- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.421
Kızlar mide bulantısı için akşam limon dilimlerine tuz ekip yedim gerçekten işe yaradı.Biraz da olsa rahatladım tabi sonra yine oluyoo ama az da olsa ii oldum...
Burda okudum galiba bi arkadaş yazmıştı..
Denizcim bende bol limonlu salatayla karnımı doyurabiliyorum benneyaptımki
Ama limonu tuzlayıp yeme fikride güzelmiş, önceden çok yerdim yine başlayabilirim gamyoncuiremsu
ben çok çektim bulantıdan yatağa yapıştım resmen. 4 kilo verdim şu son 1 ayda.
ama 3 4 gündür birazda olsa iyiym.
bulantım gene var ama dayanabilecek derecede en azından.
o etki yavaş yavaş kayboluyor cnm merak etme.Çok şükür ben de istifra etmiyorum ama iştahszlık yapıyor bi de halsizlik tabiki.Kendimi böyle hasta gibi hissediyorum yatmak istiyorum devamlı.Okullar başlayınca ne yapacağım bilmiyorumkafamçokkarıştı
Kızlar kabızlık ve gaz sorunu olan var mı...Ben akşam hiç uyuyamadım...Gaz adet ağrısı gibi kıvrandırdı...Wc gidiyorum anca gazımı öyle çıkartıyorum ama 2 dk sürmeden yine oluyor...Kabızlıktanda vallah kıçım acıdı...
Kızlar kabızlık ve gaz sorunu olan var mı...Ben akşam hiç uyuyamadım...Gaz adet ağrısı gibi kıvrandırdı...Wc gidiyorum anca gazımı öyle çıkartıyorum ama 2 dk sürmeden yine oluyor...Kabızlıktanda vallah kıçım acıdı...
kaydirigubbakcemile3 mecbur kalıncaBen yiyemem normalde öyle limonu içim bi tuhaf olurdelikafadulden Ama valla nasıl yedim bi görsen şapırdaya şapırdaya:roflol:
ben çok çektim bulantıdan yatağa yapıştım resmen. 4 kilo verdim şu son 1 ayda.
ama 3 4 gündür birazda olsa iyiym.
bulantım gene var ama dayanabilecek derecede en azından.
Çok şükür ben de istifra etmiyorum ama iştahszlık yapıyor bi de halsizlik tabiki.Kendimi böyle hasta gibi hissediyorum yatmak istiyorum devamlı.Okullar başlayınca ne yapacağım bilmiyorumkafamçokkarıştı
Bende aynen böyleyim, istifa edersem daha bitkin olacağıma eminim ama
herkez öyle kötü olmuyor cnm korkutmuş olmayayım.
bazısı hafif atlatıyor.
günaydın kızlar bende dün dr. gitdim keseyi gördüm ama:gitme: kalp atışlarını duyamadım çünkü altdan bakılmasına müsade etmedim çook korkuyorum:sinifsinif: düşük e sebeb olur diye ama arife günü tekrar gel dedi kasıkdan duyulmazsa mecburen altdan bakacagım dedi inş.inat etmezde duyulur kuzuuumunkalp atışları kızlar bende idrara şıkışma halleri olmuyor mide bulantısı olmuyor dr. normal dedi benim gibi olanınız var mı aslında olmasını istiyorum o zaman kendimi gerçek bir hamile gibi hissedecegim
günaydın hamişler gününüz güzel geçsin.. birşey sorucam ben 9+2 haftalık hamileyim daha 1 kere gittim doktora salı günü 2. kontrole gidicem şehir değiştirdim doktorda değiştirmiş olucam ..siz kaç kere gittiniz ben ihmal mi ettim acaba bebişi gitmedim koşturmacadan fırsat olmadı
ooo bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş, hoşşgelmiş.
bende dün gittim bebeğimi gördüm.büyümüş kocaman olmuş yaa:)ellerini ayaklarını gösterdi doktor hafif hafif belirmeye başlamış.
dün bnm normalde 9+4 dü. ama doktor büyük görünüyor 10+1 dedi.4 gün falan önden gidiyor yani bebeğimiz.
kuşe kağıda resimlerinide aldık:) artık bi ay snra gel dedi bakalım nasıl dayanıcam
kaç haftalık hamilesin...günaydın kızlar bende dün dr. gitdim keseyi gördüm ama:gitme: kalp atışlarını duyamadım çünkü altdan bakılmasına müsade etmedim çook korkuyorum:sinifsinif: düşük e sebeb olur diye ama arife günü tekrar gel dedi kasıkdan duyulmazsa mecburen altdan bakacagım dedi inş.inat etmezde duyulur kuzuuumunkalp atışları kızlar bende idrara şıkışma halleri olmuyor mide bulantısı olmuyor dr. normal dedi benim gibi olanınız var mı aslında olmasını istiyorum o zaman kendimi gerçek bir hamile gibi hissedecegim
canım zaten sık sık gitmek gerekmez...günaydın hamişler gününüz güzel geçsin.. birşey sorucam ben 9+2 haftalık hamileyim daha 1 kere gittim doktora salı günü 2. kontrole gidicem şehir değiştirdim doktorda değiştirmiş olucam ..siz kaç kere gittiniz ben ihmal mi ettim acaba bebişi gitmedim koşturmacadan fırsat olmadı
maşallah bebişine canım...ooo bir sürü yeni arkadaşlar gelmiş, hoşşgelmiş.
bende dün gittim bebeğimi gördüm.büyümüş kocaman olmuş yaa:)ellerini ayaklarını gösterdi doktor hafif hafif belirmeye başlamış.
dün bnm normalde 9+4 dü. ama doktor büyük görünüyor 10+1 dedi.4 gün falan önden gidiyor yani bebeğimiz.
kuşe kağıda resimlerinide aldık:) artık bi ay snra gel dedi bakalım nasıl dayanıcam
bende ta baştan berli aşırı gaz vardı ama çıkarmakta zorluk çekmiyordum...Kızlar kabızlık ve gaz sorunu olan var mı...Ben akşam hiç uyuyamadım...Gaz adet ağrısı gibi kıvrandırdı...Wc gidiyorum anca gazımı öyle çıkartıyorum ama 2 dk sürmeden yine oluyor...Kabızlıktanda vallah kıçım acıdı...
selam kızlar nasılsınız ben hergün sizi takip ediyorum ama bayadır yazmıyorum enson kontrolümden beri daha doğrusu yazcak bişi bulamadım:)))geçen gün sağlık ocağına gittim bende 8 haftalık olunca gel demişlerdi kayıt için gittim yaptırdım birsürü soru sordular nerden su içtiğimi bile sordular.gebeliğim boyunca bana yapılacak 5 tane aşı varmış onu söylediler ama ya bi hata olursa aşılarda diye tedirgin oldum valla...aşıyı duyan varmı hiç içinizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?