2011 Nisan Anneleri

hoşgeldiiin...aramızda bir gün var...benim sat 19 temmuz..
hayırlı olsun kuzucuk...

kızlarrr bu tüyleri nappıcaz yaaa bende zaten vardı polikistik overden dolayı (erkeksi tüylenme yapıyo göbek de göğüs çevresinde belde falan) hamilelikte artar ve doğumdan sonra dökülür diyolar yaa hamile kalmadan önce var olan tüylerde dökülür mü acaba?

salı gününü iple çekiyorum :) bakalım neler diyecek doktor:) keşke dese cinsiyetini:) içimden erkek olacak gibi bir his var ama inşallah kız olur diye umutlanıyorum :) hayırlısı olsun yinede benim bulantım hiç olmadı sadece ciğer kokusundan tiksindim..ciğeri çok severim babamda ben seviyorum diye yapmış adamcağız bende yiyemedim çok tiksindim...aşermemde hiç olmadı ..ama 1,5 kilo almışım çok moralim bozuldu daha kilo almak için erken ...ipin ucu kaçmış bende :çok üzgünüm:

hoşgeldiiin...aramızda bir gün var...benim sat 19 temmuz..
hayırlı olsun kuzucuk...

Hoşbulduk, hepimizin yavruları hayırlı, ömürlü olsun inş. Aslında benim SAT 8 Temmuz ama doktor 2 hafta geç döllenme var dedi. Salı günü doktora gittiğimde 6 haftalık gibi gözüküyor geç döllenmeden dolayı dedi. O yüzden 20 Temmuz sayıyoruz biz de.

sanırm dökülüo canm ama çatlaklar kalıcıeyvahedigeldismile ben daha cok ondan korkuyorum

sanırm dökülüo canm ama çatlaklar kalıcıeyvahedigeldismile ben daha cok ondan korkuyorum

o ayrı bi mevzzu zatenn yaaa neler yapıcaz bilmiyorum birde benim çok çatlağım olur eminim çünkü hem zayıfım karnım dar çok genişleyecek hemde ben bi ara baya kilo almıştım geçen sene evlendiğimde 58 kiloydum sonra birden zayıfladım kalçamda çatlaklar oluştu çok rahatsız edicibilmiyorumkismile naapıcaam bilmiyorummmm

zayf anneler hamilelikte daha cok kilo alıolarmış:2 cıtır anne kulağa hos gelio ama cewremde cok az war korkuorum artk bende ama bebsler saglıklı olsundakaydirigubbakcemile3

TBelki biz de o azınlıktan oluruz:Saruboceq:Bu arada ben 54 kiloyum ve yapım kilo almaya müsait.Aman napalım kuzucuklar sağlıklı olsun da diyet spor bir şekilde veririz artıkkaydirigubbakcemile5

Sen zaten gayet çıtırsınOkuduğum kadarıyla senin kilonda olanlar ne kadar alırsa alsın doğumdan sonra hemen eski formuna ulaşıyor

ağzından bal damlıyo canımm yaaa inş hepimiz sağlıksız kilolar almaz ve sağlıklı kilolarımıza geri ulaşırız 52-55 arası kalsam yeter bu halime dönmek istemiyorum çoğu mağazalarda 34 beden bulunmuyooooo :1no2:

ben den de al o kadar.. yiyip içmemi engelleyecek bi bulantım yok. sadece beni halsiz bırakıyo.. zaman zaman sararıp kalıyorum.. ben de 1.5 kilo aldım. dr. kızdı bana az ama faydalı şeyler ye dedi. minik porsiyon ye dio..

ben de de pko var canım..hiç sorma tüyler fıldırmış durumda eskisinden daha koyu ve çıkıo..hem de hemencecik. sir ağda yaptırıyorm ben bugün hiç gidesim olmadı evde yapayım dedim. koltukaltım mosmor oldu kan oturdu hiç sorma pişman oldum.. ayyyy ay ne zor yaaaa kadınlık.eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

renkli atlas ben daha yeniyim o yüzden çok bilmiyorum. Senin kaç haftalık acaba

ben pek vücudumu dert etmiyorum.. artık inşallah anne olucam bu olabilecek herşeye değer.kociş ilk günki halimi bilio manken gibi.. ama bebek için ölür.. hem o pek takmaz.. yanaklarıma bişey olmazsa sorun yok.. benimki biraz yanak manyağıdır da

haklısın angel_ada hem kadın ol hem esmer ol hem tüyün olsun bide üstüne pko olsun al birde gebelik ooohhhhh vallaaa tüylerimizde çabucak çıkıyo dimi yaa kaşımı aldırıyorum sir ağdayla iple 1haftaya kalmıyo geri çıkıyo yaaa batıklar ince yüylerde cabası valla tüy almaktan sıkıldım kuaföre verdiğim paraları yatırım yapsaydım bebeğimin masraflarını fazlasıyla karşılardım şimdii

benm de bi fikrim yok ama nette bi sürü formül wermişler deneriz artk canm napalımbilmiyorumkismile

geçen gün çatlak meselesi eşime söyledim hayatım iyi misin sen dedi napıcan çatlakları bırak çatlasın yaa dedi bunlar normal şeyler dedi takma kafana böyle şeyleri dedi canımm kocamm yaaaa iyiki anlayışlılar yaaa

TBelki biz de o azınlıktan oluruz:Saruboceq:Bu arada ben 54 kiloyum ve yapım kilo almaya müsait.Aman napalım kuzucuklar sağlıklı olsun da diyet spor bir şekilde veririz artıkkaydirigubbakcemile5

canm zaten kilon cok ii suan bi sekilde weririz.. düşünmek için cok erken alcaz napalım.. bi mücize dünyaya getirmek kolay deil:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…