2011 Nisan Anneleri

cnm işin en güzel kısmı gerçekten bebişe bişiler almak.
bende daha ilk geçen hafta başladım almaya ama devamı geliyo başladımmı.

GÜNAYDIN KIZLARRR

cnm çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al.

hoşgeldin cnm.babanı yolcu ettin demek allah kavuştursun.
kızında cicilerini güle güle giyer inşallah.
günaydın tatlımmmm tşk ederiz teyzesi evet dedemizi gönderdik inşallah nisanda tekrar gelecek
sen nasılsın tatlımmmmmm

slm tatlımmm evet işin en keyifli kısmı bende bu hfta sonu gidip kalan ufak tefek biberon vs eksiğimizi alcam ondan sonra bişey kalmıyo inşallahhhhh

hadi iyi alışverişler....bebişler için olan herşey öyle güzel ki....insan kendini kaptırıyor hepsini almak istiyor

günaydın tatlımmmm tşk ederiz teyzesi evet dedemizi gönderdik inşallah nisanda tekrar gelecek
sen nasılsın tatlımmmmmm

bizde iyiyiz cnm.
dün gece çok uyandım kendimi hep gerinirken yakalıyorum.toparlanıyorum.sabah kalktığımda karnım acıyodu.çok gerinip toparlanmaktan oldu sanırım.kahvaltımızı edince şükür oğluşum hareket ettide içim rahatladı.

angel74

hiç üzülme canım. senin gibisini bulup yetiştirene kadarhem ne olacaktı yani insanlar birgün evlenir ve çocuk sahibi olurlar. ne yani işler yolunda gitsin diye hiç çocuk yapmayacakmıyız?kendilerinin çocukları yokmu. çok kızdım tatlım patronunaama herşeyde bir hayır vardır. bebişin kısmetli gelir de inşallah daha güzel işler nasip olur

kızlar canım sıkkın biraz. dün akşam banyodan sonra göğüs uçlarımda yani o kahverengi alanda küçük küçük benlerin çıktığını gördüm ama baya var. yani her göğsümde de 7-8 tane. 1 tanesi de diğerlerine göre biraz daha büyüktü. kalanları ise nokta şeklindeydi ve ben yeni fark ettim. ara sıra soğukta da göğüs uçlarım sızlıyordu zaten. birşey olurmu acabayani estetik açıdan hiç önemli değilde tehlikelimidir diye soruyorum ya da içinizde böyle olan var mı hamişlikten sonra

tatlım bende 2 gündür sancı çekiyorum özellikle gece yatınca ve biraz yol yürüyünce sancım oluyo korkmaya başladım erken doğurucam diye

cnm bende ben gibi değilde böle sivilce gibi bişiler çıkmıştı ama sivilce gibi değil tane taneydi resmen doktoruma sordum gebelikte normal geçerdedi geçtide.sende bi doktoruna danış istersen.gebelikte hormonlar değiştiği için farklı şeyler çıkabiliyo aklına kötü şeyler getirme tatlım.

sağol canımben ilk defa farkettiğim için görünce birden korktum. benimkiler resmen koyu kahverenginde. soracağım bakalım ne diyecek

tatlım bende 2 gündür sancı çekiyorum özellikle gece yatınca ve biraz yol yürüyünce sancım oluyo korkmaya başladım erken doğurucam diye

bi ara bendede oluyodu yalancı sancılar diye okumuştum ama sen doktoruna bi sor cnm genede.benimde kasıklarım değilde dahada aşağısı ağrıyo özellikle yataktan veya oturduğum yerden kalkınca.ikibüklüm yürüyorum bi müddet resmen.doktora gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
doktor benim kontrollerimi 15-20 güne indirdi artık.en geç 20 günde gel dedi.önümüzdeki hafta gidicem bakalım.

bende soruym bakalım bi tatlım ne diycek doktor

günaydın kıızlaar,gerçi öğlen olacak nerdeyse ama anca fırsat buldum
geçmişi okudum ve geldim

angel74,canım bende patronuna kızdım,patron olarak kendince haklı olabilir ama benim bildğim
kadarıyla böyle bir hakkı yok,yani hamile biri işten çıkartılamaz hatta bir süresi bile vardı..
1 yıl gibi filan olabilir,bence bir araştır hakkını koru..tabi çalışmaya alışınca evde olmak zor
gelecektir,bende senin gibiyim üstelik burda tek sorumlu yetkili olduğumdan iznimi de kendim ayarlıyacam..

canım pütür pütür yüzey gibi mi..yani kahverengi kısmın içinde mi ucunda mı?
bende de oldu bir ara,hatta bir ucumun tam ortasında kocaman bir şişlik bile oldu,dr.um
onu sıktı ama dermatoloğa yönlendirdi,bende gidemedim bi türlü ondan sonra da şişmedi..
kaşıntı filan da çok oluyordu,bepanthen sürdüm hep..

günaydın cnmm.
hoşgeldin

günaydın cnmm.
hoşgeldin

hoşbulduk Aysucum

kızlaar bu arada göbek deliğinizde değişiklik var mı..benimki halen koca bir çukur gibi
ama sanki yavaş yavaş dışa doğru çıkacak gibi,yatarken düzleşiyor hatta..
düğme gibi duruyor ya kıyafetlerin altında çok ilginç geliyor bana..

cnm benimki daha dışa çıkmadı ama gittikçe düzleşiyo sonrada dışarı çıkıcak sanırım.

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben dün komşuma kahve falı baktırdım pek inanmam öle şeye ama ilkkez gittim kadına ve herşeyimi bildi.öle pek muhabbetimiz yok yani bebekle ilgili hiçbişeyden haberi yok bana ne dese beğenirsiniz ; kızının adında E ve A harfi varmı dedi şok oldum kızımın adı ela olucak dedim ama emınım ismini duymadığına samimi değiliz çünkü.sen erken doğum yapcaksın dedi birde bende bu durumdan sonra korkmaya başladım.zzaten cok sık sertleşme gerginlik oluyo bugunlerde.eniyisi eksiklerimi alıp çantamı hazırlamaya başlayayım ben.nemelazım dursun kenarda.bide bebek deterjanı olarak ne alacağıma karar versem yıkıcam cicilerini kızımın.

merhaba kızlar nasılsınız bakalım bu sabah ?
iş konusu evet can sıkıcı allahtan ben devlet memuruyumda 5 ay sonra işime dönebileceğim şükürler olsun
inede şanslı görüyorum kendimi 5 ay anne ve bebek için iyi bir süre arkadaşlarımın çoğu 3. ayda en fazla işe başlamak zorunda kaldılar. 5 ay hiç olmazsa sadece anne sütü vererim kuzucuğuma

inşallah güzelim....patronumda bebek için bişey demiyor.. Onun hiç bir şekilde karşılığı olmaz dio... Seninlede dört dörtlük çalıştık.. Hiç bir işim yarım kalmadı... Kızımdan ayırt etmiyorum dio.. Ama şirketimde de zarara uğramak istemem dio... Ben muhasebeciyim ve adam bu konuda çok hassas... Bakalım ne olacak.. Geçici bir eleman bulabilsek iş çözülecek ama... Hakkımızda hayırlısı artık..

o benekler gebelikte oluşuyor...merak etme canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…