2011 Nisan Anneleri

Amin inşşş canmmm. efet ilk çocuğum. bende yatak odasına yanıbaşıma alıcam ama şimdiden odayı daraltmayayım die diğer odaya kurduk. Babamız dayanamdı hemen kurdu. acayip heycanlı bi durum...

Yatagı park yatak aldık ,,3 kapılı dolap şifonyer komidin ve 120 cm resim yada oyuncak koymak için raf olacak

yok cnm sadece netten değil araştırdık öncesinde de ama genelde pembe rengi kurulu oluyordu bununla ilgili bildiğin olumsuz bişey mi var cnm sormandan öyle sezdim sanki varsa söyle lütfen elimize geçmeden iptalini yaptıralım bari...
Amin inşşş canmmm. efet ilk çocuğum. bende yatak odasına yanıbaşıma alıcam ama şimdiden odayı daraltmayayım die diğer odaya kurduk. Babamız dayanamdı hemen kurdu. acayip heycanlı bi durum...

ay evt ya babalar da çok heyecanlılar dün bizde bebiş için alışveriş yaptıkta eve gelir gelmez hepsini serdi tek tek sevip okşuyor ben bi ara tv izlemeye dalmışım bi baktım öylee dönmüş bebişin cicilerine bakıyor çok şeker ya bide erkekler genelde hislerini belli etmez ya bnm eşim biraz öyledir yani şimdi böyle davranınca bnmde hoşuma gidiyor:))

Yok canım bildiğim bir şey yok.
Dediğim gibi gayet güzel görünüyor.
Sadece bazı park yataklar naylonumsu görünüyor.
Kumaşı nasıl diye merak ettiğim için soruyorum.

kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı aranızda ben cuma parkyatak şiparişini bebefix ten verdimde bi şikayet sitesinde şikayetleri okuyunca içime kurt düştü nasıl bi site acaba

selam canım bende bebeğimin odasını ve portbebeyi bebefixten aldım.büyük cesaret bizimki sanırım çünkü küçük bir parça değil ve maddi olarakta fazla bizde yaşadık o tedirginliği okuyunca şikayetlerı ama 3 haftada geldi.imalat yapıyorlarmış mobilyaları öle yolluyorlarmış meğersem.ama çok memnun kaldım odamı kurdum bile.için rahat olsun yani canım...

Kızlar park yataklarda alt değiştirme ünitesi var ya kullanılabilir durumda mı sizce?
Bana biraz tehlikeli gibi göründü, dar alan düşer gibi.
Acaba alt değiştirme ünitesi olmayanlardan mı düşünsek?

evet cnm bana da tehlikeli geldi bir arkadasımın bebeği vardı cok hareketliydi altı değişirken ikimiz zor zabdediyorduk ben battaniyesini falan serip oyle değiştiririm diye düşünüyorum büyük ihtimalle park yatağı kallanmam

Belirli bir yükseklik var ne de olsa.
Allah korusun düşse çok fena.
İlk aylarda belki kullanılabilir ama hareketleri artınca kullanılmaz.

Yok canım bildiğim bir şey yok.
Dediğim gibi gayet güzel görünüyor.
Sadece bazı park yataklar naylonumsu görünüyor.
Kumaşı nasıl diye merak ettiğim için soruyorum.
valla cnm 300 tenye kumaş kalitesi diyor benimde mağazada falan gördüğüm kadarıyla çok iyi görünüyor ama dediğim gibi genelde pembe rengi kuruluydu ben mavi lacivert olanı sipariş ettim bi elime ulaşsında daha detaylı bilgiyi öyle vererim istersen...

öncelikle bebişiniz odasını güle güle kullanın cnm hayırlı olsun inşallah güle güle kullanırsınız,portbebesiyle de bebişinizle rahat ve eğlenceli attalara gidersiniz inşallah...Bu arada bebefix ten aradılar siparişimiz onaylanmış kargoya vermişler 2 en fazla 3 gün içinde elinizde olur dediler hadi bakalım hayırlısı...

cnm gözünaydın maşallah bebişine

cnm gözünaydın maşallah bak gününü yakalamış bile bebişin

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 24 haftalık hamileyim mayısın 1 ve ya 2 sıkısmetse dogum allah hepimize kucagımıza almayı kısmaet etsin

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

hoşgeldin aramıza cnm.
bol bol dinlen cnm inşallah zamanında sağlıkla gelir oğluşun.

maşallah kuzucuğuna tatlım
sende kiloları dert etme biraz dikkat edersen bundan sonrasında yavaşlar kilo alımın.

Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım

cnm çok geçmiş olsun.
ıhlamur iç ve bol bol c vitamini al.

Ayy kızlar az önce telefonum çaldı iyi günler park yatak aldıgınız yerden arıyoruz sizinki ni biizm arkadaslar yanlıslıkla satmıs gelip tekrar beğenmemiz gerekiyor dediler bende ya ben cok beğenmiştim tekrar sipartiş verin dedim yok dediler bi an aklım cıktı sonra gülme sesi geldi telefonda meğer arkadasım mış işletmiş beni kız dedim bi daha korkutma beni :2:

Oh ne güzel hemen kargoya da verilmiş.
Yarın ya da öbür gün elinizde olur bence.
Kurunca bilgi verirsen sevinirim canım.
Foto da isteriz tabii:))

merhaba güzel nisan anneleri
nasılsınız bugün?
biz oğluşumla iyiyiz biraz yorgunuz sadece.cumartesi kociş biraz geç geldi.eminönüne gittik oğluşumuza ciciler aldık ama zamandan dolayı fazla gezemedik.o akşam görümcemlere gittik.sohbet muhabbet derken 4 te yattık.sabahta 11 de kalktık.dünde gezdik baya.önce dükkana gittik eşimle biraz işleri vardı bende yardım ettim bitti 2 saatte.sonrada forum istanbula gittik.ordada dolan dolan baya yoruldum.ordanda diğer görümceme gittik.gene geç geldik geç yattık tabi.şimdide haftasonunun yorgunluğu var hiç bişi yapasım yok.

çok yormuşsun kendini tatlım artık çabuk yoruluyoruz ağırlaşmaya başladık dikkat et kendine

slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..

gördüm canim güzel olmuslar..bende yaptirmak istiyorum ama intten arastirip ordan bana kargoyla yolluyacak bir sirket olmali bakalim bulursam.bu arada sana kaca mal oldu tanesi bu yaptiginin..

ayy cnm çok geçmiş olsun.
böyle bi durumu yengemde yaşamıştı ama onun 3 gebeliği düşükle sonuçlandığı için anlamışlar ve 4. de üçüncü ayında dikiş atmışlar.ama şuna 2 tane çocuğu var ve çok sağlıklılar.sende merak etme inşallah erken gelmez kızın.sağlıkla zamanında hayırlı doğumlar nasib eder rabbim.

canım çok geçmiş olsun.. inşallah hayırla kurtulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…