- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #32.981
cnm kimi arkadaşlarım var doğum yapan diyoki işte 1 yaşa kadar aldım herşeyini vs vs....bakalım kullanıcaklarmı muallak...kimi arkadaşta diyoki 6 aya kadar al...hediyo çok gelir...onlara bakıp alırsın eksiklerini hem geze geze zevkide olur die.ama...
Kızlar ben nevresin değilde alt çaraf yani...evimde bile lastikli çarşafı seviyorum...kullanıyorum...bebiş için alsam harici 1-2 tane iyi olur diyorum ama....hani kaymaz falan güzel güzell beyaz...sizce..?
ay alıym ben bi tane daha olmadı düz pembe bişiler diktiriym
torunlara meraklı bizimkiler tatlım ya bizimkide almış mevsimleri hesaplayıp ilk 1 yıl kıyafet masrafın olmasın diyo oda haklı daha benim ananem filanda lamanyadan alıyo onlarada demiş 1 yaştan küçük bişey almayın ben aldım diyomuş direktif veriyo şu mevsime şu beden alın diye
annen de seni düşünmüş canım o da haklı.sana masraf kalmasın diye çeyiz gibi yapmış kadıncağız.bu da iyi bişey.fazla kıyafet göz çıkarmazgüle güle giysin bebişin.
Kızlar ya eskisi gibi iştahım kalmadı yahu... öffff :97::96:
iyi işte cnm.gerekli olanları ye yeter.iştahımız artarsa bide son 3 ay tehlikeli zaten çığrından çıkar bu iş.bebiş büyüsün yeter.
kızlar bide ben bakım ürünlerini aldım bugün.sebamed aldım.en iyisi o diye duymuştum paket yapmışar.bebe şampuanı, pişik önleyici krem, bebe yağı, güneş kremi,banyo köpüğü,kompakt.hepsi 50 tl.sebamedden herkes memnun galiba değil mi??
tatlım normalde şeker hastalarına kepekli ekmek veriliyor ama mesela bana da yasak..benim şeker şimdilik dengede salı günü gitmiştim doktora insüline başlatmadı çok şükür bu şekilde devam dedi.dikkat ettimde ekmek yediğimde çıkıyo.buğday ekmeği yiyorum ama oda çıkarıyo.kahvaltı haricinde ekmek tüketmemeye çalışıyorum.
anaaaaam son haftada çatladı demek üstelik esmeer..:18:çatlak korkusu doğurana kadar bitmeyecek anlaşılan,şuan birşey yok çatlak yağı karışımı bir de bebe yağı kullanıyorum ama hergün değil..aynen canım fena su içen biriyim. günde 4 litreye kadar su içiyorum. çok içiyorum diye suyu azaltıyorum düşün yani. en kötüsü de geçen doğum yapan arkadaşım 38. haftada çatladı. 10 gün sonra doğum yaptı. ama ne çatlama. bir günde haritaya döndü karnı resmen. artık vakit geçti üstelik esmer artık çatlak olmaz dedik ama manzara fena olmuştu ben ne yapacağım o haftalarda düşünemiyorum ya....
tabii Esracım,kontrolleri kullanmak lazım,bende birkaç kere gittim,çok güzel oluyorPazartesi bebişimi görmeye gidicem kızlar.... Muayene 10 nundaydı... Kontrolümüzüde artık kullanalım değilmi..malum o kadar para veriyoruz.... Doktorum kızarmı bilmiyorum ama çok pimpirikliyim die...neder bilmiyorum..bu karnımda 3-4 gündür toplanma var dicem bakalım ne dicek....
hayırlı olsun cicileriniz,sağlıkla güle güle giysin inş.bence de fazla birşey yok gibi..0-3 ayla yetindiysen iyi hatta..bende 9-12 ye kadar bile var..selam kızlaar...alışverişten geldik.anneannemiz baya bişeyler aldı bize.sponsorum canım benim...ya ben size aldıklarımı bi söylesem yorum da bulunursanız sevinirim...0-3 ay az mı çok mu lüzumsuz bişeyler aldım mı boşa mı gider diye baya inceledim.şimdi şunları aldım ben.
