- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.261
Amin inşşş canmmm. efet ilk çocuğum. bende yatak odasına yanıbaşıma alıcam ama şimdiden odayı daraltmayayım die diğer odaya kurduk. Babamız dayanamdı hemen kurdu. acayip heycanlı bi durum...ayyy ne güzel ya nekadar heyecanlı hazırlıklar koşuşturmalar bunlar böyle.Bizde dün eşimle konuştukta bebişin yatağı gelince artık iyicene heyecan sarcak diyor bide biz yatakodasına kurcaz park yatağını her daim gözümüzün önünde olacak yani inşallah hayırlsıyla oğluşun önce park yatağı sonra da kendisi gelirde hayatımıza renk katar.Senine ilk çocuğunmu cnm sanırım ilk çocuklarda heyecan bi başka oluyorda ondan sordum:)
yok cnm sadece netten değil araştırdık öncesinde de ama genelde pembe rengi kurulu oluyordu bununla ilgili bildiğin olumsuz bişey mi var cnm sormandan öyle sezdim sanki varsa söyle lütfen elimize geçmeden iptalini yaptıralım bari...Hoş geldin canım.
Aman dikkat et üşütme, uzun süre geçmiyor sonra.
Canım bu yatağı yakından inceleme imkanınız oldu mu sizin, yoksa netten mi araştırdınız?
Gayet güzel görünüyor canım.
Bu kadar parçası olacak mı senin yaptırdığının da?
Amin inşşş canmmm. efet ilk çocuğum. bende yatak odasına yanıbaşıma alıcam ama şimdiden odayı daraltmayayım die diğer odaya kurduk. Babamız dayanamdı hemen kurdu. acayip heycanlı bi durum...
yok cnm sadece netten değil araştırdık öncesinde de ama genelde pembe rengi kurulu oluyordu bununla ilgili bildiğin olumsuz bişey mi var cnm sormandan öyle sezdim sanki varsa söyle lütfen elimize geçmeden iptalini yaptıralım bari...
ay evt ya babalar da çok heyecanlılar dün bizde bebiş için alışveriş yaptıkta eve gelir gelmez hepsini serdi tek tek sevip okşuyor ben bi ara tv izlemeye dalmışım bi baktım öylee dönmüş bebişin cicilerine bakıyor çok şeker ya bide erkekler genelde hislerini belli etmez ya bnm eşim biraz öyledir yani şimdi böyle davranınca bnmde hoşuma gidiyor:))
kızlar bebefix ten alışveriş yapan varmı aranızda ben cuma parkyatak şiparişini bebefix ten verdimde bi şikayet sitesinde şikayetleri okuyunca içime kurt düştü nasıl bi site acaba
kızlar park yataklarda alt değiştirme ünitesi var ya kullanılabilir durumda mı sizce?
Bana biraz tehlikeli gibi göründü, dar alan düşer gibi.
Acaba alt değiştirme ünitesi olmayanlardan mı düşünsek?
evet cnm bana da tehlikeli geldi bir arkadasımın bebeği vardı cok hareketliydi altı değişirken ikimiz zor zabdediyorduk ben battaniyesini falan serip oyle değiştiririm diye düşünüyorum büyük ihtimalle park yatağı kallanmam
valla cnm 300 tenye kumaş kalitesi diyor benimde mağazada falan gördüğüm kadarıyla çok iyi görünüyor ama dediğim gibi genelde pembe rengi kuruluydu ben mavi lacivert olanı sipariş ettim bi elime ulaşsında daha detaylı bilgiyi öyle vererim istersen...Yok canım bildiğim bir şey yok.
Dediğim gibi gayet güzel görünüyor.
Sadece bazı park yataklar naylonumsu görünüyor.
