- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.381
ben evde yapıyorum harika oluyor
hamburger pizza demeyin ya zaten mahrumiyet bölgesindeyiz şehre ayda ni kere gidiyoz nerden bulimmmmm:)ben evde yapıyorum harika oluyor
hangi arkadaş olduğunu unttum ama bir arkadaş batıklar için sprey demişti...
acaba bu spreymi?
yardımcı olursa çok seviniirm çünkü bende bu derten muzdaribim...
Tepside kumpir malzemeleri
Büyük dikdörtgen borcam kullandım
1 kilo patates
300 gram sosis
3 adet domates
2 su bardağı rendelenmiş kaşar peynir
Tuz
Sıvı yağ
Üzeri için
1 kavanoz garnitür
1 kutu mısır konservesi
5-6 adet kornişon turşusu
1 kavanoz közlenmiş kırmızı biber
Ketçap
Mayonez
Tepside kumpir tarifi
Patatesleri yıkayın ve haşlayın. Sıcakken soyup püre yapın.
İçine isterseniz 1-2 kaşık tereyağ yada 1 çay bardağı sıvı yağ ve
tuz ekleyip yoğurun. Yağlanmış Borcam`a hazırladığınız patates püresini
yayın. Üzerine rendelenmiş kaşar serpin. Domatesleri rendeleyin
yarım çay bardağı sıvı yağ ile birlikte kavurmaya başlayın.
Halka halka doğradığınız sosisleri domateslerin içine ekleyip
birlikte pişirin. Pişen domatesli sosisleri sıcakkenkaşarların üzerine
yerleştirin. Salatalık turşusunu ve kırmızı biber turşusunu zar ufaklığında
doğrayın. Garnitür ve mısırın suyunu süzerek hepsini karıştırın.
Hazırladığınız üst malzemesini sosislerin üzerine yayın.
Mayonezi buzdolabı poşetine koyupaltına kürdanla bir delik açın.
Mayonez kendi kabından daha kalın ve kontrolsüz aktığı için bu poşet yöntemi ile
çok rahat süsleme yapabilirsiniz. Poşeti sıkarak kumpirin üzerine şeritler ve
şekiller çizebilirsinizkumpiri bu şekilde mayonez ve ketçapla süsleyip servis yapın. AFİYET OLSUN…
Bu arada ben de pizzayı evde yapıyorum isteyen olursa tarifini verebilirim gerçekten çok güzel oluyor. Rahmetli anacığımın tarifinden:gitme:
arkadaşlar nerde okuduğumu bilmiyorum ama galiba dr.lar aşerdiğiniz şeyleri yiyebilirsiniz dio aşırıya kaçmamak üzere belki de dr.lar demiyodur bilmiyorum yanii
hamileyiz yaa istiyo canımız işte (böyle teselli edelim bari)
bende dün lahmacun yedim sonra bi midem bulandı pişman oldum yediğime ama çok canım istedi yarım yedim zaten çok yemedimmm kiii
Kızlaaar konuşmayın şöyle yiyecekleri yaaa :S hamburger dr yasakladı ama deli gibi istiyorum sanmıyorum dayanamam arada kaçamak yapcam üzgünümPizza ve kumpir evde yapıyorum onun için çok gözümde yok istersem yaparım...Ama reklam falan izlemiyorum ziyafet masası resmi falan görmeye tahammülüm yok; canım birşey çeker korkusuyla ... bu arada yeşil erik krizimde devam ediyor hala..Ay bide söylemek istemiyorum canınız çeker diye ama midye dolma (( 9 ay bitsin ilk onlara saldırcam galiba :))))
mehaba arkadaslar
kismetse 2011 nisan annesi olucam
bende katilayim araniza
23 yasindayim
ucuncu tup bebek denememde hamile kaldim
pazartesi kesemizi gorduk doktorumuz o zaman 5 hafta 4 gunluk demisti
simdi tam 6 hafta oldu cok sukur
birde bir konuda yardim istiyorum
bende gebelik cizelgesi yapmak istiyorum ama nasil yapicagim hakkinda hic bilgim yok
yardim sever arkadaslar anlatirsa cok sevinirim
merhaba arkadaşlar..uzun süredir nete giremiyordum.yeni düzene girdi hayatım..salı günü 2. kontrole gidicem..çalıştığım okulda bi arkadaş daha hamile arkadaş çıktı bana çok sevindim :) 3 aylık onunki cinsiyetini bile demiş doktor bende çok heyecanlandım acaba banada söyler mi ? öğrenen var mı başka?
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olcam allah kısmet ederse...tüp bebek bizimki...
kalp atışlarını duymadan listeye giremedim...çizelgeyide yapmıycaktım ama dayanamadım...çok özeniyodum çünkü...
pazatesi randevumuz var...çok heycanlıyım..
galiba burda çoğu kişi görmüş bebişini...ben ilk defa görcem...
rabbim hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kuzularımızı...
Merhaba arkadaşlar,
Ben biraz geç kaldım sanırım aranıza gelmek için. Benim de SAT 20 Temmuz, boy 1.63, kilo 54.Muhtemel doğum tarihi 26 Nisan. Beni de listeye ekleyebilir misiniz?
Bu arada ben de acaip bir iştahsızlık var 3 gün yemek yemesem gayet rahat durabilirim,mirmirmirmir normal olduğunu söyledi doktor ama yine de içim rahat değil
9 +1 günlük daha mis minnoş bişe...
ya hanımlar bende lazer epilasyon yaptırmıştım genital ve koltuk altına bitmişti nerdeyse..hamile kaldıktan sonra ince ince çıkmışlar yine..lazere tekrar gitsem ne olur ki zarar eder mi? kaşlarımda fena uzuyo of of...ne bu böyle :) göbüşümde de tüyler vardı ama sarı sarı koyulaşmışlar biraz :) deli olcem gariii..-tatlicadiarzu-
hoş geldin aramızaArkadaşlar hepinizi merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 9+4 günlük hamileyim. Bu hamilelik çizelgesini nasıl ekliyorsunuz? Ben yeni keşfettim daha siteyi :))) Bu arada kumpir tarifi süper canım çektiiii(
tarifini verirsen denerizBu arada ben de pizzayı evde yapıyorum isteyen olursa tarifini verebilirim gerçekten çok güzel oluyor. Rahmetli anacığımın tarifinden:gitme:
afiyet olsun bebişe yarasın,istersen bide mercimek çorbası tarifi var arkadaşomda yemiştim çok güzel oluyorOhhh mis gibi yaptım yoğurt çorbasını.Eşim de çok beğenerek yedi.Tşkler kızlaropuyorumnanaktan
kızlar mide bulantısı içipsin naneli şekerini işe yaradı kısa süersede etkisi içimi ferahlattı
kızlar bende 9+4 haftalık hamileyim.4 nisan nasip olursa bebeğimle kavuşmam ve eşim 25 günlük asker.allah hepimizin yardımcısı olsun. ben bugün ciğer yedim ve aklıma takıldı ama hiç el değdirmedim bişey olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?