- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.741
hoşgeldiniz cnm....selam kızlarr biz geldikk
Canım benim birkaçgün kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu...Ebede karnın gerilip sancı oluyormu dedi evet dedim...Hatta yürüyemiyorum bile dedim ve sağ kasığımda sancı oluyor dedim...Belinde kasıklarındada sancı ağrı olursa hafife alma bir dr. görün dedi..Erken doğum olabilir dedi...Zaten benim idrar yolu enfeksiyonumda var oda erken doğum olabilir demişti dr...
hoşgeldiniz cnm....
cnm benim 30 haftadan sonra hazırlamak hoş olur ama eğer aldıkların falan varsa koy valizine zarar gelmez dursun bi yerde en azından bi işten kurtulmuş olursun..ben almaya başlasam koycam ama işte... bide aklına olumsuz şeyler getirme cnm... enfeksiyon gözlem altındaysa allahın izniyle bişey olmaz... içini ferah tut...
Kızlar belki erken belki değil ama bişey sormak istiyorum...Sonuçta 7. aydayız veyada bitiriyoruz...Aranızda doğum çantasını hazırlayan var mı...
bugün havanın güzel oluşundan faydalanıp eminönüne gittim.gezdim,dolaştım...oğluşuma nevresim dikmek için 5 takım çarşaf aldım.renk renk çook güzeller.önce onları yıkayıp ütüleyip sonra da dikeceğim(inşallah)çok güzel bebek şekerleri var.sepetler,kapı süsleri...hatta dayanamayıp şeker için malzeme bile aldım.doğuma yakın iri badem şekeri alıp kendim yapıcam(inşallah)hee bir de size de belki cazip gelir paylaşayım;bir dükkanda mavi bir tepsi ve altı tane bardağı mavi kurdele ve süslerle süslenmiş lohusa şerbeti için hazırlanmış tepsi gördüm.benim çok hoşuma gitti.bir kaç sene önce ahşap boyama kursuna gitmiştim.boyanmamış bir tepsim var onu boyayıp benzer bişi yapmak istiyorum.size de fikir olsun.kapı süslerine de baktım klasik bişi istemiyorum,onun için iyice gezip bakmam lazım.kızlar 3. bebişim olduğu için bununla finali yapçam(inşallah)her şey tam olsun,hiçbir şeyde aklım kalmasın istiyorum.parlak fikirleri olanlar paylaşsın lütfen.değişik fikirlere ihtiyacımız olabilir
haklısın canımcNIM HOŞGELDİN.. çoktandır karşılasmıyorduk güle güle ullan aldıklarını bende basladım bugün bebiş hediyeliklerinee.. yaa değşik kapı süsü bende bulamıyorum sinir oluyorum..
bugün havanın güzel oluşundan faydalanıp eminönüne gittim.gezdim,dolaştım...oğluşuma nevresim dikmek için 5 takım çarşaf aldım.renk renk çook güzeller.önce onları yıkayıp ütüleyip sonra da dikeceğim(inşallah)çok güzel bebek şekerleri var.sepetler,kapı süsleri...hatta dayanamayıp şeker için malzeme bile aldım.doğuma yakın iri badem şekeri alıp kendim yapıcam(inşallah)hee bir de size de belki cazip gelir paylaşayım;bir dükkanda mavi bir tepsi ve altı tane bardağı mavi kurdele ve süslerle süslenmiş lohusa şerbeti için hazırlanmış tepsi gördüm.benim çok hoşuma gitti.bir kaç sene önce ahşap boyama kursuna gitmiştim.boyanmamış bir tepsim var onu boyayıp benzer bişi yapmak istiyorum.size de fikir olsun.kapı süslerine de baktım klasik bişi istemiyorum,onun için iyice gezip bakmam lazım.kızlar 3. bebişim olduğu için bununla finali yapçam(inşallah)her şey tam olsun,hiçbir şeyde aklım kalmasın istiyorum.parlak fikirleri olanlar paylaşsın lütfen.değişik fikirlere ihtiyacımız olabilir
haklısın canım ,dikkat et tabii.bu günlere kadar geldik,allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inşallah.cicilere gelince,zaten kendin yapınca daha hesaplı oluyo,hemde zevkli oluyo.gerçi senin zaten 2 yaşında bir çocuğun var ondan kalanlar yeter:))ben her şeyimi vermiştim 3. hesapta yoktu yani:))slm kızlar nasılsınız?.. bugün bir hafta önce doğum yapan arkadaşıma gittim..maş.subanallah bir kızı oldu çoookk güzel yaa
rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş..oğlumda bugün çok sardı bunalttı ya..
