- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.321
selamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.
selamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
slm canlarım......
cumartesi pazarına gittim..altını üstüne getirdim..kocacım sağolsun şımarttı beni yine.... harçlığım vardı amagizli bi yere yine koymuş dışarı çıkmadan aradım yerini söyledi...zengin oldum...2 saatliğine ama baya şeyler aldım oh oh..içim rahatladı..gecelik takım aldım içli dışlı...mürdüm rengi..... çok şanslıyım çok kaliteli ve tek kaldığı için baya uyguna aldım.. bebişime winne the pooh nevresim takımı aldım...kendime ev ayakkabısı aldım... südyen aldım ahahahah koca koca bebişime çoraplar aldım winneli tiglet lı... yine öyle ıvır zıvır..bebişime şirin bi şapka aldım oh...içim rahatladı..ama:26: ayağım takıldı düşüyodum kızlar çok moralim bozuldu tan dönerken..şükür bişey olmadı ayağım burkuldu ama:26: bol bol ayetel kürsi okyun kızlar...RABBİM BİZİ KORUSUN..
vay bee doğum pozisyonu almalar raporlar almalar yahu az kaldı doğuruyoruz resmen bana hep içimde kalcak gibi geliyo :)
liste için yeni bi topik açıldı cnm oraya bi göz at
slm canlarım......
cumartesi pazarına gittim..altını üstüne getirdim..kocacım sağolsun şımarttı beni yine.... harçlığım vardı amagizli bi yere yine koymuş dışarı çıkmadan aradım yerini söyledi...zengin oldum...2 saatliğine ama baya şeyler aldım oh oh..içim rahatladı..gecelik takım aldım içli dışlı...mürdüm rengi..... çok şanslıyım çok kaliteli ve tek kaldığı için baya uyguna aldım.. bebişime winne the pooh nevresim takımı aldım...kendime ev ayakkabısı aldım... südyen aldım ahahahah koca koca bebişime çoraplar aldım winneli tiglet lı... yine öyle ıvır zıvır..bebişime şirin bi şapka aldım oh...içim rahatladı..ama:26: ayağım takıldı düşüyodum kızlar çok moralim bozuldu tan dönerken..şükür bişey olmadı ayağım burkuldu ama:26: bol bol ayetel kürsi okyun kızlar...RABBİM BİZİ KORUSUN..
AY MAŞALLH...TEK İKİZİMİZ SENSİN..NERDEYDİN BU ZAMANA KADAR...selamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.
AY BİLMİYORUM CNM NAZARMI DEĞİLMİ AMA DEDİĞİN GİBİ..DİKKAT ETMEK LAZIM YA...aman cnm nazar a mı geldinnnn dikkat ett
SAĞOL CNM...DEDİĞİN GİBİ DİKKAT ETMEK LAZIM YA...ALLAH KORUSUN...OF...Güle güle kullan aldıklarını canım.Bende sürekli düşme eğilimindeyim bu sıralar karınlarımız büyüyo vücudun denge mekanizması değişiyomuş artık. aman dikkat edelim
kontrolden gelen herkesin bebişlerine MAŞALLAH
darısı bize bakalım 7 şubatta kontrolümüz
pazar gezintine de özendim vallahi esracım ama ALLAH korumuş aman dikkat et.
kızlar benim sütüm geldi :) göğsümü sıkıyorum koyu sarı süt çıkıyo ay hem şaşırdım hem hoşuma gittibaşka kimsede yok mu böle bişi??
canım maaşallah paşanagünaydın kızlaar :92:
bende uykusuzum bugün,gece 1.30 dan sabah 5e kadar uyuyamadım..toplamda da 4 saat uyumamışımdır,ne olacak bu uyku sorunu bilmiyorum..
dün oğluşumuzu gördük,ama ne yazıkki benim kuzum uyuyordu bize doğru dürüst birşey göstermedi..
yine yüzünü göremeden geldik,baya uğraştık yine ama öylece yattı sıpam
herşey yolunda bir sıkıntımız yok çok şükür,sadece hala dönmemiş,artık dönmesi lazım diyor dr.
kontrolleri 2 haftaya indirdi bu arada,2 hafta sonra halen dönmezse eşim bana bir masaj yapacakmış dönmesi için onu gösterecekmiş,bu 2 haftalık süreçte de bana 2 egzersiz gösterdi..
