
parası olan çok iyi paralar verip en iyi muameleyi görecek,olmayanda devlet hastanesinde cadı hemşirelerin dahası güvenliğin bile afrasını tafrasını çekip doğum yapmaya çalışacak.Allahım herkese yardım etsin.Ben medical parkda doğum yapıcam inşallah, çoğu yere göre pahalı sanırım 1250 normal-2000 sezeryan.Allah ödeme kolaylığı versin ne diyim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?