- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.001
hoşgeldin şekerim.aman boşver maşallah de kendine.bebişin büyüsün yeter.değilse önüne geçemeyiz kiloların.ben de 4. Ayda acayip açılmıştım sonra 4 5 kilo birden alınca aman dedim napıosun.herkes şimdi diyo ki artık pek kilo almıyosun ilk başta seni görünce eyvah dedik bu şimdi bu kadar aldıysa doğuma kadar ne olur.ama frene bastım artık.
ii akşamlar kızlaaaar bzde yemeğimizi yedik geldik
sz nasılsınız bakalım iştah konsnda benm de eski iştahım kalmadı gerekli şeyleri yiyrm da eskksi gbi hayaller kurmuyrm artık ne yesem diye durulduk mu ne
cimcimem hoşgeldinnnn
ama ben çıkıyorum hepinizi öptüm iyi akşamlar canlarım
ay bölesi, daha ii galba bebişler alsın anneleri enerjik olsun..yoksa insan kilo aldkça hantallaşp agrlaştgnı hissediyor
ay benmde almam lazım bu hafta sonu da onu alrz artık hafta hafta alyrz eşim kucucuk kızın seyleri bitmedi hala dyr
cimcimem hoşgeldinnnn
ama ben çıkıyorum hepinizi öptüm iyi akşamlar canlarım
ay gorüşemedi,k didemcim neyse gunler çook gorsrz artık hadi sen ewine gt guzelce ayaklarnı uzat tatlımm öptük ikinizide
çok ilginç bende de bu aralar tam tersi iştahım açıldı..
özellikle abur cubur ve çikolatalı şeylere,sanırım stres ve yorgunluğumun dışa vurması bu..
bir ara kontrolden ıkmış gibiydim ama sonra kedime geldim neyseki..
cimcimenaz+,jojop+,ayca22,Zeze80,mesa,babybaby86,
hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok. bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi postayla gelicekler insallah.. resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz
[sıze="2"]cimcimenaz+,jojop+,ayca22,zeze80,mesa,babybaby86,
hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok. bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi postayla gelicekler insallah.. resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz [/sıze]
[sıze="2"]cimcimenaz+,jojop+,ayca22,zeze80,mesa,babybaby86,
hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok. bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi postayla gelicekler insallah.. resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz [/sıze]
hepinize selamlar en güzel nisan anneleri...nasilsiniz?biz iyiyiz sükür ama ara ara bebegin kafasi dudu$u cok rahatsiz ediyo baya bir bastiyoriyo..onun haricinde önemli bir sikintimiz yok. bizde dün aksam dünü$üm esra:)) vesilesiyle bebek mevlüt süslerimizi ve kapi süsümüzü ismarladik.yaninda lohusa tacimizda hediyesi postayla gelicekler insallah.. resimlerini koyarim bakalim begenicekmisiniz
iste bunlar kizlar, leylegin pembe süslenmisi olucak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?