- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.761
günaydın güzel annelerrr:92:
Nasılsınız ??
ben ve kızım iyiyiz maşallah
şu otuzla başlayan haftalara gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorummmm
günaydın hanımlarrrrrrrrrr birkaçgünlük aradan sonra geldim maşallah kızlar hızlısınız valla çantalar konuşulmaya başlanmış
benimde babam geldi gitti annem kızımın tüm cicilerini göndermiş 1 yaşına kadar giyecek herşeyimiz var eksiksiz bi gardrobumuz oldu
günaydın güzel annelerrr:92:
Nasılsınız ??
ben ve kızım iyiyiz maşallah
şu otuzla başlayan haftalara gelmeyi sabırsızlıkla bekliyorummmm
Aynen canım ben de sabırsızlanıyorum.Yani zaten perşembe bizim günümüz, bugün neşeli olmazsak olmazŞu 30 lara bi gelsek de ,hem benim içim daha da rahatlayacak o zaman. Korkuyorum şu erken doğum olaylarından falan ...
Evet canım az kaldı, 30 lular başladı mı, oda yerleştirmesi, kıyafetleri yıkama ütüleme hazırlığı falan derken zaman daha çabuk geçer gibi geliyor..Günaydın herkese,
Perşembe benim de günümHayırlısı olsun bakalım 30 lu haftalara az kaldı
canım bence başla artıkherkese günaydınlarr....
şöyle bir geçmişi okuyayım dedim beşikler gelmiş, çantalar hazırlanmaya başlamış maşallah sizlere hepiniz bebişlerinin cicilerini güzel günlerde kullanın inşallah.
Ben daha hiç bir şey almadım inş.kızım erken gelmez zamanında gelirde bende herşeyini hazırlamış olurum:))
ohh ne güzel tatlım güle güle kullansın kızın
ne güzelllgünaydın hanımlarrrrrrrrrr birkaçgünlük aradan sonra geldim maşallah kızlar hızlısınız valla çantalar konuşulmaya başlanmış
benimde babam geldi gitti annem kızımın tüm cicilerini göndermiş 1 yaşına kadar giyecek herşeyimiz var eksiksiz bi gardrobumuz oldu
herkese günaydınnnn...oğlumla ben hepinizi öpüyoruz..canım ben de 29.haftamdayım otuzlara az kaldı..zaman çabuk geçiyor bir bakcaz inşallah bebişlerimiz kucaklarımızda tatlı tatlı bakışıyoruz
saol canım benimmmm
eee havadis varmı bakalım malum kaç gündür ayrı kaldım
saol canımmmmmne güzellliyi günlerde kullanın inşallah...
İnşallah canım yaaartık ilerki dönemde uyuma düzenlerini, beslenmelerini konuşuruz buradan mama tarifleri verilir tabi ilk zamanlar ben bilgisayarı filan göremem sanırım, 40ı çıkana kadar zor geçiyor diyorlar.. Bakalım görücez
aman aman kötü bişey olmasın herkezin iyi olmasına sevindimşükür kötü birşey yok mobilya epilasyon alışveriş ile ilgili muhabbet ettik benim takip edebildiğim kadarıyla ara sıra kilo larımıza deyindik
Günaydın bacılar :)))) ne zamandır bende açamıyorum..işlerim çok yoğunlaştı... Birazda canım sıkkın... Işimden çok memnundum.. Patronum benim yerime kalıcı bir eleman bakmak istiyormuş.. Benden çok memnunmuş ama çocukla nasıl olurmuş.. Yarın kesinleşicek.. Bakalım nolacak... Hakkımızda hayırlısı artık...
günaydın tatlımmmmmmmm
ne üzülüyosun sen bakim böle konuşsana patronunla doğumdan sonra ben gelicem tekrar tabiki eskisi kadar verimli olcam filan diye eğer yok derse tazminatını iste fazlasıyla ve doğum izninden vazgeçmeki sgk dan paranı alabilesin
günaydın canım... Dedim demesinede adam korkuyor şirket zarara uğrar die... Hem dioki senin bir ikizin olsa aynı vasıflarda birisi olsa düşünmeden işe alırım...yani o kadar memnunmuş benden... Bilmiyorum... Bakalım.. Zaten eğer olmazsa tazminatımı isticem... Versin tabiki... Ben çalışmak istiyorum... Ihtiyacım olduğundan dolayı değil... Sadece ben evde duramam sıkılırım.... Offf kafam karmakarışık...
eğer ihtiyacın yoksa çalışıp çalışmama konusuna doğumdan sonra karar ver bence çok farklı duygular yaşıycaz evde oturup ona bakacak duygulara bürünücez emin ol şimdi kafana takma bişey
öylede ... Hakkımızda hayırlısı... çocuk ele avuca geldiği zaman evde napıcaz... örgümü öreceğiz... Hiç bana göre değil... Ben evde depresyona girerim... Bu bana en fazla 6 ay güzel gelicek.. Sonrası????? Amann yarın veririm haberleri... Bir konuşalım bakalım...
ne güzellliyi günlerde kullanın inşallah...
İnşallah canım yaaartık ilerki dönemde uyuma düzenlerini, beslenmelerini konuşuruz buradan mama tarifleri verilir tabi ilk zamanlar ben bilgisayarı filan göremem sanırım, 40ı çıkana kadar zor geçiyor diyorlar.. Bakalım görücez
günaydın kızlar üşütmüşüm gene yaa hamileliğim boyunca tam 4 kez hastalandım ne bu boyle yaa tam düzeliyorum yenıden yenıden neredeyse 1.5 ayda bır hastalandım
günaydın hanımlarrrrrrrrrr birkaçgünlük aradan sonra geldim maşallah kızlar hızlısınız valla çantalar konuşulmaya başlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?