- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.801
günaydın kıızlaar,gerçi öğlen olacak nerdeyse ama anca fırsat buldum
geçmişi okudum ve geldim
angel74,canım bende patronuna kızdım,patron olarak kendince haklı olabilir ama benim bildğim
kadarıyla böyle bir hakkı yok,yani hamile biri işten çıkartılamaz hatta bir süresi bile vardı..
1 yıl gibi filan olabilir,bence bir araştır hakkını koru..tabi çalışmaya alışınca evde olmak zor
gelecektir,bende senin gibiyim üstelik burda tek sorumlu yetkili olduğumdan iznimi de kendim ayarlıyacam..
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bu sabah ?
Iş konusu evet can sıkıcı allahtan ben devlet memuruyumda 5 ay sonra işime dönebileceğim şükürler olsun
Inede şanslı görüyorum kendimi 5 ay anne ve bebek için iyi bir süre arkadaşlarımın çoğu 3. Ayda en fazla işe başlamak zorunda kaldılar. 5 ay hiç olmazsa sadece anne sütü vererim kuzucuğuma
selam kızlar nasılsınız bakalım.ben dün komşuma kahve falı baktırdım pek inanmam öle şeye ama ilkkez gittim kadına ve herşeyimi bildi.öle pek muhabbetimiz yok yani bebekle ilgili hiçbişeyden haberi yok bana ne dese beğenirsiniz ; kızının adında E ve A harfi varmı dedişok oldum kızımın adı ela olucak dedim ama emınım ismini duymadığına samimi değiliz çünkü.sen erken doğum yapcaksın dedi birde bende bu durumdan sonra korkmaya başladım.zzaten cok sık sertleşme gerginlik oluyo bugunlerde.eniyisi eksiklerimi alıp çantamı hazırlamaya başlayayım ben.nemelazım dursun kenarda.bide bebek deterjanı olarak ne alacağıma karar versem yıkıcam cicilerini kızımın.
merhaba kızlar nasılsınız bakalım bu sabah ?
iş konusu evet can sıkıcı allahtan ben devlet memuruyumda 5 ay sonra işime dönebileceğim şükürler olsun
inede şanslı görüyorum kendimi 5 ay anne ve bebek için iyi bir süre arkadaşlarımın çoğu 3. ayda en fazla işe başlamak zorunda kaldılar. 5 ay hiç olmazsa sadece anne sütü vererim kuzucuğuma
kızlaar beni paniklettiniz iyice yaaa :26:
doğum çantası filan..daha ben ev taşıyacam,yerleşecem
sonra ilk işim oğluşumun eksiklerini tamamlamak olacak..31-32.haftalarda olacam ozaman..
inş.herşeyini eksiksiz tamamlarım zamanında ama benim için biraaz koşuşturmalı geçecek bundan
sonrası,dua edin de altından kalkayım..:26:
bu arada nevresim uyku seti filan alanlar olmuştur,nasıl bir seçtiniz,ne marka?
daha yatağına karar veremediğimden onları da alamıyorum..
sonra ilk işim oğluşumun eksiklerini tamamlamak olacak..31-32.haftalarda olacam ozaman..
inş.herşeyini eksiksiz tamamlarım zamanında ama benim için biraaz koşuşturmalı geçecek bundan
aynen cnm ya dönmek ızdırap oldu...canım bende de bel ağrısı çok.. Hatta yatakta dönerken kitleniyorum bazen..
benim kocişte öyle kalkıyo. hatta geçen gün uyku sersemliğiyle ne oluyo doğuruyormusun diye kalktıBende de aynı sorunlar var hatta dönerken ah ah diye sesler çıkarark dönüyorum eşimde herseferinde noldu diye kalkıyo:)
ewt cnm ya karnım nasıl taş gibi oluyo bebişim çıkacak sanıyorum.ben de 29.haftama girdim aynı gerilmeler bende de oluyor karnım taş gibi oluyor ve bel ağrım var.biz de dr.önümüzdeki çarşamba gideceğiz umarım herşey normaldir.bir de bazen çok hareketli bazen de çok sessiz oluyor o zaman içim sıkılıyor
bende de oluyor cm bu ara biraz daha iyi ama 1-2 hafta önce baya zorluyordu bel ağrısıda oluyor ara ara
ah kader arkadaşım benim :13: bende aynı senin durumundayım yaa.biz de ev taşıcas. ama şubatın sonuna doğru.gerçi annemler fln gelcek evi toparlamaya ama yine de zor allah yardımcımız olsun walla
cnm inşallah erken doğum yapmayız hiç birimiz.benim görümcemde ev taşıdı hemde 32. haftasından sonra.sende dikkat et kendine herşeyi kendin yapma.yorulma sakın.
