- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.201
cnm benim sağol..... çok sevdiğim arkadaşlarımda işte..öyle böyle derken bütününe bakınca insan yoruluyo vallahi... Artık paydos...haftaya son inş.... Az kaldı sizinde izne çıkmanıza... Okuyorum sabahaları genelde... Sizin işiniz daha zor cnm ya...biz hadi uzatıp yatıyoruz ayaklarımızı sizin öyle bi durumunu olmuyo..
Bende haftaya gün sırası bende ondan sonra misafir vs hiç almayı düşünmüyüroum... çaya eşim isterse alsan otursun ikramını kendisi versin..hoş allah var kızlar dün misafir ağırladım 5 çeşit şey yapmışım öyle böyle değil abartıyorum öyle tatlı die muhallebi yap sos dök onuda yapamıyorumçok şükür yorulmadım rabbim güç verdi bana...ama ağrıma gidiyo eşim yedi ikramlardan 2 tabak hemde..sonrada ağırlık çöktü dedi çekildi kenera...hep iyiyo keyif yapıyo arkasından yardımı bırak keyif ona sıkıntı veriyo kenara çekilip yine keyif yapıyo...pöfffffffff yok ya yok vallahi yokkkkkk:84: :95: çocuk oluncada buna benzerim artık... Oda görür :92: Benden karılık ahahahahh
aynen canım benımde pazartesi akşam 17:30 a randevum var bende çok heyecankıyım
iyi akşamlar kızlarrr
nasılsınızz
pazartesi doktora randevum var ve çok heycanlıyım.
hoşgeldin cnm..oh oh hafta sonu...
Iyi akşamlar kızlar
benimde kontrolüm yarın 4 haftadır gitmedik doktora inşallahbebeğim iidir geçen sefer 5 haftada 6 kg aldım diye doktor çok kızmıştı bakalım yarın ne olacak asıl merak ettiğim bebğimin gelişimi kaç kg boyu kaç sağlıklı mı
allahım korusun kuzularımızı inşş
hoş buldum canım.
Sen benden sonra gitmemeiş miydin kontrole :44:
kızlarr ben çıkıyorumm mesai bitti herkese iyi haftasonları. Biz de bebişimle dinlenelim biraz
selam kızlar nasılsınız? Ben nihayet bir haftayı daha bitirmenin mutluluğu içindeyimTatile bir hafta klaıd okullar kapanıyor yıl sonu telaşıda bitti bitecek
E bir de üstüne yarın kontrolümüz olunca değmeyin keyfime gitsinKızımı görmüyorum 1 aydır çok özledim. Deli gibi tepiniyor bakalım nasıl kuvvetlenmiş fındığım görelim. Ve ben sanırım bir rutini bozmayarak kontrole 1 hafta kala yine 1 kilo almayı başardım Bakalım ne diyecek yarın doktorumuz
Sizlerden ne haber???
çok şükür yürüyüşlerimde yorulmuyorum..efesim düzenli oluyo hatta ama merdiven çık dedimmi resmen nefesim daralıyo malum kaynanamın evinde merdiven var in çık in çık öğğğğ.... Boşuna yorgunluk onlar işte... Bide yokuşlu evin çıkışı...
cnm bana merdiven ve yokuş deme.. Ay bina yokuşta çıkarken yorul bide ev 5. Katta bide onu çık zaten içeri girer girmez kendimi koltuğa zor atıyorum.
kıyamam cnm sen hiç egzersiz yapamsan da olur
iyi akşamlarrr çok katılamıyorum size ama takipteym kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?