2011 Nisan Anneleri

bence de hediye gelicek. bide bebişlerimizin nasıl ve ne kadar büyüyeceğini bilmiyoruz.bi anda mı büyücek yavaş yavaş mı.tombik mi doğcak zayıf mı şimdiden bilemiyoruz.sonradan giydiremedim diye üzülmek istemiyorum.sonuçta bebek doğunca da sırf eve kapanacak değiliz alırız yaz günü bebikleri kucağımıza sıcacık havada gezer alırız inşaaaalllaah.o günlere de erişelim de inşallaaah

Kızlar ben nevresin değilde alt çaraf yani...evimde bile lastikli çarşafı seviyorum...kullanıyorum...bebiş için alsam harici 1-2 tane iyi olur diyorum ama....hani kaymaz falan güzel güzell beyaz...sizce..?

havlu lastikli çarşaf bende alıcam tatlım çok iyi oluyor kendimde kullanıyorum dediğin gibi üstünde çarşaf filan kaymıyo

annen de seni düşünmüş canım o da haklı.sana masraf kalmasın diye çeyiz gibi yapmış kadıncağız.bu da iyi bişey.fazla kıyafet göz çıkarmaz güle güle giysin bebişin.

iyi işte cnm.gerekli olanları ye yeter.iştahımız artarsa bide son 3 ay tehlikeli zaten çığrından çıkar bu iş.bebiş büyüsün yeter.

cnm vallahi..işte süt..peynir..yoğurt ceviz gibi şeyleri kesin tüketiyorum... Gün içinde... Harici çorbamı..işte yemeğimi etimi.. Hafta içinde tüketiyorum meyvemı falan... şuan için iyi sorun yok ama..bakalım...

kızlar bide ben bakım ürünlerini aldım bugün.sebamed aldım.en iyisi o diye duymuştum paket yapmışar.bebe şampuanı, pişik önleyici krem, bebe yağı, güneş kremi,banyo köpüğü,kompakt.hepsi 50 tl.sebamedden herkes memnun galiba değil mi??

kullananlar sebamed ve bübcheni tavsiye ediyo bende bübchen alıcam set halinde çantalı vardı gidiym onu alıym barim

tatlım normalde şeker hastalarına kepekli ekmek veriliyor ama mesela bana da yasak..
kansızlık da yapıyor diye,hamilelikte de kullanımı sorunlu olabilir..

anaaaaam son haftada çatladı demek üstelik esmeer..:18:çatlak korkusu doğurana kadar bitmeyecek anlaşılan,şuan birşey yok çatlak yağı karışımı bir de bebe yağı kullanıyorum ama hergün değil..
inş.çatlamayız kızlaar..

tabii Esracım,kontrolleri kullanmak lazım,bende birkaç kere gittim,çok güzel oluyor
beleşten bebişi görüp çıkmak..bizim de yarın randevumuz oğluşumuzlaa,bakalım nasıl oldu..
bu 2-3 hafta biraz fiziken ve beynen fazla yoruldum ama inşallah bebeğime yansımamıştır..

hayırlı olsun cicileriniz,sağlıkla güle güle giysin inş.bence de fazla birşey yok gibi..0-3 ayla yetindiysen iyi hatta..bende 9-12 ye kadar bile var..
olaki iri bir bebek olursa diye aldığım şeyler de..

kızlar ben şimdi park yatak için 1 tane nevresim takımı aldım bide sepet beşiğimiz var onunda nevresimini annem diktirecek başka almaya gerek yok dimi

hayırlı olsun cnm..ne güzeel yataklar hazırlanıyor bende çok istiyorum

Sebamed sanırım en iyisi tavsiye edeni çok... Bunun yanında pişik kremi almayı düşünmüyorum çünkü pişik olunca kullanılıcak ve doktor bebeğin cildine göre yazıyo..veya tavsiyeediyo...bepanten almayı dşünüyorum ara ara sürerim die poposuna...

bu hafta dedemiz i soyup gidip park yatağınıda alsak fena olmayacak yani

ii akşamlar kızlaaaar bzde yemeğimizi yedik geldik
sz nasılsınız bakalım iştah konsnda benm de eski iştahım kalmadı gerekli şeyleri yiyrm da eskksi gbi hayaller kurmuyrm artık ne yesem diye durulduk mu ne

sz nasılsınız bakalım iştah konsnda benm de eski iştahım kalmadı gerekli şeyleri yiyrm da eskksi gbi hayaller kurmuyrm artık ne yesem diye durulduk mu ne

ay aynı şeyi bende söyledim..aynen öyle cnm..eski iştah yok vallahi...sırf yemek için bebişler için...

hoşgeldin şekerim.aman boşver maşallah de kendine.bebişin büyüsün yeter.değilse önüne geçemeyiz kiloların.ben de 4. Ayda acayip açılmıştım sonra 4 5 kilo birden alınca aman dedim napıosun.herkes şimdi diyo ki artık pek kilo almıyosun ilk başta seni görünce eyvah dedik bu şimdi bu kadar aldıysa doğuma kadar ne olur.ama frene bastım artık.

ay aynı şeyi bende söyledim..aynen öyle cnm..eski iştah yok vallahi...sırf yemek için bebişler için...
ay bölesi, daha ii galba bebişler alsın anneleri enerjik olsun..yoksa insan kilo aldkça hantallaşp agrlaştgnı hissediyor
Ben de sebamedin çantalı setini görünce aldım.49 tl.içinde herşey var.

ay benmde almam lazım bu hafta sonu da onu alrz artık hafta hafta alyrz eşim kucucuk kızın seyleri bitmedi hala dyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…