2011 Nisan Anneleri

o reklsm benide çok duygulandırıyor tek çocuk olduğum için hep öyle kalabalık bir ailem olsun isretdim

canım hoşgeldin:) evet 3 aylıkken belli oluyrmus hatta 11. haftada belli olmus bi tanıdıgımın ama bzm biraz erken diil mi gebelik org tan okudugum kadarıyla o organları bu hafta yada onumuzdeki hafta yeni belli olacak die biliyorum ama. keşke belli olsa vaallahi varya nasıl merak ediyorum anlatamam:))

gidin suda doğum yapın kızlar burda olsa yapmayı çok isterdim

benim bildiğimde 2 li test yapılırken ultrasonla yaptırısanız tabi 3 boyutlu olduğu için o ultrason ordaki dr söylüyormuş tabi bide uyuz bi tip değilse dr aklinialirimsmile

benim arkadaşım öyle öğrendi 3. ayında

gidin suda doğum yapın kızlar burda olsa yapmayı çok isterdim

ben onu düşünmüyo değilim aslında hamile kalmadan önce bile aklımdaydı eşimde sana ve bebeğimize sağlıklı olabilecek herşeyi destekliyorum ben hamile kalda dr.umuzdan bilgi alır ona göre hareket ederiz demişti p.tesi kontrole gittiğimde aklıma gelirse dr.uma sorarım

iyiyim canım bugün biraz hasta gibi kalkttım. bi de kayınvalidemlerde iftar var. önce işe sonra oraya gidicem..belim ağrımaya başladı yaa. kuyruksokumum ağrıyo.. sizde de varmı?

aayy canım geçmiş olsun yaaa o ağrıyı bilirim ama ben evlendikten 2-3 ay sonra başladı ayda bi 15günde bi ağrırdı bi kaç gün sürerdi ama bi süredir yok çok şükür inş seninki de geçer ben ortopedi dr.una sormuştum eşim ameliyat olduğunda dr. röntgen çektir eğer bi çatlak kırık yoksa genel cerrahiye göndeririz demişti ama muayene olamadım eşim yeni ameliyatlıydı bütün günüm onunla ilgilenmekle geçiyodu saolsun biraz nazlıdır dakaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canım.. nasılsın:)
iyiyim cnm sen nasılsın?

kızlar bu arada geçen gün haftasonu bebek programı var cumartesileri orda dinledim.. suda doğum çok iyi bir yöntem değilmiş.. şu vajinal bölgedeki enfeksiyonu arttıyormuş bu nedenle doğum kolay gerçekleşse dahi sonrasındaki iyileşme dönemi sezeryan gibi çok zor oluyormuş..

benimki sanırım gebelik hormonlarıyla alakalı bi durum.. erken başladı biraz ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…