- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.281
KIZLAR bide taşlar varya ona iyi geliyo buna iyi geliyor diye (TURKUAZ TAŞI V.B GİBİ) bikere o taşlardan alırken adam bi taş göstermişti televizyonun veya bilgisayarın yanına koyuyormuşsun radyasyonunu çekiyormuş,geçen sene 50 lira falan dı heralde.Burdaki bayanlardan birisi önermişti ama unuttum, dün konuşmuştuk radyasyon konusunu, geçmişte vardır canım.
Ayy canım çekti şimdi cokacimcoook hemen yapıyorum soğuk soğuk içerim hem midemide bulandırmaz kaydirigubbakcemile5 saol denizcim Şeniz
bide bu taşlar varya ona iyi geliyo bunaiyi geliyor diye (TURKUAZ TAŞI,AKİK TAŞI V.B GİBİ) bikere o taşlardan alırken adam bi taş göstermişti televizyonun veya bilgisayarın yanına koyuyormuşsun radyasyonunu çekiyormuş,geçen sene 50 lira falan dı heralde.
geçmiş olsun canım...
allah yardımcın olsun...
hoşgeldin aramızaa.s.
benim aklımda hep normal var ama o zman gelmeden belli olmaz tabi...
ben keinlikle sezaryanın ağrısının daha fazla olduğunu düşünüyorum...
ben laparoskopi olmuştum biliyorsunuz basit bir ameliyat yinede çok zorlandım...
ilk gün ayağa kalkamadım afedersiniz tuvaletimi bile başkası yardımıyla yatakta yaptım...
anestezi çok zro ve insanı çok etkiliyor...
tabi ağrıyı sızıyıda untmamak lazım...
birde o durumda bebeğe bakmak çok zor çünkü insan kendine bakamıyor...
rabbim yardımcımız olsun...sağlıcakla bebişleirmizi kucaklamayı nasip etsin amin...
inş okumuşlerdır yaaa....
ben yattığım için çok uzun dua edemem ama şimdi namaz kılacağım namazın peşine sizler içinde dua ederim...
ben ilk defa duydum yaa...
gerçekten işe yararmı sen kimden duydun canım....
canım emin ol karındaki dikişlerden daha zor olmaz...
ben 2 tane dikiş için bile 1 hafta ağrı çektim hareketlerim çok kısıtlıydı...
sezaryandaki dikişleri düşünemiyorum..
hemde bebek olacak ona bakmak emzirmek çok zor olur...
hoşgeldin aramızaa.s.
çizelgeye birde burdan bakabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
şimdilik memorialdayım... Ileriki zamanlarda doktorumun eşide doktor .. Ona transfer olucağım.. Tehlikeli günleri atlattıktan sonra..
hangi hastanede arkadaşım yaaa...belki bende giderim...ben avrupa yakasında oturuyorum...yakınsa giderim...senin için bi sakıncası yoksa tabii...
memorialde doktorun kimdi senin?
Kızlar şöyle devamlı yaptığınız kıvamı falan tutan bi yoğurt çorbası tarifiniz var mı?Akşama yapayım diye niyetlendim ama:bbo:
YAYLA ÇORBASIKızlar şöyle devamlı yaptığınız kıvamı falan tutan bi yoğurt çorbası tarifiniz var mı?Akşama yapayım diye niyetlendim ama:bbo:
Kızlar şöyle devamlı yaptığınız kıvamı falan tutan bi yoğurt çorbası tarifiniz var mı?Akşama yapayım diye niyetlendim ama:bbo:
canım ben şöle yapıyorumm göz kararı yarmayı biraz haşlıyorum çok değil ama o haşlanırken tencereye yine göz kararı süzme köy yoğurdunu koyuyorum az az su ekleyerek açıyorum yoğurdu içine 1çorba kaşığı un 1yumurta biraz tuz birazda sıvı yağ koyuyorum ve kaynayana kadar karıştırıyorum yarma biraz haşlanınca da onu da içine ekliyorum biraz daha sıcak su ekliyorum pişene kadar kısık ateş de kaynatıyorum gerekirse sıcak su da ekliyorum kaynarken suyu az gelirse pişincede üzerine az yağda nane yakıyorum istersen yağsız naaneyi üzerine serp ve herkes çok beğenerek içiyo inş yaparsan seninki de güzel olur
Unu, yumurtayı, yağı çırpıyon de mi ayrı bi yerde...Yarma ne kıııızzz pirince yarma mı diyorlar sizdekafamçokkarıştı
bende yayla çorbasını hiç sevmem benim tarifimi deneyin gerçekten güzel oluyo benim çevremdeki herkes böle yapıyo gayet de güzel oluyo hafiften o yoğurdun ekşiliği varya midenizi de çok etkilememz ben yemeği göz kararı yaptığım için ölçü verememdim ksr bakmayın
şimdilik memorialdayım... Ileriki zamanlarda doktorumun eşide doktor .. Ona transfer olucağım.. Tehlikeli günleri atlattıktan sonra..
hangi hastanede arkadaşım yaaa...belki bende giderim...ben avrupa yakasında oturuyorum...yakınsa giderim...senin için bi sakıncası yoksa tabii...
memorialde doktorun kimdi senin?
GÜNEŞLİ TARAFINDA BAĞCILAR DİYE GEÇİYOR GERÇİ.. MEDICINE HASTANESİ... YAKIN MI SANA?
GÜNEŞLİ TARAFINDA BAĞCILAR DİYE GEÇİYOR GERÇİ.. MEDICINE HASTANESİ... YAKIN MI SANA?
evet galiba yakın ben küçükçekmecedeyim...geleyim mi?
Ne demek tatlım ben de genelde göz kararı yaparım yemekleri.Tşklerr:1hug:
ayyy canım çektı ne olacak sımdı 5 de eve gıtsemde hemen ılk ısım yayla çorbası yapmak olacak
galiba yayla çorbası diyosun..
Yarım çay bardağı pirinci haşla...
2 su bardağı yoğurt,1 yumurta,1 çorba kaşığı un bunları bi güzel çırp...sulandır..
Haşladığın pirince ekle suyunu ayarla..ama karıştırarak eklemen lazım yoğurt kesilmesin...
Kaynayıncaya kadar karıştır...
Pişince yağ ve naneyi hafif kavur...üstüne dök...nefis oluyo..
Teşekkür ederim canım, hakketen en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum, ama balık çubuktan güzel.ehehhee... çocukluğumuza geri döndük baksana balık kraker çubuk kraker :))))))) afiyet olsun yarasın sana ve beişine :
Taşlar konusunda pek bilgim yok, ama mutlaka onların faydasıda vardır.KIZLAR bide taşlar varya ona iyi geliyo buna iyi geliyor diye (TURKUAZ TAŞI V.B GİBİ) bikere o taşlardan alırken adam bi taş göstermişti televizyonun veya bilgisayarın yanına koyuyormuşsun radyasyonunu çekiyormuş,geçen sene 50 lira falan dı heralde.
canım ben iyi bi otelin aşçısının kızıyım sen beni dinle pirinç değil marketten aldığın yarmayı koy yarma buğday canım az öğütülmüş buğday emin ol pirinçle yapılandan güzel oluyo
yoğurdun içine hepsini ekle hızlı hızlı çırpıcıyla karıştır canım mikserle değil çırpıcıyla elinle yani tortu falan kalmaz merak etme
evet galiba yakın ben küçükçekmecedeyim...geleyim mi?
ANAAAAAAAAAAAA.... KÜÇÜKÇEKMECENİN NERESİNDESİN SEN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?