2011 Nisan Anneleri

renkli atlas ben daha yeniyim o yüzden çok bilmiyorum. Senin kaç haftalık acaba

9 +1 günlük daha mis minnoş bişe...

ya hanımlar bende lazer epilasyon yaptırmıştım genital ve koltuk altına bitmişti nerdeyse..hamile kaldıktan sonra ince ince çıkmışlar yine..lazere tekrar gitsem ne olur ki zarar eder mi? kaşlarımda fena uzuyo of of...ne bu böyle :) göbüşümde de tüyler vardı ama sarı sarı koyulaşmışlar biraz :) deli olcem gariii..-tatlicadiarzu-

sir ağdanın faydasını görmedin mi canım.. benim tüylerim epey azaldı.. ama hala batıklarıma çare bulamıorum. bacağım nokta nokta hep.. eteği çorapsız pek giyemiyorum.

onlarda deli gibi bebeği istiyor da ondan.. çok şanslıyız çok şükür..

herkeste kız mı erkek mi merakı başlamıs sanrmkaydirigubbakcemile3 ben de merak ediorum ama oğlum diorum hep
canım ben bebeğimin cinsiyetini değil kendini çok merak ediyorum.. benim ilk bebş. o yüzden ikisinden biri olabilir.

Bu arada benim de içime kız doğuyor ama benim hislerim yanıltıcı sanırım. Hamile kaldığımı tahmin edememiştim mesela. Bazılarının içine doğuyormuş, bende hiç öyle birşey olmadı.Kız diye doğmasının sebebi de eski sıkı bir tatlı sever olmama rağmen, en sevdiğim tatlıları bile gözümün göresi yok:bbo:

gebe iken lazer epilasyon yapmıyolar diye biliyorum... tüp bebeğe başlamadan önce araştırmıştım gebelikte ara vermen lazım dediler..

benm de ilk bebeğim tatlım ama merak edio insan hareket ettiğini görmeyi cok istiorum birdahaki ultrasona insallah görürümzemuszemus

gebe iken lazer epilasyon yapmıyolar diye biliyorum... tüp bebeğe başlamadan önce araştırmıştım gebelikte ara vermen lazım dediler..

teşekkür ederim..internette zararı yok felan yazıyo ama bu adamlar para kazanmak için öyle derler tabi.. en iyisi doğumdan sonra devam edeyim bebişe bişe olmasın ne yapalım..

Batıklar için ben Tanaçan ın bir spreyini kullandım ve inanılmaz faydasını gördüm ama hamişler kullanabiliyor mu bir fikrim yok açıkçası

canm bende tatlı sewmeme ragmen bebekten sonra gözümü tatlı bürüyor..kaydirigubbakcemile3

tabiki gördüm ilk zamanlara göre inceldiler biraz da olsun azaldılar ama çabuk çıkıyolar benim şikayetim bundan sir ağda özellikle kollarımda kaşımda bıyığımda azalma var bacaklarımda da vardı ama epilasyon aleti çok daha fazla azalttı bacaklarımı çok şükür batıklara hala bi çarem yok canımmm keşke olsaaa

gebeliğin ilk aylarında bütün gebeler ekşie tuzluya yönelirmiş... herhalde gebelik hararet yapıyı mide bulantısı felan ondan...

nerden alıyosun ve ismi tam olarak ne öğrenebilir miyimmm?

Ben sir yaptırmaya gittiğim güzellik salonundan almıştım. Zaten sanırım bireysel satışları yok, böyle güzellik merkezi, kuaför gibi yerlerin aracılığıyla alabiliyorsun ama çok da emin değilim. Markası Tanaçan. Hani bu tür yerlere sir ya da ağda falan veriyorlar çoğu yerde posteri falan asılıdır. Bu salonda bu marka kullanılır diye. Adı da yok sadece batıklar için sprey diyorsun. 1 ay kullanıyorsun biraz kötü bir kokusu var ilk sıktığında ama sonradan o koku gidiyor kalmıyor sen de. Hergün uygulayabilirsin. Yalnız 1 aydan sonra o bölge soyulmaya başlıyor. 15-20 gün kadar soyuluyor, Peeling etkisi yapıyormuş. Sircim bile inanamadı etkisine. O da benden özendi kullanacaksositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…