- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.201
papatya*, angel74, bebeek, bebikim, dscopur, HANZADEEM, KATARA_ANG, keykey günaydın kızlar ve bebişler nasılsınız? Nasıl gidiyor bayağı kaynatmışsınız bende epidur. doğumda Allah korusun felç ihtimalini arttırıyor die duydum ama safsata olabilir tabiki bu arada progest. bendede uyku ve baş dönmesi yapıyor inanılmaz
[
hoşgeldin hayatımmm ara ara kaynatıyoruz. tatlım epiduralde çok ii bir hstane bulmak lazım sonuçta omurilikten iğne yapılıyor vücudun en hassas yeri ben korkuyorum valla yapamam :hulya:
angel74, bebeek, dscopur, KATARA_ANG, keykey, nisa_86 selam nasılsınız?
kızlar doğumdan bahsetmişsiniz ben çok zayıfım ağrı eşiğimde düşük normal doğum yapamam herhalde sezeryan doğumunda sonrası ağrılı ama normal düşünmüyorum şimdilik.
kız erkek ne hissediyorsunuz? ben kızım olacak diyorum isimde deniz yada güneş düşünüyorumgamyoncuiremsu
papatya*, angel74, bebeek, bebikim, dscopur, HANZADEEM, KATARA_ANG, keykey günaydın kızlar ve bebişler nasılsınız? Nasıl gidiyor bayağı kaynatmışsınız bende epidur. doğumda Allah korusun felç ihtimalini arttırıyor die duydum ama safsata olabilir tabiki bu arada progest. bendede uyku ve baş dönmesi yapıyor inanılmaz
günaydın canımmm iyi olmaya çalışıyorum ben bebeğimde iyidir inş. benim sancım var birazzz
kızzzllaaarrrr benim sol kasığımda ve sol bacağımda sanki adet olucam gibi bi sancı var yaaa zaten adet sancılarım çok kötü olurdu hastanelik olurdum şimdide çok ağrım var yaaa geçen ay hiç olmamıştı bu ay neden oluyo ki sizde de var mı ?
günaydın tatlımopuyorumnanaktan kayınvalidem geldi bebişte iyidir inşallah sen nasılsın?
hoşgeldin canımmm ay inşallah hepimiz normal doğum yaparız rahatça kurtarır allahım hepimizi. bende kızım olacak diye hissediyorum ama eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter elim her karnıma gidişinde istem dışı kızım diye seviyorum kafayı yedi galiba delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hoşbulduk canım benim evet ya hastane çok önemli inş. biz gerek duymadan normalle doğum yaparız bu arada hamilelikte spor çok yaparsak doğum rahat oluyormuş:kedi:
bende yeni kalktım papatyam canım bişide istemiyor 2de işe gidiceem size bir bakayım dedim
opuyorumnanaktan
[QUOTE
günaydın canımmm iyi olmaya çalışıyorum ben bebeğimde iyidir inş. benim sancım var birazzz
kızzzllaaarrrr benim sol kasığımda ve sol bacağımda sanki adet olucam gibi bi sancı var yaaa zaten adet sancılarım çok kötü olurdu hastanelik olurdum şimdide çok ağrım var yaaa geçen ay hiç olmamıştı bu ay neden oluyo ki sizde de var mı ?
evet canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama eşim erkek diyo banada kızım olacakmış gibi geliyor.
iyiyiz papatyacım sen nasılsın canım ?
bende kızım olsun istiyorum ama eşimede bana da oğlumuz olacak gibi geliyo hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda inş. başka bişey istemiyorum
ben 1 hafta raporluyum evdeyim kayınvalidemde geldiya yan gelip yatıyorum artık hiçbişey yapmıyorumkaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzel tadını çıkar tatlım valla
dcopur evet hamilelik döneminde hareketli olmak lazım sürekli yatmak yada hareketlerini kısıtlamak normal değil. ben antepliyim tatlım bizde eskiden kadınları doğumdan önce hamama götürürlermiş böylece kolay doğum yaparmış kadınlar bende düşünüyom bi sauna filan yapmayı işe yarar belki
yararsa bizde deneriz eyvahedigeldismile eskiler dayanıklıymış herşeye yakaydirigubbakcemile3
kızlar şu reklam varya eski bayramlarla ilgili çikolota şeker ben onu duyuncu ağlıyorum ya hormonlarım altüst oldu eşimde gülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?