• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme:34:

çok sağolun kızlar..valla dün öyle gerilmişim ki bugün kafamda kocaman bir ağrıyla uyandım düzgün kahvaltı bile edemedim..normalde ben çay tiryakisiyim biraz fazla içerim şöyle 4-5 bardak civarında:1: eşimde şaştı 1 bardağı zor bitirdim,diyor hayrola? Allahtan bebeğim kıpır kıpır süreklide içimi rahatlatıyor..sürekli annecim korkma diye tepiş yapıyor :16: cnm benim yaa..
Ya kızlar sonradan aklıma geldi benim kalp kapakçığının bir tanesinde çok hafif bi büyüklük var hatta ilk gebeliğimde dr..um kardiyolojiye yollamıştı gidip kardiyogragi çektirmiştim ama dr. hiç sorun yok demişti..bu normal sayılır insanın boyunun uzun yada kısa olması gibi bişey ,sorun olacak bişey değil demişti..acaba bunula ilgisi olurmu? bir kardiyologa görünsem mi ?

günaydın..çok geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin..

cnm giydirirsin endişelenme ama tabi çıtçıtlı olunca kafası büyüsede giydirmesi rahat oluyor..bundan sonrakleri öyle alırsın..yalnız çıtçıtlıyı ısıtırken dikkat etmek lazım çıtçıtlar hemen ısınıyor..benim ilk bebiş şubattı ve duştan önce kıyafetlerini ısıtıyorduk mecburen ama diyorum ya çıtıçıt sıcakta ısınıyor..ama nisanda böyle olmaz sanırım..

günaydınlar..oy bu heyecanlar bizi bizden alıyor bebişleri görcez diye :)

güle güle kullanın kızlar..bende daha pijama fln bakmadım..bebek alışverişide duruyor of off:14: bi iyi olsamda hepsini halletsem,vakit daraldıkça bende panikliyorum..

cnm şimdi bakıcam çok merak ettim..Rabbim güzel günlerde yatırmayı nasip etsin..
Kızlar bende dün gece park yatağımı fln ekledim cicilere ,bakın bakalım beğenecekmisiniz?

canım kafanı karıştırma eger druna guvenıyorsan onunla bırlıkte hareket et az kaldı zaten saglıkla kucagına alırsın ınşş.

ay yoruldum dsarı çıkmamak için kendmi mutfaga werdim resmen.. ne kadr yapsan da sanki evin işi bitmyr hersey gozme batyr :27:

hamileyken çok zor ya 2 kez grip geçirdim allahım bi daha yaşatmasın kalkamıyorsun bi türlü doktorlar yıllardır en ufak mikropta bile antibiyotiğe alıştırdığı için bünyemizi ilaç alamayınca düzelmiyoz

ben de 10 gün yatmıştım 4. ayımda hiçbirşey kullanmama izin vermedi doktorum.tavsiyem imkanın varsa Sarissa hiç kıpırdamadan battaniye altında yatıp terleyeceksin akşam banyo yapıp yatmaya devam edeceksin bol sıvı ve meyve takviyesi 1 hafta bu şekilde yatıp dinlenmeden hayatta gecmiyor maalesef...ilaç da benim doktorum agrı kesici parol var ya onun içinde parasetemol var diye günde 1 tane kullanabilirsin demişti.Geçmiş olsun çok

ay sorma en sevmediğim iş utudur birazını eşime yığıyorum sen yap diye pantalonlarını falan :23:

benımkı yapmaz bıde dolapta bır tane gomlek olsa rahatsız oluyor en az 3 tane gorcek her gun bır gomlek bıktırdı benı tıtız pantolonları kuru temızlmeye verıyorum ugraşamam onla yok çıft çızgı yok şu yok bu

benımkı yapmaz bıde dolapta bır tane gomlek olsa rahatsız oluyor en az 3 tane gorcek her gun bır gomlek bıktırdı benı tıtız pantolonları kuru temızlmeye verıyorum ugraşamam onla yok çıft çızgı yok şu yok bu

sırf o çizgi meselesnden ötürü bende yapmyrm utu al dedim sen yap :86: bugn topic de sessiz mi ne dsarı çıksaydm sayfalarca dolar okuyamazdm ha :9:

kızlar bebk odası ıçın telsız alckmısınız ben baktım da baya pahalılar ya

ben almayacagım şimdilik canım ....zaten bzm yanmzda yatcak bebiş ilerleyen zamnda odasna koayacgım odası da hemn dibimizde çıt dese duyarım zaten o derece yakın...ewt pahalı onlar uygun fiyata olanları da var aslnda cesitli gorntulu kameralı olanları bile var isteyene :12:

ben almayacagım şimdilik canım ....zaten bzm yanmzda yatcak bebiş ilerleyen zamnda odasna koayacgım odası da hemn dibimizde çıt dese duyarım zaten o derece yakın...ewt pahalı onlar uygun fiyata olanları da var aslnda cesitli gorntulu kameralı olanları bile var isteyene :12:

benımde odamda kalcak aslında ama ben salondayken felan dedım.

