- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
- 358
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.401
cevabın için sağol canım...arkadaşım o benim. Evet sprey bu ta kendisi. Adı yok diye biliyordum varmış ya kusura bakmayın yanlış bilgi vermiş gibi oldu.Benim kullandığım buydu canm
hoşgeldin aramızaa.s.Arkadaşlar hepinizi merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 9+4 günlük hamileyim. Bu hamilelik çizelgesini nasıl ekliyorsunuz? Ben yeni keşfettim daha siteyi :))) Bu arada kumpir tarifi süper canım çektiiii(
ben sık sık bakıyorum bu siteye...gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri, doum, hesaplama - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan (Kaan) Kocatepe bu site çok güzel mutlaka bakın neler var neelr
kızlar bende 9+4 haftalık hamileyim.4 nisan nasip olursa bebeğimle kavuşmam ve eşim 25 günlük asker.allah hepimizin yardımcısı olsun. ben bugün ciğer yedim ve aklıma takıldı ama hiç el değdirmedim bişey olurmu.
Slm kızlar bende kısmet olursa nısan 28 de dogurcam
günaydın kızlar bende dün dr. gitdim keseyi gördüm ama:gitme: kalp atışlarını duyamadım çünkü altdan bakılmasına müsade etmedim çook korkuyorum:sinifsinif: düşük e sebeb olur diye ama arife günü tekrar gel dedi kasıkdan duyulmazsa mecburen altdan bakacagım dedi inş.inat etmezde duyulur kuzuuumunkalp atışları kızlar bende idrara şıkışma halleri olmuyor mide bulantısı olmuyor dr. normal dedi benim gibi olanınız var mı aslında olmasını istiyorum o zaman kendimi gerçek bir hamile gibi hissedecegim
ooo bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş, hoşşgelmiş.
bende dün gittim bebeğimi gördüm.büyümüş kocaman olmuş yaa:)ellerini ayaklarını gösterdi doktor hafif hafif belirmeye başlamış.
dün bnm normalde 9+4 dü. ama doktor büyük görünüyor 10+1 dedi.4 gün falan önden gidiyor yani bebeğimiz.
kuşe kağıda resimlerinide aldık:) artık bi ay snra gel dedi bakalım nasıl dayanıcam
sen bence kaşınma kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama benim 6 bitti 7 ye girdim önceden vardı ama azdı mide bulantısı bu aralar iyice arttı uyuyamıyorum dün yemek bile yapamdım naneli şekeri söyleyen arkadştan da allah razı olsun bayağı iyi geliyor.boşver mide bulantısı hiç özenilcek bişey değilmiş,bebişinin kalp atışını duyunca anlarsın hamile olduğunu,inan mide bulantısıyla anlaşılmıyor,bende pazartesi gitcem kalp atışını duymaya henüz bende anlamadım.günaydın kızlar bende dün dr. Gitdim keseyi gördüm ama:gitme: Kalp atışlarını duyamadım çünkü altdan bakılmasına müsade etmedim çook korkuyorum:sinifsinif: Düşük e sebeb olur diye ama arife günü tekrar gel dedi kasıkdan duyulmazsa mecburen altdan bakacagım dedi inş.inat etmezde duyulur kuzuuumunkalp atışları kızlar bende idrara şıkışma halleri olmuyor mide bulantısı olmuyor dr. Normal dedi benim gibi olanınız var mı aslında olmasını istiyorum o zaman kendimi gerçek bir hamile gibi hissedecegim
Evet giderek Nisan anneleri çoğalıyor...Ne güzel bebeğini görmüşsün...Bende salı günü dr. gideceğim...Daha kalp atışını duymadım...Sabırsızlanıyorum...İnşallah herşey yolundadır...
inş. yolundadır cnm herşey duyarsın.
bnde 7+2 de duymuştum kalp atışını.
çok güzel oluyor.heycanlanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?