2011 Nisan Anneleri

günaydın tatlımopuyorumnanaktan kayınvalidem geldi bebişte iyidir inşallah sen nasılsın?

[
hoşgeldin hayatımmm ara ara kaynatıyoruz. tatlım epiduralde çok ii bir hstane bulmak lazım sonuçta omurilikten iğne yapılıyor vücudun en hassas yeri ben korkuyorum valla yapamam :hulya:

hoşbulduk canım benim evet ya hastane çok önemli inş. biz gerek duymadan normalle doğum yaparız bu arada hamilelikte spor çok yaparsak doğum rahat oluyormuş:kedi:

hoşgeldin canımmm ay inşallah hepimiz normal doğum yaparız rahatça kurtarır allahım hepimizi. bende kızım olacak diye hissediyorum ama eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun yeter elim her karnıma gidişinde istem dışı kızım diye seviyorum kafayı yedi galiba delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

merhaba arkadaşlar..uzun süredir nete giremiyordum.yeni düzene girdi hayatım..salı günü 2. kontrole gidicem..çalıştığım okulda bi arkadaş daha hamile arkadaş çıktı bana çok sevindim :) 3 aylık onunki cinsiyetini bile demiş doktor bende çok heyecanlandım acaba banada söyler mi ? öğrenen var mı başka?

tatlım benimde regl günlerimde oldu hatta yürüyemedim kasığımın belimin ağrısından sol bacağım sürekli çekiyordu şimdi kalmadı ama bi daha regl günümde yine olurmuş dr normal dedi a.s.

evet canım sağlıklı olsunda kız erkek farketmez ama eşim erkek diyo banada kızım olacakmış gibi geliyor.

hoşbulduk canım benim evet ya hastane çok önemli inş. biz gerek duymadan normalle doğum yaparız bu arada hamilelikte spor çok yaparsak doğum rahat oluyormuş:kedi:

evet hamilelik döneminde hareketli olmak lazım sürekli yatmak yada hareketlerini kısıtlamak normal değil. ben antepliyim tatlım bizde eskiden kadınları doğumdan önce hamama götürürlermiş böylece kolay doğum yaparmış kadınlar bende düşünüyom bi sauna filan yapmayı işe yarar belki :dance: :dance:

canım o çok normal 2 3 ay olur ağrı diyorlar bnmde mesela ilk ay vardı çok agrım bu ay daha az oldu bünyeden bünyeye değişiyor olabilir...

iyiyiz papatyacım sen nasılsın canım ?

bende kızım olsun istiyorum ama eşimede bana da oğlumuz olacak gibi geliyo hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda inş. başka bişey istemiyorum

ben 1 hafta raporluyum evdeyim kayınvalidemde geldiya yan gelip yatıyorum artık hiçbişey yapmıyorumkaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel tadını çıkar tatlım valla

dcopur evet hamilelik döneminde hareketli olmak lazım sürekli yatmak yada hareketlerini kısıtlamak normal değil. ben antepliyim tatlım bizde eskiden kadınları doğumdan önce hamama götürürlermiş böylece kolay doğum yaparmış kadınlar bende düşünüyom bi sauna filan yapmayı işe yarar belki

yararsa bizde deneriz eyvahedigeldismile eskiler dayanıklıymış herşeye yakaydirigubbakcemile3

kızlar şu reklam varya eski bayramlarla ilgili çikolota şeker ben onu duyuncu ağlıyorum ya hormonlarım altüst oldu eşimde gülüyor

Selam kızlar...Nasılsınız?
Ben keyifsizim bu ara...Midem fena karışık, kabızlık hat saffada...Çok kötüyüm Yatıyorum öyle tüm gün...

evet ben deniycem sauna olayını işe yarar herhalde :)

sağolun arkadaşlar biraz rahatladım sadece bende olmadığını bilmek rahatlattı biraz.

sıcak suyun doğumu kolaylaştırdığını bende duymuştum bende sancılarım başladığında sıcak sıcak banyo yapmayı düşünüyorum ama fırsat bulursam dr.umda izin verirse hamama da giderim inş doğumumuz kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…