• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar gülmekten öldürdünüz beni kaynatmssnız bu arada su gercekte ortada biz kadınları mutlu etmek imkansız:9:
bu arada aysu87 bayans fgüney cok sağolun kızlar aysucum insallah döner bebişler ne diyelim:9:

kızlaaar ben kaçamak yaptm yerken çok iidi ama wicdanım sızlamyr deil :53::53:

çok yapmamışsan dert etme... göz hakkı denen bişey var... abartmadan tadımlık şeyler olabilir...

bu arada öyle bir geçer zamankinin fragmanı çıkmış.. ona bakıyodum... elleri kırılasıca carolin osmancığıma vuruyor yaaa.... bu salı kesin ağlama krizi var bana ...

kızlar ofiste hep masa başında oturuyorum ya, kuyruk sokumum ağrıyo, bir de belim :50:
Sinir oldum..:44:

benimde kasıklarım ağrıyo oturmaktan .. Planlarıma göre bu aksam yürüyüse çıkacaz bir aksilik olmaz sa artık başlıyalım dimi ama hava da güzel bugün

çok yapmamışsan dert etme... göz hakkı denen bişey var... abartmadan tadımlık şeyler olabilir...

bu arada öyle bir geçer zamankinin fragmanı çıkmış.. ona bakıyodum... elleri kırılasıca carolin osmancığıma vuruyor yaaa.... bu salı kesin ağlama krizi var bana ...

baktım hemen internetten fragmana.. anlaşılan yine bir yandan dizi izleyeceğim bir yandan ağlayacağım bir yandan da caroline ağzıma gelini söyleyeceğim.. offf offf osmancık ağlarken bile nasıl güzel rol yapmış, dokunaklı.. :59: :59::25:

Kızlar dün eşimin kafasını şirirdim azıcık sen benimle artık ilgilenmiyom yok şöyle yok böyle nerden cıkartıyorsun bunları yeni yeni huylar bulmaya başladın yoksa siz kızlar arasında kocalarımız bizi aldatıyor mu diye mi konuşuyorsunuz dedi :1::2::3::4::5:

benimde kasıklarım ağrıyo oturmaktan .. Planlarıma göre bu aksam yürüyüse çıkacaz bir aksilik olmaz sa artık başlıyalım dimi ama hava da güzel bugün

canım akşamları soğuk oluyor ama biraz :50: akşam yemeğinden sonra biz de mi yürüsek ki.. bak seni duyunca heveslendim :34: :34: o saatte dizim de yok zaten :32:

Back
X