- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.261
Meraba kızlar a.s.
Benim bugün hiç halim yok mirmirmirmir
midem bulanıyor kafamçokkarıştı yeşil elma bastırıyo demişti doktorum bi tane yedim iyi geldi
bide çubuk kraker yiyorum ama oda midemi bulandırıyo kafamçokkarıştı
Karnım acıktı ama hiç bişi istemiyo canım nasıl yapıcam bilmiyorum fisfisfis
Sizde ne var ne yok :1hug:
Meraba kızlar a.s.
midem bulanıyor kafamçokkarıştı yeşil elma bastırıyo demişti doktorum bi tane yedim iyi geldi
en kısa zamanda geçer inş canımmm
bbenimde canım sıkılıyo bugünnn sabahtan biraz sancım vardı ama geçti şimdide huysuzluğum üzerinde
maviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım nasılsınnnn...... demek büyük gün pazartesi... bizimde ne çok büyük günümüz oldu :)))) büyük gün transferrr.... büyük gün gebelik testiii.... büyük gün kalp atışııııııııııııı..... hadi hayırlısı bacımm.. inşallah çok çok hayırlı haberler alırsın.... bende bayram sonrası gideceğim kontrole... doktor sen dayanamaz 6 eylülde gelirsin dedi ama ben onu utandırmak için bayramdan sonra gidecem :))))) sıkıcam dişimi artık... şimdi bir gördün mü devamlı görmek istiyor insan... kalp atışını duyunca bak nasıl heyecanlanacaksın....
olipsin naneli şekerini al canım.. şimdi ben kurtuluşu onda buldum.. ben birde ilaç kullanıyorum.. kullanmasam nolurum düşünemiyorum ... olsun bebeğim sağlıklı olsun ben 9 ay kusarım walla....( Allahım 9 ay kusarım kısmını sakın dikkate alma... aminnn )
İnşallah bebekçim :1hug: aslında kendimi dinlememek için dışarı çıktım
iki tane AVM de işim vardı gitmişken birazda gezeyim dedim
ayy ne gezmesi işlerimi halletmemle çıkmam bir oldu kafamçokkarıştı
Sen neden huysuzsun :teselli: varmı bulantın filan
Seninle günlerimiz aynı galiba bende 6+4 günlüğüm, çarşamba günü gördüm miniğimin kalp atışlarını :asigim: Allah sizlerede nasip etsin :1hug:
çok şükür bulantım yok canım da adet günüm geldi olmuyorum ya ondan ben adet olmadan 1hafta öncesinden sinirli ve huysuz olurum pazar günü adet olmam lazımdı yaa ondan sancım ve huysuzluğum uyuycam biraz kalktığımda kocişim geldi gelecek olur onu görüncede sıkıntım falan kalmaz inş
naneli şeker benim midemi daha çok bulandırıyo,
hamile kalmadan önce hiç tahammülüm yoktu şimdi hiç yok kafamçokkarıştı
yemek yiyebilsem önemli değilde şimdi karnım acıktı yemekte yiyemiyorum bu sefer daha çok bulanıyo kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet aynıyız...delikafadulden
inşallah duyarım yaa...çok uğraştım bu bebek için....
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:
Ay bulantın olmasın da huysuzluk bişi değilkocen gelince bişiyin kalmaz
Canım ayran iç biraz önce ben de senin gibiydim açtım ama ne yiyeceğimi bilemedim.Eşim ayran yaptı geldi ohhhh süper oldu valla.Süzme yoğurttan daha bi güzel oluyor ayran ayrıcayerimseniben
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam allah kısmet ederse...tüp bebek bizimki...
kalp atışlarını duymadan listeye giremedim...çizelgeyide yapmıycaktım ama dayanamadım...çok özeniyodum çünkü...
pazatesi randevumuz var...çok heycanlıyım..
galiba burda çoğu kişi görmüş bebişini...ben ilk defa görcem...
rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzularımızı...
Kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıcam iyi akşamlar size a.s.
Ayy canım çekti şimdi cokacimcoook hemen yapıyorum soğuk soğuk içerim hem midemide bulandırmaz kaydirigubbakcemile5 saol denizcim Şeniz
Meraba kızlar a.s.
Hoşgeldin canım inş tez zamanda kalp atışlarını da duyarsın:Saruboceq:
Hayırlı olsun mavi0...Allah tamamına erdirsin
aminnnnnn inşallah canım yaaaa inşallaah...
rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla doğurmayı...
kimseye aratmasın allahım çok zorrr...
ayyy canım yaaa ölüyorum heycandan yemin ederim...günler geçmiyo....
Inşallah güzel güzel büyüyodur kuzum...kalp atışlarını bi görsem...küçük aşkım benim yaaa..:asigim:
Inşallah her kontrolden mutlu haberlerle çıkarız...:saruboceq:
Sen memorialdemi dvm etcen?
Benim bütçe kaldırmaz orayı...ama nereye gideceğimi de bilemedim...:sm_confused:
naneli şeker benim midemi daha çok bulandırıyo,
hamile kalmadan önce hiç tahammülüm yoktu şimdi hiç yok kafamçokkarıştı
yemek yiyebilsem önemli değilde şimdi karnım acıktı yemekte yiyemiyorum bu sefer daha çok bulanıyo kafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde çubuk kraker artık midemi bulandırıyor, yalnız kızlar balık kraker çok güzel gidiyor. Ben artık balık kraker yiyorum. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?