- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.321
Merhaba arkadaşlar,
Ben biraz geç kaldım sanırım aranıza gelmek için. Benim de SAT 20 Temmuz, boy 1.63, kilo 54.Muhtemel doğum tarihi 26 Nisan. Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada ben de acaip bir iştahsızlık var 3 gün yemek yemesem gayet rahat durabilirim,mirmirmirmir normal olduğunu söyledi doktor ama yine de içim rahat değil
Yine de tabi herşeyin aşırısı da zarar. Umarım ideal kiloda tamamlarız hamişliği ve çıtır anneler oluruz
Yine de tabi herşeyin aşırısı da zarar. Umarım ideal kiloda tamamlarız hamişliği ve çıtır anneler oluruz
canım hoşgeldin:) evet 3 aylıkken belli oluyrmus hatta 11. haftada belli olmus bi tanıdıgımın ama bzm biraz erken diil mi gebelik org tan okudugum kadarıyla o organları bu hafta yada onumuzdeki hafta yeni belli olacak die biliyorum ama. keşke belli olsa vaallahi varya nasıl merak ediyorum anlatamam:))
hoşgeldiiin...aramızda bir gün var...benim sat 19 temmuz..
hayırlı olsun kuzucuk...
kızlarrr bu tüyleri nappıcaz yaaa bende zaten vardı polikistik overden dolayı (erkeksi tüylenme yapıyo göbek de göğüs çevresinde belde falan) hamilelikte artar ve doğumdan sonra dökülür diyolar yaa hamile kalmadan önce var olan tüylerde dökülür mü acaba?
aayy inş. çok kilo almayız yaaa ben en fazla 65 le doğum yaparım inş doğumdan sonra da 55de kalsam yeter şuan 47 kiloyum 48le hamile kalmıştım
sanırm dökülüo canm ama çatlaklar kalıcıeyvahedigeldismile ben daha cok ondan korkuyorum
zayf anneler hamilelikte daha cok kilo alıolarmış:2 cıtır anne kulağa hos gelio ama cewremde cok az war korkuorum artk bende ama bebsler saglıklı olsundakaydirigubbakcemile3
Sen zaten gayet çıtırsınOkuduğum kadarıyla senin kilonda olanlar ne kadar alırsa alsın doğumdan sonra hemen eski formuna ulaşıyor
salı gününü iple çekiyorum :) bakalım neler diyecek doktor:) keşke dese cinsiyetini:) içimden erkek olacak gibi bir his var ama inşallah kız olur diye umutlanıyorum :) hayırlısı olsun yinedebenim bulantım hiç olmadı sadece ciğer kokusundan tiksindim..ciğeri çok severim babamda ben seviyorum diye yapmış adamcağız bende yiyemedim çok tiksindim...aşermemde hiç olmadı ..ama 1,5 kilo almışım çok moralim bozuldu daha kilo almak için erken ...ipin ucu kaçmış bende :çok üzgünüm:
ben de de pko var canım..hiç sorma tüyler fıldırmış durumda eskisinden daha koyu ve çıkıo..hem de hemencecik. sir ağda yaptırıyorm ben bugün hiç gidesim olmadı evde yapayım dedim. koltukaltım mosmor oldu kan oturdu hiç sorma pişman oldum.. ayyyy ay ne zor yaaaa kadınlık.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekızlarrr bu tüyleri nappıcaz yaaa bende zaten vardı polikistik overden dolayı (erkeksi tüylenme yapıyo göbek de göğüs çevresinde belde falan) hamilelikte artar ve doğumdan sonra dökülür diyolar yaa hamile kalmadan önce var olan tüylerde dökülür mü acaba?
salı gününü iple çekiyorum :) bakalım neler diyecek doktor:) keşke dese cinsiyetini:) içimden erkek olacak gibi bir his var ama inşallah kız olur diye umutlanıyorum :) hayırlısı olsun yinedebenim bulantım hiç olmadı sadece ciğer kokusundan tiksindim..ciğeri çok severim babamda ben seviyorum diye yapmış adamcağız bende yiyemedim çok tiksindim...aşermemde hiç olmadı ..ama 1,5 kilo almışım çok moralim bozuldu daha kilo almak için erken ...ipin ucu kaçmış bende :çok üzgünüm:
o ayrı bi mevzzu zatenn yaaa neler yapıcaz bilmiyorum birde benim çok çatlağım olur eminim çünkü hem zayıfım karnım dar çok genişleyecek hemde ben bi ara baya kilo almıştım geçen sene evlendiğimde 58 kiloydum sonra birden zayıfladım kalçamda çatlaklar oluştu çok rahatsız edicibilmiyorumkismile naapıcaam bilmiyorummmm
TBelki biz de o azınlıktan oluruz:Saruboceq:Bu arada ben 54 kiloyum ve yapım kilo almaya müsait.Aman napalım kuzucuklar sağlıklı olsun da diyet spor bir şekilde veririz artıkkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?