- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.361
7 \3 oldu canm bugün.. senn kaç haftalık?
ay sorma benimde gözümde pizza veya hamburger var.... çok faydalı şeyler yaa... ona aşeriyorum.. önüme gelse inan yiyemem belkide mide bulantısından :)))))))))
ay sorma benimde gözümde pizza veya hamburger var.... çok faydalı şeyler yaa... ona aşeriyorum.. önüme gelse inan yiyemem belkide mide bulantısından :)))))))))
Ben sir yaptırmaya gittiğim güzellik salonundan almıştım. Zaten sanırım bireysel satışları yok, böyle güzellik merkezi, kuaför gibi yerlerin aracılığıyla alabiliyorsun ama çok da emin değilim. Markası Tanaçan. Hani bu tür yerlere sir ya da ağda falan veriyorlar çoğu yerde posteri falan asılıdır. Bu salonda bu marka kullanılır diye. Adı da yok sadece batıklar için sprey diyorsun. 1 ay kullanıyorsun biraz kötü bir kokusu var ilk sıktığında ama sonradan o koku gidiyor kalmıyor sen de. Hergün uygulayabilirsin. Yalnız 1 aydan sonra o bölge soyulmaya başlıyor. 15-20 gün kadar soyuluyor, Peeling etkisi yapıyormuş. Sircim bile inanamadı etkisine. O da benden özendi kullanacaksositososito
Benimde 6+3:ecrin_bebek:
Ben abartmıyorum 3 senedir pizza yememiştim fast food ile pek aram yok geçen 2 dilim yedim. Tamamen damak zevkim değişti
benimde canım istiyo süper karışık bi pizza güzel bi hamburger aşermiyorum ama olsa yerim ama yemem çok sağlıksız normalde pek önemsemem de bebeğimin şimdiden böyle besinler almasını istemiyorum hepsini evde yaparız aslında daha az sağlıksız olur birde ben kumpire bayılırım
kalp atıslarını duyabildinmi?
9 +1 günlük daha mis minnoş bişe...
ya hanımlar bende lazer epilasyon yaptırmıştım genital ve koltuk altına bitmişti nerdeyse..hamile kaldıktan sonra ince ince çıkmışlar yine..lazere tekrar gitsem ne olur ki zarar eder mi? kaşlarımda fena uzuyo of of...ne bu böyle :) göbüşümde de tüyler vardı ama sarı sarı koyulaşmışlar biraz :) deli olcem gariii..-tatlicadiarzu-
zararlı olmasına zararlıda... napimmmmmm istiyorummmmm..... kumpirde iyi fikir... hem onu evde yapabilirim de :))))))))))))
Kızlarrr hamburger dediniz de bugün dayanamadım valla gittim hamburger cips falan yedim.Of çok zararlı biliyorum ama dayanamadım.Demekki hepimizin canı benzer şeyler çekiyor :)))
tamam canım bir ara bakmaya çalışırım...Burdaki bayanlardan birisi önermişti ama unuttum, dün konuşmuştuk radyasyon konusunu, geçmişte vardır canım.
hoşgeldin aramızaa.s.merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam allah kısmet ederse...tüp bebek bizimki...
kalp atışlarını duymadan listeye giremedim...çizelgeyide yapmıycaktım ama dayanamadım...çok özeniyodum çünkü...
pazatesi randevumuz var...çok heycanlıyım..
galiba burda çoğu kişi görmüş bebişini...ben ilk defa görcem...
rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzularımızı...
nette buna benzer baya birşeyler var...KIZLAR bide taşlar varya ona iyi geliyo buna iyi geliyor diye (TURKUAZ TAŞI V.B GİBİ) bikere o taşlardan alırken adam bi taş göstermişti televizyonun veya bilgisayarın yanına koyuyormuşsun radyasyonunu çekiyormuş,geçen sene 50 lira falan dı heralde.
