- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #34.081
Aysucuğum idarene hayran kaldım.Oğluşundan önce en büyük maşallah sana
tşk ederım aysu evet narın bır kız olacak benım cımcıme.lavantalı kokulu ya sevmıyorum klasık sade ondan dolayı
canım nerede oturuyorsun . Benim burada var markette baktım ama almadım daha dolabımızın gelmesine var o zaman alır yılarım dedim . hatda 3 boy olarak yapmışlar hem leventalısı hem normali . ama neden inatla klasik istiyorsun ben yumusatıcıda kullanmayı düşünmediğimiçin dedim lavantalı alsam daha güzel mi kokar..
anladım cnm.ben lavantalı aldım bide yumoşun babysini aldım.geçen gün yıkadım eve astım ayy nasılda miss koktular..dün akşamda ütüledim hepsini.bi tek çanta alıp yerleştirmek kaldı ama benim eksiklerim var daha.
avrupa yakasında oturuyorum klasık olan dımı her yerde lavantalı var eger varsa al kendıne kaçırma ben koku sevmıyorum yumuşatıcı bıle bayz kokusuz olanlardan kullanıyorum.marketın adı ne canım
Ben anadolu yakasındayım canım. Altunizade -koşuyolu civarında . özkuruşlar market. valla o kadar çok sorunsa sana valla alayım 1- 2 paket yolayayım sana kargoyla. migros tansaş gibi büyük marketlere baktınmı oralarda çeşit çok oluyor ..
anladım cnm.ben lavantalı aldım bide yumoşun babysini aldım.geçen gün yıkadım eve astım ayy nasılda miss koktular..dün akşamda ütüledim hepsini.bi tek çanta alıp yerleştirmek kaldı ama benim eksiklerim var daha.[/QUOT
Bende bu yumuşatıcı işine karar veremedim bi kaç markada var bebek yumuşatıcısı ama son durulamada alıyorya çamaşırlara bir daha durulanmıyor ve kalıntı bırakıyor o nedenle kararsızım kullanmakta en azından ilk etapda bi kaç ay sadece hacışakir ile yıkamayı düşünüyorum .çocuk doktorunada sormak istiyorum aslında ..
Bu arada dalinin de aynı hacışakir gibi sabun deterjanı var.onu kullanan varmı..o kokulumu acaba..
Bende bu yumuşatıcı işine karar veremedim bi kaç markada var bebek yumuşatıcısı ama son durulamada alıyorya çamaşırlara bir daha durulanmıyor ve kalıntı bırakıyor o nedenle kararsızım kullanmakta en azından ilk etapda bi kaç ay sadece hacışakir ile yıkamayı düşünüyorum .çocuk doktorunada sormak istiyorum aslında ..
Bu arada dalinin de aynı hacışakir gibi sabun deterjanı var.onu kullanan varmı..o kokulumu acaba..
Kızlar gecelik ,lahusa takımı,pijama takımı nasıl aldınız.Normal doğumda elbise geceliklerinden giyilmeliymiş.Sabahlıkta şart tabii.Pijama takımıda önden düğmeli alın dedi bi arkadaş.
evet cnm..alışveriş için üyelik gerekiyor,istersen davetiye yollarım..Ben de baktım ama üye olmak için davet gerekiyomuşş ne saçma :26::26::26:
ne güzel iştee,bence kilo almamayı kafana takma,yediklerin bebişine yarıyordur sende birikmiyordurkızlar selam nasılsınız.. ya ben en son dr. kontrolümden bu yana (ki 3 hafta geçti) hiç kilo almadım.. acayip tırsıyorum.. niye kilo almıyorum ki.. beslenmeme dikkat ediyorum sürekli sol yan yatıp dinleniyorum..ödem felan yok.. ama kilomda aynı duruyor.. çok şükür bebek çok hareketli.. o yüzden iyidir heralde diyorum ama yine de içimden bu korkuyu atamıyorum..
aaa Didemcim,hayırdır o kabaran iştahın nerde naaptın..bende iyim tatlım işte şu iştahsızlık biraz kafamı kurcalıyo benimde
bebişte iyi zannımca tekmeleyip duruyo haftaya bende gidicem doktora ama günler geçmiyo sankim
merhaba güzel nisan anneleri biz geldik oğluşumla.
dün yoktuk şeker için doktora gittim.herşey yolunda çok şükür diyete devam ama.haftaya gene kontrole çağırdı.
sizler nasılsınız?
biraz geçmişe bakıp geliyim.
Kızlar gecelik ,lahusa takımı,pijama takımı nasıl aldınız.Normal doğumda elbise geceliklerinden giyilmeliymiş.Sabahlıkta şart tabii.Pijama takımıda önden düğmeli alın dedi bi arkadaş.
cnm ben bi pijama takımı aldım.çift tarafdan düğmeli.yani 2 göğüs üstünden.
sabahlığıda var.2 takımda gecelik alıcam.normal doğuma geceliklemi gidiliyomuş?ameliyat önlüğü giydirilmiyomuki?
canım ben sabahlık almadım annemin yeni sabahlığı vardı onu aldım rengi pembe. evim zaten çok sıcak oluyor gerek görmed,m hastane için aldım
2 adet pijama aldım biri emzirme pijaması biri normal ama önden düğmeli hatta emzirme pijamasını annem thicibo dan 16tl ye almıs şaka gibi
kayınvalidemde 2 adet gecelik almıs biri kısa kollu diğeri kolsuz
ayrıca kayınvalidem bir sabahık la bir pijama daha almıs
ama hastane çok sıcak oluyor ben ince olanalrı götürücem 2 takım pijama 2 tanede gecelik koyucam kendime
evet cnm..alışveriş için üyelik gerekiyor,istersen davetiye yollarım..
ne güzel iştee,bence kilo almamayı kafana takma,yediklerin bebişine yarıyordur sende birikmiyordur
ne güzel,daha ne ister hamile,tadını çıkar bencee
aaa Didemcim,hayırdır o kabaran iştahın nerde naaptın..
şaşırdım valla,stresten olabilir ama birde uykusulukta yapar cnm..beslenmene dikkat et ama yine de..
hoşgeldin cnm..süpersin valla,şekeri de hallettin,iradeni tebrik ederim..
ne bilim hastaneye gittiğimde sorayım bakayım.Ben önden düğmeli takım alayım dedim,elbise tarzında gecelikleri sevmiyorum ama lazım olacak mı öğrenmek lazım.
canım ben sabahlık almadım annemin yeni sabahlığı vardı onu aldım rengi pembe. evim zaten çok sıcak oluyor gerek görmed,m hastane için aldım
2 adet pijama aldım biri emzirme pijaması biri normal ama önden düğmeli hatta emzirme pijamasını annem thicibo dan 16tl ye almıs şaka gibi
kayınvalidemde 2 adet gecelik almıs biri kısa kollu diğeri kolsuz
ayrıca kayınvalidem bir sabahık la bir pijama daha almıs
ama hastane çok sıcak oluyor ben ince olanalrı götürücem 2 takım pijama 2 tanede gecelik koyucam kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?