2011 Nisan Anneleri

evet kocalarımızda yesın işte mis gıbı yayala çorbası.ayy burası cok guzelmıss hem sohbet dertleşme hem aksama yemegın adı hazır herkes bı butun maasallah.

Merhaba arkadaşlar,
Ben biraz geç kaldım sanırım aranıza gelmek için. Benim de SAT 20 Temmuz, boy 1.63, kilo 54.Muhtemel doğum tarihi 26 Nisan. Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada ben de acaip bir iştahsızlık var 3 gün yemek yemesem gayet rahat durabilirim,mirmirmirmir normal olduğunu söyledi doktor ama yine de içim rahat değil

Kızlar ben çıkıyorum azcık uzanayım sonra yemek hazırlığına girişirim...Herkese afiyet olsun.Yediğiniz yayla çorbaarı bebeğinize yarasın inş:Saruboceq:

hoşgeldın canım bendede var o iştahsızlık ama kendımı beebğime karsı suclu hıssedıyorum yemeyınce sankı o benden bırseyler beklıyoda ben veremıyor gıbı oluyorum ve esımde kızıyo benım bu ıstahsızlıgı yenmem gerek.yenıden hosgeldın.hayırlı ugurlu olsun bebegınopuyorumnanaktan

canım bende cıkıyorum 5 de ısten cıkacagım bırazdan cok sukur hafta sonuna geldık cok yogun bır haftaydı ınsallah hafta sonu dınlenırım.

hoş ggeldin canım tatlişoğlum nickli arkadaşa özel msj atarsan o ekler seni bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş:Saruboceq:

meraba aynı problem bende de wardı canm ama 1-2 hafta sonra gecicektr hem suanda bebişler yemekten cok etkilenmiolar aslında her koşulda besleniolar su anda:)

Çok teşekkür ederim canımolumunekankayizsmile ben de uzun zamandır kk forumlarını inceliyorum ama ilk defa yazmak nasip oldu. Evet o suçluluk bende de var, zorla da olsa 3 öğün az çok birşeyler yemeye gayret ediyorum bakalım ne olacak ileriki günlerde. Hepimizin bebişleri hayırlı, uğurlu olsun inşşş.

Haklısınız sanırım kızlar şimdiden telaş yapmaya gerek yok değil mi, nasılsa ileriki günlerde acısını çıkarırızkaydirigubbakcemile3

Haklısınız sanırım kızlar şimdiden telaş yapmaya gerek yok değil mi, nasılsa ileriki günlerde acısını çıkarırızkaydirigubbakcemile3

bencede öyle olcak canım şimdi nasıl yemek yerim die konuşuyoruz o zmanda ne yapsamda az yesem die konuşucaz yavrularımız büyüyünce çok acıkıcaz bol bol yiycez şuan zaten biz yemesekde onlar kanımızdan gerekli vitaminleri alıyomuş ama uzun vadede bu da zararlı çünkü stoklarımız tükendiğinde yorgun düşen yine biz olucaz ama şuan yiyemediğimiz için yapacak bişey yokkkk

kesinlikleee acele etme canm zaten drlar ilk 3 ay kilo alınmamsını söylüyor ama ben 2 kilo aldım bile 2 haftadaeyvahedigeldismile acılcaktr iştahın üzülme..zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…