2011 Nisan Anneleri

en kısa zamanda geçer inş canımmm

bbenimde canım sıkılıyo bugünnn sabahtan biraz sancım vardı ama geçti şimdide huysuzluğum üzerinde

olipsin naneli şekerini al canım.. şimdi ben kurtuluşu onda buldum.. ben birde ilaç kullanıyorum.. kullanmasam nolurum düşünemiyorum ... olsun bebeğim sağlıklı olsun ben 9 ay kusarım walla....( Allahım 9 ay kusarım kısmını sakın dikkate alma... aminnn )

en kısa zamanda geçer inş canımmm

bbenimde canım sıkılıyo bugünnn sabahtan biraz sancım vardı ama geçti şimdide huysuzluğum üzerinde

İnşallah bebekçim :1hug: aslında kendimi dinlememek için dışarı çıktım
iki tane AVM de işim vardı gitmişken birazda gezeyim dedim
ayy ne gezmesi işlerimi halletmemle çıkmam bir oldu kafamçokkarıştı

Sen neden huysuzsun :teselli: varmı bulantın filan

ayyy canım yaaa ölüyorum heycandan yemin ederim...günler geçmiyo....
inşallah güzel güzel büyüyodur kuzum...kalp atışlarını bi görsem...küçük aşkım benim yaaa..:asigim:
inşallah her kontrolden mutlu haberlerle çıkarız...:Saruboceq:
sen memorialdemi dvm etcen?
benim bütçe kaldırmaz orayı...ama nereye gideceğimi de bilemedim...:sm_confused:

naneli şeker benim midemi daha çok bulandırıyo,
hamile kalmadan önce hiç tahammülüm yoktu şimdi hiç yok kafamçokkarıştı
yemek yiyebilsem önemli değilde şimdi karnım acıktı yemekte yiyemiyorum bu sefer daha çok bulanıyo kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çok şükür bulantım yok canım da adet günüm geldi olmuyorum ya ondan ben adet olmadan 1hafta öncesinden sinirli ve huysuz olurum pazar günü adet olmam lazımdı yaa ondan sancım ve huysuzluğum uyuycam biraz kalktığımda kocişim geldi gelecek olur onu görüncede sıkıntım falan kalmaz inş

Seninle günlerimiz aynı galiba bende 6+4 günlüğüm, çarşamba günü gördüm miniğimin kalp atışlarını :asigim: Allah sizlerede nasip etsin :1hug:

evet aynıyız...delikafadulden
inşallah duyarım yaa...çok uğraştım bu bebek için....
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

Ay bulantın olmasın da huysuzluk bişi değil kocen gelince bişiyin kalmaz

Canım ayran iç biraz önce ben de senin gibiydim açtım ama ne yiyeceğimi bilemedim.Eşim ayran yaptı geldi ohhhh süper oldu valla.Süzme yoğurttan daha bi güzel oluyor ayran ayrıcayerimseniben

Canım ayran iç biraz önce ben de senin gibiydim açtım ama ne yiyeceğimi bilemedim.Eşim ayran yaptı geldi ohhhh süper oldu valla.Süzme yoğurttan daha bi güzel oluyor ayran ayrıcayerimseniben

Ayy canım çekti şimdi cokacimcoook hemen yapıyorum soğuk soğuk içerim hem midemide bulandırmaz kaydirigubbakcemile5 saol denizcim Şeniz

Hayırlı olsun mavi0...Allah tamamına erdirsin
Kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıcam iyi akşamlar size a.s.

Sanada iyi uykular şeker.Ben uzandım ama tel bir türlü rahat vermedi şimdi sersem sersem dolanıyorum evde :1shok:

Ayy canım çekti şimdi cokacimcoook hemen yapıyorum soğuk soğuk içerim hem midemide bulandırmaz kaydirigubbakcemile5 saol denizcim Şeniz

Ne demek tatlım paylaşalım burda ne yiyoruz ne içiyoruz sadece çubuk krakerle geçmiyoo zaman yaaa...
Bi de aklıma bişey geldi böyle kepekli veya çavdarlı tost ekmeklerinden küçük küçük tostlar yapıp ara öğünlerde ayranla falan içsek hiç fena olmaz.Ben yarından itibaren deneyeceğim.Maksat midem boş kalmasın.İçine koyarız beyaz peynir, domates tost makinasında incecik olur o, hem yemesi de güzel olurcokacimcoook

Benimde çubuk kraker artık midemi bulandırıyor, yalnız kızlar balık kraker çok güzel gidiyor. ben artık balık kraker yiyorum. Tavsiye ederim.

şimdilik memorialdayım... Ileriki zamanlarda doktorumun eşide doktor .. Ona transfer olucağım.. Tehlikeli günleri atlattıktan sonra..

doğrudur canım... Yoğurt da bastırıyor.. Içine ekmek doğra birzda tok tutar hem... Bende sadece çorba içebiliyorum ((

benimde çubuk kraker artık midemi bulandırıyor, yalnız kızlar balık kraker çok güzel gidiyor. Ben artık balık kraker yiyorum. Tavsiye ederim.

ehehhee... çocukluğumuza geri döndük baksana balık kraker çubuk kraker :))))))) afiyet olsun yarasın sana ve beişine :

Kızlar şöyle devamlı yaptığınız kıvamı falan tutan bi yoğurt çorbası tarifiniz var mı?Akşama yapayım diye niyetlendim ama:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…