uyku setini bende çok düşündün.biz park yatak aldık onun için uyku seti değilde nevresim ve ayrıca yorgan alıcaz.uyku setlerinin içinde normal yataklara konan kenarlıklardan felan oluyo ona ihtiyacım yok.arkadaşım civilden taçın nevresimlerini almış bende öyle yapmayı düşünüyorum.haftasonu civile gidicez bakalım yorganla nevresim felan alıcaz.eksiklerimiz daha çok bizim.
canım o benler bende de var azaten gögüs uçlarım benim 12. haftada koyulaştı hemen hiç dert etme cnmkızlar canım sıkkın biraz. dün akşam banyodan sonra göğüs uçlarımda yani o kahverengi alanda küçük küçük benlerin çıktığını gördüm ama baya var. yani her göğsümde de 7-8 tane. 1 tanesi de diğerlerine göre biraz daha büyüktü. kalanları ise nokta şeklindeydi ve ben yeni fark ettim. ara sıra soğukta da göğüs uçlarım sızlıyordu zaten. birşey olurmu acabayani estetik açıdan hiç önemli değilde tehlikelimidir diye soruyorum ya da içinizde böyle olan var mı hamişlikten sonra
bende de 24 ten sonra olmuştu yalancı sancılar kızlar şu ara gene sorun yok şükürbi ara bendede oluyodu yalancı sancılar diye okumuştum ama sen doktoruna bi sor cnm genede.benimde kasıklarım değilde dahada aşağısı ağrıyo özellikle yataktan veya oturduğum yerden kalkınca.ikibüklüm yürüyorum bi müddet resmen.doktora gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
doktor benim kontrollerimi 15-20 güne indirdi artık.en geç 20 günde gel dedi.önümüzdeki hafta gidicem bakalım.
hoşbulduk Aysucum
kızlaar bu arada göbek deliğinizde değişiklik var mı..benimki halen koca bir çukur gibi
ama sanki yavaş yavaş dışa doğru çıkacak gibi,yatarken düzleşiyor hatta..
düğme gibi duruyor ya kıyafetlerin altında çok ilginç geliyor bana..
slm kızlar...nasılsınız ben yatıyorum işte...sağolsun kayınvalidem bakıyor..sizlerde kendinizi yormayın fazla dikkat edin....
hoşgeldin cnm.
biz iyiyiz oğluşumla.ya siz nasılsınız?
sen bol bol dinlen cnm.sağlıkla gelsin kızında gerisi halolur.
bi ara bendede oluyodu yalancı sancılar diye okumuştum ama sen doktoruna bi sor cnm genede.benimde kasıklarım değilde dahada aşağısı ağrıyo özellikle yataktan veya oturduğum yerden kalkınca.ikibüklüm yürüyorum bi müddet resmen.doktora gittiğimde sorucam bakalım ne dicek.
doktor benim kontrollerimi 15-20 güne indirdi artık.en geç 20 günde gel dedi.önümüzdeki hafta gidicem bakalım.
hoşbuldum canım senin şekerin nasıl gidiyor?inş sorun yoktur.ben ilerdeki uykusuzluğun tadını çıkarıp dinleniyorum...
hoşbulduk Aysucum
kızlaar bu arada göbek deliğinizde değişiklik var mı..benimki halen koca bir çukur gibi
ama sanki yavaş yavaş dışa doğru çıkacak gibi,yatarken düzleşiyor hatta..
düğme gibi duruyor ya kıyafetlerin altında çok ilginç geliyor bana..
benim şeker şimdilik dengede salı günü gitmiştim doktora insüline başlatmadı çok şükür bu şekilde devam dedi.dikkat ettimde ekmek yediğimde çıkıyo.buğday ekmeği yiyorum ama oda çıkarıyo.kahvaltı haricinde ekmek tüketmemeye çalışıyorum.
benimki 27.haftada birden çıktı çok komik ya. Siyah dışında her kıyafette görünüyor. çıkmasa daha iyi galiba.. Saklamakla uğraşmazsınız....
aynı sancı bende 14. haftadan beri var. bacağımın vücuda bağlandığı yerdeki kemik ağrıyor sanki. ayaklarımı uzatınca çok fena oluyorum. kalkamıyorum dönemiyorum. eşimi tutup dönüyorum. her lavaboya kalktığımda eşim beni yataktan kaldırıyor. ama braz yürüyünce geçiyor. doktor şansız bir gebe olduğumu söyledi. 14. haftadan bu yana ağrılarım artınca magnezyum alıyorum. giderek ağrısı artıyor. son haftalar ne yapacağım bilemiyorum.
hımm demekki ekmekte çok şeker var ne yapalım kuuzucuklar için sabredeceğiz...sağlıcakla doğuralımda inş ben başka bişey istemiyorum....
konuları okumaktan slm demeye vakit bulamadım yine. konu okucam diye gözlerim ağrıyo sonrada çıkıyorum hemen. ee kızlar keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?