2011 Nisan Anneleri

kızlar benım sabahları değilde gece yatarken ve ola kıgece uyanırsam cok hissediyorum.bıde hı iştahım yok ya çalışıyorum sabahları işe gelırken mecbur karnımı doyurmam gerek ama canım hıcbırsey ıstemıyor esımde cok kızıyo artık senın canım ıstemıyo gıbı bı lüksün yok dıyo ama ne yapayım kızlar nasıl iştahım acılır.bebişim için ne yapabılırım yemek yemediğimde?

gebelik cizelgesi yapan arkadaslar
bende lilypie den hazirladim
kopyaliyorum formata uygun degildir yaziyor
acaba nerde hata yaptim ki

canım bendede aynı sey olmustu kopyalarken eksık kopyalamısım http:........................png.bu sekılde olacak basındakı http yı almadan kopyalayınca kabul etmedı.kolay gelsın:CüvCüv:

aynen benimkide gece coşuyor deedim ya uynaıp tuvalete bile kalkmak istemiyorum ayağa kalkınca daha kötü oluyor

geçmiş olsun canım...
allah yardımcın olsun...

merhaba bende anne adayıyım SAT.25 temmuz hamile kaldığım kilom 63 yaşim 26 şuan 5+6 haftalığım
hoşgeldin aramızaa.s.

hanımlar normal doğum mu düşünüyorsunuz sezeryan mi ?
benim aklımda hep normal var ama o zman gelmeden belli olmaz tabi...
ben keinlikle sezaryanın ağrısının daha fazla olduğunu düşünüyorum...
ben laparoskopi olmuştum biliyorsunuz basit bir ameliyat yinede çok zorlandım...
ilk gün ayağa kalkamadım afedersiniz tuvaletimi bile başkası yardımıyla yatakta yaptım...
anestezi çok zro ve insanı çok etkiliyor...
tabi ağrıyı sızıyıda untmamak lazım...
birde o durumda bebeğe bakmak çok zor çünkü insan kendine bakamıyor...
rabbim yardımcımız olsun...sağlıcakla bebişleirmizi kucaklamayı nasip etsin amin...
inş okumuşlerdır yaaa....
ben yattığım için çok uzun dua edemem ama şimdi namaz kılacağım namazın peşine sizler içinde dua ederim...

Günaydın kızlar çam kozalığını bulup masama koydum. Korusun baklaım bizi radyasyondan.
ben ilk defa duydum yaa...
gerçekten işe yararmı sen kimden duydun canım....

canım emin ol karındaki dikişlerden daha zor olmaz...
ben 2 tane dikiş için bile 1 hafta ağrı çektim hareketlerim çok kısıtlıydı...
sezaryandaki dikişleri düşünemiyorum..
hemde bebek olacak ona bakmak emzirmek çok zor olur...

hoşgeldin aramızaa.s.
çizelgeye birde burdan bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html

merhaba canım benımde ılk tüp bebek denememdı ve allahıma cok sukurkı bebeişim annesini sımsıkı tuttu bı yldız gıbı kaydı ıcıme.senınkıde hayırlı uğurlu olsun bebeğin tek sanırım.:CüvCüv:

kızlar mide bulantısı için dramamine diye bir ilaç vermişti doktorum.. onuda reçetesiz satmıyo eczaneler... şimdi sağlık ocağına gittim tekrar yazdırmak için kadın bana gebelere bu ilacı ben yazamam demez mi.. benim doktorum verdi .. tüp bebek doktorum ondan iyimi bileceksin dicektim.. yazmadı gerizekalı.. gebeler bunu kesinlikle kullanamaz diyo... başka doktorda yazdırdım.. geldim internette araştırdım birdürü doç.dr ve profesör sitelerinde rahatlıkla kullanabileceği yazıyor.. ay böyle gerizekalı insanlar ile karşılaşınca sinir oluyor insan...klava: klava: klava: klava:

Bence normal yada sezeryan doğum kişiye göre değişiyor.Ben bakıyorum çevreme,bazıları normal doğumu çok kolay yapmış bazıları ise sezeryanı.Tam tersine normal doğumda çok zorlanan yada sezeryanda da çok zorlanan da var.Hepsini duydum.O yüzden bence en iyisi doktorun tavsitelerine uymak gibi.Onlar bizim için en doğrusunu bilirler herhalde.
Allahım inşallah o günleri bize gösterir de hayırlısıyla tek sıkıntımız normal mi sezeryan mi olur

merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam allah kısmet ederse...tüp bebek bizimki...
kalp atışlarını duymadan listeye giremedim...çizelgeyide yapmıycaktım ama dayanamadım...çok özeniyodum çünkü...
pazatesi randevumuz var...çok heycanlıyım..
galiba burda çoğu kişi görmüş bebişini...ben ilk defa görcem...
rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzularımızı...

amın:Saruboceq: canım hayırlısıyla kucağımıza alalımda ne gerekıyosa yaparız bız anneler olarak.

canım sen benden once göreceksın bebeğini yada bebeklerını ben arefe gunu goreceğim inşallah.benımkıde tüp bebek ılk denememızdı cok sukur oldu.hoçgeldın aramızaopuyorumnanaktan

ne kadarrrr sıkıcı bi güüünnn yaaaa ben çok sıkıldımmmm farklı bişeyler yapmak istiyorum ama ne istiyorum onu da bilmiyorummmm

en iyisi uyumak galibaaaa

Meraba kızlar a.s.

Benim bugün hiç halim yok mirmirmirmir
midem bulanıyor kafamçokkarıştı yeşil elma bastırıyo demişti doktorum bi tane yedim iyi geldi
bide çubuk kraker yiyorum ama oda midemi bulandırıyo kafamçokkarıştı
Karnım acıktı ama hiç bişi istemiyo canım nasıl yapıcam bilmiyorum fisfisfis

Sizde ne var ne yok :1hug:

canım sen benden once göreceksın bebeğini yada bebeklerını ben arefe gunu goreceğim inşallah.benımkıde tüp bebek ılk denememızdı cok sukur oldu.hoçgeldın aramızaopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım...benim 3. denememdi...şükürler olsun rabbim yüzümüzü güldürdü..
inşallah sağlıkla tamamına ereriz...opuyorumnanaktan

Seninle günlerimiz aynı galiba bende 6+4 günlüğüm, çarşamba günü gördüm miniğimin kalp atışlarını :asigim: Allah sizlerede nasip etsin :1hug:

maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım nasılsınnnn...... demek büyük gün pazartesi... bizimde ne çok büyük günümüz oldu :)))) büyük gün transferrr.... büyük gün gebelik testiii.... büyük gün kalp atışııııııııııııı..... hadi hayırlısı bacımm.. inşallah çok çok hayırlı haberler alırsın.... bende bayram sonrası gideceğim kontrole... doktor sen dayanamaz 6 eylülde gelirsin dedi ama ben onu utandırmak için bayramdan sonra gidecem :))))) sıkıcam dişimi artık... şimdi bir gördün mü devamlı görmek istiyor insan... kalp atışını duyunca bak nasıl heyecanlanacaksın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…