2011 Nisan Anneleri

maşallah cnm bebişine....artık baya yolkat ettik ya...
notbooklar ağır oluyo....benimkisi netbook küçükmcük bişi..yatıyorum alıyorum kucağıma bi ağırlığı olmuyo.dizime bile koyuyorum.. sende bi dene uzan al kucağına vs... nie eğiliyosun ki..
sağolcnm..dediğin gibi..yemin ederim beni bi tanısanız yaptıklarımı hak verirsiniz bana....düşünün eşim bile haklısın diyo..ama yapacak bişey yok dio..malum oda anası gibi soğuk duygularını belli edemiyo..bi gün karnımı sevmedi...bebek tepikliyo yakalıyamadı..kısmetsizler işte...
ah kankim ah..sende bi rahat edemedin..hastalıktan ordan burdan... bi sakin kafayla geçiremedin hamileliğini... bi denk gelelimde konuşualım ya özledim vallahi...kaynana işinide salla..onlar oldukça bize rahat yok...2 gelin daha yapıcak ozaman anlıcak benim değerimi..
hepsi aynı demek cnm..dediğin gibi umrumda bile değil..ama sinir oldum..dün eşim telefon açmış demiş işte nie aramıyosun esrayı yok öyle böyle..oda demiş..1 haftadır o nie aramıyo...şu çocukluğa bak ya....dedim sen ne dedin..dinledim... dedimki salakmısın sen... cvp vermicen beni savunmucaksın nie dinliyosun içindekileri döktürüyosun haklıyken haksız gibi gösteriyosun..hamileliğinde ne kadar ilgilendin diyemedin...dedim tabi el mahkum malum maddiyat işte...kölelik parayla kölelik dimi dedim...ne haliniz varsa görün ben böyleyim artık aramıyorumda dedim... hep biz düzelticez kendimizi hep bizde sorun sanki...ne saçma bişey ya çocukluk resmen...evlenmeden önce bu olayları 4.sınıfta bırakmıştım şimdi yaşıyorum saçmaaaaaaaaaaaaaaa

Vallah günde 1 litre süt içen anneleri tebrik ediyorum...Ben günde 2 bardak içiyorum ishal oluyorum karın ağrısından ve wc taşınmaktan duramıyorum...Düzelene kadar içmiyorum be sefer...

Vallah günde 1 litre süt içen anneleri tebrik ediyorum...Ben günde 2 bardak içiyorum ishal oluyorum karın ağrısından ve wc taşınmaktan duramıyorum...Düzelene kadar içmiyorum be sefer...

soğuk içince ishal yapmıyo ben kuşum bol bol sütlü tatlı yap o zaman kendine yani hiç bişey yapamıyosan sütlaç yap ye

selam kızlaar bizde uyuduk uyandk ay artık eskksi kadar yiyemyrm ya hemn nefes nefese kalyrm midemde bi baskı dr.a söledim bugun onu bundan sonra daha çok hissedeceksn dedi

selam kızlaar bizde uyuduk uyandk ay artık eskksi kadar yiyemyrm ya hemn nefes nefese kalyrm midemde bi baskı dr.a söledim bugun onu bundan sonra daha çok hissedeceksn dedi

benimde dönem dönem oluyo cnm....bebişin kafası falan baskı yapar..işte yakları...ama geçer hep olmaz... bana doktor renini mi öyle bi şurup verdi..yediklerim dokunuyodu odönem sanki lokma dğümlenmiş gibi... yatamazsın uzanamazsın...dik oturcaksın ancak o biraz rahatlatıyo ne yazıkki cnm..

aynen canm mya göbüşler bi baskı yapyr hamile oldgumu yeni yeni anladım desem yeridir

soğuk içince ishal yapmıyo ben kuşum bol bol sütlü tatlı yap o zaman kendine yani hiç bişey yapamıyosan sütlaç yap ye

Gııı soğuk süt içemem ben...Mikro dalgaya atıyorum biraz ısıtıyorum öyle içiyorum...Ebeye sormuştum birkere...Süt içmesende yoğurt peynir ye sütlaç yap ye dedi...Sütlaç sevmiyorum ama bol yoğurt tüketiyorum...