ay bebek 2930 doğdu maş.küçükte değil benim oğlumda 3000doğmuştu ama kızlar resmen minyatür gibi geldi ya ilk başta..ben alıştım 2 yaşında çocuga kocaman ,oy dedim ben nasıl büyütmüşüm..güya unutmamışımdır diyordum ama resmen unutmuşum minik bebek olayını yaaneyse biraz geçmişe bakayım yatacağım..sabah şeker ve doppler için dr gitcem inş..
ay cnm ne iyi etmişsin,evet çok değişik şeyler varmış bende duyuyorum ama hem maddi rahatlık lazım hemde rahat harket edebilmek lazım ,malum benim bu kasıklar hala geçmedi yanapıcağımı şaşırdım,birkaç kişide bu kasık sancısından erken doğum riskinden fln bahsetmiş hepten tedirgin oldum
haklısın canımaslında ara ara giriyorum,gündemi yakalamak için geçmişi okuyorum tam yakaladım derken ooo...bakıyorum saat geç olmuş.bişi yazmadan kapatıyorum.aslında eklemek istediğim fotolar var.nevresimleri diktikten sonra da paylaşıcam sizlerle,bakalım nasıl olacaklar
Anladım kızlar...Sormamın nedeni hissettiğim ağrılar sancılar ve ebeninde erken doğum olabilir demesi...Üstünede Şubat ayında gelecek bebekler Aralık ayının son haftası doğmaya başlaması...Tedirgin oldum...Yarın eşim izinli çarşıya çıkıp biraz alışveriş yapalım babişkoyla...K.K. biraz bakınayımda neler konuyormuş...
Canım benim birkaçgün kesilmeden adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu...Ebede karnın gerilip sancı oluyormu dedi evet dedim...Hatta yürüyemiyorum bile dedim ve sağ kasığımda sancı oluyor dedim...Belinde kasıklarındada sancı ağrı olursa hafife alma bir dr. görün dedi..Erken doğum olabilir dedi...Zaten benim idrar yolu enfeksiyonumda var oda erken doğum olabilir demişti dr...
kızlar mrb uzun zamandır giremiyordum en son hepimiz 2 -3 aylıktık şimdi bebişlerimizi kucagımıza almamıza cok az zaman kaldıı cok heyecanlıyım allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
kızlar bir de ben bişi sorucam dün doktora gittim bebek ters diyo baska bişi demiyor aranızda bu durumda olan var mı bir de bebek aşağıdaymış dinlen vs dedi.. 3 aydır bebek aşağıda :S
kızlar garip gelcek ama bizim arkadaş var..ikizlerini direk odalarına koydu...bende diyorum eşime bzim yanda oda var tv odası... orası beşik için çok uygun... yan yana sizce çokmu saçma hiç odama koymasam diyorum... orda yatsa falan.. köşe koltuğum var..bişey olursa orda beklerim bebişi... sonrada odasına koycam..böyle olursa en azından odasına alışmasıda kolay olur..
