- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.961
inşallah tekrarlamaz tatlım çok zorluyor bizievet canım doktorlar olayında katılıyorum sana bende suan üşütmüş ve ağzı yüzü akar durumdayım hamileliğim boyunca tam 4. Defa hastalanışım
inşallah hemen atlatırsın tatlım ya tekrar geçmiş olsun aslında burun akması iyi derler grip te burnun akınca daha kolay atlatılırmış ama sende tam tersi olmuşbenim bir defa oldum ama birkaç kereye bedel oldu.
Ağrım ya da alsizliğim yok beni.
Burun akıntısı geçmiyor ne hikmetse.
Burdan biri "çok uzun süre bisiklete binmiş gibi" diye tarif etmişti.
Bende tam o ağrıdan var.
Hele pantolon çorap giyerken tek ayağımı yukarı çekmem gerekiyor ya o mavediyor beni.
ya maşallah tatlım ya inşallah 9 ayı böyle bitirirsin benim hamile kalmadan öncede belimde sorun vardı hamile kalınca dahada kötü oldukızlar çok şükür1 saat yürüyorum..bide evde dolanıyorum vs tık yok..ne bel ağrısı çok şükür maşallah subhanallah... Ne fazla bi akıntı ne bşka bişey... Büyük nimet ya....
selam kızlaar...alışverişten geldik.anneannemiz baya bişeyler aldı bize.sponsorum canım benim...ya ben size aldıklarımı bi söylesem yorum da bulunursanız sevinirim...0-3 ay az mı çok mu lüzumsuz bişeyler aldım mı boşa mı gider diye baya inceledim.şimdi şunları aldım ben.
2 tane 10 lu set aldım. 1 tane gene 0-3 ay 5 li set aldım.1 tane tulum takımı aldım 0-3 ay . şapkası eldiven zıbını var.2 tane alt üst patiksiz pantolon takımı aldım.süslü püslü bantlı falan.bi tane pijama takımı gibi aldım 3-6 ay.3 tane çıtçıtlı bady aldım 4 önceden vardı.ama setlerden çıkanlarla 15 falan çıtçıtlı bady oldu.bi tane çok güzel süslü püslü yelek gördüm şık bişey yaz akşamında falan altına kotla giydirmek istiyorum 3-6 ay ondan aldım.banyo havlusu aldım.sizce nası.0-3 ayları siz kaçar tane aldınız??hemen küçülecek sanki hiç giyemeyecekmiş diye korkuyorum.biraz da büyük mü alsak napsak??
selam kızlaar...alışverişten geldik.anneannemiz baya bişeyler aldı bize.sponsorum canım benim...ya ben size aldıklarımı bi söylesem yorum da bulunursanız sevinirim...0-3 ay az mı çok mu lüzumsuz bişeyler aldım mı boşa mı gider diye baya inceledim.şimdi şunları aldım ben.
2 tane 10 lu set aldım. 1 tane gene 0-3 ay 5 li set aldım.1 tane tulum takımı aldım 0-3 ay . şapkası eldiven zıbını var.2 tane alt üst patiksiz pantolon takımı aldım.süslü püslü bantlı falan.bi tane pijama takımı gibi aldım 3-6 ay.3 tane çıtçıtlı bady aldım 4 önceden vardı.ama setlerden çıkanlarla 15 falan çıtçıtlı bady oldu.bi tane çok güzel süslü püslü yelek gördüm şık bişey yaz akşamında falan altına kotla giydirmek istiyorum 3-6 ay ondan aldım.banyo havlusu aldım.sizce nası.0-3 ayları siz kaçar tane aldınız??hemen küçülecek sanki hiç giyemeyecekmiş diye korkuyorum.biraz da büyük mü alsak napsak??
cicileriniz hayırlı olsun tatlım valla benimkileride annem aldı gönderdi evde bi bakıym bakalım kaçar tane ne olmuş ama çok almamışsın bence hatta yetecekmi sence bunlar kızzz
Bence gereksiz bir şey almamaışsın canım.
Hatta daha fazla patikli patiksiz alt alabilirsin.
Sık sık değiştirmek gerekebilir.
