- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.941
ay çok geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine bol bol vitamin al grip salgın galiba herkez hastaSelam herkese.
Kızlar ben bu gribi atlatamadım yaa :2:
Burun akıntısı ve tıkanıklığı beni çok bunaltıyor.
Hayatım boyunca burnumun bu kadar aktığını bilmem.
Napıcam bilmiyorum
ay ne güzel ya bende özledim kuzucuğumukızlae bende bugun mınık kızımı gormeye gıdecegım onu cok ozledım ne yapayım sırf bı elını kolunu goreyım hemen cıkarım dıyecegım dotorumada.ohh cok mutluyum
kızlar bişiy sorcam yaaa
doktorunuz hiç alttan muayene ettimi yani açılma filan varmı diye
kızlar bişiy sorcam yaaa
doktorunuz hiç alttan muayene ettimi yani açılma filan varmı diye
ay çok geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendine bol bol vitamin al grip salgın galiba herkez hasta
ay ne güzel ya bende özledim kuzucuğumu
aaa bunu öğrendiğim iyi oldu kuşum yaaaBenim kuzenim ebe, işinde de iyidir.
Alttan muayenenin doğumu hızlandırdığını, erken doğuma neden olduğunu söyledi.
Gerekmedikçe yaptırmayın.
benimde azcık yürüyünce sancım oluyo demekki normal bu haftalarda canım yaay yok canım ya aslında bende merak etmiştim çünkü benim göbeğim aşağıda sanki doğuma yakın gibi doktorn sadece ultrosondan baktı bebeğin ayakları aşağıda sadece dedi ama yürüyemiyorum 15 dk yürüyeyim o akşam sancım oluyor valla bende merak ettim ama benim doktorum acayip rahat bende aksine pimpirikli bir insanım neyse allah yardımcımız olsun diyorum ne diyelim
yok takmıyorum inan...kimyama etki ermiyo çok şükür...çünkü kusuyorum içime atsam dert olur....bide normalde hiç dile getiren biri değilimdir..ama sağolsun bu ailede bunu öğrendim..rahatsız olduğunu dile getireceksin..kaynanam sağolsun en ufak şeyde beni uyarmayı seviyo hoş benden aldı o yüzü rahatsız değilim ama çünkü bende hoşlanmadığım şeyi söylüyorum böyle oluncada rahatlıyoruz.... Bu aralar...sanırım cnm fazla sıkılıyo sarcak bi yer arıyorum bu boşluğu yakaladım yapıştım3 gün sonra geçer...çok şükür yüzde hiç bi kırıcı tavrımız olmuyo işte..ister istemez... Bizdede hatalar vardır.. Napalım.. üzüldüğüm tek şey ne biliyomusun... Ilk torun onu geçtim..hani bi sorar dimi 1 kere... Nasıl bebiş die... Asla bu ay oldu 1 kere dahi sormadı..eşime diyorum yoldan aldım ben bunu sanki..böyle sahipsiz kalmasından hoşlanmıyorum...eminim doğunca çok ilgi görecek %100 ama ne yazıkki şimdiden aşılıyorum çocuğuma..babaanne kaka öğğğğ
Sağ ol canım, alıyorum da işe yaramıyor.
aaa bunu öğrendiğim iyi oldu kuşum yaaa
benimde azcık yürüyünce sancım oluyo demekki normal bu haftalarda canım ya
adama durup dururken neden beni alttan muayene etmiyosun da denmiyo sapıkmısın diye sorabiler yani bende merakımı sizden gidereyim dedim demekki benim doktorda bi anormallik yokmuş ay ya ne takıntılıyım
geçmiş olsun cnm..ya of hiç çekilmez şimdi..:26:selam herkese.
Kızlar ben bu gribi atlatamadım yaa :2:
Burun akıntısı ve tıkanıklığı beni çok bunaltıyor.
Hayatım boyunca burnumun bu kadar aktığını bilmem.
Napıcam bilmiyorum
kızlae bende bugun mınık kızımı gormeye gıdecegım onu cok ozledım ne yapayım sırf bı elını kolunu goreyım hemen cıkarım dıyecegım dotorumada.ohh cok mutluyum
valla bendede garip garip sancılar ağrılar var allah sonumuzu hayretsin normal sanırım bunlarpeki kızlar sizde de varmı benim pelvik mi diyorlar ne orası hareket edince orası ağrıyor mesela bir bacağın sabit duruyor diğeri ile yerden birşey sürükleyince daha çok belli oluyor ağrısı dediğim gibi doktorum rahat olduğu için birşeyin yok diyor ama sizede bir sorayım dedim
anacım benim doktor 35 yaşında çok yakışıklı ve bekarrr yani adamın zati biton sapığı var benide sapık sanması çok normalvalla canım bugün beni iyi güldürüyorsunuz" neden beni alttan muayene etmiyosun da denmiyo sapıkmısın diye sorabiler yani "
Benim bir defa oldum ama birkaç kereye bedel oldu.hamileyken çok zor ya 2 kez grip geçirdim allahım bi daha yaşatmasın kalkamıyorsun bi türlü doktorlar yıllardır en ufak mikropta bile antibiyotiğe alıştırdığı için bünyemizi ilaç alamayınca düzelmiyoz
Burdan biri "çok uzun süre bisiklete binmiş gibi" diye tarif etmişti.peki kızlar sizde de varmı benim pelvik mi diyorlar ne orası hareket edince orası ağrıyor mesela bir bacağın sabit duruyor diğeri ile yerden birşey sürükleyince daha çok belli oluyor ağrısı dediğim gibi doktorum rahat olduğu için birşeyin yok diyor ama sizede bir sorayım dedim
hamileyken çok zor ya 2 kez grip geçirdim allahım bi daha yaşatmasın kalkamıyorsun bi türlü doktorlar yıllardır en ufak mikropta bile antibiyotiğe alıştırdığı için bünyemizi ilaç alamayınca düzelmiyoz
geçmiş olsun cnm..ya of hiç çekilmez şimdi..:26:
Evet dimi az bi yüzünü görim miniğimin yeter bize
Benim bir defa oldum ama birkaç kereye bedel oldu.
Ağrım ya da alsizliğim yok beni.
Burun akıntısı geçmiyor ne hikmetse.
Burdan biri "çok uzun süre bisiklete binmiş gibi" diye tarif etmişti.
Bende tam o ağrıdan var.
Hele pantolon çorap giyerken tek ayağımı yukarı çekmem gerekiyor ya o mavediyor beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?