- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #31.921
Mrb kızlar.Kilolardan mı konuşuyordunuz?
Ben de bugün 26+1 im ve 10 kilo almış durumdayım
Ben de bugün 26+1 im ve 10 kilo almış durumdayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28. haftaya girdik ve çok şükür 4 kilo aldık bakalım sonuna doğru ne olacak
karyola ve şifonyeri aldık biz....tabi karyola paketinde duyruyor açmadık ama yine de çok erken davranmışız galiba![]()
kız bende 57 den 67 e çıktım inşallah 75 le bitiririm hamileliği yaaa 75 i geçmemem lazım ama bu boğazla nasıl olcak bilmiyorum
yani bakınca bezelye yutmuş karınca gibiyim sadece göbek var nereme gitti bu 10 kg anlamadım
kız bende 57 den 67 e çıktım inşallah 75 le bitiririm hamileliği yaaa 75 i geçmemem lazım ama bu boğazla nasıl olcak bilmiyorum
yani bakınca bezelye yutmuş karınca gibiyim sadece göbek var nereme gitti bu 10 kg anlamadım
arkadaşlar şuan 26. Haftamdayım 11 kilo almışım sizlerde durum nasıl...
iyi akşamlar canımmm :79: :79:kızlar benim kocişim beni almaya geliyo erken çıkıcam bugün hepinizi öptüm iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrrrrr
:) merak etme canım bi de ben varım herhalde çok erkenci olan daha oğluma bi don almadan odasını aldım bu ay sonu gelecek inşallah:) bende beşiğini almadım park yatak alacam üç kapılı dolap 4lü şifonyer komidin bi de raf aldım beyaz ağırlıkllı bazı yerlerinde bordo var. şimdi hallısı ileperdesi alınacak ama nasıl bi perde yaptırayım kararsız kaldım fikri olan var mı?
ay sen ona kilomu diyosun kızzzzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
ay sen ona kilomu diyosun kızzzzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
gelişimi gayet güzel çok şükür 1 ay önce gitmiştim o zaman600 gramdı haftaya konntrolüm var bakalım ne kadar oldu?:18:
4 kilo çok az değilmi , buarada çocuğun kilosu nasıl..
ortalama herkes 10 kilo almış demek ki.. o 4 kilo alan arkadaşlada konuşmayalım bence :)))) dışlayalım![]()
![]()
( şaka yapıyorum ) doktor sana kilo al felan demiyor mu?
resim ekledim ordan bakabilirsiniz göbeğime, benim aldığım 4 kiloda göbekte çünkü
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum 28 haftalık oldum çok şükür yanlız kansızlık sorunum var hem küçük kan şurubundan kullanıyorum hemde kan iğnesi vurunuyorum bebeğim 1300 gram ve ters duruyo doktor dönebilir dedi ne zaman döner kiii sezeryandan çok korkuyorum yaa
gelişimi gayet güzel çok şükür 1 ay önce gitmiştim o zaman600 gramdı haftaya konntrolüm var bakalım ne kadar oldu?
az kilo aldım diye dışlanılırmı kızzzhayır demiyor çünkü ben hamile kalmadan önca almıştım alacağım kiloyu 75 ile hamile kaldım şimdi 79 kiloyum
saol cnm dinelniyorum iştede alşkın değilm böyle yatmaya annem yardm ediyo saolsunda iş buyramamkii ben huzursz oluyom ama erkekim için herşeye dğer napim sağlklı olsn yeter