2011 Nisan Anneleri

Kızlar mide bulantısı için akşam limon dilimlerine tuz ekip yedim gerçekten işe yaradı.Biraz da olsa rahatladım tabi sonra yine oluyoo ama az da olsa ii oldum...
Burda okudum galiba bi arkadaş yazmıştı..

Günaydınnn a.s.

Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişler :1hug:
Bilgilerinizi "tatlişoğluma" özel mesajla gönderirseniz listeye daha kısa sürede eklenirsiniz arkadaşlar a.s.

Kızlar mide bulantısı için akşam limon dilimlerine tuz ekip yedim gerçekten işe yaradı.Biraz da olsa rahatladım tabi sonra yine oluyoo ama az da olsa ii oldum...
Burda okudum galiba bi arkadaş yazmıştı..

Denizcim bende bol limonlu salatayla karnımı doyurabiliyorum benneyaptımki
Ama limonu tuzlayıp yeme fikride güzelmiş, önceden çok yerdim yine başlayabilirim gamyoncuiremsu

Denizcim bende bol limonlu salatayla karnımı doyurabiliyorum benneyaptımki
Ama limonu tuzlayıp yeme fikride güzelmiş, önceden çok yerdim yine başlayabilirim gamyoncuiremsu

Ben yiyemem normalde öyle limonu içim bi tuhaf olurdelikafadulden Ama valla nasıl yedim bi görsen şapırdaya şapırdaya:roflol:

ben çok çektim bulantıdan yatağa yapıştım resmen. 4 kilo verdim şu son 1 ayda.
ama 3 4 gündür birazda olsa iyiym.
bulantım gene var ama dayanabilecek derecede en azından.

Çok şükür ben de istifra etmiyorum ama iştahszlık yapıyor bi de halsizlik tabiki.Kendimi böyle hasta gibi hissediyorum yatmak istiyorum devamlı.Okullar başlayınca ne yapacağım bilmiyorumkafamçokkarıştı

Kızlar kabızlık ve gaz sorunu olan var mı...Ben akşam hiç uyuyamadım...Gaz adet ağrısı gibi kıvrandırdı...Wc gidiyorum anca gazımı öyle çıkartıyorum ama 2 dk sürmeden yine oluyor...Kabızlıktanda vallah kıçım acıdı...

o etki yavaş yavaş kayboluyor cnm merak etme.
bnm 3 4 gündür halimde yerinde çok şükür.
iştahsızlık bndede eskisi gibi olmasada devam ediyor.

gaz bnde 7. haftaya kadar oldu snra geçmişti.
ama kabızlık varsa doktora söyle ilaç veriyor hemen çıkıyorsun wc ye.

Canım akşamları yatmadan önce meyve yemeye gayret et özellikle şeftali ve elma.Çok ii geliyor...Bi de çorbana eğer acı yiyebiliyorsan azcık kırmızı pul biber ek o da çok işe yarıyor...Zor gidiyorsun wc ye:roflol:

Ben yiyemem normalde öyle limonu içim bi tuhaf olurdelikafadulden Ama valla nasıl yedim bi görsen şapırdaya şapırdaya:roflol:
kaydirigubbakcemile3 mecbur kalınca

Ayy bizimkide yeni başlıyor galiba :çok üzgünüm: inşallah çok kötü olmayız ya :gitme:

Bende aynen böyleyim, istifa edersem daha bitkin olacağıma eminim ama

Bende aynen böyleyim, istifa edersem daha bitkin olacağıma eminim ama

Ayy gerçekten kötü yaa kusmak ben hastane de idrar tahlili verecektim yine her zamanki gibi gelmedi benim nazlı...Su içtim bardak bardak...aaaa güya idrar tahlili verecektim su da kalmadı midemde bir anda.Çok kötü oldum yaaaaakannehir

Günaydın Alara...Kaç haftalık hamilesin? Vajinal ultrasondan korkma sorun çıkmıyor hissetmiyosun bile. Ayrıca Allah saklasın birşey olacak olsa benim bebeğime olurdu çüünkü daha 4 haftalıkken vajinal muayene yaptı doktorum. Ultrason falan değil yani...Çok şükür birşey olmadı..Şimdi kocaman olduk ve herşey yolunda.Ayeıca vajinal ultrasonla bebeğin herşeyini görebiliyorsun. karından bakıldığında bu kadar detaylı gözlem yapılamaıyormuş onun için doktorum 12 haftalığa kadar vajinal bakcaz dedi. Ve iyikide vajinal bakmış kuzumu gördüğümde herşeyi unuttum gitti :))) Bu arada bende bu zamana kadar toplasan 5 kere falan bulantı yaşadım.Ama kabızlık var bende de maalesef. Dr a dedim bende bulantı yok diye dr da dediki ne güzel işte bünye hamileliğe hazırsa bulantı olmayabilir dedi :))) Bence sende maaşallah de ve tadını çıkar rahatlığın kaydirigubbakcemile3

Arkadaşım ilk başlarda dr ultrasona bile almıyor onun için hiçte ihmalkarlık yapmamışsın dert etme kendine. Bundan sonra bol bol gitmen gerekcek nasılsa:)))

Maaşallah bebeğine canım benim...Özele gittin değil mi...Hızla büyüdüğüne göre erkek mi dersin :)))

Sorma sorma bende aynıyım.kilo almadım ama şişlikkten ölcem. pazartesi dr a gitcem kendimce bir iki yöntem deniyorum bakalım işe yaramazsa ilaç istiycem.Zaten bağırsak tembelliği vardı bende hamilelikte iyice arttı. eyvahedigeldismile

kaç haftalık hamilesin...
hemen aklına kötü şeyler getirme
inş arefe günü duyarsın ama duymasada alttan baktır yoksa böyle stres daha kötü...

canım zaten sık sık gitmek gerekmez...
bu zamna kadar çok giden arkadaşlar genelde kese görmeye kalp atışı duymaya tek tek gittikleri için biraz fazla oldu...
zaten 8-9 haftalık olduktan sonra 3-4 haftada ancak çağırıyor dr lar...

maşallah bebişine canım...
bak sat tarihine çok aldanmamak lazım...
ikimizin satı aynı ama ben 9+1 günlüğüm sen 10+1 tam 1 hafta var aramızda....
hayırlısı sağlıklı olsunlarda....

bende ta baştan berli aşırı gaz vardı ama çıkarmakta zorluk çekmiyordum...
bu günlkerde az var ama bazen sancı yapıyor...

selam kızlar nasılsınız ben hergün sizi takip ediyorum ama bayadır yazmıyorum enson kontrolümden beri daha doğrusu yazcak bişi bulamadım:)))geçen gün sağlık ocağına gittim bende 8 haftalık olunca gel demişlerdi kayıt için gittim yaptırdım birsürü soru sordular nerden su içtiğimi bile sordular.gebeliğim boyunca bana yapılacak 5 tane aşı varmış onu söylediler ama ya bi hata olursa aşılarda diye tedirgin oldum valla...aşıyı duyan varmı hiç içinizde...

dreamer35 ablamda galiba erkek falan diyor ama alakası varmıdır bilmiyorumki:)

fadikcim snnki geç döllenme demekki cnm. bnm çünkü adetime 3 gün kala idrar testinde bile çıkmıştı evde hafifte olsa.

ben bi tek ilerleyen haftalrda tetanozu gibiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…