Güle güle kullanın cicilerinizi.
kızlar ben şimdi park yatak için 1 tane nevresim takımı aldım bide sepet beşiğimiz var onunda nevresimini annem diktirecek başka almaya gerek yok dimi
kız ben o zevki yaşayamadım işte anam aldı hepsini antepten gönderdi tabi onlar gelene kadar heyecan doruktaydıtatlım bugün ilk defa çıktık daha gördükçe de alırım ama lüzumsuz bişeyler de almak istemedim.hani sonra bunu da hiç giydiremedim diye üzülmek istemiyorum.baya ölçtüm tarttım yaniiçime sindi güzel oldu ama bebişlerin boyutunu tam bilemiyoruz ondan acaba 3-6 ay fazlamı alsak öbürleri küçülüverir mi diye.bide sen bak bakalım çeyizinde neler varmış.ama çok zevkli yaa ben bu işi çok sevdimmm
saol cnm teşekkür ederim.daha çıktıkça bakıcam bakalım.herşeyi alıveresim geliyo zaten
ay ya işte benimde kafam karıştı ama benim arkadaşta 1 takım aldı onu kullanıyocnm hani batar filan veya yıkayıp değiştireceğin zaman bide yedek mi olmalı acep??bilmiorum ben daha oralara gelemedim hiç bakmadım ama sanki değiştirirken 1 yedek gerekebilir.
jojop
güle güle sağlıkla giysin bebişin canım. ciciler kısmına resim isteriz yalnız
kız ben o zevki yaşayamadım işte anam aldı hepsini antepten gönderdi tabi onlar gelene kadar heyecan doruktaydı
evde bi liste yapıym ben bugün neyimiz var neyimiz yok yarın yazarım burdada nasılsa anam tecrübeli karı abartmamıştır yani herhalde
ay ya işte benimde kafam karıştı ama benim arkadaşta 1 takım aldı onu kullanıyo
o zaman tatlım nevresim takımını yıkayacağın zaman bebeği beşiğinde yatırırsın kuruyana kadar.doğru o zaman yeter bence de.nası olsa beşikte de olcakmış.abartmamıştır anneler biliyo yaa.gerçi onların da baya geçmiş çocuk büyüteli.vay be neler çıkmış diyip duruyo bizimki.onlar herşeyi kendiler yapmış sonuçta
çok almamışsın bence ideal cnm aldıkların.... Sağlıkla giydirdiğimiz günleri görelim inş...selam kızlaar...alışverişten geldik.anneannemiz baya bişeyler aldı bize.sponsorum canım benim...ya ben size aldıklarımı bi söylesem yorum da bulunursanız sevinirim...0-3 ay az mı çok mu lüzumsuz bişeyler aldım mı boşa mı gider diye baya inceledim.şimdi şunları aldım ben.
cnm bende 1 tane aldım...1 tanede yedek al bence...bellimi bu miniklerin poposu dursa ağzı durmaz kusarlar falankızlar ben şimdi park yatak için 1 tane nevresim takımı aldım bide sepet beşiğimiz var onunda nevresimini annem diktirecek başka almaya gerek yok dimi
evet tatlım haklısın bizimki gördüğüne yapışıyo du ama hoşuma gitti alışveriş yapma şekli 9-15 aya kadar kıyafetler almış parça parça ne hepsi küçük ne hepsi büyük
hmmm..hadi ya valla ben 6 aydan büyük almayı düşünmüyodum.alsam mı hani bebikin boyutunu mevsimine göre ayarlayamam diye sadece 0-3 ve 3-6 ay arası alıyorum şimdilik.sonra tekrar büyüdükçe çıkarım diye düşündüm.ay evet benim annem de bugün benden cok yapıştı kıyafetlere.ben durdurdum onu.valla pabucum dama atılıyo.küçükken yada bekarken bana bişey alırken 25 kere düşünürdün anne dedim.gülüyo.
ay alıym ben bi tane daha olmadı düz pembe bişiler diktiriymçok almamışsın bence ideal cnm aldıkların.... Sağlıkla giydirdiğimiz günleri görelim inş...
cnm bende 1 tane aldım...1 tanede yedek al bence...bellimi bu miniklerin poposu dursa ağzı durmaz kusarlar falan
torunlara meraklı bizimkiler tatlım ya bizimkide almış mevsimleri hesaplayıp ilk 1 yıl kıyafet masrafın olmasın diyo oda haklı daha benim ananem filanda lamanyadan alıyo onlarada demiş 1 yaştan küçük bişey almayın ben aldım diyomuş direktif veriyo şu mevsime şu beden alın diyehmmm..hadi ya valla ben 6 aydan büyük almayı düşünmüyodum.alsam mı hani bebikin boyutunu mevsimine göre ayarlayamam diye sadece 0-3 ve 3-6 ay arası alıyorum şimdilik.sonra tekrar büyüdükçe çıkarım diye düşündüm.ay evet benim annem de bugün benden cok yapıştı kıyafetlere.ben durdurdum onu.valla pabucum dama atılıyo.küçükken yada bekarken bana bişey alırken 25 kere düşünürdün anne dedim.gülüyo.
Kızlar ya eskisi gibi iştahım kalmadı yahu... öffff :97::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?