Ben de baktım da telsizlere bazıları cok pahalı bazıları normal fiyat olunca kafam karıştı niye bu kadar fark var diye bilemedim..ama interneteki alışveriş sitelerinden birinde bir kampanya vardı bugünlerde oraya bir bak istersen..

Ben de baktım da telsizlere bazıları cok pahalı bazıları normal fiyat olunca kafam karıştı niye bu kadar fark var diye bilemedim..ama interneteki alışveriş sitelerinden birinde bir kampanya vardı bugünlerde oraya bir bak istersen..

evt çok fark var fıyatlarda detaylı almam ben zaten oda dan odaya çok uzak değıl odalar

selam degerli anneler nasilsiniz hepiniz gecmisi okuya okuya bitiremedim yoruldum valla hergun girmek gerekiyor aslinda . ben gribi atlattim sukurler olsun hic ilac icemedim oyle dinlendim birazda olsa oksurugum var ama yuksek atesten kurtuldum sukurler olsun .. bizimde pazertesi konturolumuz var allahin izniyle seker yuklemesi yapilacak bakalim hayirlisi ne cikacak pek bi korkum yok aslinda ama ne olur kimse bilemez . bu arada arkadaslar hastana olanlara sifa biraz sigintili donem gecirenlere bol sabir diliyorum rabbim sizi korusun uzulmeyin herseyin hayirlisini rabbim verir . ya kizlar benim bu kiz tam bi cadi ne zaman oturup onun tekmelerini hissetmek istesem hic vurmuyor ne zaman uyumaya kalksam basliyor tekmelemeye var bunda biseyler uyumami hic istemiyor 1 haftadir en fazla 3 saat uyudum uykusuzluktan gozlerimin alti morardi ya vakit gecmek bilmiyor sag saglim kucagimiza alsak artik bebislerimizi ben sigildim hamilelikten simdiden..:14: bu arada bussuru ciciler aldim prensesime ama hala bi yatak odasi takimi almadim cunku doguma yakin tasiniyorum yeni evime simdi alip kurmak sacma olur diyor esim ne yapacagimi anlamadim bi turlu :43: tatlislar sizler valizinizi hazirladinizmi ben dun valizimi hazirladim koydun kenara doktor erken dogum muhtemelen demisti bana o yuzden fazla beklemek istemedim sizce erkenmi davrandim sizlerde hazirladinizmi ??

sıkıldımmm sıkıldımmmmmmmmmmm çok sıkıldımmmm :24: :24: :24: :24: :24: :24: :24:
bende sıkıldım yaa

selam degerli anneler nasilsiniz hepiniz gecmisi okuya okuya bitiremedim yoruldum valla hergun girmek gerekiyor aslinda . ben gribi atlattim sukurler olsun hic ilac icemedim oyle dinlendim birazda olsa oksurugum var ama yuksek atesten kurtuldum sukurler olsun .. bizimde pazertesi konturolumuz var allahin izniyle seker yuklemesi yapilacak bakalim hayirlisi ne cikacak pek bi korkum yok aslinda ama ne olur kimse bilemez . bu arada arkadaslar hastana olanlara sifa biraz sigintili donem gecirenlere bol sabir diliyorum rabbim sizi korusun uzulmeyin herseyin hayirlisini rabbim verir . ya kizlar benim bu kiz tam bi cadi ne zaman oturup onun tekmelerini hissetmek istesem hic vurmuyor ne zaman uyumaya kalksam basliyor tekmelemeye var bunda biseyler uyumami hic istemiyor 1 haftadir en fazla 3 saat uyudum uykusuzluktan gozlerimin alti morardi ya vakit gecmek bilmiyor sag saglim kucagimiza alsak artik bebislerimizi ben sigildim hamilelikten simdiden..:14: bu arada bussuru ciciler aldim prensesime ama hala bi yatak odasi takimi almadim cunku doguma yakin tasiniyorum yeni evime simdi alip kurmak sacma olur diyor esim ne yapacagimi anlamadim bi turlu :43: tatlislar sizler valizinizi hazirladinizmi ben dun valizimi hazirladim koydun kenara doktor erken dogum muhtemelen demisti bana o yuzden fazla beklemek istemedim sizce erkenmi davrandim sizlerde hazirladinizmi ??

gecmış olsun benımkıde oturunca oynamıyor uzanınnca rahat hareket edıyor demkkı:emir_bebek:

canım hoşgeldinnn :48:
Erken doğum ihtimalinden bahsettiyse dr. un bence valizi hazırlaman iyi olmuş..bir zararı yok dursun kenarda, Allah inşallah zamanı gelince nasip eder, hepimize..:nazar: :nazar:
Taşınacağınıza göre de boşuna şimdiden mobilya siparişi verme, ama tabi sen beğen şimdiden modeli filan, taşınmanıza yakın siparişi verirsin, yeni evinize getirirler.. buarada taşınmanıza daha çok var mı? son aylara bırakmasaydın, yorulmamak lazım...

Back
X