- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.541
Selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
Kafam da çok karışık, henüz alışveriş yapmadım size de danışayım; nasıl bi beşik almalıyım sizce ? Büyüyen beşik mi olsun, ebatları nasıl olsun, bu konuda dikkate alınacak ilk hususlar neler, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar..
Selam nisan anneleri, aranızda olmak ne güzel
İnşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız, çok heyecanlıyım yaa!!
Kafam da çok karışık, henüz alışveriş yapmadım size de danışayım; nasıl bi beşik almalıyım sizce ? Büyüyen beşik mi olsun, ebatları nasıl olsun, bu konuda dikkate alınacak ilk hususlar neler, fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim arkadaşlar..
öncelikle hoşgeldin cnm...ama ceeeee yapıp gitme..ara ara uğra topiğimize... heyecan hepimizde hap safhada burdaki paylaşımlarımızla hafifletmeye çalışıyoruz... çoğu arkadaşım park yatağı tercih etti..bende park yatak tercih ettim..bi oda yapıyorum ama öyle cicili değil..beyaz mobilyalarla..harici aksesuarlarla renk vericem... bazalı bi yatak koyucam.. etrafına beşik koruması yaptırcam ayrıyetten odasına alışsın ve bilsindie orda uyurmayı düşünüyorum dönem dönemççbakalım bizi neler bekliyo..
teşekkürler kızlar,
bizim de ektra bi odamız yok aslında kendi odamıza koyarız diye düşünmüştüm ama evt park yatak cazip geldi şimdi katla kaldır falan.. zaten az büyüsün hep koynumda yatırırım bebişimi (
kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorummm...
görüşmek üzere.:79: :79:
kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorummm...
görüşmek üzere.:79: :79:
hoşbulduk canım, yok gitmem artık
zaten bi süredir bakıyodum, hep mayıs anneleri haziran anneleri diye topicler vardı bugün çarptı gözüme nisan annişleri, çok sevindim, bi an yalnız hissetmiştim :2:
kızlar merhaba...geçmişi okuyamadım kusura bakmayın şöyle bir göz attım sadece doktordan güzel haberlerle gelen bambik ve diğer arkadaşlar gözünüz aydın diyorum.
aysu87 canım insüline başlamamana sevindim çözdün bu işi diyabet bize ne yapar yaauuw
anammmmkız adamı yatakdan kovup bebişimi alcan koynuna sakın he....bebişlerimiz şımarık zati.şimdiden şımarttık geldikleri zaman fazla yüz vermemek lazım... minikler silahlarını kuşanıp geliyo çünkü..şirinlikmi dersin göz yaşlarımı dersin... zor olsada bi kural koymak lazm artık savaşıcaz ama... benim arkadaşım ikizlerimi hiç odasına almadı direk odasında yattılar... karanlıkta..şimdi oh...kolaylıkla yatıyolar..bide ağladıklarında kucağına almadı düşünsene 2 bebek.. vıyyyy bebek arabasını aldı evin içine..port bebe gibi yaptı tam yatay düzeyde...ortada bi ileri bi geri yaptı..kucağada alışmadılar
Selam kızlar
Doktordan geliyorum miniğimi gördüm
822 gr olmuşiri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var
Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?
Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu
Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..
bizimde bugün diabet bölümünde kontrolümüz vardı.şekerim sınırın üstüne çıkmadığı için insüline başlamadı doktor çok şükür.diyete devam aynı şekilde dedi.gene sabah öğle akşam aç ve 1.saat tokluk şekerimi ölçücem ve haftaya salı kontrole gidicem.
sizler nasılsınız güzel nisan anneleri?
hayırlı olsun cnm..güle güle kullanın,artık odalar yataklar yavaş yavaş kuruluyor..kızlar çok şükür şeker yüklemem 104 çıktı sorun yok yani.ama bence okadarda kötü değilmiş glikoz içmek tabi baydı benide bıde açlık olunca halıyle üstüne bişi yiyesın gelıo ama kötü olmadım.bebeğimin sünger yatağıda geldi dolabını şifonyerını kurmuştuk birtek beşiği kaldı onuda kuralım buhafta size odamızın resmini çekicem kızlar.öpüldünüzzz:76:
aman cnm..diş ağrısı düşman başına,çok fenadır valla..sende dikkat et,karanfil koysan biraz belkiKızlar bu arada benim dişler sinyal vermeye başladı.Bugünden beri çok ağrıyor.Kalsiyum eksikliği kendini göstermeye başladı.Dişlerim konusunda da çok hassasımdır, çok dikkat etmem lazım.Aman siz de dikkat edin.
çok saol cnm inşallah bundan sonrasındada gerek kalmazda bu şekilde biter gebeliğim.ne güzel Aysucum,çok sevindim..insüline gerek kalmadan halledersin demiştik,sen de hallettik
valla çok azimlisin bravo..
Selam kızlar
Doktordan geliyorum miniğimi gördüm
822 gr olmuşiri bi bebek değil ama zayıfta değilmiş
birde 3 gün geriye düşmüş orada üzüldüm durgunlaştım
Doktorumda meraklanmanı gerektiren bi durum yok ultrason bazen 3-5 gün yanlış hesaplayabiliyor dedi biraz içim rahatladı.. Ama yine de içimde bi burukluk var
Karşılaştırma yapmak doğru değil biliyorum ama
benim haftamdaki arkadaşlarım sizin bebişlerin gramıda aşağı yukarı aynı mı?
Bu arada dalinin sıvı deterjanını almayı düşünenler varsa;
carrefourSa da 2 lt sıvı deterjan 2 lt yumuşatıcı hediyeli 14.90 TL idi..
Ben dalin sıvı deterjan düşünüyodum ama orada kokladım hiç içime sinmedi
arap sabunu gibi rengi var kokusuda ağırdı hiç bebek kokmuyordu
Hacışakir granülmatik alıcam o daha iyi kokuyor ve hiç olmazsa daha önceden denediğim bişi oda 1,5 kilo 14.95 Tl idi..
ayyy dayanamam ki ben kucağıma alıp agucuk bugucuk yapmadan, zaten ben yapmasam babası yapar ikimiz de dayanamayızşimdiden oynuyolar zaten beraber, biri parmağıyla tıklatıyo karnıma öteki tepikle cvp veriyo (
:79::76: :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?