2 tane 10 lu set aldım. 1 tane gene 0-3 ay 5 li set aldım.1 tane tulum takımı aldım 0-3 ay . şapkası eldiven zıbını var.2 tane alt üst patiksiz pantolon takımı aldım.süslü püslü bantlı falan.bi tane pijama takımı gibi aldım 3-6 ay.3 tane çıtçıtlı bady aldım 4 önceden vardı.ama setlerden çıkanlarla 15 falan çıtçıtlı bady oldu.bi tane çok güzel süslü püslü yelek gördüm şık bişey yaz akşamında falan altına kotla giydirmek istiyorum 3-6 ay ondan aldım.banyo havlusu aldım.sizce nası.0-3 ayları siz kaçar tane aldınız??hemen küçülecek sanki hiç giyemeyecekmiş diye korkuyorum.biraz da büyük mü alsak napsak??
kızlar ben şimdi park yatak için 1 tane nevresim takımı aldım bide sepet beşiğimiz var onunda nevresimini annem diktirecek başka almaya gerek yok dimi
kızlar mesaim bitti görüşmek üzere öptüm sizi:79:
tatlım normalde şeker hastalarına kepekli ekmek veriliyor ama mesela bana da yasak..
kansızlık da yapıyor diye,hamilelikte de kullanımı sorunlu olabilir..
anaaaaam son haftada çatladı demek üstelik esmeer..:18:çatlak korkusu doğurana kadar bitmeyecek anlaşılan,şuan birşey yok çatlak yağı karışımı bir de bebe yağı kullanıyorum ama hergün değil..
inş.çatlamayız kızlaar..
tabii Esracım,kontrolleri kullanmak lazım,bende birkaç kere gittim,çok güzel oluyor
beleşten bebişi görüp çıkmak..bizim de yarın randevumuz oğluşumuzlaa,bakalım nasıl oldu..
bu 2-3 hafta biraz fiziken ve beynen fazla yoruldum ama inşallah bebeğime yansımamıştır..
hayırlı olsun cicileriniz,sağlıkla güle güle giysin inş.bence de fazla birşey yok gibi..0-3 ayla yetindiysen iyi hatta..bende 9-12 ye kadar bile var..
olaki iri bir bebek olursa diye aldığım şeyler de..
hayırlı olsun cnm..ne güzeel yataklar hazırlanıyor bende çok istiyorum
kullananlar sebamed ve bübcheni tavsiye ediyo bende bübchen alıcam set halinde çantalı vardı gidiym onu alıym barim
Ben de ya sebamed ya Bübchen alırım diyordum,
Bübchen çantalı seti görünce onu aldım canım..:13:
52 Tl miydi, o civarda bişi
ii akşamlar kızlaaaar bzde yemeğimizi yedik geldik
sz nasılsınız bakalım iştah konsnda benm de eski iştahım kalmadı gerekli şeyleri yiyrm da eskksi gbi hayaller kurmuyrm artık ne yesem diye durulduk mu ne
ii akşamlar kızlaaaar bzde yemeğimizi yedik geldik
sz nasılsınız bakalım iştah konsnda benm de eski iştahım kalmadı gerekli şeyleri yiyrm da eskksi gbi hayaller kurmuyrm artık ne yesem diye durulduk mu ne
ay bölesi, daha ii galba bebişler alsın anneleri enerjik olsun..yoksa insan kilo aldkça hantallaşp agrlaştgnı hissediyoray aynı şeyi bende söyledim..aynen öyle cnm..eski iştah yok vallahi...sırf yemek için bebişler için...
Ben de sebamedin çantalı setini görünce aldım.49 tl.içinde herşey var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?