Bendede oluyor canım...Hele sağ göğsümün alt tarafı sıkıştırıyor bazen...Ne şekil dursam sanki iki kat dururmuşum gibi sıkışıyor...Sanırım bebişler yapıyor...Birde ben çok nefessiz kalıyorum...

bnmki yarın öbür gün ankaraya kızına gidiyor.kızı daraldımm anne gel dedi
koştura koştura gidiyor..

bu arada bende ancak 2 bardak içiyorum süt.
ben sıcak içiyorum ama,soğuktan midem kalkıyor.
gaz yapıyor bana rahatsız ediyor

Son düzenleme:

Kız 1 llt sütü nasıl içiyorsun,ben bi bardak anca içiyorum içemezsem yoğurt yiyorum ayran içiyorum.Ama peynirin her türlüsüne bayılırım,deli gibi peynir yerim kendimi bildim bileli.Marketlerde en sevdiğim reyondur peynir bölümü

aman gitsibler cnm... ordanda ilgi beklemesinlerde... 2 bardak süt ideal...ben günde 1 içiyorum genelde... ideal yani...herşeyin fazlası zarar bence...

Kızlar ıslak mendilde ne düşünüyorsunuz,unibaby ıslak pamukları var yenidoğan serisinde onlardan düşünüyorum,sizler ne aldınız?
bide bebek bezinde sanırım herkes primadan yana değil mi?

Kızlar ıslak mendilde ne düşünüyorsunuz,unibaby ıslak pamukları var yenidoğan serisinde onlardan düşünüyorum,sizler ne aldınız?

Canım ıslak mendil ilk olarak nıvea bayb aldım geçendede eşim uni bayb almış gelmiş...Bebek bezi konusunda çoğunlukla prima öneriyorlar ama bazı bebeklerede iyi gelmiyormuş...Sorun olursa deneyip doğru bezi bulacağız...Tabiki sorun olmaz inşallah...Olursa bebekler çok huzursuzlanıyormuş...

bız dr dan geldıkk
kızımın saglıgı ıyı sorun yok bır haftalık aramız hala aynı uzamamış gelışımı devam edıyor allaha şıkur.900 gr 31cm drum artık bellı bu kız 2500-2900gr boyu 49-50 arası dogar dedı.erken dogum rıskım şuan %5 normal gebelıkle aynı gıdıyoruz.
38 haftadan oncesı erken dogum olur dedı.2 hafta sonra nst ye gırcem.bundan sonra.artık her muyaenede 1.amınıyo sıvısına 2.gelışımıne 3.nst ye bakıcaz bunların bırınde eger sorun çıkarsa erken dogum olur dedı.

kan uyuşmazlıgı testı yaptırıp aşı olmam gerekıyor bırde

maşallah cnm ya..... senin doktor baya tedbirliymiş he... hadi sağlıkla büyüsün bebişlerimiz inş...

hadi gozn aydn canm ewet maaşallh dr un da tedbri elden brakmyr ne guzel iice ilg,lenyr ins zamnnda we saglıcakla alrz hepmz kucagmza

merhaba canım;ıslak mendil ben de nıvea almıştım ama bir arkadaşım doğum yaptı unibaby ıslak pamuk önermişler ondan kullanıyor çok memnun ben de öncelikle ondan kullanmayı düşünüyorum bez konusunda da prima dan şaşmam kızımda da prima kullanmıştım

yarın gün sırası bende kızlar....annem bugün antepden geliyo... eşim almaya gitti havaalanına..onla hazırlık yaparım...sonuçta bi destek bana...evimi bi süpürsem yetiyo...gerçi öyle böyle o kadar iş çıkıyo ki... neyse yarından sonra bitti...çaya kimseyi almayı düşünmüyorum vallahi...eşimin hizmeti yetiyo çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…