Kumaşı nasıl diye merak ettiğim için soruyorum.
selam canım bende bebeğimin odasını ve portbebeyi bebefixten aldım.büyük cesaret bizimki sanırım çünkü küçük bir parça değil ve maddi olarakta fazla bizde yaşadık o tedirginliği okuyunca şikayetlerı ama 3 haftada geldi.imalat yapıyorlarmış mobilyaları öle yolluyorlarmış meğersem.ama çok memnun kaldım odamı kurdum bile.için rahat olsun yani canım...
sağolun kızlarkontrolumuz vardı yenı geldık eve..ultrasonda bebgım bır hafta kuçuk çıktı.bu neden le sık kontrllere gıdıyoruz ama allaha şukur sorun yok drum gayet ıyı dedı ara bır haftayla kaldı 2 yada 3 haftaya çıkarsa sorun olcaktı.erken dogum rıskımızde azaldı 2500-2900 arası dogar dedı şimdıkı kılosu 800gr boyu 31cm bu da normal onemlı olan saglıklı olması dedı.aranın açılamamasıda ıyı beslenmem oldu bu tempoyla devam etceksın dedı.bu durum benı çok etkılemıştı kaç haftadır kendımde değildım çok şukur rahatladım bugun.
merhaba kızlarrr,
bugün doktor kontrolümüz vardı. geçen kontrolde 10 günlük geriliğimiz çıkmıştı ve doktor 2 haftalık rapor vermişti. çok şükür farkı kapatmışız. maşallah bebişim haftasıyla uyumlu bütün ölçümleri.çok korkmuştum ama Allah ıma şükürler olsun.
Ayrıca hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim bana çok destek oldunuz kızlar
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım 24 haftalık hamileyim mayısın 1 ve ya 2 sıkısmetse dogum allah hepimize kucagımıza almayı kısmaet etsin
slm kızlar.benimde sat 25 temmuz. beklenen doğum tarihi 30 nisan.ama doktorum bebeğin eşi çok aşağıda.dikkatli olmamı söyledi.erken doğum riski varmış.benim bu ikinci bebeğim.bir tane oğlum var.ikinci oğlumda yolda.Allah cümlemizin yardımcısı olsun ve bebişlerimizi korusun
Merhaba guzel anneler
Umarım herkes iyidir. Biz iyiyiz çok şükür dün kontrolumuz vardı. Bebisim 1.450 olmuş massallah. Sagligida yerinde bas aşağı duruyodu. Bende 3.8 kg almisim. Saka gibi kızlar yaaaa! Evlendiğimde 51 kiloydum. Gecen sene master derslerine çalışmaktan (ye iç çalış ) 62 oldum. Sonra bebisim geldi ve su anda 78,6 kgyum kendime inanamıyorum.
Günaydınnn kızlarrrr,
Soğuk algınlığına yakalananlar nası atlattı bu dönemi,ben hastayım
valla cnm 300 tenye kumaş kalitesi diyor benimde mağazada falan gördüğüm kadarıyla çok iyi görünüyor ama dediğim gibi genelde pembe rengi kuruluydu ben mavi lacivert olanı sipariş ettim bi elime ulaşsında daha detaylı bilgiyi öyle vererim istersen...
öncelikle bebişiniz odasını güle güle kullanın cnm hayırlı olsun inşallah güle güle kullanırsınız,portbebesiyle de bebişinizle rahat ve eğlenceli attalara gidersiniz inşallah...Bu arada bebefix ten aradılar siparişimiz onaylanmış kargoya vermişler 2 en fazla 3 gün içinde elinizde olur dediler hadi bakalım hayırlısı...
merhaba güzel nisan anneleri
nasılsınız bugün?
Biz oğluşumla iyiyiz biraz yorgunuz sadece.cumartesi kociş biraz geç geldi.eminönüne gittik oğluşumuza ciciler aldık ama zamandan dolayı fazla gezemedik.o akşam görümcemlere gittik.sohbet muhabbet derken 4 te yattık.sabahta 11 de kalktık.dünde gezdik baya.önce dükkana gittik eşimle biraz işleri vardı bende yardım ettim bitti 2 saatte.sonrada forum istanbula gittik.ordada dolan dolan baya yoruldum.ordanda diğer görümceme gittik.gene geç geldik geç yattık tabi.şimdide haftasonunun yorgunluğu var hiç bişi yapasım yok.
