• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar selammm dün doktordaydk yatak istirahatı verdi 1 hafta bebek aşağı çok baskı yapıyo bişeyler daha varr bugünde tetanoz aşısı oldm kolum berbattt :( yattıkçada kasıklarım ağrıyo neyapçağımı şaşırdım vallaaa

kızlar selammm dün doktordaydk yatak istirahatı verdi 1 hafta bebek aşağı çok baskı yapıyo bişeyler daha varr bugünde tetanoz aşısı oldm kolum berbattt :( yattıkçada kasıklarım ağrıyo neyapçağımı şaşırdım vallaaa

ay tatlım yat dinlen bolbol
neden aşağı baskı yaparmış yani bi sebebi filan varmıymış

kızlar bende her akşam en az 20dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum çok diil ama hiç yoktan iidir bide bende beslenmeme dikkat ediyorum ama bu arada pasta börek merakım başladı değişlik değişik tarifler yapıyorum ama kendim yemiyorum delimiyim ne kendime eziyet ediyorum

ay tatlım yat dinlen bolbol
neden aşağı baskı yaparmış yani bi sebebi filan varmıymış

tatlım sıkıntı yaptım ben gecenlerde braz ogünden beri aşağı baskı yapıo adet sancılarım oluyo rahim ağzımdada yumuşama var ama açılma yok allah korusun sakın stres sıkıntı yapmayn bak neolcağı belli olmuyo kızlar şmdi sadce bebemi düşünüom tıkadım kulaklarımı bütün dünyaya

tatlım sıkıntı yaptım ben gecenlerde braz ogünden beri aşağı baskı yapıo adet sancılarım oluyo rahim ağzımdada yumuşama var ama açılma yok allah korusun sakın stres sıkıntı yapmayn bak neolcağı belli olmuyo kızlar şmdi sadce bebemi düşünüom tıkadım kulaklarımı bütün dünyaya

ay canım benim çok çok dikkat et aman bişeye sıkma kendini allahım senide bebişinide korusun

Arkadaşlar şuan 26. Haftamdayım 11 kilo almışım sizlerde durum nasıl...

canım ben 11-12 kilo aldım, doktor artık almayacaksın dedi.:20:.dikkat ediyorum yediklerime,almamam mümkün değil son 3 ay da en çok alınır derler ama elimden geleni yapıcam.hamur işi,pilav yok, ekmek de tahıllı ekmek günde 3 dilim.. :125:

kızlar bende her akşam en az 20dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum çok diil ama hiç yoktan iidir bide bende beslenmeme dikkat ediyorum ama bu arada pasta börek merakım başladı değişlik değişik tarifler yapıyorum ama kendim yemiyorum delimiyim ne kendime eziyet ediyorum
canım yapıp nasıl yemiyorsun bravo iradene yaniii :65:

geçmiş olsun, dinlenmene bak sen, kimsenin sana sıkıntı vermesine izin vermee :48: :48:

27. haftamdayım 10 kilo aldım.. bende dikkat etmeye çalışıyorum.. yoksa çok çok çokkk rahat 30 kilo bile alırım ben... güveniyorum o konuda kendime yani :)))))))))))))))

kız bende 57 den 67 e çıktım inşallah 75 le bitiririm hamileliği yaaa 75 i geçmemem lazım ama bu boğazla nasıl olcak bilmiyorum
yani bakınca bezelye yutmuş karınca gibiyim sadece göbek var nereme gitti bu 10 kg anlamadım

Back
X