- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #31.901
şurda biz geldik dimi aaaa kimse görmüyo beeeeeeee ben görülmeyecek karımıyım
hoşgeldiiiinnn :80:
bacım sen zaten burada değilmiydin ??? demek seni hep burada hissediyoruz :))) hoşgelmissennn. sefa getirmissenn...
kızlar selammm dün doktordaydk yatak istirahatı verdi 1 hafta bebek aşağı çok baskı yapıyo bişeyler daha varr bugünde tetanoz aşısı oldm kolum berbatttyattıkçada kasıklarım ağrıyo neyapçağımı şaşırdım vallaaa
kızlar selammm dün doktordaydk yatak istirahatı verdi 1 hafta bebek aşağı çok baskı yapıyo bişeyler daha varr bugünde tetanoz aşısı oldm kolum berbatttyattıkçada kasıklarım ağrıyo neyapçağımı şaşırdım vallaaa
geçmiş olsunn... dinlen bol bol..
ay tatlım yat dinlen bolbol
neden aşağı baskı yaparmış yani bi sebebi filan varmıymış
tatlım sıkıntı yaptım ben gecenlerde braz ogünden beri aşağı baskı yapıo adet sancılarım oluyo rahim ağzımdada yumuşama var ama açılma yok allah korusun sakın stres sıkıntı yapmayn bak neolcağı belli olmuyo kızlar şmdi sadce bebemi düşünüom tıkadım kulaklarımı bütün dünyaya
Arkadaşlar şuan 26. Haftamdayım 11 kilo almışım sizlerde durum nasıl...
Arkadaşlar şuan 26. Haftamdayım 11 kilo almışım sizlerde durum nasıl...[/QU
ben 7 lilo aldım kendimi çooook şişkoo ve çirkin hissediyorum.acayip kafama takıyorum kilolarımı.
canım yapıp nasıl yemiyorsun bravo iradene yaniiikızlar bende her akşam en az 20dk yürüyüş yapmaya çalışıyorum çok diil ama hiç yoktan iidir bide bende beslenmeme dikkat ediyorum ama bu arada pasta börek merakım başladı değişlik değişik tarifler yapıyorum ama kendim yemiyorum delimiyim ne kendime eziyet ediyorum
tatlım sıkıntı yaptım ben gecenlerde braz ogünden beri aşağı baskı yapıo adet sancılarım oluyo rahim ağzımdada yumuşama var ama açılma yok allah korusun sakın stres sıkıntı yapmayn bak neolcağı belli olmuyo kızlar şmdi sadce bebemi düşünüom tıkadım kulaklarımı bütün dünyaya
ay canım benim çok çok dikkat et aman bişeye sıkma kendini allahım senide bebişinide korusun
ben 47 kiloyla hamile kaldım şuan 58 kiloyum, doktorum herhangi bir uyarıda bulunmadı...
24 haftaya kadar bizde 10 kg aldık kızlar şişkoyum bende
27. haftamdayım 10 kilo aldım.. bende dikkat etmeye çalışıyorum.. yoksa çok çok çokkk rahat 30 kilo bile alırım ben... güveniyorum o konuda kendime yani :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?