- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.161
selam degerli anneler nasilsiniz hepiniz gecmisi okuya okuya bitiremedim yoruldum valla hergun girmek gerekiyor aslinda . ben gribi atlattim sukurler olsun hic ilac icemedim oyle dinlendim birazda olsa oksurugum var ama yuksek atesten kurtuldum sukurler olsun .. bizimde pazertesi konturolumuz var allahin izniyle seker yuklemesi yapilacak bakalim hayirlisi ne cikacak pek bi korkum yok aslinda ama ne olur kimse bilemez . bu arada arkadaslar hastana olanlara sifa biraz sigintili donem gecirenlere bol sabir diliyorum rabbim sizi korusun uzulmeyin herseyin hayirlisini rabbim verir . ya kizlar benim bu kiz tam bi cadi ne zaman oturup onun tekmelerini hissetmek istesem hic vurmuyor ne zaman uyumaya kalksam basliyor tekmelemeye var bunda biseyler uyumami hic istemiyor 1 haftadir en fazla 3 saat uyudum uykusuzluktan gozlerimin alti morardi ya vakit gecmek bilmiyor sag saglim kucagimiza alsak artik bebislerimizi ben sigildim hamilelikten simdiden..bu arada bussuru ciciler aldim prensesime ama hala bi yatak odasi takimi almadim cunku doguma yakin tasiniyorum yeni evime simdi alip kurmak sacma olur diyor esim ne yapacagimi anlamadim bi turlu
tatlislar sizler valizinizi hazirladinizmi ben dun valizimi hazirladim koydun kenara doktor erken dogum muhtemelen demisti bana o yuzden fazla beklemek istemedim sizce erkenmi davrandim sizlerde hazirladinizmi ??
kuzumm ya aynsı bndede war geceleri kpır kıpır dönp duryrm bende anca uyuyaklayrm