- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.241
gebelik cizelgesi yapan arkadaslar
bende lilypie den hazirladim
kopyaliyorum formata uygun degildir yaziyor
acaba nerde hata yaptim ki
aynen benimkide gece coşuyor deedim ya uynaıp tuvalete bile kalkmak istemiyorum ayağa kalkınca daha kötü oluyorkızlar benım sabahları değilde gece yatarken ve ola kıgece uyanırsam cok hissediyorum.bıde hı iştahım yok ya çalışıyorum sabahları işe gelırken mecbur karnımı doyurmam gerek ama canım hıcbırsey ıstemıyor esımde cok kızıyo artık senın canım ıstemıyo gıbı bı lüksün yok dıyo ama ne yapayım kızlar nasıl iştahım acılır.bebişim için ne yapabılırım yemek yemediğimde?
inşalalh canım onun için 3-4 tane doğurmak lazım oda zor:)ama iki tane olsun istiyoerum benim gibi tek kalmasın.yazık yavrumun dayısı yok teyzesi yok,amcası yok 3 halası var sadcetatlım sevindim yalnız olmadığıma inş. Biz kalabalık aile oluruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım...yok canım benım hamılelıgım bıraz ağır geçıyo sureklı çıkarıyorum su kaybetmışim ondan doktorum 3 şişe serum yazdı dun 1 şişe bagladılar bırkaç gun sonra yıne alcam sonra yıne şuan 2 aylık 3 buçuk aylık olana kadar suruyo benım dua edıyorum bır an once bıtsın dıyeee :CüvCüv:
hoşgeldin aramızaa.s.merhaba bende anne adayıyım SAT.25 temmuz hamile kaldığım kilom 63 yaşim 26 şuan 5+6 haftalığım
benim aklımda hep normal var ama o zman gelmeden belli olmaz tabi...hanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
inş okumuşlerdır yaaa....günaydın kızlar şimdi kayganaya gitcem
akşam halamlara davetliyiz
yine giremeyebilirim birkaç gün
2 gün de sınavım var
pazartesi görüşebiliriz belki daha önce olur belli olmaz
ben duayı bugün yapmaya çalışıcam
funmak ve zebktom arkadaşımıızı okudu olarak kabul ediyorum
çok yorgunum dinlenmem lazım.
ben ilk defa duydum yaa...Günaydın kızlar çam kozalığını bulup masama koydum. Korusun baklaım bizi radyasyondan.
canım emin ol karındaki dikişlerden daha zor olmaz...bende hiçbir sağlık problemimiz olmadığı takdirde normal doğum
düşünüyorum..ama o konuda korktuğum tek şey,o dikişler nasıl oluyor
ne zaman iyileşiyor,oturma,banyo,wc nasıl oluyor..ağrısı sızısı oluyor mu?eyvahedigeldismile
hoşgeldin aramızaa.s.mehaba arkadaslar
kismetse 2011 nisan annesi olucam
bende katilayim araniza
23 yasindayim
ucuncu tup bebek denememde hamile kaldim
pazartesi kesemizi gorduk doktorumuz o zaman 5 hafta 4 gunluk demisti
simdi tam 6 hafta oldu cok sukur
birde bir konuda yardim istiyorum
bende gebelik cizelgesi yapmak istiyorum ama nasil yapicagim hakkinda hic bilgim yok
yardim sever arkadaslar anlatirsa cok sevinirim
kızlar fena yedim öğlen ya patlıcam sankii..:bbo:
mehaba arkadaslar
kismetse 2011 nisan annesi olucam
bende katilayim araniza
23 yasindayim
ucuncu tup bebek denememde hamile kaldim
pazartesi kesemizi gorduk doktorumuz o zaman 5 hafta 4 gunluk demisti
simdi tam 6 hafta oldu cok sukur
birde bir konuda yardim istiyorum
bende gebelik cizelgesi yapmak istiyorum ama nasil yapicagim hakkinda hic bilgim yok
yardim sever arkadaslar anlatirsa cok sevinirim
ben ilk defa duydum yaa...
gerçekten işe yararmı sen kimden duydun canım....
Bence normal yada sezeryan doğum kişiye göre değişiyor.Ben bakıyorum çevreme,bazıları normal doğumu çok kolay yapmış bazıları ise sezeryanı.Tam tersine normal doğumda çok zorlanan yada sezeryanda da çok zorlanan da var.Hepsini duydum.O yüzden bence en iyisi doktorun tavsitelerine uymak gibi.Onlar bizim için en doğrusunu bilirler herhalde.
Allahım inşallah o günleri bize gösterir de hayırlısıyla tek sıkıntımız normal mi sezeryan mi olur
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam allah kısmet ederse...tüp bebek bizimki...
kalp atışlarını duymadan listeye giremedim...çizelgeyide yapmıycaktım ama dayanamadım...çok özeniyodum çünkü...
pazatesi randevumuz var...çok heycanlıyım..
galiba burda çoğu kişi görmüş bebişini...ben ilk defa görcem...
rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzularımızı...
canım sen benden once göreceksın bebeğini yada bebeklerını ben arefe gunu goreceğim inşallah.benımkıde tüp bebek ılk denememızdı cok sukur oldu.hoçgeldın aramızaopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam allah kısmet ederse...tüp bebek bizimki...
kalp atışlarını duymadan listeye giremedim...çizelgeyide yapmıycaktım ama dayanamadım...çok özeniyodum çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?