2011 Nisan Anneleri

hangi arkadaş olduğunu unttum ama bir arkadaş batıklar için sprey demişti...
acaba bu spreymi?

yardımcı olursa çok seviniirm çünkü bende bu derten muzdaribim...

arkadaşım o benim. Evet sprey bu ta kendisi. Adı yok diye biliyordum varmış ya kusura bakmayın yanlış bilgi vermiş gibi oldu.Benim kullandığım buydu canm

Bu arada ben de pizzayı evde yapıyorum isteyen olursa tarifini verebilirim gerçekten çok güzel oluyor. Rahmetli anacığımın tarifinden:gitme:

teşekkür ederim çok güzel görünüyor malzemeleri alıp evde yapıcam ama biraz önce sipariş verdim. off resmini de koymuşsun çok fena oldum

Arkadaşlar hepinizi merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 9+4 günlük hamileyim. Bu hamilelik çizelgesini nasıl ekliyorsunuz? Ben yeni keşfettim daha siteyi :))) Bu arada kumpir tarifi süper canım çektiiii (

Bu arada ben de pizzayı evde yapıyorum isteyen olursa tarifini verebilirim gerçekten çok güzel oluyor. Rahmetli anacığımın tarifinden:gitme:

canım annen nur içinde yatsın mekanı cennet olsun inşallah. hamileyken daha bi hatırlanıyor anneler daha çok kıymetleri anlaşılıyor onlar da bizim için bu sıkıntıları yaşamışlar. bizlerden razı olurlar inşallahsenağlama

Ben bunları bir güzel yiyorum. Kızımda da yemiştim. Pişmiş olan et, salam, sucuk, sosis güvenle yeniyor. Hamburger kalorisi çok fazla olduğundan bir de kızarma şekli çok doğru olmadığından yasaktır. Hatta patetes kızartması hamburgerden daha zararlıymış. Lahmacunda da kıyma zaten pişiyor. Ne zararı olabilir ki? Bunların hepsi hızla kilo aldırır Dikkatli olun derim.

hoşgeld,n aramıza cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.

cnm bana doktorum 12. haftada ikili testi yapınca söyliyebilirim gösterirse demişti bakalım kısmet.

hoşgeldin aramıza
inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğini cnm.

hoşgeldin aramıza cnm.ilk 3 ay bebeğimiz bizden besleniyomuş zaten biz bişi yemesek bile.üzülme onun için.ama sen genede yemeye çalış :)

cnm bende lazere gidiyodum ama hamileliğimi öğrendiğimden itibaren bıraktım.zaten lazere gittiğim yerde demişti yapmıyoruz diye.

bıgün çok bulandı midem yemek bile yapamadım bütün öğleden sonra uyudum.eşimde yumurta kırdım yedi,ben bi çorba içtim,yemek yokkkkkkkkkk,ben aannemi istiyoommmmmm:)

kızlar bende 9+4 haftalık hamileyim.4 nisan nasip olursa bebeğimle kavuşmam ve eşim 25 günlük asker.allah hepimizin yardımcısı olsun. ben bugün ciğer yedim ve aklıma takıldı ama hiç el değdirmedim bişey olurmu.

Ciğer mi hurafe bence onlar ya inanmak istemediğim için öyle farzediyorum yada ben:))

Hamburgeri evde nasıl yapcaz Aslı???? Erik için teee İzmire haber saldım ama umudum yok ((

eşine ve sana Allah sabrlar wersin..ciğere gelincede canm ben inanıorum malesef ama illaki olcak die bişey yoklmaz:ben hiçç sewmem cok şükürkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…