1. elleri popo arkasında bağlayıp uzanıp bisiklet çevirme hareketi..(1-2 dak.fazla yapma dedi)
2.kedi duruşu,karnın boşluğa düşmesi için,bunu da ara ara aklına geldikçe yap dedi..
eğer 2 haftada yine dönmezse eşim göbeğime bir masaj yapacakmış onu gösterecek ozaman..
bu aradam kuzum 40 cm olmuş nerdeyse,1254 gr.neyseki kilo alımı yavaşlamış..
vitamini bırakmıştım,meyveyi de biraz azaltmıştım sanırım etkisi oldu..iri bebek olsun istemedim..
yine 11 gün ilerde çıktı kuzum,2 nisan görünüyor şimdide..
maaşallah canım bebeğineselamlar herkese :79::79::79::80::80:
Dün bizimde kontrolümüz vardı şükür herşey yolundaymış. Oğluşumun kilosu 1570 gr olmuş gününe göre 9 gün önden gidiyor ve doğum tarihimiz 2 nisana düştü usg de öle gözüküyor ve doktorumuzda bastırarak bunu söyledi . doğum pozisyonunu almış bebeişimiz . sordum ne zaman belli olacak normal yada sezeryan bişey söyleyebilirmisiniz dedim . suan ki kontrollerimize göre normal olarak gidiyor ama son anda bişey değişirmi onu bilemeyiz dedi bebeği kucağına alana kadar sezeryan riski var ama 34. ve 36. haftalar gibi çatı muayenesi yapıcaz o zaman biraz daha netleşecek dedi.
Bizde yavaş yavaş çantamızı hazırlayalım dedik ve ilk pijamamı aldım bayağı kokoş süslü bi takım aldım birde spor bi 3 lü takım alıcam inşallah.Bu arada çanta için liste yapan var mı ??
doğana kadar hasret kalcaz yüzlerine baksana canım. valla doyamıyor insan bakmaya neyseki 2 haftaya düştüm ben artık 36dan sonra haftada 1 olcakmış. asıl şimdiden sonra geçmeyecek zaman anlaşılanmaşallah cnm ya...bizim minikler inatçı anam göstermiyo yüzlerini bkalım bizimkisi neler yapıyo...çok özledim onu..kilosu boyu nasıl acep... hadi bakalım gözün aydın...
oh vallaslm canlarım......
ikiz mi Allah kolaylık versin şimdiden canım 2 paşa ile başetmek zor olacaktır... vaktinde gelsinler inşallah hayırlısıylaselamlar annişler ben ikiz de ondan çok sıkıntıdayım heralde diyodum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca kaderimiz ortak demmekki diyorum. bugün doktora gittik 950şer gram olmuş benim paşalar ve altta duran yukarı çıkıp öbürüyle kafa kafaya vermiş şaka gibiledi. dua ediyorum erken gelmesinler diye.allah hepimize yardım etsin.
bu haftalarda gelebilir diyordu dr.kaan kocatepe sitesinde vücudun hazırım ben diye sinyaller veriyor anlaşılan canımcım:84:kontrolden gelen herkesin bebişlerine MAŞALLAH
darısı bize bakalım 7 şubatta kontrolümüz
pazar gezintine de özendim vallahi esracım ama ALLAH korumuş aman dikkat et.
kızlar benim sütüm geldi :) göğsümü sıkıyorum koyu sarı süt çıkıyo ay hem şaşırdım hem hoşuma gittibaşka kimsede yok mu böle bişi??
rosaperle [COLOR="purple" .!.:kızlar benim sütüm geldi :) göğsümü sıkıyorum koyu sarı süt çıkıyo ay hem şaşırdım hem hoşuma gittibaşka kimsede yok mu böle bişi??[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?