2011 Nisan Anneleri

canım hoşgeldin öncelikle
ben ilk zamanlarda park yatak koyacağım yatak odama, onda yatıracağım..Bazıları beşik alıyor, ilk aylar için.. Ama park yatak daha uzun süre kullabılabilir, sonra oyun parkına da dönüşür diye ben park yatak tercih ettim..
Sonraki zamanlarda odasında kullanmak için büyüyebilen karyola alacağım.. Mobilyasını beyaz çok bebeksi bir mobilya seçmediğim için karyolanın büyük halini de 10-12 yaşına kadar inşallah kullanabilir diyorum...
sonra kızımıza genç kız odası alırız diye planladık eşimle, Allah inşallah nasip ederse

teşekkürler kızlar,
bizim de ektra bi odamız yok aslında kendi odamıza koyarız diye düşünmüştüm ama evt park yatak cazip geldi şimdi katla kaldır falan.. zaten az büyüsün hep koynumda yatırırım bebişimi (

öncelikle hoşgeldin cnm...ama ceeeee yapıp gitme..ara ara uğra topiğimize... heyecan hepimizde hap safhada burdaki paylaşımlarımızla hafifletmeye çalışıyoruz... çoğu arkadaşım park yatağı tercih etti..bende park yatak tercih ettim..bi oda yapıyorum ama öyle cicili değil..beyaz mobilyalarla..harici aksesuarlarla renk vericem... bazalı bi yatak koyucam.. etrafına beşik koruması yaptırcam ayrıyetten odasına alışsın ve bilsindie orda uyurmayı düşünüyorum dönem dönemççbakalım bizi neler bekliyo..

hoşbulduk canım, yok gitmem artık
zaten bi süredir bakıyodum, hep mayıs anneleri haziran anneleri diye topicler vardı bugün çarptı gözüme nisan annişleri, çok sevindim, bi an yalnız hissetmiştim :2:

anammmm kız adamı yatakdan kovup bebişimi alcan koynuna sakın he....bebişlerimiz şımarık zati.şimdiden şımarttık geldikleri zaman fazla yüz vermemek lazım... minikler silahlarını kuşanıp geliyo çünkü..şirinlikmi dersin göz yaşlarımı dersin... zor olsada bi kural koymak lazm artık savaşıcaz ama... benim arkadaşım ikizlerimi hiç odasına almadı direk odasında yattılar... karanlıkta..şimdi oh...kolaylıkla yatıyolar..bide ağladıklarında kucağına almadı düşünsene 2 bebek.. vıyyyy bebek arabasını aldı evin içine..port bebe gibi yaptı tam yatay düzeyde...ortada bi ileri bi geri yaptı..kucağada alışmadılar

kızlar merhaba...geçmişi okuyamadım kusura bakmayın şöyle bir göz attım sadece doktordan güzel haberlerle gelen bambik ve diğer arkadaşlar gözünüz aydın diyorum.
aysu87 canım insüline başlamamana sevindim çözdün bu işi diyabet bize ne yapar yaauuw

kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorummm...
görüşmek üzere. :79: :79:
görüşürüz cnm...kendinize iyi bakın...
hoşbulduk canım, yok gitmem artık
zaten bi süredir bakıyodum, hep mayıs anneleri haziran anneleri diye topicler vardı bugün çarptı gözüme nisan annişleri, çok sevindim, bi an yalnız hissetmiştim :2:

ihihih kız allah seni nasıl görmezsin topiğimizi hiç eksik kalırmıyız biz... ... nisan olmazsa bahar gelmez buralara ...

çok saol cnm.napalım kendi kendimizin doktoru olduk artık.
sen naptın ölçüyomusun şekerini?

ayyy dayanamam ki ben kucağıma alıp agucuk bugucuk yapmadan, zaten ben yapmasam babası yapar ikimiz de dayanamayız şimdiden oynuyolar zaten beraber, biri parmağıyla tıklatıyo karnıma öteki tepikle cvp veriyo (

bambikim,gözün aydın..bebişini görmüşsün..
kilosu normalmiş ne güzel,geri düşmesi de öenmli değil,ona kafanı takma sakın..
zaten 3 gün birşey ifade de etmez..oyuzden hiç kötü birşey düşünme..ne güzel herşey normalmiş
ve sağlıklıymış önemli olan bu cnm..
deterjan konusunda bende kararsızım ama şu sıvı deteryan olayına alışamadım..ama duyduğum kadarıyla hacı şakir de deterjan kalıntısı kalabiliyormuş..yumuşatıcı kullanmamak gerekiyor zaten.
ben almayı düşünmüyorum,durulanmadığı için bebeklere zararlı,zaten dr.larda önermiyor cnm
bence siz de bir daha düşünün,yada dr.a sorabilirsiniz..

ne güzel Aysucum,çok sevindim..insüline gerek kalmadan halledersin demiştik,sen de hallettik
valla çok azimlisin bravo..

hayırlı olsun cnm..güle güle kullanın,artık odalar yataklar yavaş yavaş kuruluyor..
sonra bebişlerimizi bekliyecez artık..

aman cnm..diş ağrısı düşman başına,çok fenadır valla..sende dikkat et,karanfil koysan biraz belki
rahatlatır birde bazı gargaralar kullanılabiliyor diye biliyorum ama dr.a sormak lazım..
inş.kısa zamanda geçer ağrıların..

canım ben cumartesi gittim oğluşum 873 gr çıktı ama kızla erkek kilosu farediyormuş erkkeler daha fazla olması lazmıış

ayyy dayanamam ki ben kucağıma alıp agucuk bugucuk yapmadan, zaten ben yapmasam babası yapar ikimiz de dayanamayız şimdiden oynuyolar zaten beraber, biri parmağıyla tıklatıyo karnıma öteki tepikle cvp veriyo (

ay çok hoşsunuz... bakalım ben şımartırmıyım ki ya...azcık kurallarımı belirledim ama...zati bizim adamın kodu bozuk şımartma gibi bi eylemi olmaz sanıyorum

tatlışoğlum tetenozla ilgili soru sormuştu,herkes yaptırdımı diye,belki görmemiştir söyliyim ben yaptırdım,geçen televizyonda söylediler bu aşı hem bizi hem bebeğimizi koruyormuş,doğum sırasında yapılan müdaheelelerde koruma sağlıyomuş hastanelere güvenipde aşı yaptırmamazlık yapamyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…