- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.341
erkek bebekte az tüy uzuyor, kız bebek de daha hızlı diyorlar. Doğruluğu var mıdır acaba
renkli atlas ben daha yeniyim o yüzden çok bilmiyorum. Senin kaç haftalık acaba
sir ağdanın faydasını görmedin mi canım.. benim tüylerim epey azaldı.. ama hala batıklarıma çare bulamıorum. bacağım nokta nokta hep.. eteği çorapsız pek giyemiyorum.haklısın angel_ada hem kadın ol hem esmer ol hem tüyün olsun bide üstüne pko olsun al birde gebelik ooohhhhh vallaaa tüylerimizde çabucak çıkıyo dimi yaa kaşımı aldırıyorum sir ağdayla iple 1haftaya kalmıyo geri çıkıyo yaaa batıklar ince yüylerde cabası valla tüy almaktan sıkıldım kuaföre verdiğim paraları yatırım yapsaydım bebeğimin masraflarını fazlasıyla karşılardım şimdii
onlarda deli gibi bebeği istiyor da ondan.. çok şanslıyız çok şükür..geçen gün çatlak meselesi eşime söyledim hayatım iyi misin sen dedi napıcan çatlakları bırak çatlasın yaa dedi bunlar normal şeyler dedi takma kafana böyle şeyleri dedi canımm kocamm yaaaa iyiki anlayışlılar yaaa
canım ben bebeğimin cinsiyetini değil kendini çok merak ediyorum.. benim ilk bebş. o yüzden ikisinden biri olabilir.herkeste kız mı erkek mi merakı başlamıs sanrmkaydirigubbakcemile3 ben de merak ediorum ama oğlum diorum hep
9 +1 günlük daha mis minnoş bişe...
ya hanımlar bende lazer epilasyon yaptırmıştım genital ve koltuk altına bitmişti nerdeyse..hamile kaldıktan sonra ince ince çıkmışlar yine..lazere tekrar gitsem ne olur ki zarar eder mi? kaşlarımda fena uzuyo of of...ne bu böyle :) göbüşümde de tüyler vardı ama sarı sarı koyulaşmışlar biraz :) deli olcem gariii..-tatlicadiarzu-
benm de ilk bebeğim tatlım ama merak edio insan hareket ettiğini görmeyi cok istiorum birdahaki ultrasona insallah görürümzemuszemussir ağdanın faydasını görmedin mi canım.. benim tüylerim epey azaldı.. ama hala batıklarıma çare bulamıorum. bacağım nokta nokta hep.. eteği çorapsız pek giyemiyorum.
onlarda deli gibi bebeği istiyor da ondan.. çok şanslıyız çok şükür..
canım ben bebeğimin cinsiyetini değil kendini çok merak ediyorum.. benim ilk bebş. o yüzden ikisinden biri olabilir.
gebe iken lazer epilasyon yapmıyolar diye biliyorum... tüp bebeğe başlamadan önce araştırmıştım gebelikte ara vermen lazım dediler..
sir ağdanın faydasını görmedin mi canım.. benim tüylerim epey azaldı.. ama hala batıklarıma çare bulamıorum. bacağım nokta nokta hep.. eteği çorapsız pek giyemiyorum.
onlarda deli gibi bebeği istiyor da ondan.. çok şanslıyız çok şükür..
canım ben bebeğimin cinsiyetini değil kendini çok merak ediyorum.. benim ilk bebş. o yüzden ikisinden biri olabilir.
Bu arada benim de içime kız doğuyor ama benim hislerim yanıltıcı sanırım. Hamile kaldığımı tahmin edememiştim mesela. Bazılarının içine doğuyormuş, bende hiç öyle birşey olmadı.Kız diye doğmasının sebebi de eski sıkı bir tatlı sever olmama rağmen, en sevdiğim tatlıları bile gözümün göresi yok:bbo:
sir ağdanın faydasını görmedin mi canım.. benim tüylerim epey azaldı.. ama hala batıklarıma çare bulamıorum. bacağım nokta nokta hep.. eteği çorapsız pek giyemiyorum.
onlarda deli gibi bebeği istiyor da ondan.. çok şanslıyız çok şükür.
Bu arada benim de içime kız doğuyor ama benim hislerim yanıltıcı sanırım. Hamile kaldığımı tahmin edememiştim mesela. Bazılarının içine doğuyormuş, bende hiç öyle birşey olmadı.Kız diye doğmasının sebebi de eski sıkı bir tatlı sever olmama rağmen, en sevdiğim tatlıları bile gözümün göresi yok:bbo:
Batıklar için ben Tanaçan ın bir spreyini kullandım ve inanılmaz faydasını gördüm ama hamişler kullanabiliyor mu bir fikrim yok açıkçası
canm bende tatlı sewmeme ragmen bebekten sonra gözümü tatlı bürüyor..kaydirigubbakcemile3
gebeliğin ilk aylarında bütün gebeler ekşie tuzluya yönelirmiş... herhalde gebelik hararet yapıyı mide bulantısı felan ondan...
kaydirigubbakcemile3Yarasın bebişe. Senin kaç haftalık yssknk?
Böyle simit-peynir, tost gibi şeyler çok hoşuma gidiyorcokacimcoookSanırım midemi bastırıyor gerçi daha bulantım falan yok ama
nerden alıyosun ve ismi tam olarak ne öğrenebilir miyimmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?