2011 Nisan Anneleri

arkadaşım o benim. Evet sprey bu ta kendisi. Adı yok diye biliyordum varmış ya kusura bakmayın yanlış bilgi vermiş gibi oldu.Benim kullandığım buydu canm
cevabın için sağol canım...
hamilelikte pek önermiyorlar ama doğumdan sonra bende denemeyi düşünüyorum...

Arkadaşlar hepinizi merhaba aranıza yeni katıldım. Ben de 9+4 günlük hamileyim. Bu hamilelik çizelgesini nasıl ekliyorsunuz? Ben yeni keşfettim daha siteyi :))) Bu arada kumpir tarifi süper canım çektiiii (
hoşgeldin aramızaa.s.
çizelgemide yapmışsın hayırlı olsun canım...
ben sık sık bakıyorum bu siteye...

hoşgeldin aramızaa.s.
eşin içinde allah kavuştursun...
su gibi geçer zaman inş...

kızlr ben tereficiyeyi okuyamadım henuz ama okuyacağım
bugun 9 haftalık olduk bizde sağlıklı olsun meleklerimiz bizimde 4. kontrolumuze daha 2 hafta var bayram araya girince uzadı ay nasıl heyecanlanıyorum ya sağlıklı olsunda meleğim canım ya

günaydın kızlar bende dün dr. gitdim keseyi gördüm ama:gitme: kalp atışlarını duyamadım çünkü altdan bakılmasına müsade etmedim çook korkuyorum:sinifsinif: düşük e sebeb olur diye ama arife günü tekrar gel dedi kasıkdan duyulmazsa mecburen altdan bakacagım dedi inş.inat etmezde duyulur kuzuuumun kalp atışları kızlar bende idrara şıkışma halleri olmuyor mide bulantısı olmuyor dr. normal dedi benim gibi olanınız var mı aslında olmasını istiyorum o zaman kendimi gerçek bir hamile gibi hissedecegim

kötü şeyler aklına getirme duyarsın canım.herkeste şikayet olacak diye birşey yok, tadını çıkar

günaydın hamişler gününüz güzel geçsin.. birşey sorucam ben 9+2 haftalık hamileyim daha 1 kere gittim doktora salı günü 2. kontrole gidicem şehir değiştirdim doktorda değiştirmiş olucam ..siz kaç kere gittiniz ben ihmal mi ettim acaba bebişi gitmedim koşturmacadan fırsat olmadı

günaydın kızlar. alara bende ilk gittiğimde duyulmadı kalp atışları, doktor alttan bakalım dedi bende izin verdim. baktı ama yine olmadı 10 gün sonra tekrar gel dedi. 10 gün sonra gittim bu sefer meleğimin kalp atışları duyuldu. senin de öyledir muhtemelen

Günaydın kızlar.Bence alttan muayeneden korkmayın.Düşük tehlikesi olsa doktorlar bunu göze alamaz zaten.Bu sadece halk arasında yayılan bir varsayım.Ultrasonun girdiği yerle bebeğin olduğu yer tamamen farklı ki ultrasonu da sonuna kadar sokmuyor zaten.

serracan canım senin çizelgende bir gariplik var sanırım ben anlayamadım.48 w 5 d yazıyor,yanlış mı yaptın acaba?

ooo bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş, hoşşgelmiş.

bende dün gittim bebeğimi gördüm.büyümüş kocaman olmuş yaa:)ellerini ayaklarını gösterdi doktor hafif hafif belirmeye başlamış.
dün bnm normalde 9+4 dü. ama doktor büyük görünüyor 10+1 dedi.4 gün falan önden gidiyor yani bebeğimiz.
kuşe kağıda resimlerinide aldık:) artık bi ay snra gel dedi bakalım nasıl dayanıcam

Evet giderek Nisan anneleri çoğalıyor...Ne güzel bebeğini görmüşsün...Bende salı günü dr. gideceğim...Daha kalp atışını duymadım...Sabırsızlanıyorum...İnşallah herşey yolundadır...

sen bence kaşınma kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama benim 6 bitti 7 ye girdim önceden vardı ama azdı mide bulantısı bu aralar iyice arttı uyuyamıyorum dün yemek bile yapamdım naneli şekeri söyleyen arkadştan da allah razı olsun bayağı iyi geliyor.boşver mide bulantısı hiç özenilcek bişey değilmiş,bebişinin kalp atışını duyunca anlarsın hamile olduğunu,inan mide bulantısıyla anlaşılmıyor,bende pazartesi gitcem kalp atışını duymaya henüz bende anlamadım.

inş. yolundadır cnm herşey duyarsın.
bnde 7+2 de duymuştum kalp atışını.
çok güzel oluyor.heycanlanıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…