- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.301
Ay sonunda kontolüm var gidince hemen soracam rahim ağzım normal mi diye inşallah hepimizin normaldir kızlar
Ay sonunda kontolüm var gidince hemen soracam rahim ağzım normal mi diye inşallah hepimizin normaldir kızlar
Bugün kontrolümde sorsaydım keşke hiç aklıma gelmedi ki.Ama ters bir durum olsa doktorlarımız söyler herhalde değil mi kızlar ?
slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah canım.kızlar bizimde haftasonu ankara macerası bitti.. çok şükür hayırla gittik geldik.. bebişimizin mobilyasını da aldık çok şükür.. inşallah şubat başı gelecek.. o zamana kadar hazırlıklar biraz hızlancak gibi..zaman daraldıkça yapılcaklar gözümde büyüyor.. nerden nasıl başlıcaz bilmem. darısı tüm isteyenlere..
Ben yaptırdım ve yaptırılmasının önemli olduğunu düşünüyorum.tatlişoğlum Çok Geçmiş Olsun....
Selam kızlar hepinize bişi sormak istiyorum hepiniz tetnoz aşınızı yaptırdımı ?
tatlişoğlum çok geçmiş olsun canım.Sağlıkla gelsin bebeğin inşallah.
Benim de bu sabah kontrolüm vardı. Çok şükür herşey yolundaTombişim 36 cm ve 1092 gr. Suyum azdı önceki kontrollerde, neyseki bu sefer iyi çıktı.
bana her baktıgında soluyor drum rahım agzı kalınlıgı normal amınıyo sıvısı normal kordondan gıden kan akışını hepsını anlatıyor tek tek[/QUOTE
bundan sonra ben de ayrıntılı açıklama isteyim bana toplu olarak herşey normal diyor
bundan sonra ben de ayrıntılı açıklama isteyim bana toplu olarak herşey normal diyor
bana her baktıgında soluyor drum rahım agzı kalınlıgı normal amınıyo sıvısı normal kordondan gıden kan akışını hepsını anlatıyor tek tek[/QUOTE
tamam canım endışelenme sorun yok demekkı olsa soyler
teşekkür ederim canım aslında doktor bu haftada olmasına çöok şaşırdı çünkü önceki haftalarda oluyormuş erken farkedilmesi iyi oldu yoksa allah korusun 10 gün sonra falan erken doğum olurdu diyor birde bebiş daha çok küçük kendini toplayamazdı dedi.bunada şükür inş bundan sonrasında sorun olmazda ben yatmaya razıyım..
cnm çok büyük geçmiş olsun valla şaşırdım hayret ikinci çocuk diye bende hiç böyle sorun olmaz sanırdım demek olabiliyormuş..ama çok şükrüki erken farkedilmiş,verilmiş sadakanvarmış..çok şükür kilosuda iyi maş..slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..
Arkadaşlar malzeme tabi ki by eminönünü:))) beğendiğinize çok sevindim. bana toplamda 25 tanesi 55 tl ye mal oldu. ayrıca ben bunu pembe bir tül ile paket yaptım pembe kurdela taktım üzerine .çubukları koyduğum bu metal kovayıda eminönünde yerini buldum sakın sekercilerden almayın küçük boyuna bile 10 tl diyolar:))) ben bunun gerçek imalatcısını buldum her renk ve herçeşit boyu var çubuk yapacak arkadaşlara tarif ederim yerini içindede köpük lerden koydum hani beyaz eşyaların içinden çıkan ..sıra oğluşumun şekerlerinde ama ona bi türlü karar veremiyorum((
merhaba güzel nisan anneleri
nasılsınız bugün?
biz oğluşumla iyiyiz biraz yorgunuz sadece.cumartesi kociş biraz geç geldi.eminönüne gittik oğluşumuza ciciler aldık ama zamandan dolayı fazla gezemedik.o akşam görümcemlere gittik.sohbet muhabbet derken 4 te yattık.sabahta 11 de kalktık.dünde gezdik baya.önce dükkana gittik eşimle biraz işleri vardı bende yardım ettim bitti 2 saatte.sonrada forum istanbula gittik.ordada dolan dolan baya yoruldum.ordanda diğer görümceme gittik.gene geç geldik geç yattık tabi.şimdide haftasonunun yorgunluğu var hiç bişi yapasım yok.
Amin inşşş canmmm. efet ilk çocuğum. bende yatak odasına yanıbaşıma alıcam ama şimdiden odayı daraltmayayım die diğer odaya kurduk. Babamız dayanamdı hemen kurdu. acayip heycanlı bi durum...
Yatagı park yatak aldık ,,3 kapılı dolap şifonyer komidin ve 120 cm resim yada oyuncak koymak için raf olacak
teşekkür ederim cnm inşallah en kısa zamanda elimize ulaşır biz çok araştırdık çok gezdik çok inceledik aslında çok güzel modeller var ama eşim nedense tenteli olcak oğlumun yüzüne ışık gelmesini engelleyecek diye tutturdu ne alakaysa artık:) sonrasıda babymax ve stork garden arasında kaldık.Ama bu modelin komple kılıfının çıkması yan tarafında istenildiğinde file olan kısmı örtmek için perde bulunması kumaş kalitesi bu modeli almamıza sebep oldu inşallah anlatıldığı gibi çıkarda rahat ettirir hem bizi hemde bebişimizi.Elime ulaşır ulaşmaz fikrimi yazcam nettende araştırdığım kadarıyla genel olarak olumlu yorumlar var ama yinede insan kendi gözüyle görmeden kullanmadan bişey diyemiyor.Bu arada eşimin araştırmalarına göre ilk park yatağı üreten firma stork muş netten yazısını bulup çıkartmış getirdi gerçektende öyle yazıyor ama tabii gerçeklik payını bilemiyorum...
inş cnm sende sorunsuz birşekilde kavuşursun oğlunun yatağına. bende jenny aldım park yatağını birde suyku seti ve viskoleks yatağınıda bebefix den aldım. gelince hemen kurduk o kadar güzel oluyor ki odanın önünden geçerken bile insanın içi bir hoş oluyor. inş sağsalim kucapımıza alırız. allahım bebişlerimize o yataklarda yatmayı nasip eder...
Bana da ama her şey normal dediğine göre ayrıntılı söylemese de sorun yok demek işte.
ayyy sağol bayanscım cok zor karar bi insanım ve karar vermem de yardımcı oldunuz beşik perde ve halı da pembe tonlar olacağı için dolabı sade olsun diye düşündüm bu arada erkencisin genelde akşam üstü görürdük seni
ya ben çok tedirginim eltimde hamile 2 doktor kontrolunde o tüp bebek oldugu için birde hastane personeli ama o yaptırmadı kendi doktorumda yaptır demedi
saglık ocagından geldiler yapmalıyız diye ve KK dan bakınca çoğu gebe yaptırmış birde tv de reklamlar dönmeye başladı yenidoğan tetanozu ile ilgili acaba yaptırsammı demeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?