2011 Nisan Anneleri

ay sorma benimde gözümde pizza veya hamburger var.... çok faydalı şeyler yaa... ona aşeriyorum.. önüme gelse inan yiyemem belkide mide bulantısından :)))))))))

benimde canım istiyo süper karışık bi pizza güzel bi hamburger aşermiyorum ama olsa yerim ama yemem çok sağlıksız normalde pek önemsemem de bebeğimin şimdiden böyle besinler almasını istemiyorum hepsini evde yaparız aslında daha az sağlıksız olur birde ben kumpire bayılırım

bende bi soruyum bulursam alırım çünkü giderek artıyolar tşklerrr

Ben abartmıyorum 3 senedir pizza yememiştim fast food ile pek aram yok geçen 2 dilim yedim. Tamamen damak zevkim değişti

walla hamburgeri herhalde 5 sene oldu yemiyorum belki fazlası vardır... bir ara çok yiyorduk kilo alınca bıraktım :)))) ama sonr hiç aramadım olsada yesem diye.. şimdi n e yalan söylim istiyorum... hep aklımın bir köşesinde.. aşermek böyle bişey mi acaba??? ne kadar acemiyiz yaa...aşermenin naıl olduğunu bile bilmiyoruz :)))

zararlı olmasına zararlıda... napimmmmmm istiyorummmmm..... kumpirde iyi fikir... hem onu evde yapabilirim de :))))))))))))

canım annemin güzellik merkezi var bursa da ve lazer epilasyonda yapıyorlar. ortağının eşide kadın doğumcu ve gebelikte kesinlikle yapmıyorlar annemler. o yüzden bilgin olsun istedim...

Kızlarrr hamburger dediniz de bugün dayanamadım valla gittim hamburger cips falan yedim.Of çok zararlı biliyorum ama dayanamadım.Demekki hepimizin canı benzer şeyler çekiyor :)))

Kızlarrr hamburger dediniz de bugün dayanamadım valla gittim hamburger cips falan yedim.Of çok zararlı biliyorum ama dayanamadım.Demekki hepimizin canı benzer şeyler çekiyor :)))

arkadaşlar nerde okuduğumu bilmiyorum ama galiba dr.lar aşerdiğiniz şeyleri yiyebilirsiniz dio aşırıya kaçmamak üzere belki de dr.lar demiyodur bilmiyorum yanii

hamileyiz yaa istiyo canımız işte (böyle teselli edelim bari)
bende dün lahmacun yedim sonra bi midem bulandı pişman oldum yediğime ama çok canım istedi yarım yedim zaten çok yemedimmm kiii

arkadaşlar ben biraz kaçıyorumm azcık işim var eşim gelene kadar hallediyiim dedim yemekten sonra grş herkese iyi iftarlar kenddinizede bebişlerinizede iyi bakınnn

Burdaki bayanlardan birisi önermişti ama unuttum, dün konuşmuştuk radyasyon konusunu, geçmişte vardır canım.
tamam canım bir ara bakmaya çalışırım...

hoşgeldin aramızaa.s.
inş kalp atışlarınıda keseyide görürsün canım...

nette buna benzer baya birşeyler var...
ama bu zamnda para için herşeyi yapıyorlar
bu yüzden pek güvenemiyorum...

Unu, yumurtayı, yağı çırpıyon de mi ayrı bi yerde...Yarma ne kıııızzz pirince yarma mı diyorlar sizdekafamçokkarıştı
yarma aşurelik buğdaya diyorlar...
bizdede gendime derler eşimin ailesi ise yarma der:)
bu çorbanın adına genelde ayran aşı çorbası deniliyor

hoşgeldin aramızaa.s.
tüy deme banakafamçokkarıştı
ben normalde göbeğimin altını alıyordum çünkü baya kalın çıkıyorlardı ama şimdi ne yapacağım bilmiyorum...
alan arkadaşlar nasıl aldıkları konusunda yardım ederlerse sevinirim...

lahmacun da zararlımı acep...
bende geçen yemiştim:kedi:

Kızlaaar konuşmayın şöyle yiyecekleri yaaa :S hamburger dr yasakladı ama deli gibi istiyorum sanmıyorum dayanamam arada kaçamak yapcam üzgünüm Pizza ve kumpir evde yapıyorum onun için çok gözümde yok istersem yaparım...Ama reklam falan izlemiyorum ziyafet masası resmi falan görmeye tahammülüm yok; canım birşey çeker korkusuyla ... bu arada yeşil erik krizimde devam ediyor hala..Ay bide söylemek istemiyorum canınız çeker diye ama midye dolma (( 9 ay bitsin ilk onlara saldırcam galiba :))))

canım hamburgeri de evde yap ye yapacak bişey yok

yeşil erikkk bende istiyorumm yaaaa bulursan bana da haber ver lütfenn ben bi yerde buldum ama dondurulmuş olduğu için çözüldüğünde çok kötü oldu bi tane bile yiyemedim nasıl istiyo canımmmm ahh bi bulsammmcokacimcoook

dün canım iskender kebap çekmişti. eşim yedirdi sağolsun. ayy şimdi de canım kumpir çekti. kumpiri nasıl evde yapıyosunuz ya merak ettim. ama malzemeler yok yapamam eşime siparişmi versem ki

dün canım iskender kebap çekmişti. eşim yedirdi sağolsun. ayy şimdi de canım kumpir çekti. kumpiri nasıl evde yapıyosunuz ya merak ettim. ama malzemeler yok yapamam eşime siparişmi versem ki
Tepside kumpir malzemeleri
Büyük dikdörtgen borcam kullandım
1 kilo patates
300 gram sosis
3 adet domates
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
Tuz
Sıvı yağ

Üzeri için
1 kavanoz garnitür
1 kutu mısır konservesi
5-6 adet kornişon turşusu
1 kavanoz közlenmiş kırmızı biber
Ketçap
Mayonez
Tepside kumpir tarifi
Patatesleri yıkayın ve haşlayın. Sıcakken soyup püre yapın.

İçine isterseniz 1-2 kaşık tereyağ yada 1 çay bardağı sıvı yağ ve

tuz ekleyip yoğurun. Yağlanmış Borcam`a hazırladığınız patates püresini

yayın. Üzerine rendelenmiş kaşar serpin. Domatesleri rendeleyin

yarım çay bardağı sıvı yağ ile birlikte kavurmaya başlayın.

Halka halka doğradığınız sosisleri domateslerin içine ekleyip

birlikte pişirin. Pişen domatesli sosisleri sıcakkenkaşarların üzerine

yerleştirin. Salatalık turşusunu ve kırmızı biber turşusunu zar ufaklığında

doğrayın. Garnitür ve mısırın suyunu süzerek hepsini karıştırın.

Hazırladığınız üst malzemesini sosislerin üzerine yayın.

Mayonezi buzdolabı poşetine koyupaltına kürdanla bir delik açın.

Mayonez kendi kabından daha kalın ve kontrolsüz aktığı için bu poşet yöntemi ile

çok rahat süsleme yapabilirsiniz. Poşeti sıkarak kumpirin üzerine şeritler ve

şekiller çizebilirsinizkumpiri bu şekilde mayonez ve ketçapla süsleyip servis yapın. AFİYET OLSUN…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…