- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.781
selam annişleeer:92:napıyosunuzz??ben cok mutluyum çünkü şimdi annanemizle alışverişe gidiyoruzzzdaha bebikime bi çöp bile almamıştım erken diye.ama bugun azar azar başlıycaz allah izin verirse. çok mutluyum işin en zevkli kısmı bu olsa gerek.sizlerde ne var neyok??geçmişi okudum.çoğu kişi işleri kolaylamış maşallah biz daha yeni başlıyoz.valiz hazırlamadan falan bahsetmişsiniz.aman dedim daha benim valizin v si yok ki ortada.neyse inşallah tamamlarız kolayca.:90:
günaydın tatlımmmm tşk ederiz teyzesi evet dedemizi gönderdik inşallah nisanda tekrar gelecekGÜNAYDIN KIZLARRR
cnm çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al.
hoşgeldin cnm.babanı yolcu ettin demek allah kavuştursun.
kızında cicilerini güle güle giyer inşallah.
selam annişleeer:92:napıyosunuzz??ben cok mutluyum çünkü şimdi annanemizle alışverişe gidiyoruzzzdaha bebikime bi çöp bile almamıştım erken diye.ama bugun azar azar başlıycaz allah izin verirse. çok mutluyum işin en zevkli kısmı bu olsa gerek.sizlerde ne var neyok??geçmişi okudum.çoğu kişi işleri kolaylamış maşallah biz daha yeni başlıyoz.valiz hazırlamadan falan bahsetmişsiniz.aman dedim daha benim valizin v si yok ki ortada.neyse inşallah tamamlarız kolayca.:90:
günaydın tatlımmmm tşk ederiz teyzesi evet dedemizi gönderdik inşallah nisanda tekrar gelecek
sen nasılsın tatlımmmmmm
bizde iyiyiz cnm.
dün gece çok uyandım kendimi hep gerinirken yakalıyorum.toparlanıyorum.sabah kalktığımda karnım acıyodu.çok gerinip toparlanmaktan oldu sanırım.kahvaltımızı edince şükür oğluşum hareket ettide içim rahatladı.
kızlar canım sıkkın biraz. dün akşam banyodan sonra göğüs uçlarımda yani o kahverengi alanda küçük küçük benlerin çıktığını gördüm ama baya var. yani her göğsümde de 7-8 tane. 1 tanesi de diğerlerine göre biraz daha büyüktü. kalanları ise nokta şeklindeydi ve ben yeni fark ettim. ara sıra soğukta da göğüs uçlarım sızlıyordu zaten. birşey olurmu acabayani estetik açıdan hiç önemli değilde tehlikelimidir diye soruyorum ya da içinizde böyle olan var mı hamişlikten sonra
cnm bende ben gibi değilde böle sivilce gibi bişiler çıkmıştı ama sivilce gibi değil tane taneydi resmen doktoruma sordum gebelikte normal geçerdedi geçtide.sende bi doktoruna danış istersen.gebelikte hormonlar değiştiği için farklı şeyler çıkabiliyo aklına kötü şeyler getirme tatlım.
tatlım bende 2 gündür sancı çekiyorum özellikle gece yatınca ve biraz yol yürüyünce sancım oluyo korkmaya başladım erken doğurucam diye
bi ara bendede oluyodu yalancı sancılar diye okumuştum ama sen doktoruna bi sor cnm genede.benimde kasıklarım değilde dahada aşağısı ağrıyo özellikle yataktan veya oturduğum yerden kalkınca.ikibüklüm yürüyorum bi müddet resmen.doktora gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
doktor benim kontrollerimi 15-20 güne indirdi artık.en geç 20 günde gel dedi.önümüzdeki hafta gidicem bakalım.
kızlar canım sıkkın biraz. dün akşam banyodan sonra göğüs uçlarımda yani o kahverengi alanda küçük küçük benlerin çıktığını gördüm ama baya var. yani her göğsümde de 7-8 tane. 1 tanesi de diğerlerine göre biraz daha büyüktü. kalanları ise nokta şeklindeydi ve ben yeni fark ettim. ara sıra soğukta da göğüs uçlarım sızlıyordu zaten. birşey olurmu acabayani estetik açıdan hiç önemli değilde tehlikelimidir diye soruyorum ya da içinizde böyle olan var mı hamişlikten sonra
günaydın kıızlaar,gerçi öğlen olacak nerdeyse ama anca fırsat buldum
geçmişi okudum ve geldim
angel74,canım bende patronuna kızdım,patron olarak kendince haklı olabilir ama benim bildğim
kadarıyla böyle bir hakkı yok,yani hamile biri işten çıkartılamaz hatta bir süresi bile vardı..
1 yıl gibi filan olabilir,bence bir araştır hakkını koru..tabi çalışmaya alışınca evde olmak zor
gelecektir,bende senin gibiyim üstelik burda tek sorumlu yetkili olduğumdan iznimi de kendim ayarlıyacam..
günaydın cnmm.
hoşgeldin
hoşbulduk Aysucum
kızlaar bu arada göbek deliğinizde değişiklik var mı..benimki halen koca bir çukur gibi
ama sanki yavaş yavaş dışa doğru çıkacak gibi,yatarken düzleşiyor hatta..
düğme gibi duruyor ya kıyafetlerin altında çok ilginç geliyor bana..
angel74
hiç üzülme canım. Senin gibisini bulup yetiştirene kadarhem ne olacaktı yani insanlar birgün evlenir ve çocuk sahibi olurlar. Ne yani işler yolunda gitsin diye hiç çocuk yapmayacakmıyız?kendilerinin çocukları yokmu. çok kızdım tatlım patronuna ama herşeyde bir hayır vardır. Bebişin kısmetli gelir de inşallah daha güzel işler nasip olur
kızlar canım sıkkın biraz. Dün akşam banyodan sonra göğüs uçlarımda yani o kahverengi alanda küçük küçük benlerin çıktığını gördüm ama baya var. Yani her göğsümde de 7-8 tane. 1 tanesi de diğerlerine göre biraz daha büyüktü. Kalanları ise nokta şeklindeydi ve ben yeni fark ettim. Ara sıra soğukta da göğüs uçlarım sızlıyordu zaten. Birşey olurmu acabayani estetik açıdan hiç önemli değilde tehlikelimidir diye soruyorum ya da içinizde böyle olan var mı hamişlikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?