- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.301
:lepi::lepi::lepi:tuzu piştikten sonra eklerseniz yoğurt kesilmez..buda benden bi püf noktası olsun :))))
Yap canım yap hem de besleyici.İçinde yumurta, yoğurt vs var.Ben yumurta pek yemiyorum da böyle yumurtalı şeyler yapayım da bebişim de beslensin kuzucum:CüvCüv:
tuzu piştikten sonra eklerseniz yoğurt kesilmez..buda benden bi püf noktası olsun :))))
ANAAAAAAAAAAAA.... KÜÇÜKÇEKMECENİN NERESİNDESİN SEN?
kimliğimi ortaya dökcen kızzzz...kimse duymasın heee halkalı...
Merhaba arkadaşlar,
Ben biraz geç kaldım sanırım aranıza gelmek için. Benim de SAT 20 Temmuz, boy 1.63, kilo 54.Muhtemel doğum tarihi 26 Nisan. Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada ben de acaip bir iştahsızlık var 3 gün yemek yemesem gayet rahat durabilirim,mirmirmirmir normal olduğunu söyledi doktor ama yine de içim rahat değil
kimliğimi ortaya dökcen kızzzz...kimse duymasın heee halkalı...
SANA ÖZELDEN YAZDIM CANIM... KİMLİK ORTAYA ÇIKMASINNNN :1ninca:
Merhaba arkadaşlar,
Ben biraz geç kaldım sanırım aranıza gelmek için. Benim de SAT 20 Temmuz, boy 1.63, kilo 54.Muhtemel doğum tarihi 26 Nisan. Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada ben de acaip bir iştahsızlık var 3 gün yemek yemesem gayet rahat durabilirim,mirmirmirmir normal olduğunu söyledi doktor ama yine de içim rahat değil
Merhaba arkadaşlar,
hoşgeldın canım bendede var o iştahsızlık ama kendımı beebğime karsı suclu hıssedıyorum yemeyınce sankı o benden bırseyler beklıyoda ben veremıyor gıbı oluyorum ve esımde kızıyo benım bu ıstahsızlıgı yenmem gerek.yenıden hosgeldın.hayırlı ugurlu olsun bebegınopuyorumnanaktan
Haklısınız sanırım kızlar şimdiden telaş yapmaya gerek yok değil mi, nasılsa ileriki günlerde acısını çıkarırızkaydirigubbakcemile3
Haklısınız sanırım kızlar şimdiden telaş yapmaya gerek yok değil mi, nasılsa ileriki günlerde acısını çıkarırızkaydirigubbakcemile3
SANA ÖZELDEN YAZDIM CANIM... KİMLİK ORTAYA ÇIKMASINNNN :1ninca:
cvpladım canım....:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?