yarma aşurelik buğdaya diyorlar...Unu, yumurtayı, yağı çırpıyon de mi ayrı bi yerde...Yarma ne kıııızzz pirince yarma mı diyorlar sizdekafamçokkarıştı
hoşgeldin aramızaa.s.Merhaba arkadaşlar,
Ben biraz geç kaldım sanırım aranıza gelmek için. Benim de SAT 20 Temmuz, boy 1.63, kilo 54.Muhtemel doğum tarihi 26 Nisan. Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada ben de acaip bir iştahsızlık var 3 gün yemek yemesem gayet rahat durabilirim,mirmirmirmir normal olduğunu söyledi doktor ama yine de içim rahat değil
tüy deme banakafamçokkarıştıkızlarrr bu tüyleri nappıcaz yaaa bende zaten vardı polikistik overden dolayı (erkeksi tüylenme yapıyo göbek de göğüs çevresinde belde falan) hamilelikte artar ve doğumdan sonra dökülür diyolar yaa hamile kalmadan önce var olan tüylerde dökülür mü acaba?
lahmacun da zararlımı acep...arkadaşlar nerde okuduğumu bilmiyorum ama galiba dr.lar aşerdiğiniz şeyleri yiyebilirsiniz dio aşırıya kaçmamak üzere belki de dr.lar demiyodur bilmiyorum yanii
hamileyiz yaa istiyo canımız işte (böyle teselli edelim bari)
bende dün lahmacun yedim sonra bi midem bulandı pişman oldum yediğime ama çok canım istedi yarım yedim zaten çok yemedimmm kiii
Kızlaaar konuşmayın şöyle yiyecekleri yaaa :S hamburger dr yasakladı ama deli gibi istiyorum sanmıyorum dayanamam arada kaçamak yapcam üzgünümPizza ve kumpir evde yapıyorum onun için çok gözümde yok istersem yaparım...Ama reklam falan izlemiyorum ziyafet masası resmi falan görmeye tahammülüm yok; canım birşey çeker korkusuyla ... bu arada yeşil erik krizimde devam ediyor hala..Ay bide söylemek istemiyorum canınız çeker diye ama midye dolma (( 9 ay bitsin ilk onlara saldırcam galiba :))))
Tepside kumpir malzemeleridün canım iskender kebap çekmişti. eşim yedirdi sağolsun. ayy şimdi de canım kumpir çekti. kumpiri nasıl evde yapıyosunuz ya merak ettim. ama malzemeler yok yapamam eşime siparişmi versem ki
Tepside kumpir malzemeleri
Büyük dikdörtgen borcam kullandım
1 kilo patates
300 gram sosis
3 adet domates
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
Tuz
Sıvı yağ
Üzeri için
1 kavanoz garnitür
1 kutu mısır konservesi
5-6 adet kornişon turşusu
1 kavanoz közlenmiş kırmızı biber
Ketçap
Mayonez
Tepside kumpir tarifi
Patatesleri yıkayın ve haşlayın. Sıcakken soyup püre yapın.
İçine isterseniz 1-2 kaşık tereyağ yada 1 çay bardağı sıvı yağ ve
tuz ekleyip yoğurun. Yağlanmış Borcam`a hazırladığınız patates püresini
yayın. Üzerine rendelenmiş kaşar serpin. Domatesleri rendeleyin
yarım çay bardağı sıvı yağ ile birlikte kavurmaya başlayın.
Halka halka doğradığınız sosisleri domateslerin içine ekleyip
birlikte pişirin. Pişen domatesli sosisleri sıcakkenkaşarların üzerine
yerleştirin. Salatalık turşusunu ve kırmızı biber turşusunu zar ufaklığında
doğrayın. Garnitür ve mısırın suyunu süzerek hepsini karıştırın.
Hazırladığınız üst malzemesini sosislerin üzerine yayın.
Mayonezi buzdolabı poşetine koyupaltına kürdanla bir delik açın.
Mayonez kendi kabından daha kalın ve kontrolsüz aktığı için bu poşet yöntemi ile
çok rahat süsleme yapabilirsiniz. Poşeti sıkarak kumpirin üzerine şeritler ve
şekiller çizebilirsinizkumpiri bu şekilde mayonez ve ketçapla süsleyip servis yapın. AFİYET OLSUN…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?