çok yormuşsun kendini tatlım artık çabuk yoruluyoruz ağırlaşmaya başladık dikkat et kendine
gördüm canim güzel olmuslar..bende yaptirmak istiyorum ama intten arastirip ordan bana kargoyla yolluyacak bir sirket olmali bakalim bulursam.bu arada sana kaca mal oldu tanesi bu yaptiginin..
Tatlim gordum Harika bunlar! Sana da massallah çok becerikliymissin. Ayrıca sanırım bütün Nisan anneleri beceriklibende kendim birseyler yapmak istiyorum özel olsun istiyorum. İzne ayrılınca vaktim çok olacak o zamana saklıyorum.
AY KUZUM ÇOK KOKOŞ BUNLR YATANE FİYATI NE KADARA MAL OLDU... ELLERİNE SAĞLIK... YADA KAÇ KİŞİLİK NE KADAR MAL OLDU DİYİM..
ay böyle herşey millete dert olmuyor mu ayar oluyorum resmen...bizim kaynanamlarda aynı tip,hem bişey almazlar hemde her aldıgını gördüklerinde ayy daha alırdık,yok örmeyin karşıda (eminönünü kastediyor) ne güzelleri var..yaa varrsa al getirde görelim..dünde park yatak aldık ya biz,bugün görümcem diyor,dün eşime annesi demiş almayın doğunca alırız..lafa bak yaa..doğunca alcakmış..yok cnm ne gerek var büyüyünce alırız en iyisi
cnm ben bunları çok beğendim..nerden kaça aldın kaça mal oldu acep?
evet cnm okudum bayagı kilo aldıgını yazmışsın..ama bebek normalmiş senin ya haftan büyük..Gebelik (hamilelik) haftalar ve bebein kilosu - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe[
Arkadaşlar malzeme tabi ki by eminönünü:))) beğendiğinize çok sevindim. bana toplamda 25 tanesi 55 tl ye mal oldu. ayrıca ben bunu pembe bir tül ile paket yaptım pembe kurdela taktım üzerine .çubukları koyduğum bu metal kovayıda eminönünde yerini buldum sakın sekercilerden almayın küçük boyuna bile 10 tl diyolar:))) ben bunun gerçek imalatcısını buldum her renk ve herçeşit boyu var çubuk yapacak arkadaşlara tarif ederim yerini içindede köpük lerden koydum hani beyaz eşyaların içinden çıkan ..sıra oğluşumun şekerlerinde ama ona bi türlü karar veremiyorum((
slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..
canım çok geçmiş olsun.. inşallah hayırla kurtulursun..slm kızlar benim için zor bir 3 4 gün oldu.geçen cuma günü rutin kontrolüm vardı gittim doktora bebişin gelişimi ve durumu iyiydi.doktor rahim ağzında hafif bir açılma olduğunu birde vajinal yoldan ultrasonla bakacağını söyledi ve baktğında 4 cm olan bir yerin 2 cmnin açıldığını söyledi yani rahmim açılıyordu.buna rahim yetmrezliği deniyormuş.daha önceki doğumda böyle bişeyle karşılaşmamıştım.neyse rahim ağzına dikiş atılacağını söyledi o kadar kötü oldumki ve korktum bununda raskleri varmış ama yapacak bişey yoktu.hiç yürütmedi beni hemen servise çıkarttılar ve öğleden sonra genel anesstezi ile rahim azına dikiş atıldı o gece hastanede kaldım artık kalkmam yasak sürekli yatmak zorundayım operasyondan çıktığında kasıklarımda ağrılar vardı ama şimdi iyiyim evdeyim ve yemek ve tuvalet dışında kalkmıyorum kayınvalidem geldi.inş bundan sonra sorun olmazda erken doğum olmadan zamanında doğurabilirim.bebişimde 1 kg 350 gr olmuş.bebğin durumu şimdilik iyi.bana dua edin kızlar.sizlerde çok dikkat edin benim hiç ağrım sancım olmadı birden bu durum çıktı kontollerinizi ihmal etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?