- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.221
o reklsm benide çok duygulandırıyor tek çocuk olduğum için hep öyle kalabalık bir ailem olsun isretdimayyy ne güzel tadını çıkar tatlım valla
dcopur evet hamilelik döneminde hareketli olmak lazım sürekli yatmak yada hareketlerini kısıtlamak normal değil. Ben antepliyim tatlım bizde eskiden kadınları doğumdan önce hamama götürürlermiş böylece kolay doğum yaparmış kadınlar bende düşünüyom bi sauna filan yapmayı işe yarar belki
yararsa bizde deneriz eyvahedigeldismile eskiler dayanıklıymış herşeye yakaydirigubbakcemile3
kızlar şu reklam varya eski bayramlarla ilgili çikolota şeker ben onu duyuncu ağlıyorum ya hormonlarım altüst oldu eşimde gülüyor
merhaba arkadaşlar..uzun süredir nete giremiyordum.yeni düzene girdi hayatım..salı günü 2. kontrole gidicem..çalıştığım okulda bi arkadaş daha hamile arkadaş çıktı bana çok sevindim :) 3 aylık onunki cinsiyetini bile demiş doktor bende çok heyecanlandım acaba banada söyler mi ? öğrenen var mı başka?
gidin suda doğum yapın kızlar burda olsa yapmayı çok isterdimsağolun arkadaşlar biraz rahatladım sadece bende olmadığını bilmek rahatlattı biraz.
Sıcak suyun doğumu kolaylaştırdığını bende duymuştum bende sancılarım başladığında sıcak sıcak banyo yapmayı düşünüyorum ama fırsat bulursam dr.umda izin verirse hamama da giderim inş doğumumuz kolay olur
canım o çok normal 2 3 ay olur ağrı diyorlar bnmde mesela ilk ay vardı çok agrım bu ay daha az oldu bünyeden bünyeye değişiyor olabilir...
selam kızlar naber yafff?
gidin suda doğum yapın kızlar burda olsa yapmayı çok isterdim
iyiyiz canımm senden naber?
gidin suda doğum yapın kızlar burda olsa yapmayı çok isterdim
hnk cım hoşgeldin cnm..
bende iyiyim canım yarın doktora gidicem şimdiden onun heyecanı var
iyiyim canım bugün biraz hasta gibi kalkttım. bi de kayınvalidemlerde iftar var. önce işe sonra oraya gidicem..belim ağrımaya başladı yaa. kuyruksokumum ağrıyo.. sizde de varmı?
iyiyim cnm sen nasılsın?hoşbulduk canım.. nasılsın:)
tatlım sevindim yalnız olmadığıma inş. biz kalabalık aile oluruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3o reklsm benide çok duygulandırıyor tek çocuk olduğum için hep öyle kalabalık bir ailem olsun isretdim
aayy canım geçmiş olsun yaaa o ağrıyı bilirim ama ben evlendikten 2-3 ay sonra başladı ayda bi 15günde bi ağrırdı bi kaç gün sürerdi ama bi süredir yok çok şükür inş seninki de geçer ben ortopedi dr.una sormuştum eşim ameliyat olduğunda dr. röntgen çektir eğer bi çatlak kırık yoksa genel cerrahiye göndeririz demişti ama muayene olamadım eşim yeni ameliyatlıydı bütün günüm onunla ilgilenmekle geçiyodu saolsun biraz nazlıdır dakaydirigubbakcemile3
benimki sanırım gebelik hormonlarıyla alakalı bi durum.. erken başladı biraz ama..
olabilir canım bende benimkinin neden olduğunu bilmiyorum ama kayınvalidemem göre zayıflıktan bana göre çok yorulmaktandı çok şükür artık yok inş bi daha da olmaz
gebelik cizelgesi yapan arkadaslar
bende lilypie den hazirladim
kopyaliyorum formata uygun degildir yaziyor
acaba nerde hata yaptim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?