- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #33.861
slm kızlar bizde dün gittik dr a herşey yolunda gelişimi güzel dedi drumuz. 1,350 gr kilosu ,
37 cm de boyu olmuş kuzumun ay nasıl tatlıydı yaa çok özlemişim yavrumu. tabi babasıda gördü bebeğimizi oda çok özlemiş. uzun uzun baktık kuzumuza. çok güzeldi yaaaa perşembe günü tekrar gitcem kan ve idrar verdim onun sonuçlarını göstercez.
notbooklar ağır oluyo....benimkisi netbook küçükmcük bişi..yatıyorum alıyorum kucağıma bi ağırlığı olmuyo.dizime bile koyuyorum.. sende bi dene uzan al kucağına vs... nie eğiliyosun ki..kızlar bir şey sorucam benim laptopum sehpanın üzerinde eğilerek oturuyorum yazıyorum
acaba bebeğimi sıkıştırıyormuyum yanlış bir oturma şeklimi ama evde daha uzun birşey de yok laptopu koymak için hem böyle oturunca sol kaburgam da çok ağrıyor
sağolcnm..dediğin gibi..yemin ederim beni bi tanısanız yaptıklarımı hak verirsiniz bana....düşünün eşim bile haklısın diyo..ama yapacak bişey yok dio..malum oda anası gibi soğuk duygularını belli edemiyo..bi gün karnımı sevmedi...bebek tepikliyo yakalıyamadı..kısmetsizler işte...Canım dün netim gitti uğraşmadım yattım cevap yazamadım. Ya oğlusumla yanlızdık gece :)))babamız 12 de geldi ..Valla bende diyorum bu hafta dikkat edeyim diye ama sonra dayanamıyorum . Ama doktorum günde 30 dk yürümeye çalış dedi yağmurlar başladı( Bizim kontrol yine 1 ay sonra ya 20 subatta herkesin 2 haftaya düşmüş niye bizimki düşmedi ??? 36. haftada çatı muayenesi varmış bende korkuyorum biraz ağrılı oluyormuş cevremde öle dediler ((
Valla canım boşver kafana göre takıl .Bende de aynı durum 2 kız torunu var diğer oğlundan erkek torun diye ölüyolardı daha ağzını açıp sunuda ben alim yapim demek yok . bi çöp almak yok aman almazsa almasın evlenirkende bi çay bardağı almadı evime herşeyi eşimle yaptık bak şimdi bişeyime lafedemiyo çocuktada söz sahibi olamaz.çocuğumuzla birlikte artık tam bi aile oluyoruz artık kimse kusura bakmasın gelinlik dönemide bitti.Canın o dakika nasıl davranmak istiyorsa öyle yap önceden strateji belirlemek seni yorar bebeğine yazık...bende senin gibiydim öle arar sorardım yardımına giderdim baktım yapmayan daha kıymetli ölemi dedim öyle olmaz böle olur valla haftada bi kere bile aramıyorum hamile olan benim o arasın sorsun . oda arıyor işte haftada 1 kere ..kendini ağırdan satacaksuın ben onu bilirim .
Canım geçmiş olsun. Eşimin arkadasının bebeğinde böle bi sorun vardı . doğunca ameliyat oldu . erkende doğmadı merak etme 10 gün kadar ne erken geldi . ama maşallah şimdi hiç birşeyi yok 2 aylık oldu ..gönlünü ferah tut..
maşallah bebeğine ..bende doktora dedim kasığım ağrıyor diye oda kafası basıyor dedi hatdadahada ağrıyabilir magnezyum iç dinlen başka yapacak bişey yok dedi .
ah kankim ah..sende bi rahat edemedin..hastalıktan ordan burdan... bi sakin kafayla geçiremedin hamileliğini... bi denk gelelimde konuşualım ya özledim vallahi...kaynana işinide salla..onlar oldukça bize rahat yok...2 gelin daha yapıcak ozaman anlıcak benim değerimi..Günaydın kızlar nasılsınız? daha doğrs tünaydın oldu artık ama zaten 11de uyanmıştım..bugün kafam sepet gibi ,kafamda kocaman bir ağrıyla uyandım çok keyifsizimhiç bi iş yapmadım,sadece kahvaltı ettik oğlmla,pc ye otrdm biraz açılırım belki diye..şimdide annem aradı rahatsızlanmış ,gelininde boğazları şişmiş ,biz çok fenayız buraya gelde bize bak diyor..eşim bgün işte yarın dönecek te annemde gel kal dedi..bende dedim valla herkes bakım istiyor nold hepinize böyle..sonrada yine duramadım aradım teyzemi dedim annemler hastaymış, o da dedi haberim var az öncede beni aradılar bari gidip bakalım .. ay öyle kötüki başım giyinip evden çıkmaya bile üşeniyorm off
ay cnm maş. ya 2 kiloy bile geçmiş hem şaşırdım hem sevindim artık 2 li rakamları görmeye başladık..benimki 1 kiloyu ancak geçti daha
maş.bebişine cnm ..
cnm bana 3 doz dediler hatta 2 dozunu yaptırdım acaba 5 dedi de benmi yanlış anladım?
hepsi aynı demek cnm..dediğin gibi umrumda bile değil..ama sinir oldum..dün eşim telefon açmış demiş işte nie aramıyosun esrayı yok öyle böyle..oda demiş..1 haftadır o nie aramıyo...şu çocukluğa bak ya....dedim sen ne dedin..dinledim... dedimki salakmısın sen... cvp vermicen beni savunmucaksın nie dinliyosun içindekileri döktürüyosun haklıyken haksız gibi gösteriyosun..hamileliğinde ne kadar ilgilendin diyemedin...dedim tabi el mahkum malum maddiyat işte...kölelik parayla kölelik dimi dedim...ne haliniz varsa görün ben böyleyim artık aramıyorumda dedim... hep biz düzelticez kendimizi hep bizde sorun sanki...ne saçma bişey ya çocukluk resmen...evlenmeden önce bu olayları 4.sınıfta bırakmıştım şimdi yaşıyorum saçmaaaaaaaaaaaaaaabayans bnmmki bide şu altta GÖRÜNEN takip çizelgesindeki haftadan daha büyük gözüküyor.
bakalım doğumum neye göre olucak
sat a göremi ultrasona göremi.
doktorum belli olmaz diyor.
esracım bende kayınvaideyle aram açık.
hamile değilmişim gibi davranıyor
bir iğne almadı
abartmıyorum yane.
sadece yalan olmasın 2 yelek örmüş önceden onları verdi. bide önceden almış bi battaniye kadifedn
onları verdi.
ve biz karşılıklı oturuyoruz. sinir oluyorum hareketleri bana batıyor.
yok bebek pdasına ne gerek varmış
yok o na ne gerek var, buna ne gerek var.
delirtiyo bni
neyseki eşim onun laflarına bakmıyor.