selammm kızlar nasılsınız balküpüm güle güle bebişin sağlıcakla kullansın canım
kızlar bu arada cumartesi saat 11 de kanaltrk tvde BEBEĞİM diye program başlayacak bende giricem rejisine izlemek isterseniz ekstra öğrendiklerimi ben burayada yazarım
kızlaaaaar slm cnm çok sıkılıyor yazmıştım biraz önce cnmın sıkıntısı fazlasıyla geçiren bişey oldu biraz önce oğluşumun yatağı geldiiiii.Kaynanamda burdaydı hmn oturduk kurduk ayyy çok güzel ya yerimm ben onuu...Anlaşılan oğluşta beğendi yatağı geldi geleli durmuyor yerinde:)yalnız müzik kutusunu çalıştırmak için 3 adet pile ihtiyacımız var ekmek almak için dışarıya çıkmaya üşenen ben şimdi hmn üzerimi değişip dışarı çıkayım dye düşünüyorum:))) Ay çok mutlu oldum....
slm kızlar nasılsınız?.. bugün bir hafta önce doğum yapan arkadaşıma gittim..maş.subanallah bir kızı oldu çoookk güzel yaa
rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inş..oğlumda bugün çok sardı bunalttı ya..
ay bebek 2930 doğdu maş.küçükte değil benim oğlumda 3000doğmuştu ama kızlar resmen minyatür gibi geldi ya ilk başta..ben alıştım 2 yaşında çocuga kocaman ,oy dedim ben nasıl büyütmüşüm..güya unutmamışımdır diyordum ama resmen unutmuşum minik bebek olayını yaaneyse biraz geçmişe bakayım yatacağım..sabah şeker ve doppler için dr gitcem inş..
ay cnm ne iyi etmişsin,evet çok değişik şeyler varmış bende duyuyorum ama hem maddi rahatlık lazım hemde rahat harket edebilmek lazım ,malum benim bu kasıklar hala geçmedi yanapıcağımı şaşırdım,birkaç kişide bu kasık sancısından erken doğum riskinden fln bahsetmiş hepten tedirgin oldum
Ay benimde kasıklarım geçmiyor ya okudukça tedirginliğim artıyor resmen..geçen gittim dr.a baktı erken doğum riski yok dedi ama ben tik oldum resmen
amin cümlemize inş.cnm hayırlısıyla..
cnm daha çok vakit var inş.döner..aşagıda bazen olabiliyor ,benim en yakın ark.öyleydi ama erken doğum fln olmadı çok şükür,normal doğumla 2.çocugunu kız olarak doğrdu..
kankiş yanlış anlama olumsuz bişey söylemek istemiorum ama yaşamış biri olarak söylüyorum,buna bebek doğunca karar verr,çünkü içine sinmicek bebeği göüzünün önünden ayırmak..Allah tarafından insana öyle bir şevkat ve bağlılık geliyorki ,onun yüzünü görerek ancak rahat edip uyuyabiliyorsun..yanlışsam 2, yada 3,çocugu olanlarda fikrini söylesin..herhlade sadece ben böyle hissetmiyorumdur..
cnm aklımda olsun izlerim inş.o saatte ancak uyanabiliyorum ama aklımda olsun..sende bişeyler öğrendikçe paylaş cnm..nisacım birde sorucam unutuyorum hep,sen doğumu erdemde mi düşünüuyorsun? ben çakmak erdeme özlem hanıma karar verdim eğer bi sorun olmazsa..forumda konu açmıştım herkes özlem hanımdan memnun..2 tane en yakın ark.da onun hastasıydı çok memnun kaldılar..hatta biri 1 hafta önce doğurdu,adalet hanımın hastasıydı ama geç saate kalınca nöbertçi özlem hanımmış ,o kadar iyiydiki keşke ona gitseydim dedi..
güle güle kullan cnm ah ne heyecanlı..Rabbim sağlıkla yatırmayı nasip etsin..
günaydın kızlar üşütmüşüm gene yaa hamileliğim boyunca tam 4 kez hastalandım ne bu boyle yaa tam düzeliyorum yenıden yenıden neredeyse 1.5 ayda bır hastalandım
günaydın kızlar üşütmüşüm gene yaa hamileliğim boyunca tam 4 kez hastalandım ne bu boyle yaa tam düzeliyorum yenıden yenıden neredeyse 1.5 ayda bır hastalandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?