2011 Nisan Anneleri

Nisana kadar sefasını sürsün bırak sonrada cümbür cemaat yatarsınız artıkın

kız ilahi çok güldüm sana...

gittiğin hastanede kaç para tutuyorduki sezeryan vs vs... Arada çok mu fark çıkıyor.. Anlamadım?

nerede yapılıyor canım?

kız ilahi çok güldüm sana...

gittiğin hastanede kaç para tutuyorduki sezeryan vs vs... Arada çok mu fark çıkıyor.. Anlamadım?

nerede yapılıyor canım?

istanbul fuar merkezinde kuşum yeşilköyde cnr expo da bebe mağazalarına gidince aklınızda bulunsun davetiye isteyin yoksa girmek için para bayılıyonuz

o nasıl bi fiyattır yaaaaaaaaaa çok yüksek anacım hangi hastaneye gidiyon sen

Gittiğim hastenede eski özel sigortamda olsaydım 4100 ödeyecektim , yani sigortamda 7000 lira anlaşmışlar % 20 sini ben ödeyecektim.

cnm bu nerde oluyo...yeşilköyde falanmı...

Kızlar tek başına proteinin bi anlamı yok..karbonhidret bile almak lazım...pilav... Vs işte... Birbirini vucutta tutan şeyler bunlar çünkü... Yani günü bölmek lazım...çok şükür o konuda problemim yok... Etimden...yeşilliğimden..peyniri...süt..yumurta... Gün içinde asla bırakmadıklarım..ceviz...

hadi gözün aydın şekercimmmmmmm
Sağolun kızlar sayenizde park yatak kurmayı öğrendim henüz almadık ama önce kenarlar sonra orta :2:

evet tatlım yaa kurmadan tecrübe sahibi olduk

cnmm gözünaydın çok sevindim inanki.

çok tatlıymış şekercim bi yerde görmüştüm bende hoşuma gitmişti

evet tatlım yeşilköy cnr da

kızlar ya bende hastane arayışı içindeyim.çok kararsızım bu konuda ne olcak bilmiyorum.
gittiğim özel doktor osmanoğlu hastanesinde yapıyo doğumu.diğer gittiğim hastaneyi bıraktım zaten bu şeker olayında deli etmişlerdi beni.ben doktorumun cihazı 4 boyutlu ama renkli değil ve son haftalarda bebeğin renkli fotosunu veriyolar bende istiyorum onlardan.zaten 2.düzeyde oğluşum yüzünü göstermediği için resmimiz yok malesef.
sizlerden istanbul avrupa yakasında hastane tavsiyeleri bekliyorum.ben 4.leventte oturuyorum bu arada.

kızlar doğumdan konuşmuşsunuz...bende kendi durumum hakkında bilgi verim...hastanem çok iyi çok memnunum..sigorta geçmiyo... özel sigortada 2 sene önceden yapmak lazımki yararlanılsın...bizde hiç uğraşamayız öyle şeylerle Temmel aileyiz çünkü Neyse normal doğum 3bin ile-4.5 arası... Epidural düşünürsem 600 tl fark..ama ben epiduralde istemiyorum artık...bazı şeyler duydum..yaşayanlardn... O hastanede dahi..bide içeriğini iyice araştırdım.. En güzeli en doğalı..ha oldu çok zor oldu... Artık napalım dayancaz epidurale...
Epiduralin etkili ola bilmesi için açıklığın 3.5-4 cm olması lazım..bu aralarda olmazsa epiduralin hiç bi etkisi olmuyo... Bunun yanında...sancılar bebeğe oksijen gitmediğinda..allah tarafından aneye verilen acı... O anda ıkınıpp bebişi dışarı çıkartmak lazım...bebiş oksijensiz kalmadan gelmesi içinde bu sancıları duymak lazım...haliyle epiduralde ciddi ciddi bunu duymuyosun...hafif duyuyodun öyle olunca laylaylom... Kaka gibi vs die geçiştiriyosun..böyle oluncada 2 hemşire yükleniyo kernına...al bide bunun eziyeti... Bunun yanında doğumdan sonra kalan bazı sıkıntılar oluyomuş..onları tam bilmiyorum açıkcası...doktoruma güveniyorum ama o gün gelsin kısmet diyelim

hadi gözün aydın şekercimmmmmmm

evet tatlım yaa kurmadan tecrübe sahibi olduk

cnmm gözünaydın çok sevindim inanki.
sağolun canlarım iyi dilekleriniz için..bende çok sevindim ohh

cnm vallahi..taleblerini söyle...ssk olsunmu..özelmi istersin...fiyat aralığın..semt olarak neresi tercihin 20 dak uzaklık uayrmı... Yoksa var hastaneler vallahi...

anacım ben bu fiyatları gördükçe şoka giriyom kızlar ya nasıl fiyat bunlar
ben medicana international avcılara gidiyorum ve çokta memnunum ssk geçiyor normal doğum 500 sezeryan 800 tl suit oda farkı 100 tl epidural istemediğim için hiçç fiyatını sormadım

cnm uzaklık olarak bugüne kadar uzaklarada gittim.mesela çapadaydı gittiğim hastane.
ssk tercihim tabiki ama yoksada fiyatlar çok yüksek olmasa iyi olur.
mesela benim gittiğim doktor osmanoğlunda yapıyo doğum ssk yok ama fiyatlar çok iyi.1800 normal 2800 sezeryan.en çok aradığım şeylerden biride renkli usg olsun istiyorum.oğluşumun hiç öle resmi yok.bulamazsamda dışarda özel yaptırmayı düşünyorum.senin gittiğin hastane hangisi?gerçi fiyatlar normal doğum için bile biraz yüksek ama.

Canım artık sen durumdan bilgilendirirsin bizi.Bizde gider alışveriş yaparız.Fiyatları normal mağaza fiyatları olacakmış dedi bi mağazadaki adam ama seçenek çok dedi.Bizde gezer geliriz ama 17 şubat perşembeye geliyo anacım nasıl gidicez işten sonra mı????

esracığım şeker yüklemen için çok sevindim.

Doğum içinde herkes beğendiği ve kesesine göre hastane seçecek mecburen.Devletimiz sağolsun ama bütün hastaneleri tek tip yapamadıkları için
parası olan çok iyi paralar verip en iyi muameleyi görecek,olmayanda devlet hastanesinde cadı hemşirelerin dahası güvenliğin bile afrasını tafrasını çekip doğum yapmaya çalışacak.Allahım herkese yardım etsin.Ben medical parkda doğum yapıcam inşallah, çoğu yere göre pahalı sanırım 1250 normal-2000 sezeryan.Allah ödeme kolaylığı versin ne diyim:18:

akşam 9 a kadar filan açık oluyo tatlım zaten iş çıkışı gideriz geçen yıl uyguna çoook ürün bulmuştu bizim arkadaş bende bebek olmadığından sadece sap sap gezip gelmiştim bu yıl nasıl olcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…