- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #33.141
bayans,,canım geçmiş olsun
ama kendini yiyip bitirme lütfen,tabi yaşadıkların kolay değil ama sen güçlü bir kadınsın bence
üstesinden geleceksin,dr.da önelimini almış zaten,içini ferah tut kontrollerini ve kendini ihmal etme
çok sağolun kızlar..valla dün öyle gerilmişim ki bugün kafamda kocaman bir ağrıyla uyandım düzgün kahvaltı bile edemedim..normalde ben çay tiryakisiyim biraz fazla içerim şöyle 4-5 bardak civarındaeşimde şaştı 1 bardağı zor bitirdim,diyor hayrola? Allahtan bebeğim kıpır kıpır süreklide içimi rahatlatıyor..sürekli annecim korkma diye tepiş yapıyor
cnm benim yaa..
Ya kızlar sonradan aklıma geldi benim kalp kapakçığının bir tanesinde çok hafif bi büyüklük var hatta ilk gebeliğimde dr..um kardiyolojiye yollamıştı gidip kardiyogragi çektirmiştim ama dr. hiç sorun yok demişti..bu normal sayılır insanın boyunun uzun yada kısa olması gibi bişey ,sorun olacak bişey değil demişti..acaba bunula ilgisi olurmu? bir kardiyologa görünsem mi ?
günaydın..çok geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin..
cnm giydirirsin endişelenme ama tabi çıtçıtlı olunca kafası büyüsede giydirmesi rahat oluyor..bundan sonrakleri öyle alırsın..yalnız çıtçıtlıyı ısıtırken dikkat etmek lazım çıtçıtlar hemen ısınıyor..benim ilk bebiş şubattı ve duştan önce kıyafetlerini ısıtıyorduk mecburen ama diyorum ya çıtıçıt sıcakta ısınıyor..ama nisanda böyle olmaz sanırım..
günaydınlar..oy bu heyecanlar bizi bizden alıyor bebişleri görcez diye :)
güle güle kullanın kızlar..bende daha pijama fln bakmadım..bebek alışverişide duruyor of offbi iyi olsamda hepsini halletsem,vakit daraldıkça bende panikliyorum..
cnm şimdi bakıcam çok merak ettim..Rabbim güzel günlerde yatırmayı nasip etsin..
Kızlar bende dün gece park yatağımı fln ekledim cicilere ,bakın bakalım beğenecekmisiniz?
canım kafanı karıştırma eger druna guvenıyorsan onunla bırlıkte hareket et az kaldı zaten saglıkla kucagına alırsın ınşş.