2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar epidural normal doğum iyi gibi görünüyo ama ben epiduraldende çekiniyorum çünkü şubat ayında eşim menüsküsden ameliyat oldu epidural anestezi ile ameliyattan sonra 15gün aşırı mide bulantısı baş ağrısı istifra ile hastanelere taşındık. eşimle ilgilenirken onun çektiği acıyı gördükçe üzüntüden yorgunluktan 1ayda 10 kilo verdim nerdeyse onun için ya bende de olursa die korkuyorum açıkcası ama dr.larda eşimin ameliyat sonrası durumuna şaşırdı bi kaç gün bu şikayetler normal ama 15gün sürmemesi gerekirdi ilk defa oldu böyle bişey dediler belkide bünyeden bünyeye fark ediyodur ama bende kıldan tüyden nem kapan biriyimdir aynı durumda olursam bebeğime yararlı olamam die korkuyorum

bide alalh korusun felç kalma riski var o yüzdern eşim istyemiyor

bende normal doğum düşünyorum hatta epidural normal doğumda mantıklı geliyor ama birisinin söylediği kadarıyla epidural normal doğumda belden aşağısı uyuşuk olduğu için doğum esnasında ıkınmalarda falan kontrol problemi olabiliyormus. tabi bu doktordan diilden bir arkadasımdan duyduğum emin diilim yani..

Hanımlar merhabaa.s.

Cumanız mübarek olsun..

Aranızda Progestan veya türevi ilaç kullanan var mı? Bende fena halde uyku yapıyor, bi de işteyim her an uyuyabilirim :bbo:

mehaba arkadaslar
kismetse 2011 nisan annesi olucam
bende katilayim araniza
23 yasindayim
ucuncu tup bebek denememde hamile kaldim
pazartesi kesemizi gorduk doktorumuz o zaman 5 hafta 4 gunluk demisti
simdi tam 6 hafta oldu cok sukur
birde bir konuda yardim istiyorum
bende gebelik cizelgesi yapmak istiyorum ama nasil yapicagim hakkinda hic bilgim yok
yardim sever arkadaslar anlatirsa cok sevinirim

Hanımlar merhabaa.s.

Cumanız mübarek olsun..

Aranızda Progestan veya türevi ilaç kullanan var mı? Bende fena halde uyku yapıyor, bi de işteyim her an uyuyabilirim :bbo:

hoşgeldin canım
ben kullanıyorum progestan prospektüsündede yazıyor zaten 1 3 saat arası uyku yapar diye o yüzden rtık sabahları içmiyorum sadece akşam eve gidince 2 tane birden yutuyorum yoksa olmuyor hem mide bulantısı hem uyku hali işyerinde akannehir

arkadaşlar inş kolayca bi havaz da doğururuz ya ben ablam gibi çabuk doğururm inş.

ablam 2008 de doğum yaptı çalışıyodum ben o zman annem aradı kızım ablan doğum için hastaneye gidiyo bende gidiyorum işten çıkınca gel dedi işe yeni girmiştim 3-4 gün olmuştu izin alamadım tabi neyse arada 2saat geçmedi annem yine aradı ablan doğurdu die nasıl şaşırdım etrafımızdaki herkes nerdeyse 1günde zor doğuruyo ya bende hayal ediyodum nasıl olsa ben gidene kadar doğmaz die doğunca ben giydiririm teyzesinin yavrusunu die ama hayallerim suya yattı inş bende kolayca ablam gibi doğuruveririm

bende sabah öğle ve akşam olmak üzere günde 3 tane alıyorum, ağır geliyor. toplu almanın bi sakıncası yoksa hepsini akşam almak en mantıklısı.

papatya*, angel74, bebeek, bebikim, dscopur, HANZADEEM, KATARA_ANG, keykey günaydın kızlar ve bebişler nasılsınız? Nasıl gidiyor bayağı kaynatmışsınız bende epidur. doğumda Allah korusun felç ihtimalini arttırıyor die duydum ama safsata olabilir tabiki bu arada progest. bendede uyku ve baş dönmesi yapıyor inanılmaz

Bakalım öğle arası toplayıp diğer arkdaşların masalrınada koyayım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 malesef ben bulamadım olmazsa kaktüs alcam küçük birdelikafaduldendelikafadulden

çizelge sayfasında bi hata var yada ben linki veremedim ama ben tickerfactory diye bi adres var ordan yaptım google a yazınca çıkıyo

ay ne güzel rahat atlatmış tatlım inşallah sende öyle olursun

bende sabah öğle ve akşam olmak üzere günde 3 tane alıyorum, ağır geliyor. toplu almanın bi sakıncası yoksa hepsini akşam almak en mantıklısı.

tatlım bana dr sabah 1 tne akşam 2 tane demişti prospektüsündede öyle yazıyor ama ben sabahı içmedim bugün akşam üstü eve giderken içicem onu yatmadan öncede 2 tane alırım diye düşündüm

angel74, bebeek, dscopur, KATARA_ANG, keykey, nisa_86 selam nasılsınız?
kızlar doğumdan bahsetmişsiniz ben çok zayıfım ağrı eşiğimde düşük normal doğum yapamam herhalde sezeryan doğumunda sonrası ağrılı ama normal düşünmüyorum şimdilik.
kız erkek ne hissediyorsunuz? ben kızım olacak diyorum isimde deniz yada güneş düşünüyorumgamyoncuiremsu

kızzzllaaarrrr benim sol kasığımda ve sol bacağımda sanki adet olucam gibi bi sancı var yaaa zaten adet sancılarım çok kötü olurdu hastanelik olurdum şimdide çok ağrım var yaaa geçen ay hiç olmamıştı bu ay neden oluyo ki sizde de var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…